Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Doorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Doorn heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Doorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Doorn of directe omgeving.

142 klanten uit Doorn bevelen een bij Casius in Doorn aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Doorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Doorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Doorn:

Schuurdak van tuinschuur op de camping en houtrot aanpakken

Ik heb een stacaravan gekocht, daar is ook een tuinschuur bij. deze is verwaarloosd, vooral houtplanken bovenin, en ik denk aan de onderkant. verder zoek ik vooral een goede oplossing voor het schuurdak, vooral omdat er nu snel mosvorming op komt. Ik wil een dak met golfplaten, want is denk makkelijker voor onderhoud. Het is op dit moment een bitumen dak van ongeveer 1.57, bij 2,70.

Douchecabine plaatsen

Graag laat ik een douchecabine van ongeveer 90 bij 90 cm plaatsen en afkitten etc. Deze zonder douchebak op tegels plaatsen. De douchecabine heb ik een tijdje geleden al gekocht bij de Praxis, de bon heb ik er niet meer van ik weet niet of dit erg is? De oude douchecabine heb ik er al uit gesloopt.

Houtkachel aansluiten en plaatsen

Ik heb bij de praxis een houtkachel gezien die ik graag zou willen maar ik kan hem niet aansluiten. Op dit moment heb ik wel een rookkanaal en een schoorsteen die in gebruik zijn. Daar heeft voorheen een open haard gestaan en het gat in de muur is met krant en pur dichtgemaakt de plaats waar het gat was. Ik ben opzoek naar een vakman die deze haard op de plek van het gat kan plaatsen en aansluiten.

Parketvloer plaatsen

We willen parket laten plaatsen op een nieuwbouwvloer met verwarming. Het oppervlak is 80 m2.

Behangen van 3 muurtjes

Ik zoek een behanger die een drietal muren kan behangen. Op elke muur komt een ander soort behang. De afmetingen van de muren zijn circa: muur 1: 5 bij 2,2 meter muur 2: 1 bij 2,2 meter muur 3: 2,5 bij 2,2 meter Het behang is bewerkt met strepen dus moet per baan op elkaar aansluiten.

Markiezen op kozijnen plaatsen

Ik wil graag 1 markies van 230 cm beneden plaatsen en twee van ongeveer 100 cm op de eerste verdieping plaatsen. Deze moeten op het kozijn geplaatst worden in verband met een te oude halfsteens muur. Ik heb houten kozijnen.

Verzakte stacaravan nastellen

Graag onze stacaravan na laten stellen. Ik heb de caravan vorig jaar laten plaatsen, maar hij is nu iets verzakt. De caravan staat in Doorn/Driebergen.

Laminaat leggen

Laminaat leggen in de keuken en eetmaker.

Reparatie van een zonnescherm

Tijdens afgelopen storm is de linker verankering van het (handmatige) zonnescherm naar beneden gekomen. Het is al een redelijk oud zonnescherm. Graag ontvang ik 2 aparte offertes; voor een nieuw zonnescherm en voor reparatie van het oude, indien dit nog mogelijk is. Het zonnescherm is 5,5 meter breed ongeveer.

dak

wij hebben lekkage. Waarschijnlijk kapote dakpannen, misschien is er meer aan de hand. Het lekt op de zolder en in een kast.

Uitbouw woning

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van het huis. De afmetingen zijn 4 meter breed en 2,5 meter diep. Geen heipalen nodig. Geen vergunning nodig. Nieuwe kunststof pui met openslaande deuren.

Het uithakken van een stukje schuurmuur: ...

Het uithakken van een stukje schuurmuur: 1 keer een stukje 30 x 20 cm 1 x een stukje 10 x 15 cm

Ik ben op zoek naar iemand die de lek in ...

Ik ben op zoek naar iemand die de lek in mijn vijver kan opsporen en repareren

Volgende zaken dienen gedaan te worden ...

Volgende zaken dienen gedaan te worden in een bestaand huis uit de jaren 50: - dakkappel en veluxraam -openslaande deuren -nieuw raam -stukwerk -schuur isoleren, evt electriciteit -twee nieuwe buitendeuren (geen haast) -buiten schilderwerk (geen haast) -cv verplaatsen -leiding omleggen voor wasmachine Oplevering mei 2009.

zorgen voor een betonnen fundering in de ...

zorgen voor een betonnen fundering in de tuin (afmetingen ca 4 bij 4 meter) en plaatsen van een blokhut (28 mm / ca 4 bij 4 meter)

het inzetten van een kattenluik

het inzetten van een kattenluik

vervangen van lekkende toiletpot en ...

vervangen van lekkende toiletpot en stortbak. eventueel aan passen van tegelwerk indien nodig!!! Tegels zijn er reeds en zij hoopt dat bij het plaatsen van een nieuw toilet en stortbak niet of nauwelijks tegels vervangen hoeft te worden.

Wij willen graag een dakkapel met ...

Wij willen graag een dakkapel met openslaande deuren laten plaatsen. Wij hebben de bouwtekening van de buren en willen graag dezelfde dakkapel als de buren.

Onze oude keuken (alleen aanrechtblad ...

Onze oude keuken (alleen aanrechtblad met 3 onderkastjes) moet worden vervangen door de Bruijzeelkeuken van Praxis (type Fleur kersen), bestaande uit aanrecht, onder- en bovenkastjes en ingebouwde koelkast met magnetron. Ons huis staat in RCN Recreatiepark Het Grote Bos in Doorn/Driebergen. De wand waar de kastjes aan moeten komen is niet sterk. Hier is wellicht een extra voorziening nodig i.v.m. veiligheid.

Ons huis gebouwd op staal, ...

Ons huis gebouwd op staal, seniorenwoning. Grond soort zand bouwjaar 1987. Rij van 6 huizen naast hoekwoning. Advies over een kelder graven onder het huis opp. ± 9X5 mtr. diep 3 meter. Voor gebruik als Souterrain . Uitgraven via de gang is mogelijk. Grondwater ± 6 -7 meter. Woonstraat doodlopend geen groot verkeer. Casco oplevering. Koekoek aan de voorzijde gewenst. Toegang maken via de gang dmv trap en halletje. Vriendelijk dank voor uw reactie