Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amersfoort of directe omgeving.

3304 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, moederhaard schoonmaken en controleren, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, terras tegels liggen, het leveren en aansluiten van een 80L boiler, bestrating achtertuin, tuin bestrating leggen, toileten en badkamer renovatie, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amersfoort:

schuifdeur voor kastenwand maken

Ik heb een kastenwand die open is (met open schappen) en waar ik een schuifdeur voor wil (laten) maken. Het zijn 6 kasten. Ik wil een ondergeleider omdat ik het plafond niet helemaal vertrouw. Bouwjaar van de woning is 1901. De afmetingen van de wand zijn 475x220. En het is op de eerste etage.

Klus in huis: houten jaloezien opmeten en ophangen

We willen graag nieuwe raambekleding in de keuken, bij voorkeur houten jaloezieën 50mm brede lamellen van Praxis. Tevens maken we graag gebruik van de huidige aanbiedinge van de raambekleding (25% korting). Graag willen we een vakman die het raam (bestaande uit 3 kleine ramen) laten opmeten (bij benadering: 130 cm hoogte en 242 cm breedte) en samen een passende kleur uitkiezen (graag de Praxis stalen meenemen). Na levering ook graag de montage verzorgen. Voor deze klus ontvangen we graag een offerte. Bij voorbaat dank!

Deurdrempel maken voor een scootmobiel

Ik wil een deurdrempel laten maken die een scootmobiel zou moeteen dragen. De maten zijn: deurbreedte 83cm instaphoogte is 20cm.

Gat boren in betonvloer voor kabeldoorvoer

Voor het aansluiten van de televisie ( digitale signaal) een gaatje in de betonvloer langs de muur in de woonkamer en een gaatje in de meterkast

Warm water probleem opzoeken en oplossen badkamer

Ik heb geen warm water meer in mijn douche, ik wil dat een vakman komt kijken wat het probleem is, dit komt oplossen. Of het zit in de CV of het zit in de douchekraan zelf, graag uitsluitsel en oplossing

Plaatsen douchewand en douchedeur

In de badkamer moet een douchewand en een bijhorende deur geplaatst worden. De wand en deur zijn al gekocht en worden deze week geleverd.

Puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik ga de vloer vanuit de kruipruimte isoleren. Momenteel is er puin aanwezig in een gedeelte van de kruipruimte. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat het puin kan verwijderen en afvoeren. - Oppervlakte puin in kruipruimte circa 12 m2 - Hoogte kruipruimte 50 cm - Ongeveer 1 dag werk - Betaling bij voorkeur per uur - Uitvoering tussen 28 november en 9 december.

Laminaat vloer leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het leggen van een click laminaat vloer. Het gaat om circa 115 m2 oftewel het hele binnenhuis met uitzondering van de wc, badkamer, trappen (zie bijgevoegde plattegrond). Het gaat om de Praxis Salzburg laminaat. Deze is al besteld als ook de ondervloerplaten (7mm dik). Ook graag 5 strekkende meters hoge plinten plaatsen.

Horizontale dilatatievoeg vervangen

Tussen 2 woningen is een bordes (niet overdekt) gerealiseerd met twee betonnen platen. Die platen vormen het dak van 2 bergingen. De dilatatievoeg tussen die platen lekt momenteel waardoor water in de bergingen lekt. De oude kitvoeg is nu deels losgetrokken (150 cm, zat grotendeels los). Als noodoplossing gaan we er duct tape op doen. Klus: rest van de oude kitvoeg verwijderen en daarna professioneel een nieuwe kitvoeg aanbrengen met duurzame materialen. (Professioneel: inclusief alle behandelingen die volgens de kitproducent nodig zijn om een goed en duurzaam resultaat te krijgen). Lengtes van de kitvoegen: 420, 450 en 240 cm (dus zo'n 11 meter totaal). Breedte van de voegen wisselt, zelfs binnen zelfde voeg, maar maximaal 16 mm. Uitvoering graag op zeer korte termijn.

Klussen in badkamer

Ik wil in de badkamer glaspaneel 118 cm breed, 8 mm dikte en de Hoogte 200 cm en glaspaneel 30 cm breed, 8 mm dikte en 200 cm hoog laten plaatsen. Voor meer informatie kunnen jullie mij bellen.

Nieuwbouwwoning stucen

Voor onze nieuwbouwwoning zouden wij graag een offerte ontvangen voor het stucwerk. Het gaat om de volledige begane grond en eerste verdieping, met ramen en deuren meegerekend zo'n 350 m2. Hiervan gaat het om ongeveer 300 m2 glad stucwerk, en 50 m2 wat we graag in stucco mat zouden willen. De wanden worden behangklaar opgeleverd door de aannemer.

Badkamer renovatie

het betreft een renovatie van een reeds bestaande badkamer, waarbij de douche en wc verplaatst moeten worden in die ruimte. Het vloeroppervlak van de badkamer is 6 m2, en de wanden 25 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Toiletfontijn vervangen

In onze wc moet een oud fonteintje worden vervangen door een Aquazuro fonteinset natuursteen Stilario 36cm. Deze heb ik al aangeschaft, ben opzoek naar een vakkundige vakman die dit voor mij kan regelen.

Complete woning stucen

Complete woning, ca. 250 m2, dit is incl plafond begane grond (ca. 46 m2).

Badkamer betegelen

Ik wil graag mijn wanden betegelen van de badkamer. Kleur is donker antraciet tegen zwart aan. Is ongeveer 19 m2 en worden 60 bij 60 tegels

Verzakking aanbouw huis herstellen

Ik zoek iemand voor het stabiliseren en/of opkrikken van mijn aanbouw. De aanbouw 2.75 diep en 5 meter breed. Achterom is alleen bereikbaar via een poort. Mijn huis is de tweede van een rij huizen.

Het plaatsen van een douche wand

1 douchewand plaatsen in mijn badkamer.

Het betegelen van keuken bijkeuken en hal

Vloer betegelen keuken, bijkeuken en hal. Het gaat om ongeveer 26m2. Hiermee willen wij in december beginnen

Metselen van een muur in de hal

In mijn hal bestaat de muur uit gipsplaat. Een deel van de gipsplaten is kapot. Ik wil daar nu voor in de plaats een gemetselde muur. Dit het liefst van bakstenen. Eventueel van Ytong blokken. De muur is 2,35 x 2 meter. In de muur zit de buitendeur. Dus daarboven moet ook een rand gemetseld worden. Het slopen van de wand kan ik zelf doen.

Inloopdouche met muur

Bad is weg gehaald door lekkage. We willen een inloop douche van 120 cm x 90 cm met een tegelmuur als wand (breedte 5 cm) waarvan raampje/vensterbankje (waar je jouw spullen zoals shampoo kunt plaatsen). De tegelvloer moet ook gedaan worden (afmeting douche: 210 cm x 100 cm) met douchegoot (90 cm x 7 cm) en de waterleiding naar de thermostaatkraan. En eventueel andere verlichting.

Luifel monteren

Ik heb bij de Gamma de deur luifel madrid 120 x 90 besteld ; wat kost het om te plaatsen bij de voordeur ?

Montage rolluik op elektrisch velux dakraam

Montage rolluik op 1e verdieping. rolluik is in mijn bezit en bij praxis gekocht. Velux dakraam en rolluik zijn elektrisch gestuurd. Er moeten ook nog rolluiken of screens beneden komen maar die moeten nog worden opgemeten.

Sleuven + gat in beton frezen/boren voor afvoer wasbakje toiletruimte

Sleuven + gat in beton frezen/boren voor afvoer wasbakje toiletruimte. Buis diameter 40 mm frezen over een lengte van 800 mm + gat boren 40 mm door betonnen vloer naar de kruipruimte (zie foto voor huidige situatie).

Klussen in de badkamer

In mijn nieuwe woning wil ik graag een aantal werkzaamheden door de vakman laten uitvoeren. Het zal gaan om het volgende: - het monteren van een douche wand van 90 bij 90 cm op een tegelvloer - verlichting boven de spiegels in de badkamer, er is daar een stopcontact aanwezig - verticale lamellen bij 2 slaapkamers monteren - losse badkamermeubel

Vaatwasseraansluiting maken

Ik heb al een vaatwasser en deze is eerder in ons oude huis aangesloten geweest. In de keuken is hier geen aansluiting voor aanwezig, deze zou ik graag laten plaatsen. Ik denk dat er dus een leiding naar de koudwaterkraan gelegd moet worden en een afvoer. De keuken ziet er als volgt uit: gootsteen - keukenblok - keukenblok met inductiekookplaat en gaskraan - vaatwasser. Dit willen we graag zsm. Verder ontvangen we ook graag een offerte voor een buitenkraan zodat we in de tuin een kraan hebben. Dit heeft geen haast.