Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amersfoort of directe omgeving.

3090 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: volledig slopen tussenwoning /voormalig winkelpand, spanplafond aanbrengen in de aanbouw, spanplafond op de begane grond, spanplafonds in mat wit maken, verouderd appartement updaten met spanplafond, spanplafonds aan laten brengen, bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken, schilder- en laminaatwerk in de woning, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafond aanbrengen, klussen bij een VVE-complex, diverse klussen in huis, tapijt en laminaat aanbrengen, akoestisch spanplafond monteren, behangen, schilderen en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amersfoort:

Gordijnen opmeten en monteren

Ik verhuis binnenkort naar een nieuwbouw appartement, en wil graag gordijnen via jullie laten opmeten, op maat maken en monteren. Het gaat om twee ramen, waarvan de kozijnen vanaf de vloer tot aan het plafond lopen. Het ene kozijn grenst aan een binnenmuur, daarbij wil ik het gordijn in zijn geheel naar rechts kunnen schuiven, totale breedte 280 cm. Bij dit kozijn zit er een ventilatie bovenin, waardoor ik denk dat de rails aan het plafond (beton) moeten komen, maar hierin graag jullie advies. Bij het andere kozijn (3 meter breed) wil ik het gordijn wel in tweeën naar links en rechts kunnen schuiven. Beide gordijnen graag kamerhoog, ik heb nog geen keus gemaakt welke gordijnen ik precies wil. De oplevering van het appartement is 18 mei, vanaf dat moment kunnen jullie komen inmeten.

Zonnescherm monteren

2e hands zonnescherm monteren op 5e verdieping van appartement complex. Inclusief elektrisch bediening. Moet met 2 bakken /hoogwerker opgehangen worden zegt onze voorzitter van de VVE.

Rolgordijnen aan muur monteren

Het ophangen van 2 rolgordijnen met bevestiging op de muur. Breedte iets meer dan 3 meter breed voor beide. Op te hangen aan een behangen stenen muur.

IKEA Pax kast demonteren en monteren

Ik wil graag een IKEA pax kast met 2 schuifdeuren laten demonteren, naar een nieuwe woning vervoeren en daar weer monteren. Beide woningen zijn in Amersfoort. De kast is 2 meter breed en 2,30 meter hoog. Het liefst dit project op 13 of 14 april laten plaatsvinden.

Inmeten en installeren van rolgordijnen

Ik wil graag 2 rolgordijnen (257 x 125 cm hoog en 287 x 125 cm hoog) laten inmeten en installeren. Kan ik een afspraak maken voor het inmeten?

Band van het rolluik laten vervangen

Band van rolluik is gebroken. Het rolluik bevindt zich op de tweede etage. Graag band vervangen

Radiatorbekleding opknappen

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: - radiatorbekleding demonteren en monteren - materiaal radiatorbekleding - afmetingen in mm 2008 x 360 x 632 mm 1050 x 360 x 632 mm 1830 x 270 x 632 mm 1075 x 230 x 975 mm Plaatdikte bovenkant 46 mm, plaatdikte onderkant 16 mm. Verven in kleur RAL 9010. Graag in de vorm van een open begroting met losse stelposten.

Woning van binnen schoonmaken

Halverwege april wil ik een nieuw appartement betrekken. Het moet echter grondig schoongemaakt worden. Ik wil graag de muren en plafonds schoongemaakt hebben. Er is gerookt in het huis. Sommige wanden hebben meer vuil (vet en strepen). Het is met de hand goed schoon te maken -de kwaliteit van de onderliggende verflaag etc is goed- , maar een professional moet dat beter en sneller kunnen. Als er toch een ploeg bezig is, zou het fijn zijn als ook de keuken, badkamer en de ramen schoongemaakt worden. Dezen zijn niet bijzonder smerig, maar alles in een keer helemaal schoon is fijn. Het gaat om een appartement met 2 slaapkamer, een woonkeuken, een woonkamer en een studeerruimte op zolder. Deze bevat veel houtwerk, wat ook een sopbeurt mag hebben. Graag ontvang ik een offerte of nader overleg hierover.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Ik zou graag maten willen laten inmeten voor 3 rolgordijnen en deze laten plaatsen. Heeft u voor mij een prijsindicatie?

Zonnescherm ophangen

Er zal eerst een oud zonnescherm, handmatige bediening, verwijderd moeten worden. Hierna moet er een nieuw scherm geplaatst worden met een elektrische bediening. De breedte is 4.50 meter en hij zal op de begane grond gemonteerd moeten worden. Separaat hoor ik graag wat de kosten zijn voor het afvoeren van het oude scherm.

Plafondlampen en rolgordijn laten ophangen

Ik wil graag 4 plafondlampen en 1 rolgordijn laten ophangen. Betreft 2 plafonnières, een hanglamp en een spotje. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rolgordijn aan een holle wand monteren

Ik heb een holle wand en het rolgordijn moet daar bevestigd worden (220 cm breed).

Rolgordijn ophangen in een holle wand

Ik heb een holle wand en het rolgordijn moet daar bevestigd worden.

Roljaloezie op maat laten maken

Wat zou het kosten om een roljaloezie op maat te maken. Metalen buis en de stof moet ongeveer 2 cm ingekort worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Trapmaantjes plaatsen op een gladde trap

Ik wil op mijn vaste trap naar de zolder graag trapmaantjes laten plaatsen. Nu is de trap alleen geschilderd en veel te glad. Ik ben een kwieke 83-jarige, maar toch naar beneden gegleden. Ik laat dit graag op korte termijn in orde maken, want ik moet vaak naar mijn zolder voor de wasdroger, de strijkplank en dergelijke en er is ook een berging. Ik wil vooraf graag uw prijsopgave voor het materiaal en de kosten voor het plaatsen.

Intercom repareren

De intercom is uitgevallen. De bel, de verbinding tussen de voordeur beneden en mijn woning, tweede etage, doet het niet meer en de ontgrendeling van de voordeur van bovenaf doet het ook niet meer.

Buitenlamp op laten hangen

Wij zouden graag willen weten wat de prijsindicatie zou zijn om een buitenlamp te laten ophangen, bedrading is aanwezig.

Gat voor een doorvoer laten boren

Het boren van een gat van 125 mm door een zijwand van het huis. Een spouwmuur met buiten baksteen en binnen een betonnen wand. Voor de badkamer op de eerste verdieping. Aan de buitenkant kunt u er met een ladder bijkomen. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?

Zonnebank afvoeren

Zware zonnebank ( boven en onder lampen ) 2 trappen naar beneden halen en afvoeren naar stort of meenemen voor eigen gebruik. Hij werkt verder nog goed alleen moeten er een aantal lampen vervangen worden.

Plafondlamp aan een beugel ophangen

Ik wil graag een beugel aan plafond laten ophangen en een plafondlamp aan laten sluiten.

Diverse klussen na een verhuizing

We zijn verhuisd en willen graag een paar laatste klussen laten uitvoeren. Het gaat om het ophangen van 2 houten jaloezieën die al op maat zijn, het ophangen van 3 lampen binnen en 1 buitenlamp en het ophangen van 1 gordijnrails en 1 garderobe op een gipsplaten ondergrond m.b.v. hollewandpluggen. Als laatste klus willen we graag een lekkende kraan laten repareren. Als het mogelijk is willen we de klussen op een maandag of vrijdag laten verzorgen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Gordijnrails ophangen

In 3 slaapkamers en de woonkamers dienen er gordijnrails te worden ophangen. De rails zal door de vakman geleverd moeten worden. Voor 2 slaapkamers zal de rails 2.10 meter lang worden. De andere slaapkamer 2.50 meter en de woonkamer 4.50 meter lang. Graag zou ik de werkzaamheden zo spoedig mogelijk laten uitvoeren, ik verhuis namelijk morgen al.

Afzuigkap monteren

Ik zou graag een motorloze afzuigkap willen en laten plaatsen en graag willen weten wat hier kosten voor zijn? De afzuigkap hebben we al gekocht. De oude kap verwijder ik zelf.

Jaloezieën inmeten en plaatsen

Ik wil graag bij 3 ramen en een deur, jaloezieën laten inmeten en geplaatst hebben. Ook het bijstellen van de breedte als dat nodig is. Ook wil ik een spiegel boven de wastafel in de badkamer laten plaatsen. Ik zal zelf de jaloezieën en de spiegel aanschaffen bij de Gamma.

Koord van de Luxaflex repareren of vervangen

Het koordje van een van de luxaflexen ( ruim 20 jaar oud) is gebroken en daardoor is ie niet meer te gebruiken. Daar de andere luxaflexen in de zelfde kleur het nog prima doen is het geen optie alles te vervangen. Wie kan dit repareren ?