Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor blokhut en regenpijp met stormschade herstellen:

Blokhut en regenpijp met stormschade herstellen

Singelreparatie blokhut (singels 1 zijde zijn weggewaaid). Regenpijp woning vervangen.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut en regenpijp met stormschade herstellen uit heel Nederland:

Stormschade aan een blokhut en regenpijp repareren

Er is wat stormschade ontstaan aan mijn blokhut van 2,5 x 3 meter. Er zijn singels weggewaaid die en deze zullen opnieuw geplaatst moeten worden. Verder dient de regenpijp bij mijn woning te worden vernieuwd. Deze is ongeveer 8 meter lang.

Schuur vernieuwen

Ik heb in mijn tuin een schuur van 3 x 2 meter. De schuur heeft een betonnen fundering en heeft een hoogte van 22 blokhut profiel planken (standaard afmetingen). Het hout is niet meer goed dus moet rondom vervangen worden. Het dak is nog in orde. Vervolgens wil ik mijn schuur verven in de kleur van mijn achterdeur - donkergrijs. Er moet tevens een nieuwe regenpijp geplaatst worden. Foto's eventueel beschikbaar.

Wij hebben twee jaar geleden onze tuin ...

Wij hebben twee jaar geleden onze tuin laten aanleggen. Daarbij hebben wij ook een blokhut laten opzetten. De tuin is perfect maar het blokhut ziet er verschikkelijk uit. Het dak lekt en de leverancier van het blokhut weigert dit te repareren. Het dak is rechthoekig (ongeveer 1.5 bij 0.75 m). Het huidige dak is van hout met daarop een gebrande dakbedekking. Een houten omranding met een regenpijp aan één kant. Het dak is nu verrot en moet nodig vervangen worden. Wij hoeven niet hetzelfde daksysteem maar willen wel dat het dak gerenoveerd wordt. En natuurlijk dat deze oplossing niet na een jaar weer lekt!