Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie:

Tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie

Ik wil graag een keukenmuurtje laten betegelen en voegen. Daarnaast heb ik een wanddecoratie van 2 meter bij 1.80 meter die op grote hoogte moet worden opgehangen.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie uit heel Nederland:

Kleine doucheruimte verbouwen

Ik wil ongeveer 5 à 5,5 m2 tegelwerk en plafond verwijderen. Vervolgens hierin op alle wanden, het plafond en het muurtje betonstuc aanbrengen. De tegelvloer kan blijven. Vervolgens een nieuwe douchebak, douchekraan, zwevend toilet, kolomradiator en spotjes ophangen. En eventueel iets van een ventilatie.

Klussen in en om huis

- extra planken aanbrengen in kasten in de voor-en achterkamer; - ophangen van jaloezieën/ duetten aan ramen voorzijde; (hoeven niet bijgesneden te worden) - tegelwerk achter de kookplaat en over de volle breedte en 3 tegels hoog; ongeveer 1 m2 - aanbrengen van 2-3 schuifkasten op zolder; (moet ik nog kopen) - maken en aanbrengen van een fietsenhok in de achtertuin; - verwijderen van plastic tuinoverdekking; het is een stadstuin - aanbrengen van materialen op toiletten; Parkeren is mogelijk. Ik weet niet alle afmetingen.

Klussen in de badkamer

Ik wil graag in de badkamer een badmeubel ophangen en de oude eraf. En ook een kraan monteren. Ook tegelwerk moet plaatsvinden. Het gaat om 4 stuks tegels 30 x 60. En de 4 tegels dienen gevoegd te worden. Het oude tegelwerk is er al vanaf.

WC renoveren en nieuwe deur plaatsen in badkamer

Kleine wc-ruimte renoveren: 1. Oud fonteintje en oude staande wc weghalen. 2. Hangend toilet plaatsen met inbouw netjes weggewerkt achter nieuw tegelwerk 3. Nieuw fonteintje plaatsen en leidingen achter een koof wegwerken 4. Overige accessoires ophangen 4. Vloer en wand betegelen tot ongeveer 1.30 meter. Daarboven wit stuken 5 Nieuwe deur plaatsen en kozijn. Glasplaat boven wc -deur vervangen door dichte plaat 6. Plafondje maken met 3 inbouwspotjes en ventilatieschacht iets verlengen. 7. Badkamer nieuwe deur plaatsen en kozijn. Glasplaat boven wc -deur vervangen door dichte plaat en opnieuw stuken aan beide kanten.

WC-ruimte opknappen en renoveren

Graag wil ik een hangende wc laten plaatsen, alsook een kleine wasbak. De wc ruimte wil ik graag betegeld hebben en aan het plafond 2 of 3 spotjes ophangen. Het tegelwerk tot halverwege de hoogte van de wanden of geheel tot aan het plafond. Nu zit het tegelwerk tot halverwege. Er is nu een staande toiletpot. Alles wat er nu in het toilet is, moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik hoor graag van u.

Renovatie badkamer afronden

De badkamermonteur is helaas ziek geworden. Ik ben met spoed op zoek naar een vervanger. De leidingen en een deel van het tegelwerk van de wanden zijn reeds gedaan. De rest moet nog gedaan worden: aantal wanden betegelen, vloer betegelen, sanitair plaatsen (douche, hangend toilet, afvoer van het toilet aansluiten, wastafelmeubel en radiator ophangen).

Douchecabine vervangen

Een douchecabine monteren: de oude, met douchebak, haal ik zelf weg. De nieuwe cabine zal zonder bak zijn. Tegelwerk hoeft waarschijnlijk niet gedaan te worden. Eventueel een wastafelmeubel en kolomkast ophangen. Daar moeten we nog over beslissen of we die aanschaffen. Kunt u een indicatie van de kosten geven voor beide? Graag telefonisch contact, ik heb geen mail.

Sanitair en tegelwerk aanbrengen

Vloer en wand tegels heb ik al moeten alleen nog geplakt worden verder eeen aantal gordijnen ophangen planken in de keuken ophangen enafzuiging ophangen kortom een of 2 dagen een handig iemand

Verschillende sanitaire werkzaamheden

Keuken: Rondom keukenblok betegelen, nieuwe kraan aansluiten, plaatsen van een aluminium spatscherm bij het gasfornuis. WC beneden: Ophangen en aansluiten zwevend toilet, achterwand zwevend toilet betegelen, grond tegels aanbrengen. Badkamer: Nieuwe bad/douche kraan aanbrengen, verwarmingsbuizen vernieuwen, bad ombouw betegelen, bij raam tegelwerk afmaken, inloop douche (nieuw te maken) afvoer aansluiten en inbouw doucheset plaatsen. Nieuw zwevend toilet plaatsen (afvoer is al aanwezig), aansluiten wastafel/wasbak, design radiator vervangen, nieuwe vloertegels leggen. Er hoeft geen sloopwerk gedaan te worden.

Badkamer slopen en renoveren

De badkamer renoveren: slopen oude tegelwerk op de wanden en op de vloer en het verwijderen van het sanitair. Opnieuw betegelen, nieuw hangtoilet plaatsen, nieuwe inloopdouche met glazen wand met aflopende tegelvloer maken, plaatsen badkamermeubel met dubbele wastafel, spiegel met ingebouwde verlichting ophangen, plaatsen nieuwe designradiator van minimaal 1100W (op een muur van 1.50 meter hoog) en vloerverwarming aanbrengen. De materialen zijn in overleg te leveren. Begin volgend jaar uitvoeren.