Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amersfoort of directe omgeving.

3283 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, vochtinspectie en verhelpen, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amersfoort:

Taatsdeur plaatsen

Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), deur zonder omlijsting. Om hoeveel deuren gaat het? 1 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste, Ik ben geïnteresseerd in een zwarte stalen deur zoals weergegeven op de foto in onderstaande link: Zou u een offerte voor mij willen maken voor een scharnierdeur en een taatsdeur? Is deze prijs inclusief het plaatsen? Zo nee, wat zijn de kosten om het te laten plaatsen? Als laatste, hoe snel kunt u leveren? Afmetingen: L:270cm B:96cm Diepte linker kozijn: 7,35cm Diepte rechter kozijn: 7,5cm Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Rolhordeur op maat maken en plaatsen

Ik zou graag 1 rolhordeur op maat willen laten maken en laten plaatsen. De afmeting nu is 105 x 205 cm (zie bijgevoegde foto). Wat is de prijs om de hor op maat te laten maken en vervolgens te monteren op het kozijn? Opmerking: aan de zijkanten van het kozijn zitten vensterbanken, is dit een probleem?

Katrol en touw van de zweefparasol repareren

Kort geleden heb ik het koord vervangen van mijn parasol. Maar het is me niet gelukt om het koord correct te bevestigen aan de katrol, en de parasol weer goed in elkaar te zetten , uiteraard heb ik onderdelen over naar de reparatie. Ik heb hulp nodig om m weer te kunnen laten functioneren

Knikarmscherm draait niet meer op

Ik heb een ouder scherm hangen 5 meter breed 3 meter uitval. Nu wil hij niet meer uitdraaien en indraaien ik denk zelf dat de Oogwindwerk kapot is. Wat gaat dat kosten als jullie dat maken.

Zonnescherm electrisch laten maken

We hebben een zonnescherm van ongeveer 5 meter breed met een uitval van 2.50 meter met handbediening. We willen dat scherm elektrificeren.

Hordeur en inzethor plaatsen

Hordeur (wellicht) inmeten en monteren en inzethor voor kiepkantelraam plaatsen. De horren moeten nog aangeschaft worden.

Rolhordeur plaatsen

Ik zou graag 2 offertes ontvangen voor het plaatsen van 2 plissé rolhordeuren. Het gaat 2 keer om een enkele deur die naar buiten opent.

Zwenkarm van vlizotrap vervangen

Van onze Altrex vlizotrap is de zwenkarm verbogen. Deze dient verangen te worden. Luik heeft een afmeting van 120 x 70 cm.

Gipswand stucen

We hebben een dakkapel laten plaatsen, de gipsplaten die zijn blijven zitten moeten opnieuw gestuct worden. De ondergrond bevat aan een kant nog een deel muurverf die we hebben laten zitten om de gipsplaat niet te beschadigen. Aan de andere zijde bevat de gipswand nog een laag muurverf. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Tafelpoten inkorten

Onze teakhouten tafel is wat te hoog. Nu 81 cm. We willen vier cm van de poten af.

Raamhorren monteren

Ik wil graag 4 raamhorren laten monteren in een houten kozijn. Bij 3 ramen hangt een rolgordijn dat verplaatst moet worden. Hangen nu nog in de dag, maar moeten op de wand boven het raam geplaatst worden.

Rolluik met kortsluiting repareren

Wij hebben kortsluiting aan ons rolluik gekregen doordat er een emmertje onder lag tijdens het sluiten. Graag willen wij het rolluik gerepareerd hebben.

Diverse klussen laten uitvoeren

Ik wil graag in slaapkamer twee kleine wandjes en een gedeelte strook in het plafond laten egaliseren. Ook ophangen van een paar lampen en veel tocht bij voordeur, daar tochtstrip op zetten en deur opnieuw verhangen? Zo ook tochtstrip slaapkamer. Ook het opmeten voor shutters of rolgordijn voor ramen. Moet ik nog uitzoeken in de winkel. Zo zijn er diverse klussen waar ik een timmerman voor zoek maar ook iemand die de muur strak kan maken wat eerder los gebikt is. Ik hoor graag van u voor een afspraak.

Gordijnrails laten monteren

Ik wil graag een gordijnrails opgehangen. Het gaat om 1 rail van 5 meter lang. Geen bochten, rechte streep. Netjes een paar cm van de muur, met plafond beugels. Het plafond is van beton en wat hoger dan gemiddeld namelijk 3,80 meter hoog.

Elektrische zonwering ophangen

Ik ga een zonwering kopen bij de Praxis. Wat gaat het kosten om deze op te hangen? Hij is 4 meter breed en niet elektrisch.

Gaten boren in de badkamer

Er moeten een aantal gaten geboord worden om de nieuwe badkamerspiegel en meubel op te kunnen hangen. Hier heb ik zelf niet de juiste professionele tools voor. Omdat het harde tegels zijn denk ik dat dit met een diamantboormachine gedaan moet worden. Ophangen kan ik zelf doen.

Gebroken band van rolluik repareren

Band van zonwering vervangen. De band van onze zonnewering op de bovenverdieping is gebroken waardoor het niet meer opgehaald kan worden. De uiteinden van de band zijn in de oprolkastjes geschoten. Dit zonnescherm wordt van binnenuit handmatig bediend. Verder heb ik een klein zonnescherm dat niet meer goed naar beneden en boven glijdt. Ik ontvang graag een offerte voor beide reparaties.

Badkamer witten middels een spuittechniek

Mijn badkamer van 9 m2 mag opnieuw gewit worden. Het betreft alleen het gedeelte vanaf schouderhoogte tot aan en inclusief het plafond, de rest is betegeld met witte tegels. Op dit moment zit er een korrelige substantie (granol) op de muur en die laat los. Er mag dus opnieuw gewit worden, dit gaat vandaag de dag volgens mij met een spuittechniek.

Leidingen / buizen laten lassen

Het betreft werkzaamheden in een autogarage. Er is waterafvoer geplaatst met HDPE buizen die vast gelast moeten worden aan de vetafscheider. Het gaat om in totaal circa 4x dichtlassen van 110mm leidingen. Alles staat op zijn plek, en hoeft dus alleen dichtgelast te worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerteprijs van hoeveel het zal kosten.

Installatie- en schilderwerk

Verwijderen en plaatsen van een douchecabine op een bestaande bak. Controle afvoer (bij wasmachine en onder gootsteen) ivm lichte lekkage (rubbertjes zijn al vervangen) en schilderen van balkon (hekwerk)

Stuclaag verwijderen

In een appartement in centrum Amersfoort. Wanden van de woonkamer, hal en slaapkamer. Totaal ongeveer 60 m2 stuclaag verwijderen uiteraard inclusief daarop aanwezige muurverf. Afvoeren afval. De buitenmuur is van beton. De binnenmuren weet ik niet maar het zijn geen holle wanden. Aanbrengen en terugplaatsen bescherming laminaatvloer en andere delen alsmede het verwijderen van plinten en elektradozen in overleg. Het huis is van 1985. Vragen: wanneer komt u kijken, prijsopgave en indicatie uitvoering. Daarna moet er een nieuwe laag aangebracht gaan worden. We weten nog niet wat voor laag erop gaat komen. Uitvoering: het geheel uiterlijk half februari klaar.

Plakplinten aanbrengen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van ongeveer 70 meter plakplinten die ik al heb gekocht bij Gamma.

Klussen in een bedrijfspand uitvoeren

Ik wil graag: - 6 heaters op hebben gehangen in 2 parasols, de heaters heb ik al; - 2 elektronische deurklinken laten vervangen voor andere deurklinken, materiaal heb ik al; - 1 deur waar een slotspecialist heeft geprobeerd het slot los te breken met een slijptol. Hier heb ik gedeeltelijk een nieuw systeem voor; - een lamp hebben gerepareerd in de opslagruimte, nieuwe TL balk geprobeerd maar hier ligt het niet aan. Denk de aansluiting; - de voordeurklink vervangen hebben, deze is afgebroken en ik heb hier geen nieuwe voor; - inlooptapijt vervangen hebben met een nieuwe, deze is nog niet in bezit. Circa 1.35 x 1.05 meter. Graag aanbieden met de materialen die nodig zijn. Graag ook laten weten wanneer u beschikbaar bent.

Tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie

Ik wil graag een keukenmuurtje laten betegelen en voegen. Daarnaast heb ik een wanddecoratie van 2 meter bij 1.80 meter die op grote hoogte moet worden opgehangen.

Watafel vervangen door een klein badkamermeubel

Ik heb bij Gamma een klein badkamermeubel gekocht met een wastafel en kraan en wil die hier graag laten monteren. De oude wastafel moet eerst verwijderd worden. Ik ontvang graag vooraf uw offerte voor de montage.