Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor twee kattenluiken in twee deuren laten plaatsen:

Twee kattenluiken in twee deuren laten plaatsen

Ik wil graag twee kattenluiken in twee deuren laten monteren. Ik heb de kattenluiken nog niet in huis. Graag wil ik 1 kattenluik met chip en 1 zonder chip. Aangezien ik niet precies weet wat voor kattenluik het beste is voor mijn deur wil ik graag dat deze wordt aangeschaft door de vakman.
Onze klant uit Abcoude (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee kattenluiken in twee deuren laten plaatsen uit heel Nederland:

Kattenluik dichtmaken in hardhouten buitendeur

Ik zoek een deurenspecialist/timmerman die twee van mijn hardhouten deuren kan dichtmaken en de huidige kattenluiken die nog in de deur zit kan verwijderen. Het gaat om de achter- en de schuurdeur.

Kattenluikjes plaatsen

Ik wil graag 2 kattenluiken laten plaatsen in houten deuren. De luiken heb ik al.

Formicadeuren repareren

Ik heb 2 formica deuren waarin ik kattenluiken heb geplaatst. Nu wil ik deze gerepareerd hebben. Kan er iemand langskomen voor een offerte aan huis?

CanDo binnendeuren afhangen

Ik heb bij Praxis nieuwe binnendeuren (board deuren) besteld van het merk CanDo en ik zoek iemand die deze voor mij wil afhangen en het beslag op de deuren wil bevestigen. Eventueel in overleg na het afhangen een 2-tal kattenluiken plaatsen. Het schilderwerk is niet nodig, dat wil ik zelf doen. Datum in overleg, in januari ben ik een week vrij, maar eerder mag uiteraard ook.