Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amersfoort of directe omgeving.

3301 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kamer en badkamer creeren op zolder, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, binnenmuurtje wegbreken en afwerken, betonvloer garage, badkamer renovatie, draagmuur verwijderen en balk plaatsen, kunststof geveldelen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amersfoort:

Gat boren naar buiten voor afvoer

In oktober komt er een nieuwe keuken, maar er moet een gat van 15 cm in diameter geboord worden, door beton. Dit is voor de afvoerpijp van afzuigkap. Moet gedaan zijn voor 1 oktober ivm de stukadoor.

Laminaatvloer opnieuw leggen en meubelen verplaatsen

Ik heb laminaat laten leggen, maar ik wil ook graag nog overzet plinten laten leggen en hiervoor een offerte krijgen. Het gaat om 52m plint. Ook is er een stukje in de vloer waar te veel speling in zit: het laminaat gaat te veel op en neer zeg maar. Ik zou graag horen of daar nog iets aan kan worden gedaan. Ik kan U foto sturen of een filmpje als dat makkelijker is?

kledingkast monteren

Ik wil graag een kledingkast laten monteren. De kast is 225cm breed x 236cm hoog. De ruimte tussen de vloer en het plafond is 240cm (Er is dus qua hoogte weinig spelling). De kast heeft 2 schuifdeuren met spiegels. Het gaat om de kast op https://www.home24.nl/product/zweefdeurkast-skoep-iv-hoogte-236-cm-breedte-225-cm-2-deurs-basic Graag een totaal montage prijs incl BTW aangeven.

Oogwindwerk van het zonnescherm vervangen

Ik wil het oogwindwerk van het zonnescherm met knikarmen (ongeveer 5.50 mt. X 5.50 mt.) laten vervangen.

Bruynzeel s700 plissé hordeuren monteren

Bruynzeel plisse rolhordeur s7000 monteren. Hoogte 1,5 cm inkorten Breedte tot 85 cm inkorten. In kozijn montage

Tussenmuur plaatsen met doorgang

voor de zolder willen wij een scheidingswand van gipsplaat tweezijdig laten plaatsen met een toegangsdeur, zodat er een extra slaapkamer ontstaat. lengte 6 meter bij 3,5 meter hoog in een punt omhooglopend

Gat boren buitenmuur 127mm tbv afzuigkap

Er moet een gat geboord worden door ijzer. De stenen zijn al doorboord. (zie foto)

Zonnewering instaleren

Ik wil graag een zonnewering laten aanbrengen in de tuin tegen de muur aan. Scherm van 3 meter. Het is een knikarm zonnescherm die elektrisch bestuurd kan worden. Hier voor is het dichtstbijzijnde elektrapunt in de bijkeuken, ongeveer een meter verder. Dit dient u ook me te nemen.

Keuken montage

Ik ben opzoek naar een monteur die mijn keukentekening kan bekijken, om te kijken of de nieuwe keuken op de plek van de oude past. Het gaat om verleggen van leidingen en slopen en plaatsen van nieuwe keuken.

Installatie airco

Graag zou ik willen weten wat het kost om een airco te laten installeren in onze slaapkamer en evt extra slaapkamer.

schuifdeur voor kastenwand maken

Ik heb een kastenwand die open is (met open schappen) en waar ik een schuifdeur voor wil (laten) maken. Het zijn 6 kasten. Ik wil een ondergeleider omdat ik het plafond niet helemaal vertrouw. Bouwjaar van de woning is 1901. De afmetingen van de wand zijn 475x220. En het is op de eerste etage.

Klus in huis: houten jaloezien opmeten en ophangen

We willen graag nieuwe raambekleding in de keuken, bij voorkeur houten jaloezieën 50mm brede lamellen van Praxis. Tevens maken we graag gebruik van de huidige aanbiedinge van de raambekleding (25% korting). Graag willen we een vakman die het raam (bestaande uit 3 kleine ramen) laten opmeten (bij benadering: 130 cm hoogte en 242 cm breedte) en samen een passende kleur uitkiezen (graag de Praxis stalen meenemen). Na levering ook graag de montage verzorgen. Voor deze klus ontvangen we graag een offerte. Bij voorbaat dank!

Deurdrempel maken voor een scootmobiel

Ik wil een deurdrempel laten maken die een scootmobiel zou moeteen dragen. De maten zijn: deurbreedte 83cm instaphoogte is 20cm.

Gat boren in betonvloer voor kabeldoorvoer

Voor het aansluiten van de televisie ( digitale signaal) een gaatje in de betonvloer langs de muur in de woonkamer en een gaatje in de meterkast

Warm water probleem opzoeken en oplossen badkamer

Ik heb geen warm water meer in mijn douche, ik wil dat een vakman komt kijken wat het probleem is, dit komt oplossen. Of het zit in de CV of het zit in de douchekraan zelf, graag uitsluitsel en oplossing

Plaatsen douchewand en douchedeur

In de badkamer moet een douchewand en een bijhorende deur geplaatst worden. De wand en deur zijn al gekocht en worden deze week geleverd.

Puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik ga de vloer vanuit de kruipruimte isoleren. Momenteel is er puin aanwezig in een gedeelte van de kruipruimte. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat het puin kan verwijderen en afvoeren. - Oppervlakte puin in kruipruimte circa 12 m2 - Hoogte kruipruimte 50 cm - Ongeveer 1 dag werk - Betaling bij voorkeur per uur - Uitvoering tussen 28 november en 9 december.

Laminaat vloer leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het leggen van een click laminaat vloer. Het gaat om circa 115 m2 oftewel het hele binnenhuis met uitzondering van de wc, badkamer, trappen (zie bijgevoegde plattegrond). Het gaat om de Praxis Salzburg laminaat. Deze is al besteld als ook de ondervloerplaten (7mm dik). Ook graag 5 strekkende meters hoge plinten plaatsen.

Horizontale dilatatievoeg vervangen

Tussen 2 woningen is een bordes (niet overdekt) gerealiseerd met twee betonnen platen. Die platen vormen het dak van 2 bergingen. De dilatatievoeg tussen die platen lekt momenteel waardoor water in de bergingen lekt. De oude kitvoeg is nu deels losgetrokken (150 cm, zat grotendeels los). Als noodoplossing gaan we er duct tape op doen. Klus: rest van de oude kitvoeg verwijderen en daarna professioneel een nieuwe kitvoeg aanbrengen met duurzame materialen. (Professioneel: inclusief alle behandelingen die volgens de kitproducent nodig zijn om een goed en duurzaam resultaat te krijgen). Lengtes van de kitvoegen: 420, 450 en 240 cm (dus zo'n 11 meter totaal). Breedte van de voegen wisselt, zelfs binnen zelfde voeg, maar maximaal 16 mm. Uitvoering graag op zeer korte termijn.

Klussen in badkamer

Ik wil in de badkamer glaspaneel 118 cm breed, 8 mm dikte en de Hoogte 200 cm en glaspaneel 30 cm breed, 8 mm dikte en 200 cm hoog laten plaatsen. Voor meer informatie kunnen jullie mij bellen.

Nieuwbouwwoning stucen

Voor onze nieuwbouwwoning zouden wij graag een offerte ontvangen voor het stucwerk. Het gaat om de volledige begane grond en eerste verdieping, met ramen en deuren meegerekend zo'n 350 m2. Hiervan gaat het om ongeveer 300 m2 glad stucwerk, en 50 m2 wat we graag in stucco mat zouden willen. De wanden worden behangklaar opgeleverd door de aannemer.

Badkamer renovatie

het betreft een renovatie van een reeds bestaande badkamer, waarbij de douche en wc verplaatst moeten worden in die ruimte. Het vloeroppervlak van de badkamer is 6 m2, en de wanden 25 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Toiletfontijn vervangen

In onze wc moet een oud fonteintje worden vervangen door een Aquazuro fonteinset natuursteen Stilario 36cm. Deze heb ik al aangeschaft, ben opzoek naar een vakkundige vakman die dit voor mij kan regelen.

Complete woning stucen

Complete woning, ca. 250 m2, dit is incl plafond begane grond (ca. 46 m2).

Badkamer betegelen

Ik wil graag mijn wanden betegelen van de badkamer. Kleur is donker antraciet tegen zwart aan. Is ongeveer 19 m2 en worden 60 bij 60 tegels