Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Abcoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Abcoude heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Abcoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Abcoude of directe omgeving.

212 klanten uit Abcoude bevelen een bij Casius in Abcoude aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Abcoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het ombouw van de zolder tot een studio, laminaat leggen, schilderen en behangen, schuttingen plaatsen, houten terrastegels, tuin renovatie, laminaat vloer leggen, behangen en schilderen, badkamer renoveren, wand van gipsplaten plaatsen, herstel gevolgschade lekkage, schutting op maat maken x2, achterpui vervangen door schuifpui, geluidsisolatie aanbrengen, plaatsen glazen douchewand, elektrische vloerverwarming leggen en betegelen, pergola leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Abcoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Abcoude:

Twee kattenluiken in twee deuren laten plaatsen

Ik wil graag twee kattenluiken in twee deuren laten monteren. Ik heb de kattenluiken nog niet in huis. Graag wil ik 1 kattenluik met chip en 1 zonder chip. Aangezien ik niet precies weet wat voor kattenluik het beste is voor mijn deur wil ik graag dat deze wordt aangeschaft door de vakman.

Kattenluik plaatsen in geïsoleerde dubbelglas schuifdeur

Ik ben op zoek naar een glaszetter die in een geïsoleerde dubbelglas schuifdeur een kattenluik kan plaatsen. Het glas is 93 cm breed en 209 cm hoog.

Klussen in huis

Ik heb hulp nodig om 2 grote lampen in de woonkamer te monteren. Er dienen gaten geboord te worden in het plafond, materialen zoals pluggen en schroeven zijn beschikbaar. In mijn eentje is het lastig om te doen en ik doe dit soort zaken niet elke dag. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Klussen in de woning

Ik wil mijn twee plafondgordijnrails installeren en uiteindelijk een lamp laten plaatsen.

Laminaat leggen, spullen ophangen en veranda maken

Graag wil ik een vakman die mijn witte laminaat vloer kan plaatsen. Als hij/zij ook gordijnen en traphekjes op kan hangen, zou dat heel fijn zijn! In de tuin wil ik ook een veranda. Als deze vakman dat ook zou kunnen zou dat heel fijn zijn! Verder heb ik nog meer klussen - ook hoveniersklussen - maar de eerste klussen zijn de belangrijkste. Ik heb een gerenoveerd huis gekocht in Abcoude, maar zou graag nog een aantal zaken willen regelen. Wij gaan dinsdag 24 april over. Het moet dus voor deze datum.

Zonnescherm demonteren en afvoeren

De klus bestaat uit het netjes demonteren van een oud (automatisch bedienbaar) zonnescherm van een gemestelde gevelmuur , PLUS het afvoeren van het verwijderde zonnescherm. Gevraagde werkzaamheden: - losschroeven van de 2x3 (6) bevestigingspunten/schroeven - afnemen/verwijderen van het zonnescherm - verwijderen/afzagen van 6 bouten die in het metselwerk verzonken zijn - afvoeren zonnescherm Afmetingen: zonnescherm is 5. 40 meter breed. Er is geruime terrasruimte om te kunnen werken en ruimte om te kunnen afvoeren. Bijzonderheden: metselwerk / baksteen waar zonnescherm aan bevestigd is laat los. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte totaalprijs voor de volledige klus inclusief alles (dus inclusief BTW voorrijkosten arbeidsloon gereedschappen materialen en transport afvoer)

Lage keukenkraan vervangen door hoge keukenkraan

Wil graag nieuwe hoge keukenkraan in mijn huurappartement laten plaatsen. Wat kost dat, ik koop uiteraard zelf de nieuwe kraan.

3-deurs kast laten monteren

Ik wil graag weten wat het kost een 3-deurs linnen kast in elkaar te laten zetten.

Zonnescherm ophangen in de tuin

Wij hebben een zonnescherm besteld van 4 meter breed en 3 meter diep. Dit zonnescherm moet opgehangen worden, waarvoor ik graag een prijsopgave ontvang.

Theofill tuinkast laten monteren

Bij praxis heb ik tuinkast Theofill besteld. Daarvoor zou ik graag klusser regelen.

Gat voor drogerafvoer door buitenmuur maken

Wie kan voor mij een gat maken zodat ik de uitlaat van de droger naar buiten kan laten gaan? Diameter is zo'n 12 cm en het moet door betonnen muur. Met een nette afwerking.

Zonnescherm monteren

Het plaatsen van nieuw zonnescherm. Het scherm is ongeveer 3,5-4 meter breed. Levering door vakman eventueel. Ik denk dat het een handmatig bedienbaar scherm wordt.

botensteiger

botensteiger van 6 bij 2 meter, hardhout denk ik. oude steiger heeft nog enige goede hardhouten planken. Graad advies.

T.b.v. het ontsluiten van een ...

T.b.v. het ontsluiten van een bouwperceel in Abcoude moet de naastliggende sloot voorzien worden van een tijdelijke bouwdam met duiker. De sloot is +/- 350cm breed en +/- 50cm diep. De dam moet berijdbaar zijn voor zwaar bouwverkeer. De dam breedte bovenkant is +/- 400cm (lijkt mij). De duiker is +/- 600cm lang (denk ik) met een diameter van 80cm. De dam kan bestaan uit klei. De duiker ligt 27cm boven water en 53cm onder water. Boven de duiker zit +/- 30cm klei met daarop rijplaten (lijkt mij). De dam mag aan de zijkanten niet (te veel) afkalven door het bouwverkeer. Graag een offerte voor de aanleg van zo'n tijdelijke bouwdam. De dam blijft +/- 2 jaar liggen. Waternet en de gemeente hebben hun mederwerking reeds toegezegd maar de definitieve goedkeuring moet nog gegven worden.

Wij hebben een nieuw bouw woning ...

Wij hebben een nieuw bouw woning gekocht, waarvan de bestaande tuin moet aangepakt en verfraaid worden. Het gaat om het slaan van een damwand van hardhout. lengte damwand circa 7 meter. Dit als afsluiting/afscheiding van de tuin. Achter de damwand moet de grond opgehoogd worden zodat de tuin egaal doorgetrokken wordt met een aantal meters. Nu ligt er alleen grond, wat afloopt richting water en dit stuk moet benut gaan worden. Uw aanbod zo volledig mogelijk incl arbeid, machines, uurloon, materiaal, btw e.d.

Verstevigen/repareren 5 vloerbalken en ...

Verstevigen/repareren 5 vloerbalken en aanbrengen ventilatie vanuit kruipruimte.

Ik wil in mijn huis traphekjes laat te ...

Ik wil in mijn huis traphekjes laat te plaatsen.

Nieuwe wastafel met onderkast en één ...

Nieuwe wastafel met onderkast en één hoge kast (ophangsysteem)

wij zoeken klusjesman die allerlei zaken ...

wij zoeken klusjesman die allerlei zaken kan doen in ons nieuwe huis van planken ophangen, traphekjes bevestigen, trapleuningen vastschroefen, schilderijen ophangen etc.

Bestaande boeidelen vervangen

Bestaande boeidelen vervangen

de toilet willen we opnieuw tegelen. ...

de toilet willen we opnieuw tegelen. vloer en wand. pot vervangen dus nieuwe rioolaansluiting en spoelmechanisme aanbrengen. er loopt een waterleiding en gasleiding door wc. buiten dient houtwerk geschilderd te worden. ramen, kozijnen, tussenschot, deuren.