Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vrijstaand muurtje met tv nis maken:

Vrijstaand muurtje met tv nis maken

Ik wil graag een vrijstaand muurtje van 20 a 25 cm diep met ingebouwde tv nis laten plaatsen midden in mijn woonkamer van 2 meter breed tot aan het plafond (2.60 meter). Inclusief stuken (afwerking). Materialen in overleg. Wat mag het kosten?
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vrijstaand muurtje met tv nis maken uit heel Nederland:

Badkamer plaatsen en installeren

De badkamer is 3 bij 3 meter en dient niet volledig te worden betegeld tot aan het plafond, maar wel aan de zijde bij de douche, de rest halverwege, geïnstalleerd en gemonteerd. Het gaat om tegelwerk tot 1,5 meter hoogte (bij de douche hoger) en het plaatsen van de vloertegels. Verder het monteren van een vrijstaand bad, dubbele wastafel, toilet, douche, spiegel. Ook dient er een glazen douchewand gemonteerd te worden en een muurtje gemaakt te worden aan een zijde van de douchewand met een nisje erin voor het plaatsen van shampoo et cetera.

Installeren van een half-vrijstaand bad op zolder

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 2012 en krijgen daarvan op 10 juli de sleutel. Wij willen daar op de zolder graag een half-vrijstaand bad laten installeren op een nog te maken verhoging. Naast het bad moet een muurtje komen. Op de plek waar we het bad willen hangt nu een radiator. Die willen we laten verwijderen en op het muurtje naast het bad een designradiator laten plaatsen. De tegels en het bad hebben we al besteld, de radiator nog niet. Er is een cv-ketel op de zolder, vlak bij de plek voor het bad. Er liggen nog geen leidingen en afvoer. In de meterkast is ruimte voor een extra groep. We willen deze klus in de 2e helft van juli of anders eind augustus/begin september laten verzorgen. De woning staat op Funda. Er staan 360 graden foto's op van de zolder. We hebben ook een tekening die we kunnen toesturen. We hopen dat u aan de hand van deze gegevens een offerte kunt maken.

Lage muur voor hobbykas maken

Ik wil graag twee offertes bij u opvragen. 1 Voor een muurtje (ongeveer 50 cm boven de grond, totale hoogte 60 cm) laten metselen waar een broeikas op geplaatst moet worden. Totaal oppervlak circa 11 m2. Er is een fundering is aanwezig. De muur moet worden opgetrokken van ijsselsteentjes (nog aan te schaffen). 2 Een prijsindicatie voor een tuinmuur (vrijstaand) van ongeveer 9 meter lang en 2 meter hoog om leibomen tegenaan te laten groeien, ook van ijsselsteetjes. De oude schutting verwijder ik zelf. Er is voor de nieuwe muur nog geen fundering aanwezig. Ik hoor graag van u.

2 badkamers verbouwen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 1 april de sleutel. Wij hebben al een timmerman die voor ons diverse werkzaamheden uitvoert, maar hij verzorgt geen badkamers. Wij willen op de begane grond een kleine nieuwe badkamer laten maken van 150 x 285 cm. De vloer en muren worden al verzorgd en daarnaast wordt er een muurtje gebouwd. Graag willen wij 2 inbouw douchekoppen, een lang en smal douche putje, een sunshower, een smalle wasbak + kom (70 cm) laten plaatsen. Eventueel een kastje onder de wasbak en spiegel erboven. Er moet ook tegelwerk worden verzorgd. Verder overwegen we de huidige badkamer te laten verbouwen. Deze ruimte is 330 x 200 centimeter. Er staat nu een bad, douchebak, toilet en wastafel in. Deze indeling willen wij zo houden maar alles wel vernieuwen, (het liefste willen wij een vrijstaand bad). Het gaat om een normale maat wastafel met kom en een designradiator. In de inloopdouche komt een glaswand en een lang douche putje, klein en eenvoudig. Daarnaast hebben we ook tegels nodig. We willen grote grijze tegels op de vloer en de muren laten we zelf stucen. Wij houden van strak en simpel. Dus zo min mogelijk grepen en dergelijke. We nodige bedrijven graag uit om de situatie met ons te bespreken en ontvangen gespecificeerde offertes voor de levering van de materialen en de arbeidskosten.

Balkon renoveren en schuifpui vervangen

Renovatie buitenbalkon & schuifpui 2e verdieping achterzijde Afmetingen • Balkon 3.20 m breed; 2.0 m diep • Schuifpui dagopening 2.70 m breed; 2.62 m hoog Schuifpui rechterdeel kantelt naar binnen en kan dan opengeschoven worden. Huidige bedekking balkon is zink. Aan buitenrand (niet zichtbaar op foto) zit een verdiepte goot met aan rechter uiteinde een gat voor hemelwaterafvoer naar externe regenpijp. Werkzaamheden • Nieuwe dakbedekking aanbrengen • Schuifpui verwijderen en vervangen (kunststof kozijn, wit, dubbel glas) Hetzelfde ontwerp als huidige pui maar met nu met twee kantelramen boven de schuifpanelen • Schilderen van buitenmuren (wit) – linkerzijde is vrijstaand muurtje - separatie met balkon van de buren; aan rechterzijde loopt muur door tot hoogte van circa 3.5 m

Draagmuur verwijderen

We hebben een huis gekocht. Het gaat om een vrijstaand huis uit 1953. Tussen de keuken en de trap in de hal zit een draagmuur, deze willen wij laten verwijderen om een grotere keuken te krijgen. Het gaat om een stenen muur van 3.10 meter in lengte en 2.70 meter in hoogte. In het verlengde van die muur staat een dikke, dragende, boog. Het is dus niet de hele muur die weg moet. Nadat de muur is verwijderd moet er een klein nieuw muurtje komen tussen de trap en de boog en moet een klein stukje tussen plafond en trap worden gedicht.

Verbouwing: badkamer verbouwen

We hebben een huis uit 1904 gekocht. Vrijwel alle kamers zijn verbouwd, maar wij willen nog graag de badkamer laten verbouwen. Er is nu een badkamer van 6 m2 met daarnaast een opkamer. We willen de badkamer verruimen en geheel vernieuwen. Op de eerste plaats moet dus het muurtje en oude badkamer eruit. Daarna zal de badkamer ongeveer 9 m2 zijn. We willen deze dan van vloer t/m plafond opnieuw opgebouwd hebben met: tegelvloer (houtkleur), vrijstaand bad, (inloop)douche, dubbele wastafel en toilet. De start van de verbouwing zal zijn in juli 2015.

Badkamer renoveren / verbouwen

Reeds gestripte badkamer van 2. 20x2. 60 renoveren. Portugese cementtegels op de vloer. Gewone, grote tegels op de wand. Plafond met inbouwspots stuken. Bad (vrijstaand), wc, 1 wastafel en douchehoek (met muurtje of twee glazen wanden) plaatsen. Sanitair komt op dezelfde plaats terug als waar het nu staat.

Nieuwe badkamer plaatsen

Wij hebben een optie op een woning in Veghel. Er moet dan een badkamer geplaatst worden en later eventueel de kleine wc beneden. Werkzaamheden: - de standaard badkamer eruit slopen - compleet nieuwe badkamer plaatsen bestaande uit een inloopdouche met goot. - douche aan de linker kant muurtje plaatsen en een douchedeur bevestigen. - vrijstaand bad plaatsen met kranen uit de vloer. - WC verplaatsen en nieuwe monteren. - radiator verplaatsen - monteren kastopstelling - alles tegelen Voor meer info ik heb de tekening van oude en nieuwe situatie. Graag mondeling overleg en offerte. Op 7 februari krijgen we de sleutel, direct daarna moet aan de badkamer begonnen worden.

Stenen muren en pilaren plaatsen

Ik wil diverse volsteens tussenwandjes en pilaren laten plaatsen met de volgende maten Pilaren komen tussen plafond en vloer tegen bestaande wand! 4 x 80cm breed x 225 cm hoog 1 muurtje tegen de pilaar aan van 80 cm hoog en 140 breed 2 muurtjes tegen de pilaren aan van 80 hoog en 60 breed 1 vrijstaand muurtje in het midden van een meter hoog 120 cm breed en daarnaast 2 kolommen van 120 cm hoog en 25 x 25 cm Totaal ca. 10 vierkante meter schoonmetselwerk