Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Houten of directe omgeving.

897 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, plafond laten stucen, waterschade plafond en muur begane grond, diverse klussen laten uitvoeren, appartement opknappen, volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren, klussen in huis laten uitvoeren, schutting vervangen, nieuwe PVC-vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Houten:

Shutter repareren

Ik heb 3 jaar geleden Cando Shutters laten installeren in onze slaapkamer voor het raam. Er is 1 lamel kapot; deze zit vast met een plastic pin aan beide zijden maar het hout aan 1 kant is gescheurd waardoor de lamel los zit. Ik heb een reserve-lamel maar deze is niet op maat en moet kleiner gezaagd worden en in de ombouw worden ingepast.

Twee raamhorren plaatsen

Op 2 slaapkamers willen we 2 raamhorren laten plaatsen. De ramen zijn naar binnen draaiend. Graag opmeten en monteren door een vakman.

Plafondventilator ophangen

Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een plafondventilator

Montage van terraszonwering

Het ophangen van een 'Optima Terras' zonwering. Breedte 5 meter, uitval 3 meter. Moet opgehangen worden met 'oogwindwerk', deze zijn aanwezig. Het betreft geen vervangende zonwering en deze moet op de begane grond geplaatst worden.

Defect elektrisch zonnescherm repareren

We hebben op dit moment een elektrisch bedienbaar knikarm zonnescherm van circa 5 mtr breed en een uitval van 2,5 mtr. De bediening (wordt gedaan van binnenuit met een vast knop links=omlaag en rechts=omhoog) werkt echter niet meer. Het zonnescherm staat nu al bijna 2 weken uit en kan niet meer in (je hoort de motor wel maar hij lijkt door te slippen, motor is Becker motor met vaste kast). We zijn zojuist teruggekomen van vakantie en hopen dat iemand gelegenheid heeft op zeer korte termijn - liefst vandaag of morgen nog - in ieder geval te zorgen dat het scherm weer ingeklapt is (zeker als het gaat regenen of er wind is, gelukkig nu mooi weer). Liefst meteen ook een nieuwe motor/herstel maar belangrijkste is dat het scherm terug ingeklapt is. Graag spoedig bericht,

Zonnescherm afvoeren

Ik wil een oud zonnescherm van ca. 5,5 m breed laten afvoeren. Het is al gedemonteerd en ligt op de grond in de achtertuin.

Diverse klussen voor de zolder

Ik wil een zolderkamer realiseren. Dakkapel is al geplaatst en afgetimmerd. Tussenwand met deur plaatsen, verwarmingsradiator plaatsen, elektra aanleggen. De kamer is 21 m2. Het dak is schuin.

Tuinschutting plaatsen

Ik ga 6 tuinschuttingen kopen (180x180) voor 10 meter tuin. Ik vervoer dat ik dan 7 palen ook nodig heb. Mijn vraag is wat de kosten zijn om dit te plaatsen. Ik hoop dat jullie zo genoeg info hebben. Graag hoor ik van u

Rolgordijnen monteren

We willen drie rolgordijnen laten monteren. (1.20 x 2.00 meter).

Rolgordijnen monteren

Ik wil graag 2 (Praxis) rolgordijnen monteren. Waarschijnlijk moeten deze nog wel op maat gemaakt worden, echter lukt mij het niet om het op te meten.

Plinten in slaapkamers laten plaatsen

Ik wil graag op 3 slaapkamers nieuwe plinten laten plaatsen, middels een klik systeem. Ik zorg dat het materiaal in mijn bezit is. De klikbeugels dienen bevestigd te worden aan de muren (boren), de plinten dienen op maat gezaagd te worden en op juiste manier geplaatst. Gaat om ongeveer 30 meter.

Ophangen van rolgordijnen

Er dienen 3 rolgordijnen opgehangen te worden. De 3 rolgordijnen zijn al in huis inclusief schroeven, pluggen en dergelijk. - De eerste is 150 cm breed en past precies binnen de kozijnen (ook 150 cm breed). - De andere 2 zijn 120 cm breed en moeten direct naast elkaar geplaatst worden voor een raam van 227 cm breed.

IKEA Pax kast demonteren en monteren

Ik wil graag onze IKEA PAX kast laten demonteren en monteren (op een verdieping lager). De kast is 2.50 meter breed en 2.36 meter hoog met witgelakte deuren. De kast bestaat uit drie delen (2 x 1 meter breed en 1 x 50 cm breed). Graag op zeer korte termijn (binnen enkele dagen).

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Verwijderen vloerbedekking slaapkamer op 1e etage ongeveer 14 m2. Optioneel ook de overloop en trap naar zolder.

Metalen onderstel voor kastjes laten maken

Ik wil een metalen onderstel laten maken waar kastjes op komen. Het frame met 190 lang, 35 cm breed en 20 cm hoog. Het onderstel moet zwart mat afgewerkt worden en de pootjes niet te zwaar.

Lijmresten van de trap verwijderen

Ik zou graag lijmresten willen laten verwijderen van 2 dichte trappen met daarop 13 en 12 treden. Het tapijt is al verwijderd en afgevoerd, de resten van lijm en ondervloer zijn ook al enkele malen geschuurd maar een vakman met professioneel gereedschap bereikt vast een beter resultaat. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Koord van lamellen vervangen

Ik wil graag draai en schuifkoord van de lamellen laten vervangen. Breed 3 meter.

Rolhorren nazien en vervangen op houten kozijnen

Ik wil graag dat onze bestaande Hamstra rolhorren (9 stuks) worden nagelopen op beschadigingen en correcte werking en waar nodig worden vervangen door nieuwe. Ik hoor graag wat uw tarief hiervoor is.

Motor van Optima zonnescherm vervangen

Optima zonnescherm van 5 m. Helaas heeft de motor het begeven. Zoek graag iemand die de motor van vervangen. Graag globale offerte voor reparatie inclusief motor onderdeel.

Lijmresten van trappen verwijderen

Voor het opleveren van ons huurhuis moeten wij de trappen lijmvrij opleveren. De vloerbedekking is er al af, wat kost het om deze lijmvrij te maken?

Rolgordijnen op maat maken en plaatsen

Ik heb drie ramen waarvoor ik rolgordijnen heb gekocht bij Jysk. Deze moeten nog op maat worden gemaakt en daarna worden opgehangen in de dag. Ik had er 6, 3 zijn er inmiddels al gedaan maar deze persoon heeft geen tijd meer om de rest af te maken.

Plissé hordeur laten plaatsen

Ik heb een plisséhordeur gekocht. Mijn broer heeft hem geïnstalleerd, echter het lukte hem niet met het plissé deel, de koordjes trekken niet van zelf terug, blijven er buiten hangen, de plissédeur op zich kan ik dus niet gebruiken. Weet u raad?

Verschillende soorten vloerbedekking verwijderen

Graag verwijderen en afvoeren van 15 m2 verlijmde tegels, 50 m2 laminaat (waarschijnlijk met ondervloer en plinten) en het tapijt van 2 dichte trappen. Daarna alles afvoeren. Bij voorkeur in de eerste week van juni.

Reparatie aan een zonwering

De knikarm die je op de foto ziet is flink verbogen doordat ik dat houten paneel dat je op een foto ziet er tegen aan heb gezet en toen het scherm uit liet rollen. Dat houten paneel ging naar voren en kwam klem tegen de tafel, het zonnescherm rolde door tot het dienst weigerde. Het scherm kan niet meer in en uitgerold op dit moment. Ik ben bang dat die knikarm flink beschadigd is. Ik weet niet hoe de andere armen er voor staan. Het doek is nu ook niet meer volledig gespannen. Ik kon nergens een merk van het scherm vinden, wij wonen hier pas een half jaar. Het is een heel breed scherm, misschien wel 7 meter, met 3 knikarmen. We horen graag wanneer jullie langs kunnen komen (ook ivm slecht weer en het feit dat we hem niet meer in kunnen draaien) en of jullie enige indicatie van de kosten kunnen geven.

Schuur met roetschade reinigen

Door een kleine brand in onze schuur is er roetschade aan het plafond, de muren, de deur en het glas. Wat zijn de kosten om dit te reinigen? Het is een standaard, stenen schuurtje van ongeveer 8 m2 groot.