Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht.

1412 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

donderdag 4 juni 2020

Toilet plaatsen

Ons huidig toilet is overleden en we willen graag een nieuw toilet plaatsen. Helaas zijn we zelf niet zo handig en willen het dan ook graag laten doen door een professional. Het gaat om een staand toilet en er komt weer een staand toilet voor in de plaats, wel de moderne versie. Verder hoeft er niks te gebeuren, het gaat puur om het toilet plaatsen. Als het makkelijk is kunnen we zelf het huidig toilet verwijderen. Uiteraard kopen we zelf de materialen. In de bijlage vind je een foto van het huidige toilet en het toilet wat we gaan aanschaffen.
woensdag 3 juni 2020

Open haard verwijderen en muur herstellen

Verwijderen schouw. Lucht en geluidsdicht maken van de gaten. Boven op de dak is al verwijderd en heeft verder geen functie meer. betreft 5de verdieping, tevens bovenste verdieping. Optioneel nog stucwerk voor het het appartement, 37 m2 zowel wand als plafond. Planning: Week 27 voor verwijderen schouw. Eventueel week 28 als je ook volledig stucwerk doet.
woensdag 3 juni 2020

Bruynzeel s700 plissé hordeuren monteren

Bruynzeel plisse rolhordeur s7000 monteren. Hoogte 1,5 cm inkorten Breedte tot 85 cm inkorten. In kozijn montage
dinsdag 2 juni 2020

Chalet waterpas stellen

Ik zoek een partij die een houten L-vormig chalet kan stellen in Loenen aan de Vecht. Afmeting deel 1 (5 x 10 m), deel 2 (5 x 7 m)
dinsdag 2 juni 2020

Zonnebank afvoeren

Demonteren en afvoeren zonnebank vanaf 1e verdieping
dinsdag 2 juni 2020

Toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk

Aanleggen toilet: leidingen aanwezig (voormalig badkamer), maar zijn afgedopt. Zwevend toilet en fonteintje met ladekast. Vloer en wanden betegelen tot 120cm. Daarboven afwerken met stucwerk. In de werkkamer ondervloer en laminaat leggen, wanden met stucwerk afwerken. Nieuwe trap neerzetten. Zie de plattegrond voor afmetingen en meer details
dinsdag 2 juni 2020

Keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur

Nieuwe huis gekocht: de keuken is slechts 53cm breed. Wij willen een breedere keuken inzetten en willen daarom de keuken ingang (tenminste) 7-10 cm verplaatsen (afhankelijk van statica en jou aanbeveling). de verplaatse ingang moet dan weer met stucwerk afgewerkt woorden. Geen deur inzetten. Als mogelijk in de eerste twee weken van Juli. Het huis staat leeg tot midden Juli. Er is geen draagkracht berekening verricht.
maandag 1 juni 2020

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen circa 22 meter inclusief 2 poorten.
maandag 1 juni 2020

Horren plaatsen

Ik wil een nieuwe hordeur voor mijn achterdeur plaatsten en een voor mijn slaapkamerraam. Het zijn twee kant en klaar pakketten, maar ze moeten iets worden ingekort.
zondag 31 mei 2020

Markiezen opknappen

Het betreft het herstel van 2 markiezen. Het doek moet vervangen worden en het het hout van de balken en de overkapping moet geschilderd worden. De afmetingen zijn: 245 x 140 en 124 x 140.
zondag 31 mei 2020

Schaduwdoek monteren

Montage aluminium pergola met nestling schaduwdoek
zondag 31 mei 2020

Scheef hangend zonnescherm

Mijn zonnescherm gaat steeds meer scheef hangen. Ik zie diverse schroeven om dat weer in orde te maken. Lijkt mij een kleine klus voor iemand,die weet hoe het moet.
zaterdag 30 mei 2020

Koof (3m x 1m) timmeren boven kookeiland voor afzuiginstallatie en wat inbouwspots.

Ik wil een koof getimmerd hebben (en afgewerkt) boven een bestaand kookeiland t.b.v. een (Novy) afzuiginstallatie en wat inbouwspots. Afmeting: 3.05 meter lang x 1.00 meter breed.
woensdag 27 mei 2020

Buitenkraan aanleggen in de voortuin

Ik zou in de voortuin een buitenkraan die vorstbestendig is willen laten aanleggen
dinsdag 26 mei 2020

Dakgoten vervangen

Ik zoek een loodgieter/timmerman. Mijn dakgoten moeten worden vervangen en de houten dakrandpanelen worden vervangen door kunststof.
dinsdag 26 mei 2020

Schuifdeur systeem in inbouwkast plaatsen

Ik ben opzoek naar een schuifdeuren systeem voor een inbouwkast. Via Pinterest heb ik een voorbeeld gezien met verticale latjes als deuren. De afmetingen van de deuren zijn 2,40 m. Liefst zou ik drie schuifdeuren van 2,40 m in de kast willen plaatsen. Graag massief eik, MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren. Het is gelegen op de eerste etage.
dinsdag 26 mei 2020

Laminaat leggen

13 pakken totaal, 2 slaapkamers, halletje, stukje woonkamer,incl. Plint
maandag 25 mei 2020

Ophangen zonnenscherm

Ik zou graag een zonnescherm geplaatst willen hebben van 250cm x 300 cm. Het wordt een elektrisch zonnescherm, dus ook de elektra zal moeten worden aangesloten. Daarnaast wil ik dat u de oude komt verwijderen en afvoert.
zondag 24 mei 2020

Trap verstevigingen

Het gaat om 2 trappen in een jaren 50 huis. De eerste is al leeggemaakt (was bekleed) en de anti kraak plankjes zijn al weggehaald. Daardoor kwamen de mooie oude trapneuzen te voor schijn. Hierdoor willen we deze zoveel mogelijk behouden na renovatie. Houtwerk en vooral antikraak planken zullen weer netjes geplaatst worden.
zondag 24 mei 2020

Lekkende kraan repareren

De kraan in de wc lekt, deze moet gerepareerd worden. Ook is de klink van de deur naar buiten een beetje los, hier moet een leertje in geplaatst worden.
donderdag 21 mei 2020

Gaas vervangen in Hamstra hordeur

Ik wil graag het gaas van mijn hordeur vervangen omdat het stuk is gegaan . 210cm hoog bij 180cm breed . Graag uw offerte . Hor heeft boven en onder geleiding.
donderdag 21 mei 2020

Parketvloer verwijderen

Op de begane grond in woonkamer, keuken en hal ligt een eiken parketvloer verlijmd en gespijkerd. Deze moet zodanig (netjes) verwijderd worden dat in de cement dekvloer daarna gefreesd kan worden. Het gaat om circa 42 m2.
donderdag 21 mei 2020

Buitentrap en leuning leveren en plaatsen

Ik wil een buitentrap met armleuningen vanuit mijn raam op een vlonder. Dit is nog geen meter volgens mij. Van welk materiaal dit moet bespreek ik graag met de specialist.
woensdag 20 mei 2020

Schuur en voordeur schilderen

Ik zoek iemand voor het schilderen van een paar plekken van mijn woning, gaat om: - bijwerken van het schilderwerk van de kozijnen aan voorzijde van het huis - schilderen van de zijkant van het schuurtje. - schilderen van de voordeur
dinsdag 19 mei 2020

Reparatie knikarm zonnescherm

Ik heb een zonnescherm van 5 meter met een uitval van 3.00 meter. De linkerarm, als je er voor staat, is gebroken. Ik wil twee nieuwe armen incl. Montage. De kleur is wit.

Partners

Partners van Casius