Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit De Bilt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in De Bilt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in De Bilt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in De Bilt of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit De Bilt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen, slopen recreatiewoning, bestrating leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in De Bilt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in De Bilt:

Het installeren van een nieuwe boiler

Ik zoek een installateur die een energiezuinige anti-kalk boiler van 80 liter kan installeren. Momenteel hangt er al een boiler, maar die wordt verwijderd door Eneco. De leidingen zijn dus al aanwezig op de juiste plek. De boiler moet in de badkamer op de begane grond geïnstalleerd worden.

Keukenvloer opknappen

Het betreft de keukenvloer van ongeveer 9 m2. Op dit moment liggen er tegels al zijn deze toch meer beschadigd dan we dachten. 7 juni wordt er een nieuwe keuken geplaatst, erg kort termijn, hoe lossen jullie dit op als de keuken er al staat qua verhoging? Er ligt ook vloerverwarming, wat zijn hierin de mogelijkheden?

Mengkraan keuken vervangen

De mengkraan in de keuken lekt en deze moet vervangen worden.

Bidet-toiletzitting plaatsen

Ik wil bij jullie een zogenoemd bidet-Toiletzitting aanschaffen. Hiervoor moet een aansluiting naar het kraantje van de stortbak geplaatst worden en een wandstopcontact. Wanneer zou deze geplaatst kunnen worden en wat zou dit gaan kosten?

Onduvilla dakpan elementen plaatsen

Ik zoek een dakdekker die Onduvilla dakpan elementen kan plaatsen op het dak van de garage. Het dat is 650 bij 450 cm groot en bevindt zich op een hoogte van 1 meter 30. Het werk moet plaatsvinden in mijn achtertuin welk goed bereikbaar is.

Smeedwerk prieel herstellen

herstel spm prieel tuin, smeedwerk kapot ingezakt offerte aub arbeidsuren mogelijk een dagdeel werk of dag.

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Ik wil 45 vierkante meter gelijmde vloerbedekking verwijderen. Het gaat om de woonkamer en hal op de betonnen vloer.

Plissé hordeur plaatsen op een kunststof kozijn

Gaarne een plissé hordeur plaatsen in de woonkamer. Op een kunststof kozijn. Ik heb deze reeds aangeschaft, moet nog op maat gemaakt worden en afgesteld.

Horren van Bruynzeel monteren

Graag wil ik 3 plissé horren laten monteren voor 3 dakramen met houten kozijnen. De horren zijn ongeveer 1.37 bij 1.00 meter. Daarnaast moet er nog een 'normale' raamhor geplaatst worden, ook op een houten kozijn. De afmeting van deze hor is ongeveer 1.00 en 1.00 meter. Alle ramen bevinden zich op de zolderetage. De horren zijn reeds in mijn bezit.

Rolhor monteren voor openslaande deuren

Graag laat ik 1 rolhor of plisséhor monteren in de dag bij de openslaande deuren op de begane grond. En dan hoor ik graag de kosten van monteren en de kosten van de hor. Maat: 143 cm breed, 209 cm hoog. Ik heb een houten kozijn.

Nieuwe kledingkast Van Leen Bakker monteren

Wij hebben bij de Leenbakker een kledingkast aangeschaft met zweef deuren. De kast is in elkaar gezet en de deuren ook. Echter dient het ophangsysteem gemonteerd te worden en de deuren geplaatst. De kast is ongeveer 2 meter hoog en 1.80 meter breed.

Stalen rolluik repareren

Heeft u mogelijkheid om volgend probleem op te lossen. In een appartementenblok in De Bilt is vermoedelijk het lager(huis) kapot gegaan. Het gaat om stalen rolluik van pakweg 3m breed. Deze is tientallen jaren geleden geplaatst. We hebben van binnen gekeken en gezien dat waar de aspin in het lagerhuis gaat er centimeters speling is. Aan linkerkant zit de motor en aan rechter kant zit dus probleem met 'lagerhuis'. Er is een kapot stukje grijs plastic gevonden in de 'lagerbehuizing'. Het rolluik functioneert nog maar loopt aan doordat de as rechts een paar centimeter speling heeft. Graag uw reactie of u reparatie kunt aanbieden en tegen welke tarieven. Met vriendelijke groet.

Epoxyvloer voor showroom

Voor een showroom zoek ik een prijsopgave voor een epoxyvloer. Momenteel liggen er deels hele ruwe tegels in de vloer (zie foto's), deze zullen moeten worden geëgaliseerd of verwijderd. Het andere deel bestaat uit zeil. De oppervlakte is ongeveer 142 m2.

Laminaat deels vervangen en vaatwasseraansluiting nakijken

Enige tijd geleden hebben we lekkage aan de vaatwasser gehad. Nu is een deel van het laminaat beschadigd en moet deze verwijderd en vervangen worden. Het gaat om ongeveer een afmeting van 1 x 3 meter wat verwijderd en vervangen moet worden. Het laminaat ligt er pas een paar maanden. Tevens zoek ik iemand die de aansluiting van de vaatwasser kan nakijken om te voorkomen dat er weer een lekkage ontstaat. Mijn vraag is dan ook of er iemand is die dit kan en wat de kosten hiervoor zijn.

Schilder- en montagewerk in huis

Twee openslaande deuren in huiskamer zijn vorig jaar geplaatst. Deze moeten geschuurd en geverfd worden. Daarnaast plaatsen van zonwering (binnen), 1 stuk en 1 hor (ook aan de binnenzijde). De zonwering en het hor moet ik nog aanschaffen. Ik wil eerst een indicatie van kosten ontvangen.

Wieltjes onder een kist monteren

Ik wil graag vier wieltjes onder een 'legerkist' gemonteerd hebben. Wieltjes zijn aangeschaft (Gamma). Wat gaat dat ongeveer kosten?

Aanbrengen aardlekschakelaar

We hebben onlangs een huis (met als bouwjaar 1960) gekocht, waarvan we 15 januari 2013 de sleutel krijgen. Uit de bouwkundige keuring bleek echter dat er geen aardlekschakelaar aanwezig is. We willen deze graag laten aanbrengen door een erkende installateur. Volgens de huidige bewoners is er 7 jaar geleden het e.e.a. gedaan qua elektriciteit. De groepenkast is toen echter niet vernieuwd. We willen graag ook advies verkrijgen over de groepenkast. Is het mogelijk om hiervoor een vrijblijvende afspraak te maken?

Klussen op gebied van electra, gas, water en timmerwerk

Wij hebben in De Bilt de volgende klussen waar we een klusser of klusbedrijf voor zoeken: Water: Aansluiten nieuwe keukenkraan (kraan reeds in bezit). Verwijderen en vervangen kit in badkamer (zowel bad als douche). Gas: Vervangen gasslang kookplaat. Afstellen kookplaat. Electra: Aansluiten electra Oven (deze is reeds geplaatst en was aangesloten, echter wcd doorgebrand...). Nakijken halogeenspotjes badkamer. Nakijken badkamerverlichting Check installatie aangezien er nogal veel lampen doorbranden Overig: Plaatsen plint Ikeakeukenblok Maken afdekplaatjes keuken Wie kan ons bij deze klussen (of delen van deze klussen) helpen?

Ophangen zonnescherm

Ophangen van een 3.50 meter lang zonnescherm aan gevel op de begane grond met speciale beugels. Zonnescherm hebben we zelf gekocht. Handmatig zonnescherm.

Serre van binnen afwerken

Ik heb een serre laten zetten en die moet van binnen worden afgewerkt. dat betekent: 1) verbinding van serre met huis afwerken met gipsplaten; 2) afwerken via stucen 3) een zandcementenvloer leggen 4) vloertegels leggen. Afmetingen: Vloeroppervlak 420 bij 216 cm Hoogte en breedte aan 2 zijden voor gipsplaten: 265 bij 48 cm Lengte en breedte plafondverbinding tussen serre en huis:420 bij 48 cm Foto's kan ik leveren

Planken maken in de bar en onder de balie.

We zoeken een klusjesman die planken kan maken onder de bar, maar ook onder de balie, een whiteboard kan ophangen, enz.

Klussen - 2 lampen boven de tafel in ...

Klussen - 2 lampen boven de tafel in de woonkamer ophangen Uitdaging: het bevestigingspunt moet geschikt worden gemaakt voor 2 lampen (is nu slechts geschikt voor 1). Bovendien is het bevestigingspunt nu niet netjes midden boven de tafel maar schuin ernaast. Het plafond is origineel op riet gestuced (jaren dertig huis). Het riet zit aan de balken. Wellicht moet er eerst een plaat aan het plafond worden bevestigd waaraan de lampen kunnen worden opgehangen. - Lamp in de keuken ophangen; - Lamp in de gang boven ophangen (boven de trap) - Lamp op zolder (boven trapgat) op hangen; - Ophangsysteem voor schilderijen in de woonkamer ophangen/bevestigen; - Kapstok op hangen; - Twee fotolijsten in de gang ophangen. NB: er is overal net nieuw gestuced.

In een van de dakbalken (lengte: 5 ...

In een van de dakbalken (lengte: 5 meter) zit een naad. Om deze te verstevigen wil ik er graag een schoen omheen laten zetten of met een andere methode de balk zo verstevigen dat hij stevig genoeg is om zonder ondersteuning het dak te kunnen dragen.

Ik zoek iemand die mijn gevelkachel kan ...

Ik zoek iemand die mijn gevelkachel kan installeren, en ev. advies kan geven bij aanschaf.

Bouw van een gemetselde schuur van ...

Bouw van een gemetselde schuur van 5x4meter, plat dak, met lichtkoepel en twee deuren van een meter. Een muur sluit aan bij schuur buren, drie gemetselde muren halfsteens. Met 10 cm fundering.