Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor stuclaag verwijderen:

Stuclaag verwijderen

In een appartement in centrum Amersfoort. Wanden van de woonkamer, hal en slaapkamer. Totaal ongeveer 60 m2 stuclaag verwijderen uiteraard inclusief daarop aanwezige muurverf. Afvoeren afval. De buitenmuur is van beton. De binnenmuren weet ik niet maar het zijn geen holle wanden. Aanbrengen en terugplaatsen bescherming laminaatvloer en andere delen alsmede het verwijderen van plinten en elektradozen in overleg. Het huis is van 1985. Vragen: wanneer komt u kijken, prijsopgave en indicatie uitvoering. Daarna moet er een nieuwe laag aangebracht gaan worden. We weten nog niet wat voor laag erop gaat komen. Uitvoering: het geheel uiterlijk half februari klaar.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuclaag verwijderen uit heel Nederland:

Keukenwand stuken

We krijgen nieuwe kozijnen en dan moet de wand rondom de kozijnen een nieuwe stuclaag (zitten nu tegels die we gaan verwijderen). Daarna zal deze wand gesaust worden (geen nieuwe tegels) dit moet gebeuren voor onze nieuwe keuken geplaatst wordt (datum nog niet precies bekend, rond half mei. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Gevel van een oudere woning stucen

Graag de gevel van een oudere woning stucen. • Gevel vrijmaken • Oude stuclaag verwijderen (denk ik) • Nieuwe stuclaag, waarschijnlijk schuurwerk • Duurzaam afwerken • Betreft ongeveer een kleine 100 m2, met een klein gedeelte op de eerste verdieping, de rest begane grond

Buitenmuur repareren, isoleren en afwerken

Huis is oud, maar wel volledig gerenoveerd (met aanbouw voorzijde). Achtermuur is niets aan gedaan. Is metselwerk met oude stuclaag. Zitten een paar scheuren in en stuclaag laat op sommige plaatsen los. Oude stuclaag verwijderen, scheuren repareren, verstevigende netten aanbrengen en opnieuw stucen. (Isolerend?) Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Stucwerk verwijderen en opnieuw stuken buitenzijde

Wij wonen in een geschakelde woning waar in het verleden zowel de binnenzijde als buitenzijde van de muren zijn gestuukt i.v.m. vochtdoorslag. Doordat er buiten een cementgebonden stuc is aangebracht en geen kalkstuc, zit het vocht in de muur opgesloten en daardoor verrotten de balkkoppen in mijn woning. Ik wil daarom van de buitenzijde 193 m² stuc laten verwijderen. Daarna moeten de muren drogen en wil ik de muren na een half jaar opnieuw laten stuken met een drielaags dampdoorlatende stuc van leverancier Khalix. Er moet in totaal 246 m² worden gestuukt. Er is een deel van 53 m² waar nu geen stuclaag op zit, alleen enkele losse elementen. Ook de muurankers moeten een anti-roest behandeling krijgen. Ik wil een afspraak maken om de muren te laten beoordelen. Ik ontvang daarna graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte, inclusief steigerhuur en alle materialen. Ik wil geen verrassingen achteraf door meerkosten.

Stuclaag verwijderen en later spuiten

We bereiden ons alvast voor op de laatste maatregel om stank uit onze woning te halen. Sinds de wanden zijn voorzien van sauswerk stinkt het. (geeft gezondheid klachten) Gaat om circa 60 m2 (slaapkamer, woonkamer en hal) Verwijderen stuc/kalklaag, 14 dagen laten staan voor controle of stank weg is, Voorts voorbereiding en aanbrengen spuitlaag.

Oude stuklaag verwijderen

Afkappen oude stuclaag van twee dragende binnenmuren totaal 35 m2. In de offerte graag ook een bedrag voor de plaatsing van stofschermen en afval verwijderen.

Stuclaag verwijderen

Op dit moment zijn we bezig om een koffiebar te openen in Gouda. In het pand, een voormalig hofje, zijn nog 4 woningen uit 1702 gesitueerd, die jarenlang voor opslag zijn gebruikt. Aan de buitenkant zit stucwerk (het lijkt cement, geen kalk) die ik verwijderd wil hebben. Bijgevoegd een foto van de situatie. De totale lengte is 9 meter, hoogte is ongeveer 3,5 meter. In deze oppervlakte zitten diverse openingen voor de deuren en ramen (zie foto). Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van deze laag. Ook graag een offerte per m2 voor eventueel de binnenkant van de huisjes.

Stuclaag verwijderen van betonwand

Het verwijderen van ca 1500 m2 oude stuclaag, gaarne prijsindicatie

Zijmuurtje pleisteren van de buitengevel

Ik heb een stukje buitenstucwerk dat gerenoveerd moet worden. De stuclaag laat los en er slaat enigszins vocht door naar binnen langs een ventilatiepijp. Ik laat de oude stuclaag graag verwijderen, de ondergrond impregneren en nieuw pleisterwerk aanbrengen. Het gaat om 5 m² op een zijmuurtje op de 1e verdieping. Er is ruimte voor een steiger. Ik ontvang graag uw offerte.

Stuclaag van de gevel verwijderen

Gevel 3 bij 9 meter - oud en vervuild stucwerk. Twijfel tussen alleen stucwerk verwijderen of ook opnieuw stuken, ligt beetje aan wat er onder vandaan komt. Het betreft potentiële nieuwe koopwoning, ben in onderhandeling over vraagprijs.