Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor installatie- en schilderwerk:

Installatie- en schilderwerk

Verwijderen en plaatsen van een douchecabine op een bestaande bak. Controle afvoer (bij wasmachine en onder gootsteen) ivm lichte lekkage (rubbertjes zijn al vervangen) en schilderen van balkon (hekwerk)
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie- en schilderwerk uit heel Nederland:

Renovatie van de woning

Graag ontvang ik een globale offerte om een 80's tussenwoning van 100 m2 woonoppervlak op te knappen. Er is sinds de bouw niets aan gedaan. Wat moet er gebeuren? De kozijnen boven vervangen 2x kantelkiep kunststof en 1 klein badkamerraampje, 3 velux dakramen. Vervolgens het plaatsen van een 3 m brede dakkapel op de zolder. Het vervangen van de oude elektra groepen en uitbreiden van 4 naar 6. Aansluiting en afvoer voor wasmachine en droger verdubbelen (is nu 1, wil er 2). Afvoer van toilet vervangen. Toilet boven loopt niet door. Leidingwerk voor badkamer en keuken op maat maken voor de nieuw aan te leveren keuken en badkamer. Stucwerk plafond begane grond 40 m2 en aanleggen vloerverwarming. Trapkast opnieuw optrekken (is nu een diagonale kast, moet weer recht worden). De keuken en badkamer worden geplaatst door leverancier en vloeren ook. Wandafwerking doe ik zelf en plafonds boven doe ik ook zelf. Schilderwerk beneden doe ik ook zelf. Doen jullie ook egaliseren van de tuin?? dan zie ik dit ook graag terug in de berekening. Het gaat om 68 m2. Misschien moet er ook een nieuwe CV en WTW installatie komen. Er zijn zonnepanelen.

Schilderwerk herstellen na lekkage

Ik heb op 20 juli veel waterschade gekregen in mijn woning door een lekkage van de cv-installatie. Alle trappen waren nat, gelukkig heb ik snel gehandeld en alles droog kunnen krijgen. Echter, een klein stuk muur van 1 m² is vervuild / verkleurd geraakt en ook de onderkant van het trappenhuis is nat geworden en nu vertoont het schilderwerk diverse scheuren (rond 2 mm breed en 40 cm lang). Ik wil de situatie hier graag even door een schilder laten beoordelen. Ik wil een offerte ontvangen voor de herstelwerkzaamheden. Ik heb die offerte ook nodig voor een verzekeringsclaim.

Vrijstaande sleutelklare woning bouwen

Wij hebben een optie op een stuk bouwgrond en willen graag op korte termijn in gesprek met een aannemer om te toetsen of daar binnen ons budget van €185.000 een vrijstaande woning kan worden gebouwd in Engelse cq landelijke stijl van ongeveer 7 of 8 x 11 meter. Er zijn nog geen bouwtekeningen. Er zijn heipalen nodig van 6 meter lang. We willen de woning sleutelklaar laten opleveren, aan de buitenzijde afgeschilderd, voorzien van sanitair en tegelwerk, zonder keuken, de wanden sausklaar. We willen hardhouten kozijnen, openslaande tuindeuren en HR++ isolatieglas. Verdere wensen zijn: vloerverwarming op de begane grond, 5 slaapkamers, een geïsoleerde garage van 6 x 3 of 6 x 9 meter, zodat daar een slaapkamer gemaakt kan worden. Er moet een vaste zoldertrap in. We willen een warmtepompsysteem i.c.m cv-installatie en zonnepanelen. Dit budget is exclusief de keuken, aansluitingen voor nutsvoorzieningen, bouwleges, tuinaanleg en schilderwerk binnen.

Zolder verbouwen

Het maken van 2 kamers, 1 voor en een 1 achter afmeting circa breedte 3120 x 4200 mm. Hoogte onderkant plafond circa 2400 mm. Op de hele zolderverdieping een vliering aanbrengen op een hoogte van 2400 mm. Afmeting circa 5400x4000 mm. De vliering vloer maken van een vuren houten balklaag 56x155 mm, waarop 18 mm. Vloerhout en aan onderzijde een plafond van gipsplaat. Op de overloop een vlizo trap plaatsen fabr. Novoferm type 3-delig vuren houten vlieringtrap. De tussenwanden maten van een stijl en regelwerk 45x70 mm, waar tussen 70 mm. Steenwolisolatie en aan beiden zijde 12,5mm gipsplaat. In de wanden 3stuks stalen binnendeurkozijnen plaatsen voor een opdekdeur 880x2115 mm. Met boven de deuren een bovenlicht van blank glas. In de voorkamer een Velux dakraam plaatsen type GGL MK06 afmeting 780x1180 mm. In de achterkamer een Velux dakraam plaatsen Type GGL SK06 afmeting 1140x1180 mm. Beiden dakramen aftimmeren met Mdf dag stukken. Langs de vloeren en kanten de nodige aftimmerlatten aanbrengen. Alle wanden nieuw en bestaand vlakmaken en afwerken met spuitwerk. De plafonds vlak maken en afwerken met spuitwerk. In beide kamers op overloop en op de vliering een lichtpunt maken met schakelaar. Lichtpunt op overloop koppelen aan bestaande hotel schakelaar. In beiden kamers 2 stuks dubbelen stopcontacten plaatsen in de nieuwe wanden De lichtpunten en stopcontacten aansluiten op de bestaande installatie. CV installatie. In de achterkamer een nieuwe cv radiator leveren en plaatsen voorzien van een thermostaat kraan. Leidingwerk langs trapgat laten lopen naar bestaande installatie. Schilderwerk. De schuine kap op beide kamers en overloop isoleren en 2x sausen. De dag stukken van de Velux dakramen 2x schilderen. De nieuwe vloer plinten 1x schilderen.

Uitbouw en veranda bouwen en garage aanpassen

Wij willen graag een uitbouw laten bouwen met een puntdak, de garage laten aanpassen en een veranda laten bouwen. Alle tekeningen en de vergunning zijn inmiddels rond. Hierbij al een aantal uitgangspunten op een rij: Wij willen de werkzaamheden vóór de bouwvak gereed hebben. W en E installatie-werk valt buiten de offerte, behoudens dakgoten en regenwater afvoeren. Schilderwerk werk valt buiten de offerte. Graag een minderprijs opgeven voor het niet uitvoeren van het veranda gedeelte (het heien van de palen wel in de offerte laten staan). De lichtkoepel is van fabrikaat Velux transparant, maat 800 X 800 mm). De dakramen zijn van fabrikaat Velux, 2 elektrische en 2 stuks niet elektrisch. De kozijnen gelijk aan de huidige kozijnen. Gelieve niet te reageren als de termijndoelstelling niet kan worden behaald.

Verbouwen WC tot kleine badkamer

Wij willen een WC van circa 90x140x250 verbouwen tot een kleine badkamer van 125x230x250 cm. Hiervoor moeten een muur en 3 deuren verplaats worden – zie bijgevoegde tekeningen. De werkzaamheden omvatten o.a.: • Sloopwerk toilet • Aanpassen muur • Verplaatsen 3 deuren • Aanpassen elektra, koud- en warm water, afvoer en verwarming • Tegelwerk wanden en vloer badkamer (incl. vloer van het portaal) • Stuc- en schilderwerk aangepaste muren en plafond • Plaatsen en aansluiten wastafel + meubel + spiegelkast; hangend toilet; douche + douchebak + douchedeur; radiator. Graag een prijs all-in: van sloopwerk tot betegeling en installatie. Bij voorkeur eerst per mail een indicatie van kosten.

Badkamer renovatie

Graag een offerte voor werkzaamheden Werkzaamheden Renovatie badkamer *Vloer afdekking. *Sloopwerk (Bestaande oude wand en vloertegels verwijderen,badmeubel,wc,radiator en plafond) *Installatie werkzaamheden water, elektra,wc,afvoer,radiator. *Muurvlakken 23m2. *Voorstrijken. *Vloer egaliseren 7m2. *Plafond vervangen 7m2. *Timmer werkzaamheden. *Kimband en koting aanbrengen. *Schilderwerk. *Tegelwerkzaamheden wand en vloer. 30m2. *Voeg werkzaamheden wand en vloer. *Montage badmeubel,spiegel,douchewand,wc,radiator,lampen,stopcontact. Werkzaamheden keukenwand *Sloopwerk (Bestaande oude wandtegels verwijderen 4m2) *Muurvlakken. *Voorstrijken. *Tegelwerk 2m2 *Voegwerk. *Kitwerk. *Schoonmaken.

Woningrenovatie: woning renoveren

- Compleet nieuwe cv installatie, inclusief 5 radiatoren, kamer termostaat, cv ketel met hoogrendement, leidingen. - Electra installatie compleet, met schakelmateriaal, nieuwe groepenkast (8 groepen), schakelmateriaal, alles inbouwen, sleuven. - Stucwerk wanden plafond volledige woning - Schilderwerk binnen raam kozijnen en deuren - Badkamer leidingwerk, electra, ventilatie en sanitair plaatsen inclusief tegelen - Voorbereiding keuken, water, electra en gas. - Nieuwe vloer in achterkamer - Wand bouwen voor realisatie extra slaapkamer voorin inclusief deur en kozijn. Prijzen materiaal - CV installatie compleet E ,=? Materiaal - CV installatie arbeid E ,=? - Electra installatie compleet E ,=? Materiaal - Elelctra installatie arbeid E ,=? - Stucwerk E ? ,= materiaal - Stuc

Renovatie badkamer & toilet

- Verwijderen sanitair en tegels uit badkamer (175cm bij 240cm) en toilet - Installatie tweemaal wandtoilet (badkamer en toilet), wasbak in toilet, badkamermeubel, installatie van twee kranen, douche, afvoerput en radiator - Installatie 4 halogeenspots met dimmer en extra contactdoos - Plaatsen douchemuur van 10 cm gasblok - Aanbrengen wandtegels in toilet (+/- 140 cm hoog) en alle wanden en vloer in de badkamer incl. voegen en afwerking - Isolatie badkamer - Stukwerk toiletwanden boven tegelwerk - Aanbrengen plafond in badkamer van watervaste gipsplaat, stuk en schilderwerk Het sanitair en de tegels zijn al aanwezig.

Renoveren en aanbouw bungalow

Bungalow van binnen renoveren. Bungalow helemaal strippen. Inhoud bungalow is 560 kuub. Bungalow van 1975. Moet helemaal gemoderniseerd worden. Het gaat om nieuwe wanden, nieuwe vloeren, plafonds, elektra vernieuwen, nieuwe CV installatie, loodgieterswerk, stuckwerk en schilderwerk, dakwerken etc. Plus nieuwe aanbouw van ongeveer 40 vierkante meter. Gemetselde aanbouw met plat dak, openslaande deuren, fundering storten, er hoeft niet geheid te worden. Binnenzijde aanbouw afwerken. Tekeningen zijn aanwezig.