Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amersfoort of directe omgeving.

3209 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinmuurtje metselen, klussen in huis rondom verhuizing, asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren, laminaat leggen en andere klussen, plafond witten en laminaat leggen, kledingkast in elkaar zetten en laminaat leggen, schutting plaatsen, vloer egaliseren, tegels verven in de badkamer, houten vlonders op maat maken, ligbad in de badkamer plaatsen, schermen plaatsen, laminaat en het verplaatsen van spullen, aantal klussen in het huis uitvoeren, aantal klussen uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amersfoort:

Badkamer witten middels een spuittechniek

Mijn badkamer van 9 m2 mag opnieuw gewit worden. Het betreft alleen het gedeelte vanaf schouderhoogte tot aan en inclusief het plafond, de rest is betegeld met witte tegels. Op dit moment zit er een korrelige substantie (granol) op de muur en die laat los. Er mag dus opnieuw gewit worden, dit gaat vandaag de dag volgens mij met een spuittechniek.

Leidingen / buizen laten lassen

Het betreft werkzaamheden in een autogarage. Er is waterafvoer geplaatst met HDPE buizen die vast gelast moeten worden aan de vetafscheider. Het gaat om in totaal circa 4x dichtlassen van 110mm leidingen. Alles staat op zijn plek, en hoeft dus alleen dichtgelast te worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerteprijs van hoeveel het zal kosten.

Installatie- en schilderwerk

Verwijderen en plaatsen van een douchecabine op een bestaande bak. Controle afvoer (bij wasmachine en onder gootsteen) ivm lichte lekkage (rubbertjes zijn al vervangen) en schilderen van balkon (hekwerk)

Stuclaag verwijderen

In een appartement in centrum Amersfoort. Wanden van de woonkamer, hal en slaapkamer. Totaal ongeveer 60 m2 stuclaag verwijderen uiteraard inclusief daarop aanwezige muurverf. Afvoeren afval. De buitenmuur is van beton. De binnenmuren weet ik niet maar het zijn geen holle wanden. Aanbrengen en terugplaatsen bescherming laminaatvloer en andere delen alsmede het verwijderen van plinten en elektradozen in overleg. Het huis is van 1985. Vragen: wanneer komt u kijken, prijsopgave en indicatie uitvoering. Daarna moet er een nieuwe laag aangebracht gaan worden. We weten nog niet wat voor laag erop gaat komen. Uitvoering: het geheel uiterlijk half februari klaar.

Plakplinten aanbrengen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van ongeveer 70 meter plakplinten die ik al heb gekocht bij Gamma.

Klussen in een bedrijfspand uitvoeren

Ik wil graag: - 6 heaters op hebben gehangen in 2 parasols, de heaters heb ik al; - 2 elektronische deurklinken laten vervangen voor andere deurklinken, materiaal heb ik al; - 1 deur waar een slotspecialist heeft geprobeerd het slot los te breken met een slijptol. Hier heb ik gedeeltelijk een nieuw systeem voor; - een lamp hebben gerepareerd in de opslagruimte, nieuwe TL balk geprobeerd maar hier ligt het niet aan. Denk de aansluiting; - de voordeurklink vervangen hebben, deze is afgebroken en ik heb hier geen nieuwe voor; - inlooptapijt vervangen hebben met een nieuwe, deze is nog niet in bezit. Circa 1.35 x 1.05 meter. Graag aanbieden met de materialen die nodig zijn. Graag ook laten weten wanneer u beschikbaar bent.

Tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie

Ik wil graag een keukenmuurtje laten betegelen en voegen. Daarnaast heb ik een wanddecoratie van 2 meter bij 1.80 meter die op grote hoogte moet worden opgehangen.

Watafel vervangen door een klein badkamermeubel

Ik heb bij Gamma een klein badkamermeubel gekocht met een wastafel en kraan en wil die hier graag laten monteren. De oude wastafel moet eerst verwijderd worden. Ik ontvang graag vooraf uw offerte voor de montage.

Diverse klussen in huis laten doen

Ik wil diverse klussen in huis laten doen: Er moeten van 3 eenvoudige, houten deuren de onderkant iets afgezaagd worden, stompe deuren. Een afzuigkap moet worden opgehangen. De kap ligt klaar. Er is nu geen afzuigkap. Misschien een gat zagen voor de afvoer. En er moet een kattenluik komen in de houten achterdeur. Graag een eerste reactie per mail.

Plavuizen verwijderen in huiskamer

Offerte nodig voor het verwijderen van de plavuizen in de huiskamer. De plavuizen lagen er al toen wij het huis 18 jaar geleden kochten. Er is ook vloerverwarming aanwezig. De plavuizen zijn aanwezig op de hele begane grond. Ik weet niet hoe groot de oppervlakte is, die kan ik nog opmeten en u later geven.

Lamellenhor op maat maken

Ik ben op zoek naar een lamellen hor met de dagmaat van 183x240. Het idee is om lamellen met een lengte van 240 bovenaan aan elkaar te naaien met een zoom. Door deze zoom kan vervolgens een telescoop stang geschoven worden waarna hij tussen de staanders van de kunststof schuifpui worden geklemd. De telescoopstang is bij voorbeeld Sealskin Seallux telescopische douchestang aluminium 125-220 cm 28 mm. Andere ideeën zijn welkom. Een vaste hor is niet mogelijk in verband met huisdieren die in en uit lopen. Daardoor is de bestaande hordeur al een paar keer gesneuveld.

Composiet terrastegels verwijderen

Als medewerker van Praxis wil ik graag een prijsopgave ontvangen voor de volgende klus. Bij onze klant moet wegens gebrekkige kwaliteit het complete terras van ongeveer 100 m² wpc-tegels worden verwijderd. Die composiet tegels hebben een formaat van 30 x 30 cm en zitten met klikverbindingen in elkaar vast. Voor verdere vragen kunt u mij op het mobiele telefoonnummer bereiken.

Klussen in huis laten doen

Ik wil graag dat een aantal klussen in huis gedaan worden. 1 een toog plaatsen voor de keukendeur, 2 de douchecabine moet verstevigd worden, 3 een front voor een keukenkast en een deurtje voor een keukenkast moeten vervangen worden.

Aantal klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen in huis gedaan worden: 1. voor de keukendeur een toog plaatsen, 2. de douchecabine moet verstevigd worden, 3. er moeten een nieuwe front voor keukenla en een keukendeur voor een keukenkast geplaatst worden.

Kast in elkaar zetten en gordijnen ophangen

Een grote kast, met schuifdeuren met grote spiegels. De kast is al deels in elkaar gezet, alleen de deuren bovenkant en schuifdeuren moeten er nog in. De kast is 2.30 meter breed, met twee deuren, en 2.10 meter hoog. Verder moeten er nog 2 stuks vitrage opgehangen worden. Voor een raam van 3.80 meter breed.

Hordeur monteren

Ik zou graag een hordeur willen laten plaatsen. Met de afmetingen 200 x 74 cm. Wat rekent u hiervoor?

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen in huis laten uitvoeren. 1) het plaatsen van rechtopstaande plinten in de woonkamer en keuken; 2) het maken van koofjes (2 stuks); 3) het afstellen van 4 schuifdeuren.

Hordeur monteren

Ik zou graag een gedetailleerde berekening willen hebben voor een horddeur die geplaatst moet worden. Met de afmetingen 200 x 74 cm.

Zonnescherm ophangen

De zonnescherm moet op 6 hoog bij het balkon worden opgehangen

Spiegelkast in de badkamer ophangen

Ik heb een spiegelkast gekocht bij de Praxis, deze moet opgehangen worden in de badkamer. We zijn niet zeker of de muren het gewicht kunnen dragen. Het kastje weegt 20 kg. De muur in de badkamer is een tussenmuur van een oud huis.

Houten jaloezieën inmeten en plaatsen

In de woonkamer wil ik graag houten jaloezieën. Deze wil ik bestellen, inmeten en laten monteren bij een vakbedrijf. Het gaat om 4 jaloezieën met ongeveer de volgende afmetingen: - 2 x c.a. 240 cm. hoog en 60 cm breed, - 2 x c.a. 240 cm. hoog en 80 cm breed.

Trampoline in elkaar zetten

Trampoline in elkaar zetten in Amersfoort, graag binnen 1 week (voor 23 juni 2017). Alvast hartelijk.

Rolluikband vervangen

De band van een rolluik aan mijn huis is gebroken. Het rolluik bevindt zich op de 1-e verdieping boven een overkapping. Wie kan dit voor mij vervangen? Henk

Hordeur in de keukendeur monteren

Ik wil een hordeur bij de keukendeur. Een scharnierende hordeur. We komen er niet uit hoe we de maat moeten meten. Kunt u dat doen en dan aangeven welke deur we bij Praxis zullen aanschaffen? Als de deur gekocht is, willen we graag dat u de deur monteert.

Montageklussen in huis

Ik wil in mijn woning een rolgordijn laten monteren op een holle muur en een gordijnrail op het betonnen plafond. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.