Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor klus in huis: houten jaloezien opmeten en ophangen:

Klus in huis: houten jaloezien opmeten en ophangen

We willen graag nieuwe raambekleding in de keuken, bij voorkeur houten jaloezieën 50mm brede lamellen van Praxis. Tevens maken we graag gebruik van de huidige aanbiedinge van de raambekleding (25% korting). Graag willen we een vakman die het raam (bestaande uit 3 kleine ramen) laten opmeten (bij benadering: 130 cm hoogte en 242 cm breedte) en samen een passende kleur uitkiezen (graag de Praxis stalen meenemen). Na levering ook graag de montage verzorgen. Voor deze klus ontvangen we graag een offerte. Bij voorbaat dank!
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klus in huis: houten jaloezien opmeten en ophangen uit heel Nederland:

Opnieuw leggen twee rijen terrastegels

In onze achtertuin hebben wij twee rijen betontegels 50x50 die opnieuw gelegd moeten worden. Inclusief een goot. Het materiaal is allemaal aanwezig. Enkel zand zouden we in huis moeten halen. Het betreft de twee rijen langs de gevel, die ongeveer 7 meter lang is. We zouden dit graag op korte termijn in orde willen maken, kunnen jullie een voorstel doen qua kosten en dag/tijdstip dat deze klus in jullie agenda mogelijk is. Ik hoor heel graag van jullie!

Deurstijlen twee kozijnen herstellen en opnieuw aflakken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor 2 beschadigde kozijnen, 1 binnen en 1 buiten. Zie de foto's in de bijlage voor het buitenkozijn. Afgelopen week is mijn huurder uit mijn huis gegaan en ik vermoed dat hij de voordeur heeft opengebroken om zo naar binnen te kunnen komen. Hierdoor is het kozijn beschadigd en zelf heeft hij dat witte spul erop gedaan. Wat zou het ongeveer kosten om het kozijn weer helemaal te herstellen in oude staat incl. verven? Daarnaast is er een deurkozijn beschadigd binnen in het huis omdat daar een droger tegenaan is gestoten. Ook dit kozijn zou opnieuw moeten worden gerepareerd en geschilderd. Wat zou dit ongeveer kosten? Een schattig is ook prima. Ik hoor het graag, alvast bedankt. Ik snap dat het een kleine klus is en waarschijnlijk in meerdere gangen uitgevoerd moet worden (plamuren, gronden, lakken etc)

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Loodgieter voor een kraantje in de tuin aan te leggen. Ik beschik over een kruipruimte. Ik zit te twijfelen of de kraan aan de achterkant van het huis moet komen, de afstand tussen de meterkast en de locatie kraan zou dan ongeveer 12 m zijn, of dat de kraan bij de schuur moet komen. Graag een vorstvrije kraan. Ik heb een aanbouw en ik heb begrepen dat hiervoor geboord moet worden. Voor de zomer zou ik de klus uitgevoerd willen hebben.

Winkelman keuken en hal tegels leggen met patroon

We willen graag 10 X 10 cm Winkelman tegeltjes laten leggen in onze hal en keuken. Allebei hebben ze een patroon. De vloer dient nog geëgaliseerd te worden. Verder in de keuken graag nog een kleine strip mozaïek tegeltjes als achterwandje monteren. De tegels hebben we al in huis. Het is een mooi klus voor een niet- alledaagse tegelaar.

Schutting plaatsen van 10 delen

Ik zoek iemand die 10 schuttingdelen langs mijn huis kan plaatsen. In overleg kan al het materiaal worden aangeleverd door de vakman. Ik laat mij graag adviseren over de soorten schuttingen. Locatie is toegankelijk om de klus uit te voeren.

Al het buiten schilderwerk huis

In het kader van onderhoud, wil ik mijn huis buiten vakkundig laten schilderen. Het gaat om een tussenwoning. Schilderen dus aan de voor- en achterkant. Verven moet in specifieke vooraf bepaalde kleur, oneffenheden hout herstellen, schuren, grondverf, verven, lakken in hoogglans (2 lagen). Het gaat om kozijnen en deuren. Aan de voorzijde gaat het om 4 kozijnen, aan de achterkant is de situatie iets anders, daar is een openslaande deur met een houtenkozijn eromheen waarboven 3 ramen zitten en aan de zijkanten vrij ouderwetse stijl. Daarnaast de voor- en de achterdeur schilderen. Offertes graag duidelijk gespecificeerd. Vaste prijs en totale tijd nodig voor klus. Voor meer info graag contact opnemen.

Bestraten oprit nieuwbouw woning

Bij een nieuwbouw woning bestraten van de oprit (ca. 3*10m = 30m2) + gedeeltelijk aan de voorkant van het huis (5.4 * 0.9m = ca. 5m2) De grond moet eerst afgegraven en afgevoerd worden en dan opgehoogd worden met zand (en eventueel doek eronder en zware opsluitbanden aan 1 kant, aangezien de buren niet gaan bestraten) Stenen moeten gebakken stenen zijn. Ik heb eventueel zelf al een leverancier voor de klinkers. De oprit graag in visgraat gelegd. Graag offerte voor complete oprit met alle benodigde handelingen/materialen, ook als ik iets niet genoemd heb. De klus kan eventueel ook gecombineerd worden met het afgraven en bestraten van de tuin (maar daarvoor stuur ik een aparte vraag uit).

Steenstrips buitengevel

Graag wil ik steenstrips laten plaatsen aan buiten gevels. Het huis is 13 m bij 10.5 m en 5.94 hoog. Buitenkant is van polyestreene. In totaal zijn ongeveer 15 raamopeningen 50m2. Klus kan over 7 weken starten.

Jacuzzi demonteren

De jacuzzi moet gedemonteerd en verwijderd uit onze tuin. Dit kan wellicht op 2 manieren. Slopen en afvoeren of met een kraan over het huis hijsen en afvoeren. Natuurlijk willen we de goedkoopste oplossing. Er staat geen tijdsdruk op de klus. Planning kan in overleg.

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Wij willen onze bestaande gipsplaten aan de voorzijde van het huis vervangen door Trespa platen. Het zijn geen grote delen, per plaat ongeveer een oppervlakte van 70 x 250 cm. We ontvangen graag adressen van vakmannen in of rondom Almere (noorderplassen west) die deze klus voor ons uit kunnen voeren. Het gaat om in totaal 6 platen.

Partners

Partners van Casius