Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Houten of directe omgeving.

870 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinmuurtje metselen, klussen in huis rondom verhuizing, asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren, laminaat leggen en andere klussen, plafond witten en laminaat leggen, kledingkast in elkaar zetten en laminaat leggen, schutting plaatsen, vloer egaliseren, tegels verven in de badkamer, houten vlonders op maat maken, ligbad in de badkamer plaatsen, schermen plaatsen, laminaat en het verplaatsen van spullen, aantal klussen in het huis uitvoeren, aantal klussen uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Houten:

IKEA Pax kast demonteren en monteren

Ik wil graag onze IKEA PAX kast laten demonteren en monteren (op een verdieping lager). De kast is 2.50 meter breed en 2.36 meter hoog met witgelakte deuren. De kast bestaat uit drie delen (2 x 1 meter breed en 1 x 50 cm breed). Graag op zeer korte termijn (binnen enkele dagen).

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Verwijderen vloerbedekking slaapkamer op 1e etage ongeveer 14 m2. Optioneel ook de overloop en trap naar zolder.

Metalen onderstel voor kastjes laten maken

Ik wil een metalen onderstel laten maken waar kastjes op komen. Het frame met 190 lang, 35 cm breed en 20 cm hoog. Het onderstel moet zwart mat afgewerkt worden en de pootjes niet te zwaar.

Lijmresten van de trap verwijderen

Ik zou graag lijmresten willen laten verwijderen van 2 dichte trappen met daarop 13 en 12 treden. Het tapijt is al verwijderd en afgevoerd, de resten van lijm en ondervloer zijn ook al enkele malen geschuurd maar een vakman met professioneel gereedschap bereikt vast een beter resultaat. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Koord van lamellen vervangen

Ik wil graag draai en schuifkoord van de lamellen laten vervangen. Breed 3 meter.

Rolhorren nazien en vervangen op houten kozijnen

Ik wil graag dat onze bestaande Hamstra rolhorren (9 stuks) worden nagelopen op beschadigingen en correcte werking en waar nodig worden vervangen door nieuwe. Ik hoor graag wat uw tarief hiervoor is.

Motor van Optima zonnescherm vervangen

Optima zonnescherm van 5 m. Helaas heeft de motor het begeven. Zoek graag iemand die de motor van vervangen. Graag globale offerte voor reparatie inclusief motor onderdeel.

Lijmresten van trappen verwijderen

Voor het opleveren van ons huurhuis moeten wij de trappen lijmvrij opleveren. De vloerbedekking is er al af, wat kost het om deze lijmvrij te maken?

Rolgordijnen op maat maken en plaatsen

Ik heb drie ramen waarvoor ik rolgordijnen heb gekocht bij Jysk. Deze moeten nog op maat worden gemaakt en daarna worden opgehangen in de dag. Ik had er 6, 3 zijn er inmiddels al gedaan maar deze persoon heeft geen tijd meer om de rest af te maken.

Plissé hordeur laten plaatsen

Ik heb een plisséhordeur gekocht. Mijn broer heeft hem geïnstalleerd, echter het lukte hem niet met het plissé deel, de koordjes trekken niet van zelf terug, blijven er buiten hangen, de plissédeur op zich kan ik dus niet gebruiken. Weet u raad?

Verschillende soorten vloerbedekking verwijderen

Graag verwijderen en afvoeren van 15 m2 verlijmde tegels, 50 m2 laminaat (waarschijnlijk met ondervloer en plinten) en het tapijt van 2 dichte trappen. Daarna alles afvoeren. Bij voorkeur in de eerste week van juni.

Reparatie aan een zonwering

De knikarm die je op de foto ziet is flink verbogen doordat ik dat houten paneel dat je op een foto ziet er tegen aan heb gezet en toen het scherm uit liet rollen. Dat houten paneel ging naar voren en kwam klem tegen de tafel, het zonnescherm rolde door tot het dienst weigerde. Het scherm kan niet meer in en uitgerold op dit moment. Ik ben bang dat die knikarm flink beschadigd is. Ik weet niet hoe de andere armen er voor staan. Het doek is nu ook niet meer volledig gespannen. Ik kon nergens een merk van het scherm vinden, wij wonen hier pas een half jaar. Het is een heel breed scherm, misschien wel 7 meter, met 3 knikarmen. We horen graag wanneer jullie langs kunnen komen (ook ivm slecht weer en het feit dat we hem niet meer in kunnen draaien) en of jullie enige indicatie van de kosten kunnen geven.

Schuur met roetschade reinigen

Door een kleine brand in onze schuur is er roetschade aan het plafond, de muren, de deur en het glas. Wat zijn de kosten om dit te reinigen? Het is een standaard, stenen schuurtje van ongeveer 8 m2 groot.

Tegelvoegen badkamer vernieuwen

Voegen tussen de tegels verwijderen in badkamer. Grootte badkamer is 190 - 235 cm. Excl. Toilet. Grootte tegels 32-32 cm.

Gipsplafond aanbrengen

Het betreft een oud kantoorpand omgebouwd tot huurappartementen. Ik wil mijn plafond, die nu bestaat uit betonnen platen met purschuim tussen de naden, op laten knappen. Ik wil een gipsplaten plafond. Het plafond van het appartement is ongeveer 40 m2.

Lekkend balkon en vervolgschade repareren

Er is lekkage vanuit het balkon naar de berging eronder. Waarschijnlijk is de voeg van het balkon tegen het huis aan kapot. In de berging eronder is het bovenaan het kozijn erg nat geworden. SVP de rand van het balkon repareren en de schade van de lekkage die in de berging ontstaan is, verhelpen.

Nieuwe motor in een zonnescherm installeren

Motor in zonnescherm van 16 jaar oud is kapot gegaan. Scherm verder nog goed alleen moet de motor vervangen worden.

Sunline elektrisch zonnescherm repareren

Zonnescherm 4 meter breed, uitval 3 meter. Merk is Sunline ca 8 jaar oud Scherm rotl niet meer goed in. Motor ratelt is waarschijnlijk kapot. Vervanging nodig. Graag kosten opgaaf inclusief BTW en termijn waarop gerepareerd kan worden

Screens ophangen

3x screens ophangen op onze slaapkamer. Afmeting: 80 breed en 150 cm. Hoog ( 3x )

Electrisch zonnescherm repareren

Ons elektrische zonnescherm krijgen we geen beweging meer in. Verleden jaar deed de afstandsbediening het al niet meer. We moesten toen binnen op een knop drukken. Nu werkt dat ook niet meer. We schatten dat het 10 tot 12 jaar oud is. Het betreft een uitvalscherm op het balkon van een appartement. Kan dit gerepareerd worden denkt u?

Harmonicadoek ophangen in pergola

Ik wil een schaduw harmonica doek laten monteren in een bestaande pergola 2. 90x3. 00 Ik woon in Houten

Vlonders op het balkon leggen

Wie kan ons helpen met het leggen van vlonders? Op de tegels van het balkon van ongeveer 13 vierkante meter.

Voegen douche verwijderen en opnieuw inwassen

Er is vermoedelijk doorslag via de voegen in de douchehoek, deze liggen te ver terug ten opzichte van de tegel. Wij willen de voegen daarom graag laten verwijderen en opnieuw laten inwassen. Het gaat om de voegen in de douchecabine van 90 x 90 centimeter.

Deurdrager van de inbouwvriezer vervangen

Vervangen deurdranger inbouwvriezer

Onderhoud en klussen in huis

Werkzaamheden: Deel van de voegen van de douche opnieuw kitten, de douchekraan lekt; Badkamer wastafel loopt slecht door; Kraan in wc vervangen; Deurtje van keukenkastje stellen; Woning ventilatie systeem reinigen.