Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Eemnes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Eemnes heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Eemnes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Eemnes of directe omgeving.

101 klanten uit Eemnes bevelen een bij Casius in Eemnes aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eemnes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Eemnes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eemnes:

Toiletreservoir installeren en toevoerkraantje repareren

Nieuw laaghangend kunststof toiletreservoir installeren. Ook het toevoerkraantje moet gerepareerd, want dat kan niet meer dichtgedraaid. Nieuw reservoir is al aangeschaft : Aquavive arques. Later mogelijk nog andere sanitair klussen.

Opzettegels plaatsen in de keuken

Het betegelen van een keukenwand (4 m2, Stukje boven keukenblad en afzuigsysteem). Graag over de bestaande tegels heen betegelen met opzettegels.

Overzetplinten monteren

Ik wil renovatieplinten laten monteren in 3 kamers, in totaal ca. 30 meter. Plinten bestel ik zelf. Bevestigingsmateriaal etc. laat ik aan de monteur over. Plinten moeten tevens in 45 graden in verstek gezaagd worden. Op de bouwplinten moeten een aantal schroeven o.i.d. in moeten om de ruimte tussen de bouwplint en renovatieplint op te vullen omdat de uitsparing groter is dan de bouwplint.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik zoek een klusbedrijf dat kledingkast 'Alpha' kan leveren en monteren. Het is een kast met schuifdeuren. Afmeting is 206 x 150 x 63 cm.

Zonnescherm met motor bevestigen

Zonnescherm optima tz wit n3 250 × 500cm en optima li naar binnen De motor moet als mevrouw binnen komt aan de rechterkant

Tapijt leggen in slaapkamers

Het tapijt in 2 slaapkamers dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik tapijt laten leggen. De slaapkamers zijn 3.05 bij 4.05 meter groot en 3.29 bij 3.68 meter.

Groot knikarm zonnescherm vervangen

Wij zoeken een bedrijf dat voor ons een oud knikarm zonnescherm kan verwijderen en een nieuw knikarm zonnescherm van 500 cm breed kan monteren. Het gaat om plaatsing op de gevel van de begane grond. Door de breedte van het scherm zijn voor de klus wel 2 vakmensen nodig. Wij ontvangen graag uw offerte.

Doek van een zonnescherm herstellen

Ik zou graag het brandgaatje gemaakt willen hebben en eventueel de naden genaaid.

Hordeur monteren

Wat zijn de kosten voor het ophangen van 1 hordeur op de begane grond?

Keuken vernieuwen

Vernieuwen van mijn keuken.

Tuinhek plaatsen

Hoeveel vragen jullie voor het plaatsen van een tuinhek circa 2 meter breed?

Stucen en terras leggen

Ik wil graag offertes voor: Stucwerk 250 m² nieuwbouwwoning, op beton en tussenmuren. Leggen terrastegels, 60 x 60 x 2 cm, 3 bij 6.4 meter, zand aanwezig.

Zonnescherm vervangen

Wij willen weten wat het kost om een zonnescherm te vervangen: de oude moet eraf en nieuwe kan op de bestaande beugels opgehangen worden. Het zonnescherm 4.70 meter breed met een uitval van 3.60 meter en hij is handbediend. Boven een raam op de begane grond.

Schutting afbreken en afvoeren

Een schutting van 11 meter lang moet worden afgebroken. Een klein gedeelte van de achterkant van de schutting moet ook worden afgebroken. Alles moet worden afgevoerd. In de schutting groeit ook een klimop. Die moet ook worden verwijderd en wel zo dat hij nooit meer terugkomt. Via een poort van ongeveer 1,5 meter breed is de tuin en betreffende schutting bereikbaar. Dit moet worden uitgevoerd op 12 september 2014 want de volgende dag gaan we de nieuwe schutting zetten. Graag eerst een indicatie van kosten per e-mail.

Stiksels van zonnescherm laten los

Ons knikarm zonnescherm van 7,3 meter lang met een uitval van 3 meter heeft losse stiknaden.

Nieuwe keuken voorbereiden

Eind nov. 2011 wordt mijn nieuwe keuken geinstalleerd en hiervoor moeten leidingen en electriciteit worden omgelegd en ingevreesd. Tevens de wanden en plafond glad stuken. Wie kan dit voor me regelen?

Ik wil mijn badkamer graag veranderen, ...

Ik wil mijn badkamer graag veranderen, ik zoek een sloper, de badkamervloer moet eruit gehakt, ongeveer 15 cm diep, zodat de leidingen bloot liggen. verder moet er een muurtje gesloopt en de tegels moeten van de muren af. ook moet alles afgeplakt zodat de trap en het pakket achter de muur niet beschadigen

Renovatie toilet, van staand naar ...

Renovatie toilet, van staand naar hangend toilet, dus afvoer veranderen, tegelwerk opnieuw aan wanden en vloer, nieuw fontein (leiding verplaatsen) en verwarmingselement verplaatsen.

Ik wil aan de voorkant van mijn huis een ...

Ik wil aan de voorkant van mijn huis een vensterzonwering met (a)electrische bediening of (b)handmatige bediening of (c) een markies op laten hangen. De afmetingen van het raam zijn 3,50 meter breed. Wat zijn de kosten van de zonweringen (a,b,c,). Wat zijn de kosten om te plaatsen?

We willen een rookkanaal hebben tbv een ...

We willen een rookkanaal hebben tbv een houtkachel (die we al wel hebben) in ons nieuwbouwhuis. Vloeren zijn beton met cement deklaag waar mogelijk leidingen in zitten. Er zit geen zgn. zwakke plek.

Vervanging van een door storm ...

Vervanging van een door storm beschadigde schutting en gelijktijdige bouw van een carport. Schutting heeft een totale lengte van 15-20 meter; carport wordt in het verlengde van de garage geplaatst, aan rechterzijde vormt de schutting de zijkant. carport moet naar de straatkant afgesloten kunnen worden door een poort. Schutting mag opgebouwd worden uit a) prefab schuttingdelen of b) door planken horizontaal op palen te plaatsen; bij qualitatief gelijkwaardige constructie heeft goedkoopste van de 2 mogelijkheden de voorkeur.