Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amersfoort of directe omgeving.

3280 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: drie balkons en constructie renoveren, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, tuinschermen, poort en steenkorf muur plaatsen, boren en plaatsen ventilatieroosters, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten op carport, badkamer installeren, badkamer en toilet tegelen en opzetten, asbest eternit platen vervangen voor geïsoleerde panelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amersfoort:

Vloerverwarming aanleggen

Ik ben op zoek naar een CV-installateur/vloerenbedrijf die in mijn keuken en serre (circa 20m2) vloerverwarming kan plaatsen. Vloerverwarming dient aan combiketel gekoppeld te worden. Ondergrond in de keuken is cement, in de serre een cementlaag met elektrische verwarming. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Dakraam vervangen

Ik wil een klein dakraampje laten vervangen. De maten zijn van de buitenkant 42 cm x 48 cm. De binnenkant 52 cm x 58 cm (ongeveer). Ook afwerken en zo.

Vrijstaand muurtje met tv nis maken

Ik wil graag een vrijstaand muurtje van 20 a 25 cm diep met ingebouwde tv nis laten plaatsen midden in mijn woonkamer van 2 meter breed tot aan het plafond (2.60 meter). Inclusief stuken (afwerking). Materialen in overleg. Wat mag het kosten?

Invoeren van data in een database

Invoeren van gegevens uit verschillende Excel lijsten in een CRM systeem

Plaatsen van een dorpel

Ik wil de dorpel onder de deur van gang naar berging laten vervangen. De vloer in de gang is van laminaat en in de berging van tegels. Mag van hout of van steen zijn (moet nog aangeschaft worden). Afmeting 5,5 x 2 x 85 cm.

Verduisterend rolgordijn monteren

Ik wil graag een verduisterend rolgordijn laten monteren.

Hordeur bij schuifdeur plaatsen

Wij zouden een hordeur geplaatst willen hebben. De hor moet geplaatst worden bij een schuifdeur. De maten zijn ongeveer 210 cm hoog en 130 cm breed.

Horren laten inmeten en plaatsen

Graag laat ik 2 raamhorren inmeten en plaatsen (keuken en slaapkamerraam). Het schijnt dat de ramen nogal afwijkende maten hebben, vandaar dat ik er een professional naar wil laten kijken.

Tegels verven in de keuken

Tegels verven onder de afzuigkap. Een klein gedeelte boven de wasbak en doorlopend naar de ijskast. Het gedeelte bij de afzuigkap is, 76 cm bij 150 cm. Vervolgens het gedeelte rondom de wasbak is 125 cm bij 80 cm. Overige werk betreft 150 cm bij 125 cm.

Stutten van een schouw

Wij zijn bezig met de schouw te verwijderen in de woonkamer. Het rookkanaal laten wij nu nog zitten, die gaat door naar boven. Het betreft een rookkanaal van maximaal 25 cm bij 25 cm. Deze willen wij laten stutten, zodat we de rest van het rookkanaal in de woonkamer zelf kunnen verwijderen. Dus de klus die wij willen laten doen is enkel het stutten. De rest kunnen wij zelf.

Trapleuningen plaatsen

We willen graag nieuwe trapleuningen laten plaatsen. Het gaat om 3 korte en 2 lange leuningen, verspreid over 2 trappen. De lange leuningen moeten op een betonmuur, de korte leuningen op een gipsmuur. De gipsmuren bevatten regelwerk, maar of dit goed aansluit op de leuningen kunnen we lastig inschatten. We gaan RVS leuningen bestellen, met voorgeboorde gaten en bijbehorende steunen. Ik kan de afmetingen nog doorsturen.

Taatsdeur plaatsen

Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), deur zonder omlijsting. Om hoeveel deuren gaat het? 1 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste, Ik ben geïnteresseerd in een zwarte stalen deur zoals weergegeven op de foto in onderstaande link: Zou u een offerte voor mij willen maken voor een scharnierdeur en een taatsdeur? Is deze prijs inclusief het plaatsen? Zo nee, wat zijn de kosten om het te laten plaatsen? Als laatste, hoe snel kunt u leveren? Afmetingen: L:270cm B:96cm Diepte linker kozijn: 7,35cm Diepte rechter kozijn: 7,5cm Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Rolhordeur op maat maken en plaatsen

Ik zou graag 1 rolhordeur op maat willen laten maken en laten plaatsen. De afmeting nu is 105 x 205 cm (zie bijgevoegde foto). Wat is de prijs om de hor op maat te laten maken en vervolgens te monteren op het kozijn? Opmerking: aan de zijkanten van het kozijn zitten vensterbanken, is dit een probleem?

Katrol en touw van de zweefparasol repareren

Kort geleden heb ik het koord vervangen van mijn parasol. Maar het is me niet gelukt om het koord correct te bevestigen aan de katrol, en de parasol weer goed in elkaar te zetten , uiteraard heb ik onderdelen over naar de reparatie. Ik heb hulp nodig om m weer te kunnen laten functioneren

Knikarmscherm draait niet meer op

Ik heb een ouder scherm hangen 5 meter breed 3 meter uitval. Nu wil hij niet meer uitdraaien en indraaien ik denk zelf dat de Oogwindwerk kapot is. Wat gaat dat kosten als jullie dat maken.

Zonnescherm electrisch laten maken

We hebben een zonnescherm van ongeveer 5 meter breed met een uitval van 2.50 meter met handbediening. We willen dat scherm elektrificeren.

Hordeur en inzethor plaatsen

Hordeur (wellicht) inmeten en monteren en inzethor voor kiepkantelraam plaatsen. De horren moeten nog aangeschaft worden.

Rolhordeur plaatsen

Ik zou graag 2 offertes ontvangen voor het plaatsen van 2 plissé rolhordeuren. Het gaat 2 keer om een enkele deur die naar buiten opent.

Zwenkarm van vlizotrap vervangen

Van onze Altrex vlizotrap is de zwenkarm verbogen. Deze dient verangen te worden. Luik heeft een afmeting van 120 x 70 cm.

Gipswand stucen

We hebben een dakkapel laten plaatsen, de gipsplaten die zijn blijven zitten moeten opnieuw gestuct worden. De ondergrond bevat aan een kant nog een deel muurverf die we hebben laten zitten om de gipsplaat niet te beschadigen. Aan de andere zijde bevat de gipswand nog een laag muurverf. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Tafelpoten inkorten

Onze teakhouten tafel is wat te hoog. Nu 81 cm. We willen vier cm van de poten af.

Raamhorren monteren

Ik wil graag 4 raamhorren laten monteren in een houten kozijn. Bij 3 ramen hangt een rolgordijn dat verplaatst moet worden. Hangen nu nog in de dag, maar moeten op de wand boven het raam geplaatst worden.

Rolluik met kortsluiting repareren

Wij hebben kortsluiting aan ons rolluik gekregen doordat er een emmertje onder lag tijdens het sluiten. Graag willen wij het rolluik gerepareerd hebben.

Diverse klussen laten uitvoeren

Ik wil graag in slaapkamer twee kleine wandjes en een gedeelte strook in het plafond laten egaliseren. Ook ophangen van een paar lampen en veel tocht bij voordeur, daar tochtstrip op zetten en deur opnieuw verhangen? Zo ook tochtstrip slaapkamer. Ook het opmeten voor shutters of rolgordijn voor ramen. Moet ik nog uitzoeken in de winkel. Zo zijn er diverse klussen waar ik een timmerman voor zoek maar ook iemand die de muur strak kan maken wat eerder los gebikt is. Ik hoor graag van u voor een afspraak.

Gordijnrails laten monteren

Ik wil graag een gordijnrails opgehangen. Het gaat om 1 rail van 5 meter lang. Geen bochten, rechte streep. Netjes een paar cm van de muur, met plafond beugels. Het plafond is van beton en wat hoger dan gemiddeld namelijk 3,80 meter hoog.