Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amersfoort of directe omgeving.

3104 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: airco voor hele huis installeren, sloop- en aannemerswerk, rolluiken monteren en aftimmeren, glad pleisterwerk op wanden en plafon, raamdecoratie inmeten en monteren, raamdecoratie opmeten en monteren, plafonds vervangen door gipsplaat met isolatie, diverse klussen in huis, diverse klussen in een appartement, laminaat leggen en woning schilderen, verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen, nieuwe woning opknappen, markiezen op kozijnen plaatsen, laminaat leggen en behang afsteken, laminaat en behang aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amersfoort:

Spiegelkast in de badkamer ophangen

Ik heb een spiegelkast gekocht bij de Praxis, deze moet opgehangen worden in de badkamer. We zijn niet zeker of de muren het gewicht kunnen dragen. Het kastje weegt 20 kg. De muur in de badkamer is een tussenmuur van een oud huis.

Houten jaloezieën inmeten en plaatsen

In de woonkamer wil ik graag houten jaloezieën. Deze wil ik bestellen, inmeten en laten monteren bij een vakbedrijf. Het gaat om 4 jaloezieën met ongeveer de volgende afmetingen: - 2 x c.a. 240 cm. hoog en 60 cm breed, - 2 x c.a. 240 cm. hoog en 80 cm breed.

Trampoline in elkaar zetten

Trampoline in elkaar zetten in Amersfoort, graag binnen 1 week (voor 23 juni 2017). Alvast hartelijk.

Rolluikband vervangen

De band van een rolluik aan mijn huis is gebroken. Het rolluik bevindt zich op de 1-e verdieping boven een overkapping. Wie kan dit voor mij vervangen? Henk

Hordeur in de keukendeur monteren

Ik wil een hordeur bij de keukendeur. Een scharnierende hordeur. We komen er niet uit hoe we de maat moeten meten. Kunt u dat doen en dan aangeven welke deur we bij Praxis zullen aanschaffen? Als de deur gekocht is, willen we graag dat u de deur monteert.

Montageklussen in huis

Ik wil in mijn woning een rolgordijn laten monteren op een holle muur en een gordijnrail op het betonnen plafond. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Wil graag 3 horren bevestigd hebben. 1 op de begaande grond en 2 op de bovenverdieping. Horen zijn mijn inziens al op maat. Ik ben mobiel niet te bereiken dus graag contact via de mail. Let op, het nummer wat ingevoerd staat is dus een nep nummer, en niet mijn nummer!

Inbouwkast uit de slaapkamer verwijderen

In mijn slaapkamer van mijn woning uit 1922, bevindt zich in een hoek een kast van circa 120 cm breed en 70 cm diep. Die zou ik graag helemaal weg willen hebben, zodat er een rechte muur ontstaat.

Gordijnen opmeten en monteren

Ik verhuis binnenkort naar een nieuwbouw appartement, en wil graag gordijnen via jullie laten opmeten, op maat maken en monteren. Het gaat om twee ramen, waarvan de kozijnen vanaf de vloer tot aan het plafond lopen. Het ene kozijn grenst aan een binnenmuur, daarbij wil ik het gordijn in zijn geheel naar rechts kunnen schuiven, totale breedte 280 cm. Bij dit kozijn zit er een ventilatie bovenin, waardoor ik denk dat de rails aan het plafond (beton) moeten komen, maar hierin graag jullie advies. Bij het andere kozijn (3 meter breed) wil ik het gordijn wel in tweeën naar links en rechts kunnen schuiven. Beide gordijnen graag kamerhoog, ik heb nog geen keus gemaakt welke gordijnen ik precies wil. De oplevering van het appartement is 18 mei, vanaf dat moment kunnen jullie komen inmeten.

Zonnescherm monteren

2e hands zonnescherm monteren op 5e verdieping van appartement complex. Inclusief elektrisch bediening. Moet met 2 bakken /hoogwerker opgehangen worden zegt onze voorzitter van de VVE.

Rolgordijnen aan muur monteren

Het ophangen van 2 rolgordijnen met bevestiging op de muur. Breedte iets meer dan 3 meter breed voor beide. Op te hangen aan een behangen stenen muur.

IKEA Pax kast demonteren en monteren

Ik wil graag een IKEA pax kast met 2 schuifdeuren laten demonteren, naar een nieuwe woning vervoeren en daar weer monteren. Beide woningen zijn in Amersfoort. De kast is 2 meter breed en 2,30 meter hoog. Het liefst dit project op 13 of 14 april laten plaatsvinden.

Inmeten en installeren van rolgordijnen

Ik wil graag 2 rolgordijnen (257 x 125 cm hoog en 287 x 125 cm hoog) laten inmeten en installeren. Kan ik een afspraak maken voor het inmeten?

Band van het rolluik laten vervangen

Band van rolluik is gebroken. Het rolluik bevindt zich op de tweede etage. Graag band vervangen

Radiatorbekleding opknappen

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: - radiatorbekleding demonteren en monteren - materiaal radiatorbekleding - afmetingen in mm 2008 x 360 x 632 mm 1050 x 360 x 632 mm 1830 x 270 x 632 mm 1075 x 230 x 975 mm Plaatdikte bovenkant 46 mm, plaatdikte onderkant 16 mm. Verven in kleur RAL 9010. Graag in de vorm van een open begroting met losse stelposten.

Woning van binnen schoonmaken

Halverwege april wil ik een nieuw appartement betrekken. Het moet echter grondig schoongemaakt worden. Ik wil graag de muren en plafonds schoongemaakt hebben. Er is gerookt in het huis. Sommige wanden hebben meer vuil (vet en strepen). Het is met de hand goed schoon te maken -de kwaliteit van de onderliggende verflaag etc is goed- , maar een professional moet dat beter en sneller kunnen. Als er toch een ploeg bezig is, zou het fijn zijn als ook de keuken, badkamer en de ramen schoongemaakt worden. Dezen zijn niet bijzonder smerig, maar alles in een keer helemaal schoon is fijn. Het gaat om een appartement met 2 slaapkamer, een woonkeuken, een woonkamer en een studeerruimte op zolder. Deze bevat veel houtwerk, wat ook een sopbeurt mag hebben. Graag ontvang ik een offerte of nader overleg hierover.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Ik zou graag maten willen laten inmeten voor 3 rolgordijnen en deze laten plaatsen. Heeft u voor mij een prijsindicatie?

Zonnescherm ophangen

Er zal eerst een oud zonnescherm, handmatige bediening, verwijderd moeten worden. Hierna moet er een nieuw scherm geplaatst worden met een elektrische bediening. De breedte is 4.50 meter en hij zal op de begane grond gemonteerd moeten worden. Separaat hoor ik graag wat de kosten zijn voor het afvoeren van het oude scherm.

Plafondlampen en rolgordijn laten ophangen

Ik wil graag 4 plafondlampen en 1 rolgordijn laten ophangen. Betreft 2 plafonnières, een hanglamp en een spotje. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rolgordijn aan een holle wand monteren

Ik heb een holle wand en het rolgordijn moet daar bevestigd worden (220 cm breed).

Rolgordijn ophangen in een holle wand

Ik heb een holle wand en het rolgordijn moet daar bevestigd worden.

Roljaloezie op maat laten maken

Wat zou het kosten om een roljaloezie op maat te maken. Metalen buis en de stof moet ongeveer 2 cm ingekort worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Trapmaantjes plaatsen op een gladde trap

Ik wil op mijn vaste trap naar de zolder graag trapmaantjes laten plaatsen. Nu is de trap alleen geschilderd en veel te glad. Ik ben een kwieke 83-jarige, maar toch naar beneden gegleden. Ik laat dit graag op korte termijn in orde maken, want ik moet vaak naar mijn zolder voor de wasdroger, de strijkplank en dergelijke en er is ook een berging. Ik wil vooraf graag uw prijsopgave voor het materiaal en de kosten voor het plaatsen.

Intercom repareren

De intercom is uitgevallen. De bel, de verbinding tussen de voordeur beneden en mijn woning, tweede etage, doet het niet meer en de ontgrendeling van de voordeur van bovenaf doet het ook niet meer.

Buitenlamp op laten hangen

Wij zouden graag willen weten wat de prijsindicatie zou zijn om een buitenlamp te laten ophangen, bedrading is aanwezig.