Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plissé hordeur monteren:

Plissé hordeur monteren

Ik zie op tegen het monteren van een Bruynzeel hordeur, serie 700, inclusief een opbouwkader voor onze schuifdeur. Totale materiaalkosten 395,90 euro Wat kost het als u deze klus overneemt?
Onze klant uit Achterveld (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plissé hordeur monteren uit heel Nederland:

Hordeur monteren in een houten kozijn

Ik zoek een vakman die voor mij een plissé hordeur uit de 500 serie kan monteren in een houten kozijn. Ik heb de materialen al in huis. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Plissé hordeur inmeten en plaatsen voor kunststof deur

Graag zal ik een rol hor deur willen laten plaatsen

Plissé hordeur monteren

Wij willen als Gamma-klantenservice graag een prijsopgave ontvangen voor de montage van een plissé hordeur bij een klant van ons. De klant heeft al enkele keren een nieuwe hordeur bij ons opgehaald, maar de montage gaat dan steeds mis. We willen graag uw prijsopgave ontvangen voor de montage, zodat we die met de klant kunnen bespreken. Als zijakkoord geeft, kunt u via het mobiele nummer contact opnemen met de klant voor een montage-afspraak. De montagekosten worden door de klant betaald. Zij heeft geen mailadres.

Plissé hordeur op maat maken en monteren

Ik heb een plissé hordeur gekocht en wil deze hier graag op maat laten maken en monteren in een houten kozijn. Ik hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.

Plissé hordeur inmeten en plaatsen voor aluminium schuifpui

Ik heb nog geen hordeur gekocht. Graag inmeten en plaatsen. Samen kijken welke hordeur geschikt is.

Plissé hordeur monteren in houten deurkozijn

Plisse hordeur monteren in de houten deurkozijn. Bestaande is stuk. Binnenmaat 85 bij 207 cm.

Hordeur in kozijn van hout op maat maken

Het gaat om rolhordeur van Bruynzeel 700 serie plissé monteren in een houten kozijn. De rolhordeur is 220 cm en moet naar ongeveer 211 cm ingekort worden.

Plissé deurhor plaatsen

Plissé hordeur plaatsen van het merk Bruynzeel. Er hangt momenteel ook een plissé hordeur in maar die is versleten. We hebben de deur nog niet gekocht omdat we eerst willen weten wat het plaatsen kost.

Bruynzeel plissé hordeur monteren

Graag wil ik de Bruynzeel plissé hordeur, 700 serie wit van 100 x 229 cm laten plaatsen. Deze hordeur moet op maat gemaakt worden en geplaatst in de achterdeur. Maat achterdeur 90 x 211 cm. Het betreft een houten kozijn.

Bruynzeel plissé hordeur monteren in houten kozijn

Een Bruynzeel 900 serie a 299,- euro plissé hordeur iets kleiner maken, monteren en hangen in houten deurkozijn. De deur is reeds door ons aangeschaft bij de Gamma. Graag een prijsopgave. De uitvoeringstermijn is in overleg.

Partners

Partners van Casius