Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor klussen in een bedrijfspand uitvoeren:

Klussen in een bedrijfspand uitvoeren

Ik wil graag: - 6 heaters op hebben gehangen in 2 parasols, de heaters heb ik al; - 2 elektronische deurklinken laten vervangen voor andere deurklinken, materiaal heb ik al; - 1 deur waar een slotspecialist heeft geprobeerd het slot los te breken met een slijptol. Hier heb ik gedeeltelijk een nieuw systeem voor; - een lamp hebben gerepareerd in de opslagruimte, nieuwe TL balk geprobeerd maar hier ligt het niet aan. Denk de aansluiting; - de voordeurklink vervangen hebben, deze is afgebroken en ik heb hier geen nieuwe voor; - inlooptapijt vervangen hebben met een nieuwe, deze is nog niet in bezit. Circa 1.35 x 1.05 meter. Graag aanbieden met de materialen die nodig zijn. Graag ook laten weten wanneer u beschikbaar bent.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klussen in een bedrijfspand uitvoeren uit heel Nederland:

Bedrijfspand onderhouden

Wij zijn op zoek naar een all round klusbedrijf om allerhande onderhoudswerkzaamheden aan ons bedrijfspand uit te voeren. 1x per kwartaal de openstaande klussen uitvoeren. Wat er niet vast zit, vastzetten. Kasten, deuren, lekkende kranen en dergelijke repareren.

Elektra aanleggen in een bedrijfspand

Ik wil een aantal elektra klussen laten uitvoeren na vrijblijvende offerte. Begin januari starten ( 2 of 3 januari). Het gaat om bekabeling, aanleggen van een Perilex-aansluiting en een nieuwe meterkast.

Klussen in bedrijfspand laten doen

Voor het aanleggen van een camerasysteem moeten er 3 kabels naar boven lopen, hiervoor is dus een gat in het plafond nodig. Deze 3 kabels hebben wij in bezit, 2 internetkabels en 1 power/video kabel. Verder willen wij een sleutelkluisje laten bevestigen aan het ijzeren hek buiten, en de leuning van onze trap is losgeraakt welke even goed bevestigd moet worden.

Diverse klussen in bedrijfspand

Voor ons groeiende bedrijf ben ik ben op zoek naar een betrouwbare en goeie 'klusser' in onze omgeving. Iemand die wij kunnen bellen en op korte termijn kunnen inzetten. Op dit moment moet er een deur worden omgehangen. Het is een hoge en zware houten deur. De directiekamer gaat rond mei opnieuw worden ingericht en omdat de kamer niet vreselijk groot is, vind ik het noodzakelijk om de deur naar buiten te laten openen in plaats van naar binnen. Daarnaast wil ik een thermostaat verplaatsen. Verder zijn er nog wat kleine klussen zoals het ophangen van dingen. Wij zoeken dus iemand die wij in de toekomst voor adhoc zaken snel even kunnen bellen.

Verschillende klusjes in een bedrijfspand

Ons bedrijf is recentelijk verhuisd van Voorburg naar Zoetermeer. Na de verhuizing hebben wij nog een aantal klusjes die in het pand gedaan moeten worden. Denk daarbij aan kleine elektraklusjes, bouwgerelateerde klussen, ophangen van dingen, kabelgoten aanbrengen, kabeltje trekken, kraantje monteren, et cetera. Daarnaast willen ook voor toekomstige werkzaamheden liefst een vast bedrijf hebben, waarop wij een beroep kunnen doen. Zou u hieromtrent contact met ons willen opnemen? Dank bij voorbaat. PS een deel van de klussen zou op korte termijn uitgevoerd kunnen worden.

Nemef 3-puntssluitingen plaatsen

In ons bedrijfspand bevinden zich 3 buitendeuren waarop wij een driepunts sluiting in gemonteerd willen hebben, zijn deze klussen iets voor u, het bedrijfspand bevindt zich in Enschede, Overijssel.

Diverse klussen in een bedrijfspand

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren bij ons in het bedrijf. We zijn net verhuisd en er zijn best een aantal dingen die nog moeten gebeuren. Denk aan installeren kastjes in de keuken, spiegels ophangen in het toilet, het installeren van verschillende stopcontacten en het witten van 2 muren. Ik hoop een klusbedrijf te vinden die voor ons alle klussen zo snel mogelijk kan doen.

Dubbele toiletgroep aanleggen en keuken verplaatsen

Ik wil graag een aantal werkzaamheden laten uitvoeren in een aan te schaffen bedrijfspand. Omdat de verbouwingsklussen worden meegenomen in de aanschaf van het pand is er een korte reactietermijn nodig. Het uiteindelijk uitvoeren van de klussen heeft iets minder haast. Ik wil graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - In een ruimte waar nu een enkel toilet is, het huidige toilet afbreken en twee ruime toiletten realiseren; - Het nu aanwezige keukenblok verwijderen en verplaatsen naar een andere plek; - Het deurkozijn in de muur vergroten tot open doorgang (+/- 2 meter breed).

Diverse klussen in bedrijfspand

In een kantoorspand willen wij graag de systeemwanden van 1.80 meter hoog verschuiven. Tevens dienen er 4 deuren van binnen naar buiten op te gaan in. Tevens dient er 30 cm vloerbedekking vast gelijmd worden.

Bedrijfspand centrum Winschoten gebruiksklaar maken

Het gaat om het gebruiksklaar maken van een bedrijfspand. Per 1 oktober nemen wij een huurpand over. Binnen moeten een aantal niet ingewikkelde klussen uitgevoerd worden, zoals bijvoorbeeld wanden opnieuw betimmeren. Want per 1 november gaat de winkel open. Per 2 of 3 oktober aanvang. Voorkeur is 2 man gedurende ruim 2 weken. Graag willen we vakmannen die ook verstand van elektriciteit hebben (en klein beetje installatie).