Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amersfoort of directe omgeving.

3075 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: spanplafond met inbouwspots monteren, spanplafond in hal en huiskamer, spanplafond in plaats van een systeemplafond, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafonds in een nieuwbouwappartement, sleuven frezen in een betonvloer, buitenzonwering in Zuid Frankrijk monteren, klussen in huis laten uitvoeren, spanplafond met spots in de slaapkamer, painting a whole apartment and flooring in a bedroom, verf- en laminaatwerk in een appartement, luxaflex voor buiten leveren en plaatsen, montage van een schaduwdoek, bekleden van het trappenhuis, verf-, vloer- en montageklussen in huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amersfoort:

Raamdecoratie inmeten en monteren

Ik zou graag maten willen laten inmeten voor 3 rolgordijnen en deze laten plaatsen. Heeft u voor mij een prijsindicatie?

Zonnescherm ophangen

Er zal eerst een oud zonnescherm, handmatige bediening, verwijderd moeten worden. Hierna moet er een nieuw scherm geplaatst worden met een elektrische bediening. De breedte is 4.50 meter en hij zal op de begane grond gemonteerd moeten worden. Separaat hoor ik graag wat de kosten zijn voor het afvoeren van het oude scherm.

Plafondlampen en rolgordijn laten ophangen

Ik wil graag 4 plafondlampen en 1 rolgordijn laten ophangen. Betreft 2 plafonnières, een hanglamp en een spotje. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rolgordijn aan een holle wand monteren

Ik heb een holle wand en het rolgordijn moet daar bevestigd worden (220 cm breed).

Rolgordijn ophangen in een holle wand

Ik heb een holle wand en het rolgordijn moet daar bevestigd worden.

Roljaloezie op maat laten maken

Wat zou het kosten om een roljaloezie op maat te maken. Metalen buis en de stof moet ongeveer 2 cm ingekort worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Trapmaantjes plaatsen op een gladde trap

Ik wil op mijn vaste trap naar de zolder graag trapmaantjes laten plaatsen. Nu is de trap alleen geschilderd en veel te glad. Ik ben een kwieke 83-jarige, maar toch naar beneden gegleden. Ik laat dit graag op korte termijn in orde maken, want ik moet vaak naar mijn zolder voor de wasdroger, de strijkplank en dergelijke en er is ook een berging. Ik wil vooraf graag uw prijsopgave voor het materiaal en de kosten voor het plaatsen.

Intercom repareren

De intercom is uitgevallen. De bel, de verbinding tussen de voordeur beneden en mijn woning, tweede etage, doet het niet meer en de ontgrendeling van de voordeur van bovenaf doet het ook niet meer.

Buitenlamp op laten hangen

Wij zouden graag willen weten wat de prijsindicatie zou zijn om een buitenlamp te laten ophangen, bedrading is aanwezig.

Gat voor een doorvoer laten boren

Het boren van een gat van 125 mm door een zijwand van het huis. Een spouwmuur met buiten baksteen en binnen een betonnen wand. Voor de badkamer op de eerste verdieping. Aan de buitenkant kunt u er met een ladder bijkomen. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?

Zonnebank afvoeren

Zware zonnebank ( boven en onder lampen ) 2 trappen naar beneden halen en afvoeren naar stort of meenemen voor eigen gebruik. Hij werkt verder nog goed alleen moeten er een aantal lampen vervangen worden.

Plafondlamp aan een beugel ophangen

Ik wil graag een beugel aan plafond laten ophangen en een plafondlamp aan laten sluiten.

Diverse klussen na een verhuizing

We zijn verhuisd en willen graag een paar laatste klussen laten uitvoeren. Het gaat om het ophangen van 2 houten jaloezieën die al op maat zijn, het ophangen van 3 lampen binnen en 1 buitenlamp en het ophangen van 1 gordijnrails en 1 garderobe op een gipsplaten ondergrond m.b.v. hollewandpluggen. Als laatste klus willen we graag een lekkende kraan laten repareren. Als het mogelijk is willen we de klussen op een maandag of vrijdag laten verzorgen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Gordijnrails ophangen

In 3 slaapkamers en de woonkamers dienen er gordijnrails te worden ophangen. De rails zal door de vakman geleverd moeten worden. Voor 2 slaapkamers zal de rails 2.10 meter lang worden. De andere slaapkamer 2.50 meter en de woonkamer 4.50 meter lang. Graag zou ik de werkzaamheden zo spoedig mogelijk laten uitvoeren, ik verhuis namelijk morgen al.

Afzuigkap monteren

Ik zou graag een motorloze afzuigkap willen en laten plaatsen en graag willen weten wat hier kosten voor zijn? De afzuigkap hebben we al gekocht. De oude kap verwijder ik zelf.

Jaloezieën inmeten en plaatsen

Ik wil graag bij 3 ramen en een deur, jaloezieën laten inmeten en geplaatst hebben. Ook het bijstellen van de breedte als dat nodig is. Ook wil ik een spiegel boven de wastafel in de badkamer laten plaatsen. Ik zal zelf de jaloezieën en de spiegel aanschaffen bij de Gamma.

Koord van de Luxaflex repareren of vervangen

Het koordje van een van de luxaflexen ( ruim 20 jaar oud) is gebroken en daardoor is ie niet meer te gebruiken. Daar de andere luxaflexen in de zelfde kleur het nog prima doen is het geen optie alles te vervangen. Wie kan dit repareren ?

Vouwgordijnen inmeten en later monteren

Vouwgordijnen inmeten en monteren: - 6 grote vouwgordijnen 185 breed - 4 kleine vouwgordijnen 100 breed Graag voorafgegaan door meten vóór definitieve bestelling. Dit meten apart offreren op basis van kennis materiaal.

Waterleiding vervangen

De waterleiding van de wastafel op de eerste etage, naar de douche is van metaal en moet vervangen worden. Dit kan via het plafond van hardboard. Het plafond van de woonkamer zou ik dan ook graag laten vervangen door gipsplaten en daarna laten stuken. De woonkamer is 4.50 bij 6.70 meter. Tevens dient de gang van 2 bij 3 meter ook vervangen te worden. Graag ontvang ik een offerte en advies over de mogelijkheden hiervan.

Schuitting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. De lengte is circa 7 meter dus 6 delen van 180 x 180 cm. Houten palen en schermen. De oude schutting is optioneel te verwijderen. Kunt u de factuur later in twee delen sturen want we delen de kosten met de buren.

Span- of systeemplafond plaatsen

Wij zijn op zoek naar een mooie en veilige constructie (plafond) voor boven de receptie, welke onder het trappenhuis ligt. Afmeting ongeveer 3.80 bij 2.90 meter. Mogelijk kunnen wij een afspraak maken om de situatie en mogelijkheden ter plaatse te bekijken. Graag ook advies over het eventueel plaatsen van spotjes.

Keukenkast carrousel en schakelaar lamp repareren

De carroussel van onze keuken draait en sluit niet meer, de deurtjes hangen er als het ware los in, denk dat er iets is afgebroken. Verder hebben wij 1 schakelaar die lijkt geen contact meer te maken dus de lamp gaat niet meer aan. Dit zouden wij erg graag laten repareren!

Zand afgraven en afvoeren

In verband met een grondtrampoline: Het graven van een kuil van 2 bij 3 meter en 65 cm diep. Ook graag de grond afvoeren. Er is een achterom beschikbaar, maar de toegang is beperkt.

Hordeur en raamhorren inmeten en monteren

Ik zou graag een idee willen krijgen wat het kost om een inzethor en plissé hordeur te laten inmeten en monteren. Inzethor is ongeveer 87 bij 165.50 cm. De deur heb ik niet de precieze maten van, maar om en nabij de 240 cm hoog.

Voordeurslot vervangen en toilet plaatsen

Graag ontvang ik een offerte en advies betreffend het vervangen van het slot in de voordeur en het vervangen van het toilet. Het slot van de voordeur sluit soms niet goed en het toilet loopt door. Het is een duoblok (staand) toilet en ik wil een soortgelijk nieuw toilet kopen.