Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tussenmuur plaatsen met doorgang:

Tussenmuur plaatsen met doorgang

voor de zolder willen wij een scheidingswand van gipsplaat tweezijdig laten plaatsen met een toegangsdeur, zodat er een extra slaapkamer ontstaat. lengte 6 meter bij 3,5 meter hoog in een punt omhooglopend
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenmuur plaatsen met doorgang uit heel Nederland:

Dakconstructie veranderen voor plaatsen dakkapel

Op zolder willen we 1 grote dakkapel plaatsen en een tussenmuur verwijderen. We denken dat er een stalen frame of andere alternatieve ondersteuning gebouwd moet worden. We zoeken een constructeur hiervoor

Tussenmuur weghalen en nwe muur plaatsen

Tussenmuur tussen 2 slaapkamers weghalen en nwe plaatsen. Gipsblokken. Graag zou ik een offerte willen hebben voor het maken van 1 muur met de afmetingen 2,50x,2,90 m2 met gipslaten.

Badkamer renoveren

Plaatsen spanplafond met verlichting, plaatsen gietvloer beton cire, plaatsen leidingen & afvoer, plaatsen tussenmuur waar afvoer en leidingen achter kunnen (in dit muurtje moet ook een nis komen in de douche), plaatsen afzuiging, beton-look schilderen muren (coating?), nis douche betegelen, plaatsen sanitair + meubelen. In welke stijl heb je interesse? Modern, landelijk Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

tussenmuur verwijderen en een nieuwe rechte muur plaatsen

Ik zoek een aannemer die een zigzagmuur kan veranderen naar een normale, rechte muur. De muur bevindt zich tussen twee slaapkamers en is (als het goed is) geen draagmuur. De muur bevindt zich op de eerste verdieping.

Voorzetwand plaatsen om luchtgeluid te reduceren

Jaren 30 woning met dunne stenen tussenmuur. Veel luchtgeluid te horen. Gewenst werk: Voorzetwand plaatsen tegen scheidingsmuur met buren. Oppervlakte ongeveer 11m x 2,8m. Twee schouwen waar mogelijk omheen gewerkt moet worden. Doel: luchtgeluid flink reduceren.

Zolder tussenmuur plaatsen en afwerken en stucen van gehele woning

Ik wil graag een tussenmuur inclusief deurpost en opdekdeur laten plaatsen tussen 2 schuine wanden op kaal beton op zolder. De afmeting van de schuine wanden van de tussen muur zijn 4 meter en de breedte aan de onderkant is 5,5 meter. Dit heb ik met en lazer gemeten. Ook moeten er elektriciteitsdraden doorgetrokken worden voor stopcontacten en verwarmingsbuizen voor radiator. De muur dient te worden afgewerkt aan beiden kanten met glad stucwerk. Graag advies wat betreft materiaal voor de muur. De opdekdeur heb ik, ik zou nog wel hardhouten kozijnen moeten hebben met standaard maten. Verder wil ik de gehele woning gestuct hebben. Op zolder komt er op de kopse kant nogmaals dezelfde afmetingen erbij. Het trappenhuis moet gestuct worden. De woonkamer (28 m2), standaard hoogte de woning is uit 1986, een hal van 3,5 m2, en nog en hal van 3,15 m2. Dan op de eerste verdieping een kamer van 5 x 4 waar een nisje uit is van ongeveer 1 x 1 meter, een andere kamer van 4,5 x 3 meter en een overloop L-vorm 2 x 2 meter en een nis van 1 x 1 eruit. Twee slaapkamers zijn behangklaar, trappenhuis heeft structuurverf en in de woonkamer is en helft behangklaar en de andere helft zit granol op. Ik zoek op kort termijn iemand, het moet uiterlijk in mei gedaan zijn. Eventueel de woonkamer stucen in eind mei. De woning is nu leeg.

Toiletruimte en badkamer tot één geheel maken

Ik wil van de badkamer en het toilet één ruimte maken, de tussenmuur moet eruit. Alles moet eruit gesloopt worden en opnieuw geplaatst worden. De nieuwe ruimte wordt 2,41 meter bij 1,88 meter, hoogte:2.59 meter. Er moet nieuw leidingwerk en afvoer worden aangelegd. Er moet een nieuw muurtje gezet worden (waar nu twee deuren zitten moet één schuifdeur komen(zie foto badkamer 1). Plaatsen van hangtoilet (plus verleggen afvoer), plaatsen inloopdouche, plaatsen voorzetwand waaraan nieuwe wastafelmeubel komt plus plaatsen wastafelmeubel, en spiegelkast. Verlagen plafond ivm. inbouwspotjes en bevestigen regendouche. Vloerverwarming plaatsen. Schuifdeur tbv. douche plaatsen. Alle wanden volledig betegelen (30 bij 60 tegels) en nieuwe vloertegels (60 bij 60 tegels).

Zolder renovatie en dak isolatie

Werkzaamheden omvatten: Plaatsen van een tussenmuur op zolder, 2 veluxramen (zo groot mogelijk), aftimmeren, de rest van de schuine daken isoleren ( twee keer 5,60 x 5 meter) en afwerken met gipsplaten (stucklaar maken) + eventueel stucen.

Spoedklus geluidsisolerende wand plaatsen

Ik wil begin maart 2020 aan de binnenkant een geluidsisolerende wand van 7,5 m lang en 2.45 m hoogte voor de tussenmuur van onze 2 onder 1 kap woning laten plaatsen, met in het midden een hittebestendig deel vanwege de aanwezigheid van een allesbrander met afvoerpijp.

Balkon dichtmaken en een geïsoleerde kamer van maken (2,18m x 2,60m)

Ik wil graag van mijn open buiten balkon (binnenzijde gebouw) een geïsoleerde kamer maken met een raam die open kan. Er moet een dak geplaatst worden, riolering worden verlegd, een tussenmuur en een buitenmuur worden aangelegd. De vloer met buitentegels moet ook vervangen worden door een vloer met binnentegels. Verder wil ik ook een wandcontact plaatsen voor elektra. Er is bedrading aanwezig voor balkon licht, deze kan verlengd worden als plafondverlichting. Optioneel ook vergunningaanvraag indienen bij de gemeente voor deze klus.