Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor het installeren van een nieuwe boiler:

Het installeren van een nieuwe boiler

Ik zoek een installateur die een energiezuinige anti-kalk boiler van 80 liter kan installeren. Momenteel hangt er al een boiler, maar die wordt verwijderd door Eneco. De leidingen zijn dus al aanwezig op de juiste plek. De boiler moet in de badkamer op de begane grond geïnstalleerd worden.
Onze klant uit De Bilt (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het installeren van een nieuwe boiler uit heel Nederland:

Elektrische boiler onder de gootsteen instaleren

Ik wil graag oude boiler onder de gootsteen laten verwijderen en een nieuwe installeren. Ik heb de boiler nog niet gekocht maar het gaat om kleine (5/6 liter) elektrische boiler onder de gootsteen.

Extra groep in meterkast voor nieuwe (doorstroom)boiler en inductie

Thuis in ons appartement hebben wij momenteel een warm water geiser van het type: Vaillant MAG Turbo 19/2. Deze geiser willen wij dit jaar vervangen door een elektrische doorstroomboiler en daarom hebben we een extra groep nodig in de meterkast voor deze boiler. Mocht u instaat zijn de boiler ook te installeren horen wij dat graag. Ook willen wij af van het gas en elektrisch gaan koken dmv een inductie kookplaat, hiervoor zal een perilex aansluiting en een nieuwe groep moeten worden gerealiseerd.

Warmtepomp installeren

Ik heb een nieuwe Panasonic mono unit lucht water warmtepomp met toebehoren deze moet aangesloten worden op de bestaande cv leidingen en nieuwe boiler.

Warm water boiler 150l laten installeren

Wij hebben nu een boiler die door gas wordt verwarmd en willen dit veranderen in een elektrische warm water boiler van 150l

Quooker installeren

Quooker Flex RVS met PRO3 boiler 3-in-1 kraan installeren met energieverdeler. Installatiedatum graag vrijdag 14 augustus.

Quooker installeren

Inbouwen/ aansluiten van quooker fusion pro3 boiler 3l . Oud materiaal verwijder ikzelf.

Leveren en installeren van een geiser en verwijderen boiler (op zolder)

Leveren en installeren van vermoedelijk een CW5 ketel (?) (op Gas) op zolder. (graag ook advies van vakman) (is alleen nodig voor warm water; 2x douche). Tevens het verwijderen en afvoeren van een 200 liter boiler op zolder.

Installeren Quooker 5- in -1

Quooker Flex RVS met COMBI+ boiler en CUBE reservoir 5-in-1 kokend water kraan + de rozet en energieverdeler.

Installeren Quooker-kraan

Ik wil graag een Quooker-kraan inclusief Combi+ boiler en Cube-unit laten installeren. In het keukenkastje is nu een boiler aanwezig. De afmetingen van het keukenkastje zijn standaard (buitenmaat 60 cm (binnenmaat 56 cm) breed, diepte binnenmaat 50 cm). De hoogte in het kastje tot onderkant spoelbak is 62 cm. Als ik het goed heb bekeken komt er 1 (koudwater)leiding uit de muur.

Doorstroomboiler

Ik wil graag een doorstroomboiler laten plaatsen. De doorstroomboiler moet geschikt zijn voor een bad waarbij in min 10 ltr per minuut warm water wordt geleverd. Mijn plan is 3 fase aan te leggen. De oude boiler wordt door de netbeheerder verwijderd. Het gaat dus puur om het installeren van de boiler. Gaat om warm water voor douche, keuken en bad voor een een appartement op de 10e verdieping (70 m2). Lift is aanwezig.