Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor overzetplinten monteren:

Overzetplinten monteren

Ik wil renovatieplinten laten monteren in 3 kamers, in totaal ca. 30 meter. Plinten bestel ik zelf. Bevestigingsmateriaal etc. laat ik aan de monteur over. Plinten moeten tevens in 45 graden in verstek gezaagd worden. Op de bouwplinten moeten een aantal schroeven o.i.d. in moeten om de ruimte tussen de bouwplint en renovatieplint op te vullen omdat de uitsparing groter is dan de bouwplint.
Onze klant uit Eemnes (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overzetplinten monteren uit heel Nederland:

Ondervloer met PVC aanbrengen

In een nieuwbouw appartement circa 140 m2 PVC vloer leggen. Het is een pvc clickvloer en er moet ook een ondervloer worden geplaatst. Tot slot willen we een hoge overzetplinten laten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

MDF overzetplinten monteren

Ik ben op zoek naar 13 meter renovatieplint: MDF recht 90 mm x 18 mm x 2.4 m RAL. Kan u die mij leveren? Ik woon in Valkenburg

Laminaat in de slaapkamer leggen

Ik wil graag 14 vierkante meter laminaat op mijn slaapkamer laten leggen. Tevens een ondervloer leggen en ongeveer 14 meter overzetplinten monteren. Bij de deur moet een plakplint komen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Overzetplinten monteren

Ik wil overzetplinten laten bevestigen.

Opknapbeurt voor een appartement

* Algemeen: - gehele woning ca 80 m2 laminaat leggen met overzetplinten, kijken of het mogelijk dit drempelloos te doen. - nieuwe verlichting monteren. - plafonds sausen. - radiatoren beoordelen en eventueel vervangen. *Woonkamer: - muren opnieuw sausen, kleine krimpscheurtjes wegwerken. *Slaapkamers: - oude behang verwijderen, opnieuw behangen en schilderen, kleine reparaties. - kasten plaatsen: we denken aan kasten van Ikea oid, maar staan open voor advies. - schappen plaatsen in de badkamer. - meedenken over vochtproblemen. - barsten in tegelwerk, is hier iets aan te doen? - 4 opdekdeuren vervangen

Overzetplinten monteren

Wij zijn op zoek naar iemand die +/- 20 mtr aan overzetplinten kan monteren bij ons, gaat om de woonkamer en hal. Ze moeten in de hoeken verstek gezaagd worden. Wij wonen zelf in Gorinchem. Wat zou dat ons gaan kosten?

Laminaat leggen

Laminaatvloer leggen, en overzetplinten monteren, buitenhoeken in verstek zagen. Ondervloer -10bD leveren. Moet z.s.m. kunnen beginnen. Het gaat om 77 m2.