Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schuifdeur voor kastenwand maken:

schuifdeur voor kastenwand maken

Ik heb een kastenwand die open is (met open schappen) en waar ik een schuifdeur voor wil (laten) maken. Het zijn 6 kasten. Ik wil een ondergeleider omdat ik het plafond niet helemaal vertrouw. Bouwjaar van de woning is 1901. De afmetingen van de wand zijn 475x220. En het is op de eerste etage.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeur voor kastenwand maken uit heel Nederland:

Schuifdeur op maat laten plaatsen

Ik wil graag zelf schuifdeuren van Storemax gaan bestellen bij Praxis. Deze deuren zullen voor een bestaande kastenwand geplaatst gaan worden. De hoogte van de kast is 2.36 meter en de breedte 2 meter.

Schuifdeur plaatsen voor vaste kastenwand

Schuifdeuren 3 stuks plaatsen voor vaste kastenwand. Het gaat om een offerte voor de verzekering.

Loopdeur met kozijn en kastenwand plaatsen

In de gevel van de schuur zit een houten dubbele garagedeur van 2.35 meter breed en 2.20 meter hoog. Deze vervangen in een loopdeur en raamkozijn van kunststof. Tevens een kastenwand met schuifdeur plaatsen. De kastenwand is 3.60 meter lang en 2.20 meter hoog.

Zolderverbouwing

Ik wil graag langs deze weg een vrijblijvende offerte aanvragen voor een zolderverbouwing. De zolder is casco opgeleverd. Het betreft onder meer: het vertalen van idee naar tekening, het plaatsen van 2 of 3 dakramen, een kastenwand als afscheiding met schuifdeur, een muur met gedeelde vide en een inbouwkast, wasbak, extra stopcontacten, verlichting en gehele afwerking. We hebben voorbeeldfoto's van hoe we het zouden willen, maar het is nog niet vertaald naar de eigen situatie. Gewenste start van de verbouwing medio september dit jaar. Ik zie de reacties in eerste instantie graag per e-mail tegemoet. Op basis van de informatie neem ik dan zelf contact op met de toegezonden klusbedrijven.

Diverse klussen in mijn woning

Gaat om een aantal klussen in de woning. Keuken aansmeren en verven muren. Nieuwe rails en schuifdeur. Bovenkasten doortrekken. 2 deuren en een halve deur verven, binnensloten veranderen van kastenwand. Stang van douchegordijn verbeteren en slaapkamer behangen en halletje behangen.

Veranda en vloer vervangen

klus 1: Wij willen graag een soort veranda achter in de tuin van ongeveer 8 x 4 meter buitenmaat. Achterkant en 2 zijkanten moeten dicht zijn, zodat er een lounge zit ontstaat. Liefst met en zadeldak, maar mag ook een plat dak zijn. Ook moet er een houten vloertje in komen. Aan de voorzijde willen we maximaal 3 palen. Klus 2: Ook hebben wij achter onze garage een aanbouw van ongeveer 5 x 3 meter waar een klein keukentje van 3 boven- en 3 onderkastjes met gootsteen in staat en een 4 delige schuifdeur kastenwand. In deze ruimte moet de keuken verwijderd worden en de kastenwand, daarna moet de bestaande houten ondervloer eruit en er een nieuwe vloer in. De bestaande vloer is verrot.

Inbouw schuifdeur kastenwand monteren

Het op- en inbouwen van een 3 deurs Storemax schuifkastenwand. Lengte 2,76 meter, hoogte 2,34 meter, diepte 0,72 meter. Alle Storemax materialen liggen gereed bij Praxis Isselt Amersfoort die de materialen in huis op de plaats aanlevert. Buitenkasten (= omkasting binnenkast) om Praxis nog verbinden met te maken penslotgatverbinding.

Renovatie en verbouwing

Graag ontvangen we een gedetailleerde offerte zodat we aan de hand van de verschillende prijzen kunnen beslissen wat we willen laten uitvoeren. Begane grond Sloopwerk: ? Verwijderen: voorportaal, plafonds, kastenwand, vloerbekleding, tussenwanden, “glazen wand”, voorzetwanden linker buitenmuur, toilet, wastafel onder trap, boilertje onder trap Kortom: helemaal strippen Opbouwen: ? Wanden links voorzien van “vochtverdelende folie” en groene gipsplaten, netjes afwerken met gips zodat er geen naden meer te zien zijn (voor- en achterhuis) Deze wanden zullen we zelf voorzien van een verflaag. ? Tussenwand in voorhuis met schuifdeur, klassieke uitstraling (panelen- zie plaatje). Deur (1.60?) schuift open van voorkant huis naar ac

- op zolder is nu al een scheidingswand ...

- op zolder is nu al een scheidingswand met deur; deze verplaaten naar voren. het liefst dan een schuifdeur. - hierdoor ook vlieringgat verplaatsen en hierin fleecetrap plaatsen. - op zolder vaste kasten maken; leg en hang-kasten - in twee slaapkamers ook vaste kastenwand maken met bureaublad. - ook bureaublad in bestaande kastenwand plaatsen. - in woonkamer stenen vensterbank vervangen door houten vensterbank

De verbouwing is een spitsing van de ...

De verbouwing is een spitsing van de bestaande garage in een kantoorgedeelte en een berging. De verbouwing behelst het plaatsen van een houtskeletwand (incl. isolatie) die aan de ene kant (berging) afgewerkt wordt met undelayment en aan de andere kant (kantoor) met gipsplaat. In de wand moet ook een binnendeurkozijn met een stompe board deur worden aangebracht. Verder moet er een kastenwand gemaakt worden (schuifdeur + planken) van 2.5 meter x 2.5 meter. Eventueel een houten vloertje leggen: van 2.5 bij 5 meter We hebben ook nog een andere klus in een slaapkamer. Slaapkamer: Een kastenwand van 3 x 2.5 meter (hang/leg) tegen een schuine wand en een bureaublad van 3 meter op maat maken en ophangen. Verder willen we nog 4 radiatoren laten bekleden met hout (Cando of zo iets).