Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amersfoort of directe omgeving.

3138 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw of kelder onder bestaande woning, stucen en schilderen, tegelvloer en vloerverwarming verwijderen, slaapkamer opknappen, behangen en laminaat leggen, schutting plaatsen, klussen in huis en laminaat leggen, lampen en horren plaatsen, elektrische rolluiken plaatsen, laminaat leggen en muur verven vanwege waterschade, kunstgras op bitumen dak leggen, deuren en kozijnen plaatsen, schutting maken met Rabbat planken, raamdecoratie inmeten en ophangen, slaapkamer opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amersfoort:

Watafel vervangen door een klein badkamermeubel

Ik heb bij Gamma een klein badkamermeubel gekocht met een wastafel en kraan en wil die hier graag laten monteren. De oude wastafel moet eerst verwijderd worden. Ik ontvang graag vooraf uw offerte voor de montage.

Diverse klussen in huis laten doen

Ik wil diverse klussen in huis laten doen: Er moeten van 3 eenvoudige, houten deuren de onderkant iets afgezaagd worden, stompe deuren. Een afzuigkap moet worden opgehangen. De kap ligt klaar. Er is nu geen afzuigkap. Misschien een gat zagen voor de afvoer. En er moet een kattenluik komen in de houten achterdeur. Graag een eerste reactie per mail.

Plavuizen verwijderen in huiskamer

Offerte nodig voor het verwijderen van de plavuizen in de huiskamer. De plavuizen lagen er al toen wij het huis 18 jaar geleden kochten. Er is ook vloerverwarming aanwezig. De plavuizen zijn aanwezig op de hele begane grond. Ik weet niet hoe groot de oppervlakte is, die kan ik nog opmeten en u later geven.

Lamellenhor op maat maken

Ik ben op zoek naar een lamellen hor met de dagmaat van 183x240. Het idee is om lamellen met een lengte van 240 bovenaan aan elkaar te naaien met een zoom. Door deze zoom kan vervolgens een telescoop stang geschoven worden waarna hij tussen de staanders van de kunststof schuifpui worden geklemd. De telescoopstang is bij voorbeeld Sealskin Seallux telescopische douchestang aluminium 125-220 cm 28 mm. Andere ideeën zijn welkom. Een vaste hor is niet mogelijk in verband met huisdieren die in en uit lopen. Daardoor is de bestaande hordeur al een paar keer gesneuveld.

Composiet terrastegels verwijderen

Als medewerker van Praxis wil ik graag een prijsopgave ontvangen voor de volgende klus. Bij onze klant moet wegens gebrekkige kwaliteit het complete terras van ongeveer 100 m² wpc-tegels worden verwijderd. Die composiet tegels hebben een formaat van 30 x 30 cm en zitten met klikverbindingen in elkaar vast. Voor verdere vragen kunt u mij op het mobiele telefoonnummer bereiken.

Klussen in huis laten doen

Ik wil graag dat een aantal klussen in huis gedaan worden. 1 een toog plaatsen voor de keukendeur, 2 de douchecabine moet verstevigd worden, 3 een front voor een keukenkast en een deurtje voor een keukenkast moeten vervangen worden.

Aantal klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen in huis gedaan worden: 1. voor de keukendeur een toog plaatsen, 2. de douchecabine moet verstevigd worden, 3. er moeten een nieuwe front voor keukenla en een keukendeur voor een keukenkast geplaatst worden.

Kast in elkaar zetten en gordijnen ophangen

Een grote kast, met schuifdeuren met grote spiegels. De kast is al deels in elkaar gezet, alleen de deuren bovenkant en schuifdeuren moeten er nog in. De kast is 2.30 meter breed, met twee deuren, en 2.10 meter hoog. Verder moeten er nog 2 stuks vitrage opgehangen worden. Voor een raam van 3.80 meter breed.

Hordeur monteren

Ik zou graag een hordeur willen laten plaatsen. Met de afmetingen 200 x 74 cm. Wat rekent u hiervoor?

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen in huis laten uitvoeren. 1) het plaatsen van rechtopstaande plinten in de woonkamer en keuken; 2) het maken van koofjes (2 stuks); 3) het afstellen van 4 schuifdeuren.

Hordeur monteren

Ik zou graag een gedetailleerde berekening willen hebben voor een horddeur die geplaatst moet worden. Met de afmetingen 200 x 74 cm.

Zonnescherm ophangen

De zonnescherm moet op 6 hoog bij het balkon worden opgehangen

Spiegelkast in de badkamer ophangen

Ik heb een spiegelkast gekocht bij de Praxis, deze moet opgehangen worden in de badkamer. We zijn niet zeker of de muren het gewicht kunnen dragen. Het kastje weegt 20 kg. De muur in de badkamer is een tussenmuur van een oud huis.

Houten jaloezieën inmeten en plaatsen

In de woonkamer wil ik graag houten jaloezieën. Deze wil ik bestellen, inmeten en laten monteren bij een vakbedrijf. Het gaat om 4 jaloezieën met ongeveer de volgende afmetingen: - 2 x c.a. 240 cm. hoog en 60 cm breed, - 2 x c.a. 240 cm. hoog en 80 cm breed.

Trampoline in elkaar zetten

Trampoline in elkaar zetten in Amersfoort, graag binnen 1 week (voor 23 juni 2017). Alvast hartelijk.

Rolluikband vervangen

De band van een rolluik aan mijn huis is gebroken. Het rolluik bevindt zich op de 1-e verdieping boven een overkapping. Wie kan dit voor mij vervangen? Henk

Hordeur in de keukendeur monteren

Ik wil een hordeur bij de keukendeur. Een scharnierende hordeur. We komen er niet uit hoe we de maat moeten meten. Kunt u dat doen en dan aangeven welke deur we bij Praxis zullen aanschaffen? Als de deur gekocht is, willen we graag dat u de deur monteert.

Montageklussen in huis

Ik wil in mijn woning een rolgordijn laten monteren op een holle muur en een gordijnrail op het betonnen plafond. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Wil graag 3 horren bevestigd hebben. 1 op de begaande grond en 2 op de bovenverdieping. Horen zijn mijn inziens al op maat. Ik ben mobiel niet te bereiken dus graag contact via de mail. Let op, het nummer wat ingevoerd staat is dus een nep nummer, en niet mijn nummer!

Inbouwkast uit de slaapkamer verwijderen

In mijn slaapkamer van mijn woning uit 1922, bevindt zich in een hoek een kast van circa 120 cm breed en 70 cm diep. Die zou ik graag helemaal weg willen hebben, zodat er een rechte muur ontstaat.

Gordijnen opmeten en monteren

Ik verhuis binnenkort naar een nieuwbouw appartement, en wil graag gordijnen via jullie laten opmeten, op maat maken en monteren. Het gaat om twee ramen, waarvan de kozijnen vanaf de vloer tot aan het plafond lopen. Het ene kozijn grenst aan een binnenmuur, daarbij wil ik het gordijn in zijn geheel naar rechts kunnen schuiven, totale breedte 280 cm. Bij dit kozijn zit er een ventilatie bovenin, waardoor ik denk dat de rails aan het plafond (beton) moeten komen, maar hierin graag jullie advies. Bij het andere kozijn (3 meter breed) wil ik het gordijn wel in tweeën naar links en rechts kunnen schuiven. Beide gordijnen graag kamerhoog, ik heb nog geen keus gemaakt welke gordijnen ik precies wil. De oplevering van het appartement is 18 mei, vanaf dat moment kunnen jullie komen inmeten.

Zonnescherm monteren

2e hands zonnescherm monteren op 5e verdieping van appartement complex. Inclusief elektrisch bediening. Moet met 2 bakken /hoogwerker opgehangen worden zegt onze voorzitter van de VVE.

Rolgordijnen aan muur monteren

Het ophangen van 2 rolgordijnen met bevestiging op de muur. Breedte iets meer dan 3 meter breed voor beide. Op te hangen aan een behangen stenen muur.

IKEA Pax kast demonteren en monteren

Ik wil graag een IKEA pax kast met 2 schuifdeuren laten demonteren, naar een nieuwe woning vervoeren en daar weer monteren. Beide woningen zijn in Amersfoort. De kast is 2 meter breed en 2,30 meter hoog. Het liefst dit project op 13 of 14 april laten plaatsvinden.

Inmeten en installeren van rolgordijnen

Ik wil graag 2 rolgordijnen (257 x 125 cm hoog en 287 x 125 cm hoog) laten inmeten en installeren. Kan ik een afspraak maken voor het inmeten?