Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor montage rolluik op elektrisch velux dakraam:

Montage rolluik op elektrisch velux dakraam

Montage rolluik op 1e verdieping. rolluik is in mijn bezit en bij praxis gekocht. Velux dakraam en rolluik zijn elektrisch gestuurd. Er moeten ook nog rolluiken of screens beneden komen maar die moeten nog worden opgemeten.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor montage rolluik op elektrisch velux dakraam uit heel Nederland:

Inmeten en montage van rolluiken

Graag inmeten van 3 rolluiken (2 rolluiken 1e etage, 1 rolluik begane grond) en zodra deze binnen zijn monteren daarvan.

Rolluik met schakelaar plaatsen op begane grond

Ik wil een rolluik met schakelaar laten plaatsen op de begane grond. Ik moet het rolluik nog aanschaffen, een mooi exemplaar is mogelijk de RV41 van Verano. Afmeting bij benadering is 1512 mm breed en de hoogte is 1355 mm. Kleur antraciet. Wijze van montage is bij voorkeur de methode 'op de dag '. Een ronde omkasting van de bak is waarschijnlijk mooier. Prijsopgave graag inclusief btw, voorrijden, materialen en montage/loon inbegrepen.

Hor monteren in een aluminium kozijn

Ik ben voor ons huis op zoek naar een op maat gemaakte hordeur voor een enkele schuifpuideur. Hij moet in het kozijn worden gemonteerd. Er zit voor het kozijn een rolluik gemonteerd wat de montage eventueel kan belemmeren. De maten zijn breed 102 cm en hoog 256 cm.

Dakkapel nieuwbouwwoning Vlaardingen

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakkapel bij een nieuwbouwwoning. Wij ontvangen het liefst een offerte met de totale kosten inclusief montage en afwerking aan de binnenzijde, aan de hand van de volgende gegevens: Het gaat om een hoekwoning. Dakkapel zo breed mogelijk en met een hoogte van 175 cm, dakhelling 38 graden. - Dakbreedte 610 cm, betreft hoekwoning - Woningbreedte 567 cm, van buiten - Woningbreedte 510 cm, van binnen. Graag ook informeren hoe breed de dakkapel kan/mag. - Totaal 6 raamdelen, waarvan 2 draai - kiepramen, alle glasdelen even groot - Kleur: geheel Antraciet van buiten, maar kozijnen Wit houtnerf, ral 9010 - Ingebouwde rolluik, ook antraciet - Buitenkant, geheel, Trespa, kunststof - Volledige afwerking aan de binnenzijde. Leveren en monteren Juni/juli Mochten wij hier een leuk/aantrekkelijke prijs voor krijgen, willen wij graag langskomen voor een afspraak. Hartelijk dank.

Montage van een rolluik

Wij willen rolluiken laten plaatsen voor een schuin Velux dakraam 1 x ggu pk 10 en eventueel 1 x ggl c 02. Graag offerte per soort en voor elektrisch (alles ook elektriciteit) en handbediend. Hopelijk heeft u voldoende informatie.

Elektrisch rolluik inkorten

We hebben een elektrisch rolluik van 190 cm breed en moet 0,5 cm ingekort worden. En foute montage herstellen (zie foto).

Kunststof harmonicadeur plaatsen

In ons nieuwe huis willen we een harmonica pui laten plaatsen. Afmetingen ca. 300 x 220 cm bxh. Voorzien van 3 delen waarvan 1 loopdeur. Glas HR++. Als optie incl. Rolluik elektrisch bedienbaar. Graag offerte incl. En excl. Montage.

Rolluik aanleveren en monteren

Het leveren en monteren van een rolluik kleur V07. Breedte 1 m Hoogte 1.64 m handbediening, standaard bak. Montage op 2e etage. Prijsopgave vooralsnog alleen per e-mail.

Meerdere rolluiken plaatsen

4 rolluiken: - Breedte: 100 cm - Hoogte: 150 cm - Ronde kast - Kleur: Bosgroen (zowel kast als rolluik) - HTF geleiders - Elektrisch met schakelaar (2 x rechts, 2 x links) - Inclusief valse vensterbank - Inclusief inmeten, leveren en montage op 1e verdieping

Rolluik en buitenzonwering plaatsen

Het betreft het plaatsen van een knikarm zonnescherm, handbediend op de begane grond. Het is een snelle montage door middel van 4 bouten. De afmeting is 4.50 meter breed.

Partners

Partners van Casius