Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor dakje boven de voordeur vervangen:

Dakje boven de voordeur vervangen

Ik wil graag het dakje boven de voordeur willen vervangen. Oude weghalen en een nieuwe maken. Het gaat om een houten afdak. Het hout is momenteel aan het rotten. De afmeting circa 1 meter bij 80 centimeter.
Onze klant uit Baarn (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakje boven de voordeur vervangen uit heel Nederland:

Uitstekende dakjes verwijderen en metselwerk aanhelen

We hebben aan ons huis 2 uitstekende dakjes zoals je die boven een voordeur kunt hebben. Maar deze dakjes hebben geen enkel nut. Ik zoek iemand die ze voor mij weg kan halen en het metselwerk erachter in orde maken. Het zou kunnen dat er nu geen metselwerk achter zit. Ik voeg van elk dakje een foto toe. Materiaal mag ook afgevoerd worden.

Erker aan voorzijde huis maken

Wij willen een erker van ongeveer 3,5 x 1,5 meter plaatsen met daaraan vast een dakje voor de voordeur. Wij mogen 1,5 meter uitbouwen met een maximum van 6 m2. Graag maximaal glas, of kozijn met aan de zijde van de buren dan panelen in plaats van glas.

Plaatsen van een tuinhek

Hierbij ontvang ik graag offerte van de kosten voor plaatsen van een tuinhek. Het gaat om een 2-delige poortdeur van 3.34 meter, dan een hek van 4.02 meter lang, dan een looppoortje van 1.016 meter en een stukje hek van 1.18 meter. Het hek op de scheiding van het erf zal 7.10 meter worden. De bedoeling is dat het wordt gemaakt van zwart geïmpregneerd Douglas met palen die niet snel gaan rotten. Misschien hardhouten palen, eiken of iets dergelijks of palen die op een stalen anker staan. Deze optie graag als meerprijs in de offerte aangeven. Hoogte van het hek ongeveer 1 meter, 3 planken tussen de palen in en bovenkant paal afgeschuind als een dakje. Poortje voor het pad naar de voordeur en een dubbele poort voor het oprijpad, deze poort graag iets hoger dan het hek. Wij vernemen graag de mogelijkheden en de daaraan gekoppelde prijzen. Graag ook offerte voor 2 planken in plaats van 3, we zijn er nog niet helemaal uit wat we mooier vinden. We willen het graag strak maar ook weer niet te massaal.

Latei en metselwerk repareren

Metselwerk en latei repareren. We hebben aan de voorkant van de woning een latei, deze is gescheurd. Ook hebben we een groot kozijn waar een latei boven zit, ook deze is gescheurd, graag repareren. Boven de voordeur zit een soort van betonnen dakje, deze zal ook even beoordeeld moeten worden.

Voegwerk en herstelwerk aan voorgevel

Ik wil graag het voegwerk van de buitenmuur rondom onze voordeur laten vernieuwen. Het gaat daarbij om ongeveer 4 m². In een ander deel van de voorgevel is een hele steen kapot en naar buiten geduwd en bij het raam is een have metselsteen verdwenen. Ik wil dat graag laten herstellen. Verder liggen er op het schuine dakje boven de voordeur een paar dakpannen los. Deze wil ik graag vast laten leggen. Ik laat het werk hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Houtrot behandelen, lakken en dakje repareren

Bij het voorraam en de voordeur is er houtrot. En nog een tweede deur met wat houtrot. Dat moet verholpen worden. Daarnaast de buitenboel verven. Gronden en lakken van al het houtwerk van de benedenverdieping: raam, voordeur met zijraam, achterdeur met zijraam en deur en raam in de woonkamer. Twee goten. En de deur en twee raampjes van de schuur. Het dak van een schuurtje repareren. Er zit asfalt-achtig spul op, ik denk bitumen. Een plat dak, ongeveer 2 x 3 meter.

Afdak bij voordeur renoveren

Graag willen wij een vrijblijvende offerte voor het renoveren van het afdak bij de voordeur. Stalen binnen frame is misschien nog bruikbaar maar houtwerk en trespa moeten worden vervangen evenals dakbedekking en afvoer. De verlichting en camera hergebruiken. Het af dakje is ongeveer 1.90 meter breed en een halve meter diep. Graag hoor ik van u.

Dakje entree herstellen

Onderkant overkapping (beton) bij voordeur moet uitgekrabd worden en hersteld worden met nieuw stucwerk (of beton). Waarschijnlijk is de wapening niet goed meer. Offertes graag alleen per mail of telefoon.

Dakje vervangen op een klompenhok

Ik wil graag het hout plus de dakbedekking vervangen van een hal (klompenhok). Het gaat om een hal bij de voordeur, met een dak van ongeveer 3,20 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte.

Afdakje verwijderen en gevel aansmeren

Afdakje boven de voordeur vervangen. Tevens de voegen aansmeren, want er zit wat cement los. Het oude dakje verwijderen en eventueel een nieuwe plaatsen.