Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie:

Tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie

Ik wil graag een keukenmuurtje laten betegelen en voegen. Daarnaast heb ik een wanddecoratie van 2 meter bij 1.80 meter die op grote hoogte moet worden opgehangen.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie uit heel Nederland:

WC-ruimte opknappen en renoveren

Graag wil ik een hangende wc laten plaatsen, alsook een kleine wasbak. De wc ruimte wil ik graag betegeld hebben en aan het plafond 2 of 3 spotjes ophangen. Het tegelwerk tot halverwege de hoogte van de wanden of geheel tot aan het plafond. Nu zit het tegelwerk tot halverwege. Er is nu een staande toiletpot. Alles wat er nu in het toilet is, moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik hoor graag van u.

Renovatie badkamer afronden

De badkamermonteur is helaas ziek geworden. Ik ben met spoed op zoek naar een vervanger. De leidingen en een deel van het tegelwerk van de wanden zijn reeds gedaan. De rest moet nog gedaan worden: aantal wanden betegelen, vloer betegelen, sanitair plaatsen (douche, hangend toilet, afvoer van het toilet aansluiten, wastafelmeubel en radiator ophangen).

Douchecabine vervangen

Een douchecabine monteren: de oude, met douchebak, haal ik zelf weg. De nieuwe cabine zal zonder bak zijn. Tegelwerk hoeft waarschijnlijk niet gedaan te worden. Eventueel een wastafelmeubel en kolomkast ophangen. Daar moeten we nog over beslissen of we die aanschaffen. Kunt u een indicatie van de kosten geven voor beide? Graag telefonisch contact, ik heb geen mail.

Sanitair en tegelwerk aanbrengen

Vloer en wand tegels heb ik al moeten alleen nog geplakt worden verder eeen aantal gordijnen ophangen planken in de keuken ophangen enafzuiging ophangen kortom een of 2 dagen een handig iemand

Verschillende sanitaire werkzaamheden

Keuken: Rondom keukenblok betegelen, nieuwe kraan aansluiten, plaatsen van een aluminium spatscherm bij het gasfornuis. WC beneden: Ophangen en aansluiten zwevend toilet, achterwand zwevend toilet betegelen, grond tegels aanbrengen. Badkamer: Nieuwe bad/douche kraan aanbrengen, verwarmingsbuizen vernieuwen, bad ombouw betegelen, bij raam tegelwerk afmaken, inloop douche (nieuw te maken) afvoer aansluiten en inbouw doucheset plaatsen. Nieuw zwevend toilet plaatsen (afvoer is al aanwezig), aansluiten wastafel/wasbak, design radiator vervangen, nieuwe vloertegels leggen. Er hoeft geen sloopwerk gedaan te worden.

Badkamer slopen en renoveren

De badkamer renoveren: slopen oude tegelwerk op de wanden en op de vloer en het verwijderen van het sanitair. Opnieuw betegelen, nieuw hangtoilet plaatsen, nieuwe inloopdouche met glazen wand met aflopende tegelvloer maken, plaatsen badkamermeubel met dubbele wastafel, spiegel met ingebouwde verlichting ophangen, plaatsen nieuwe designradiator van minimaal 1100W (op een muur van 1.50 meter hoog) en vloerverwarming aanbrengen. De materialen zijn in overleg te leveren. Begin volgend jaar uitvoeren.

Douchemeubel en douchescherm plaatsen

Ik wil graag twee klussen laten uitvoeren: 1. Het ophangen van een vrij-hangend douchemeubel in de de badkamer met tegelwand en het aansluiten van een wastafelkraan. De kraan heb ik al, het aansluit materiaal voor de kraan en afvoer heb ik nog niet. 2. Het plaatsen van een douchescherm in de douche. De douche heeft geen douchebak maar bestaat uit een verlaagd tegelwerk, 90x90 cm. Het douchescherm heb ik al in mijn bezit. De oplevering van het huis is 6 juli. Dan zo spoedig mogelijk deze klus doen.

Badkamer verbouwen

Voor een mogelijk huis in aankoop ontvang ik graag een prijsopgave voor het verbouwen van de badkamer. Bad eruit nieuwe douche wand plaatsen plus douche installeren. Klein muurtje bij wc afbreken. Nieuwe designradiator ophangen. Badkamermeubel plaatsen en nieuw toilet installeren. Al het tegelwerk wanden en vloer moeten ook vernieuwd worden. De badkamer is 2.48 x 2.10 meter groot. Het sanitair en de tegels kan ik zelf aankopen.

Badkamer renoveren

De badkamer renoveren. De badkamer leeghalen en het plaatsen van het sanitair en tegelwerk. - inloopdouche maken dus leidingwerk verleggen en twee wanden zetten en tussen de wanden een glazen deur plaatsen; - een wastafelmeubel van 80 cm ophangen; - een spiegel met verlichting ophangen; - een hangend toilet met verkorte toiletpot installeren; - een klein bad van 175 x 70 cm plaatsen; - een radiator ophangen; - de wanden tot aan het plafond tegelen; - er zit een koof in 47 x 48 cm, die zouden we wat kleiner willen laten maken. Alle materialen zijn al gekocht. De badkamer is 2.82 x 2 meter. In april of mei uitvoeren.

Montagewerk in huis

In ons nieuwe huis in Heemskerk moeten een aantal werkzaamheden worden uitgevoerd: - zes deuren ophangen - in één van die deuren een ventilatierooster aanbrengen voor de badkamer - circa 40 meter schilderijenrails ophangen - circa 5 meter gordijnrails ophangen - drie traphekjes ophangen - een paar scheurtjes in een stuk lood onder de dakkapel repareren - deel kit tussen tegels badkamer vervangen - wc beneden vervangen (inclusief tegelwerk) Daarnaast moet een groot deel van de binnenmuren gestuct en geschilderd/behangen worden, samen met een trap en een aantal deuren. De werkzaamheden moeten in de eerste twee weken van april worden uitgevoerd. Graag horen wij of u hier interesse in heeft en wat de verwachte kosten zijn. Eventueel is het volgende week woensdagochtend mogelijk om op locatie te kijken.