Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Baarn of directe omgeving.

355 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Baarn:

Plafond isoleren

Het gaat om het vullen met cellulose vlokken tussen gipsplafond en houtenvloer. Dit door middel van de te maken vulgaten in het bestaande gestucte gipsplaten plafond. Het gaat om een oppervlak van 40-45 m2.

Rolgordijn bevestigen

Kunt U voor mij de steunen voor een rolgordijn bevestigen. (intensions)

Jaloezieën plaatsen na inmeten

Het gaat om het opmeten en ophangen van houten jaloezieën.

Toiletzitting monteren

Ik wil een nieuwe toiletzitting kopen, maar kan hem helaas niet op de pot monteren. Ik kan niet bij de schroeven. Wie kan dit klusje klaren en wat kost mij dat?

Tuingrind afvoeren

Ik heb tuingrind op twee hopen geschept. Zie foto. Dit Is niet meer dan 0,5 m3. Ik wil dat u dit afvoert. Mijn tuin Is klein en omheind door een beukenhaag met ingang voorkant waar de hoop ligt. Aan de zijkant ligt een klein hoopje.

Lamellen ophangen

Ik wil verticale pvc lamellen ophangen. Maten 4 lamellen van 2. 00m x 2. 60 m. En 2 lamellen van 1. 50 x 2. 60m

Dakje boven de voordeur vervangen

Ik wil graag het dakje boven de voordeur willen vervangen. Oude weghalen en een nieuwe maken. Het gaat om een houten afdak. Het hout is momenteel aan het rotten. De afmeting circa 1 meter bij 80 centimeter.

Goedkoopste horizontale jaloezieën

Heren wij hebben een logeerslaapkamer waar wij een horizontale jaloezieën willen hebben er hangt er nu 1 maar die doet het niet zo goed meer heel graag vraag ik uw hulp hierbij in om te komen kijken en de maat op te nemen wij zoeken het goed koopste model wanneer schikt het u en hoe laat wij wonen in baarn

Onderhoudsklussen in huis

1. Ik wil een verrotte raamdorpel buiten verwijderen en pleisteren. Verrotte buitenste raamlijsten bij het raam vervangen 2. Ik wil in de woonkamer een gedeelte van de houten plafonddelen vervangen aangetast door lekkage badkamer 3. Ik wil in de badkamer de douchebak verwijderen en de betonvloer door laten lopen en daarin de afvoer verwerken. En betegelen 4. De doucheruimte waterdicht maken. Afgebrokkelde voegen herstellen 5. In de badkamer kieren en naden netjes kitten. Netjes afwerken.

Grond afvoeren

Na onze verbouwing heb ik nog een bult grond die ik kwijt moet. Wat kost het als jullie dat voor mij doen?

Diverse timmerklussen in huis en schuur

Ik wil graag een aantal kleine timmerklussen laten verzorgen. Ik wil op onze zolder een wasrek laten maken, in de gang beneden een kapstok op maat (de tekening heb ik voorhanden), in een trapkast nette planken, in de schuur nette planken en in de meterkast een plank waarop diverse kabels netjes vastgezet kunnen worden. Ik zoek hiervoor een nette en serieuze timmerman. Ik houd van maatwerk en een goede afwerking. Het zijn kleine klussen, maar ik heb in de toekomst misschien nog meer en groter onderhoud aan mijn woning. Ik maak graag even een afspraak, zodat we het werk kunnen bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw prijsopgave.

Rolhorren monteren

Ik wil bij Gamma 4 rolhorren kopen en wil die laten monteren voor de ramen in onze slaapkamers. Het gaat om naar buiten opendraaiende ramen. Ik hoor graag even wat de montage kost.

Eenvoudig zonnescherm ophangen

Ik heb een handbediend zonnescherm gekocht, maar heb geen tijd en mankracht om hem op te hangen. Hij komt op dezelfde plek als het oude zonnescherm te hangen, op de begane grond. Het oude zonnescherm is er al af. Twee bouten in de muur van het oude zonnescherm kunnen hergebruikt worden voor het nieuwe zonnescherm (zou waterpas moeten zijn). Daarnaast moeten er twee nieuwe bouten in de muur om het zonnescherm vast te zetten (deze kunnen niet van het oude zonnescherm her-bruikt worden).

Hoogslaper monteren

Ik wil een hoogslaper laten plaatsen.

Kastje met deurtjes en laden monteren

Deze moet in elkaar gezet worden.

Betonnen bak maken

Gaarne in een tegelpad een betonnen bak maken van 2 tegels breed, met eventueel een rooster, waar een dompelpomp in kan zakken.

Behang afstomen

Ik wil graag mijn behang laten afstomen

Solo winkelkast in elkaar zetten

Graag iemand die een kast in elkaar kan zetten. Hij is al thuis bezorgd.

Douchecabine, gordijnrails en schilderijrails plaatsen

De douchecabine 90 x 160 cm met schuifwand aan de lange zijde op de tegelvloer plaatsen in badkamer. Gordijnrails in woonkamer en slaapkamer. Schilderijrails tegen plafond op diverse locaties.

Twee gaten boren in Baarn

Twee gaten boren: een door baksteen buitenmuur, spouw en binnenmuur (totale dikte 31 cm), diameter van het gat is 170 mm., gat komt op halve meter hoogte vanaf het maaiveld. En een gat door verdiepingsvloer van gewapend beton, diameter ook 170 mm, vloer is 150 mm dik. LET OP dit gat moet waarschijnlijk van onder naar boven geboord worden, boven komt het gat namelijk uit in een nis van 19 cm breed. Het gat moet zo dicht mogelijk bij de muur gezaagd worden. LET OP dit gat moet geboord worden in een ruimte met een parketvloer - geen geknoei met water dus.

Fundering maken voor kachel in kruipruimte

Ik wil een fundering laten maken voor een zware kachel. Er moet een stuk van mijn houten vloer uitgezaagd worden, bekisting gemaakt in de kruipruimte, wapenen en vol storten. Het huis heeft een fundering op staal, zandgrond dus.

Schoorsteen renovatie

De schoorsteen moet afgebroken worden in de woonkamer. Vanaf het plafond moet hij ondersteund worden. Dit i.v.m. de te plaatsen houtkachel, dus hij mag niet helemaal weg. In de woonkamer wil ik echter de schoorsteen weg en wil ik een schone strakke muur zodat de kachel straks strak tegen de muur kan komen te staan. Vloeren zijn van hout, het is een hoekhuis, schoorsteen staat tegen de zijgevel. De geplande houtkachel is van speksteen en daarom nogal looiig. De vloer zal verstevigd moeten worden, dit wil ik dan meteen mee laten nemen. Dus beton in de kruipruimte. Huis staat op zandgrond, fundering op staal.

Kattenluikje in houten wand inbouwen

In een houten wand van de serre willen wij een kattenluikje inbouwen. Ons pand is uit 1904. Er is een bestaand gat dat dicht geschilderd is. Netjes afwerken, ook eventuele beschadigingen rondom, wordt gewenst. Het luikje heb ik al.

Plan voor uitbreiding woning met sauna

Wens om een sauna/infraroodcabine incl. extra ruimte (streambad?) te realiseren aan ons huis. Deels onder de grond (?). Beste locatie moet gekozen worden. Mogelijkheden beperkt door Vereniging van Eigenaren - eigendomsrecht grond - voortuin / achtertuin - zichtbaarheid uitbouw Zien erg op tegen de procedure. Graag advies en het maken van een plan.

Aantal kleine onderhoudswerkzaamheden in en rondom het huis

Het betreft een aantal verschillende onderhoudsklusjes: -Repareren niet werkend slot van buitendeur -Vervangen van houten tuindeur in de omheining van de tuin -Verhelpen van wasbak en douchebak die niet goed doorlopen -Indien mogelijk: vervangen van lekke glazen raampjes in tuindeur -Repareren van plafond verlichting -Repareren van gordijnroede -Mogelijk andere kleinere klussen