Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hoogland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hoogland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hoogland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hoogland of directe omgeving.

237 klanten uit Hoogland bevelen een bij Casius in Hoogland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoogland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, kozijn vervangen schuur en deur, plafond isoleren, toilet renovatie, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Hoogland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoogland:

Oude keuken demonteren en afvoeren

De bestaande (oude) keuken verwijderen (demonteren) en afvoeren.

Rolhordeur plaatsen en vaatwasser beugel plaatsen

Rolhordeur plaatsen bij de achterdeur van de keuken, hoeft volgens mij niet ingenomen te worden. Ik ben opzoek naar een rolhor die je halverwege open kan zetten. Daarnaast zoek ik ook een nieuwe beugel voor vastzetten vaatwasser. Met deze beugel zet je de bovenkant vast aan het werkblad.

Startknop van de magnetron repareren

De startknop van onze inbouw combi magnetron werkt niet meer lijkt of hij lam is. Het is een nutid mwc 6 wirlpool van Ikea.

Plaatsen schutting

Ik wil graag 3 schuttingen laten plaatsen. Wat zijn hiervoor de kosten?

Reparatie van het zonneschermdoek

Ons zonnescherm (knikarm, stormvast, 24 jaar oud, nog goed) moet gerepareerd worden. De vijf naden laten los / zijn al los. Uitval scherm ca. 2,5 meter, breedte ca. 5 meter. Graag ontvang ik offertes voor de reparatie.

Zonwerende screens monteren

Kosten voor screens monteren aan de voorkant van de woning 260 breed x 180 hoog.

Verticale lamellen laten monteren

Wij hebben verticale lamellen besteld. De lamellen zijn op maat gemaakt en hoeven niet verder ingekort te worden dus het gaat enkel om de montage. Montage kan op (zeer) korte termijn plaatsvinden.

Ophangen zonwering

Het betreft het ophangen van een zonwering van 5.5 meter breed. Het is een knikarmscherm en deze is al aanwezig.

Trespaplaat vervangen schuurtje

Langs de bovenkant van de schuur zit een houten plank die vervangen moet worden. Volgens mij is een trespaplaat het handigst. Bij de voordeur moeten drie steentjes gemetseld worden.

Elektromotor van screen vervangen

Op de eerste etage van mijn woning heb ik een elektrisch bedienbaar screen van ongeveer 3000 mm breed. De motor loopt wel maar het doek gaat maar 30 cm omlaag en slaat dan af, omhoog gaat ie dan wel weer. Enige jaren geleden hetzelfde euvel gehad en het doek toen een aantal slagen opgerold of afgerold dat weet ik niet meer precies. Ik denk dat thans de buismotor maar vervangen moet worden, gaat dat lukken en wat kost dat ongeveer?

Huis verkoopklaar maken

Huis verkoopklaar maken: Plinten leggen, douche scherm plaatsen, 3 deuren plaatsen, 1 badkamermuur opnieuw betegelen, inbouwtoilet loopt door, vensterbank was hok,trapleuninbg zolder, kitten washok,hoekprofiel raam kantoor, toiletraam, raam bij trap plaatsen, verven serre en vervanging raam, schuren en opnieuw lakken houten vloer 3 verdiepingen. dorpel in de tuin. opnieuw kitten in de badkamer.

boeidelen van de garage vervangen voor ...

boeidelen van de garage vervangen voor trespa

betreft een dakopbouw (extra ...

betreft een dakopbouw (extra verdieping).

We zoeken een klusbedrijf die ons ...

We zoeken een klusbedrijf die ons huidige toilet kan opknappen, zelf willen we alle spullen kopen het gaat om de installatie van een hangend toilet, tegelwerk, structuur op de muur en een wasbakje plaatsen. Sloopwerk kunnen we zelf eventueel doen.

Wij willen aan de achterzijde van onze ...

Wij willen aan de achterzijde van onze woning onze kleine dakkapel vervangen voor 1 over de gehele breedte van de woning. Wij hebben nog geen tekening maar wel een globaal plan in gedachte of dit uit te voeren is weten wij niet. Misschien moet daar eerst kontakt over zijn of moet de aannemer eerst even komen kijken.