Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht.

1338 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre bouwen, parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en (draaikiep)ramen realiseren, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

vrijdag 12 juli 2019

2 raamdorpels vervangen en afvoeren

Ik wil graag mijn raamdorpels willen laten verwijderen, afvoeren en monteren. Op de 1e verdieping raamdorpel vervangen van +-177 cm lengte. Op de 2e verdieping raamdorpel vervangen van +-66 cm, deze is iets moeilijker te bereiken. Op de begane grond zijn er 2 raamdorpels in een betere staat, maar misschien handig deze ook te vervangen.
woensdag 10 juli 2019

Tuin renovatie

Ik wil in de achtertuin en voor stukje split laten legen. Voor moeten kinderkopjes worden verwijderd, grond geëgaliseerd worden, wortel doek gelegd worden en split gelegd en wat tegels gelegd tussen het split om naar de voordeur te lopen. Achter grond geëgaliseerd, wortel doek, split leggen. Ik wil dit zsm laten doen (binnen 1/2 weken)
dinsdag 9 juli 2019

foto behang, behangen

Op mijn slaapkamer van het huis dat ik net heb gekocht wil ik graag foto behang laten op hangen. De muur is ongeveer 4 meter lang en ongeveer 3 meter hoog. Momenteel zit er nog behang op, van mij hoeft dit niet eerst verwijdert te worden, maar als dit nodig is graag eerst verwijderen. Het behang regel ik zelf.
zondag 7 juli 2019

Suskasten in ramen plaatsen en deur verwijderen

Ik wil graag de volgende twee taken laten uitvoeren begin september. - Plaatsen van suskasten in 3 bovenramen (zo goed mogelijke geluidsdemping met behoud van luchtstroom). Afmeting ruit 40 x 86.5 cm. Werkplek is goed bereikbaar. - Verwijderen van een binnendeur inclusief kozijn, dichtmetselen van het aldus ontstane gat in de muur, stucen van de twee wanden waar de deur inzit (totaal ~13 m2).
vrijdag 5 juli 2019

Het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping

Ik zoek een spackspuiter die alle wanden van mijn begane grond, trappenhuis en eerste verdieping kan spackspuiten (fijne korrel). Het gaat in totaal om 230 m2. De ondergrond bestaat uit behang-klaar beton. Wellicht zou ik het na het spackspuiten ook met latex willen bewerken.
vrijdag 5 juli 2019

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. Het gaat om de woonkamer en gang (ongeveer 55 m2). Materiaal haal ik zelf.
vrijdag 5 juli 2019

Kruipruimte schoonmaken

Ik wil graag mijn kruipruimte laten schoonmaken van puin. Het gaat om 40 m2 bouwpuin en zand, graag ook afvoeren.
woensdag 3 juli 2019

Rolhor plaatsen voor deur

Het betreft een rolhor van het merk bruynzeel uit de 300 serie. Deze moet nog wel op de juiste lengte gemaakt worden.
dinsdag 2 juli 2019

Douchedeur inmeten en inbouwen

We willen graag een douchedeur op maat in laten bouwen. Kunt u mij een indicatie geven hoeveel dat kost? En of het inmeten en inbouwen binnen twee maanden kan gebeuren?
donderdag 27 juni 2019

Plaatsing binnenmuren

Ik wil twee binnenmuren extra in mijn huis, precies zoals in de winkel staat gedemonstreerd (Praxis Leiderdorp) dus muren opgebouwd met houten frame, (geluidswerende!!) isolatie erin, afwerking met (gips)platen en een binnendeur met beslag. Ik zag in Praxis Leiderdorp hoe het moet maar ik heb zelf geen tijd. Het gaat om twee muren van die haaks op elkaar moeten komen staan bij een hoek (zo ontstaat er een extra kamertje). Komt bij: vloerplaten of rubbertegels o.i.d. op de vloer (die nu van beton en betegeld is), om zo geluid te dempen (het wordt een muziekoefenkamer). De lengte van de muren zal ongeveer zijn: 1,80 breed, 2 meter lang met daarin de deur, hoogte is ongeveer 2,60 meter. Ik ben benieuwd wat het kost om dit te laten doen en wil het heel graag op zeer korte termijn laten uitvoeren. De uitvoering mag door de weeks maar ook in het weekend.
donderdag 27 juni 2019

Curtains and fix lamps

I will like to install 4 oll curtains. two are in one room and the another two in the living room. There are 3 lamps that need to be fix better in the ceiling. Could you tell me how much it can cost. I will like to do this in the next 2 coming weeks, before the 13th July.
donderdag 27 juni 2019

Airco plaatsen

Ik wil een airco laten plaatsen op mijn slaapkamer 16 m2. Aan de wand en buiten op een plat dak. Graag een offerte.
donderdag 27 juni 2019

Badwand vervangen

Graag willen we onze afgebroken badwand vernieuwen. dus weghalen oude badwand en plaatsen nieuwe badwand. De badwand is 80 bij 140 cm.
donderdag 27 juni 2019

Openhaard verwijderen

De openhaard staat dominant in de kamer en deze willen wij graag laten verwijderen en de vloer en plafond laten herstellen. We hebben nog tegels voor de vloer. Het is een open haard welke gebruikt wordt als gashaard.
woensdag 26 juni 2019

Schutting plaatsen

Ik wil in de tuin aan de linkerzijde een nieuwe schutting plaatsen en rechts bestaande schutting veranderen. De nieuwe schutting word 6 meter lang en moet van hardhout zijn, Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.
dinsdag 25 juni 2019

Airco laten monteren

Wij willen graag de airco laten monteren, het gaat om een ruimte met een plat dak er boven waar de buitenunit geplaatst kan worden. Zie het zelf niet zitten om een doorvoer te maken in het dak ivm lekkage.
maandag 24 juni 2019

Luifel monteren

Ik heb bij de Gamma de deur luifel madrid 120 x 90 besteld ; wat kost het om te plaatsen bij de voordeur ?
woensdag 19 juni 2019

Plaatsen Tristar split unit airco AC5427 3950W

Ik wil bij mijn moeder in de huiskamer een airco plaatsen. Het is een gelijkvloerse bungalow. De buitenunit kan worden geplaatst aan de buitenmuur. Zoek dus een airco installateur. Het betreft een Tristar split unit airco AC5427 3950W die ik zelf koop.
dinsdag 18 juni 2019

Hordeur laten installeren

Ik wil een hordeur laten installeren, en deze moet eerst nog opgemeten worden door de klusser.
dinsdag 18 juni 2019

Douchedeur vervangen, toilet ophangen, tegels vervangen

Ik wil een nieuw toilet laten ophangen ( is al gekocht bij praxis). Daarnaast een nieuwe douchedeur ( is nog niet gekocht). Echter de oude deur zit vast tussen de tegels dus moeten er een aantal tegels vervangen of overgetegeld worden. Tegels komen ook bij praxis vandaan en zijn al gekocht. De douche is 2,50 meter hoog en 0.50 meter dik, en dat x 2.
dinsdag 18 juni 2019

Leggen kunststof balkontegels

Ik zoek een tegelzetter die op ons balkon WPC kunststof tegels van 30 bij 30 cm kan leggen. Het balkon is 30 vierkante meter groot. De ondergrond is van beton. Voor uitvlakken nemen wij aan dat latten nodig zijn.
dinsdag 18 juni 2019

Tuintegels leggen

Begin juli moeten er tuintegels worden gelegd. We bestellen ze bij de praxis, en het zou fijn zijn als ze ook kunnen worden gelegd 18 m 2
dinsdag 11 juni 2019

Diverse klussen in huis

Ik wil de volgende klussen graag uitbesteden: - Het monteren in dakraam van een VELUX gordijn. - Het verplaatsen van 2 smalle vitrine hangkasten. - Het bevestigen van een plank in badkamer. Indien dit goed en vakkundig verloopt heb ik nog meerdere klusjes in huis uit te besteden.
donderdag 6 juni 2019

Montage rolluik op elektrisch velux dakraam

Montage rolluik op 1e verdieping. rolluik is in mijn bezit en bij praxis gekocht. Velux dakraam en rolluik zijn elektrisch gestuurd. Er moeten ook nog rolluiken of screens beneden komen maar die moeten nog worden opgemeten.
donderdag 30 mei 2019

Inmeten en montage van rolluiken

Graag inmeten van 3 rolluiken (2 rolluiken 1e etage, 1 rolluik begane grond) en zodra deze binnen zijn monteren daarvan.

Partners

Partners van Casius