Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht.

1386 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

woensdag 26 februari 2020

Gat boren in betonvloer voor kabeldoorvoer

Voor het aansluiten van de televisie ( digitale signaal) een gaatje in de betonvloer langs de muur in de woonkamer en een gaatje in de meterkast
dinsdag 25 februari 2020

2 Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Twee kanaal platen vertonen scheuren. Heb ze met watervaste folie afgeplakt. omdat er enige lekkage optreedt wordt de kop van de draagbalk aangetast. Ik veronderstel dat de platen moeten worden vervangen en ook de draag balk (mogelijk met kunststof) worden gerepareerd.
zondag 23 februari 2020

Gat in de muur repareren

Bij het uitvoeren van spouwmuurisolatie aan de buitenmuren, is er op 2 plaatsen door de binnenmuur heen geboord. Ik wil deze 2 gaten in de binnenmuur dus laten repareren. De 2 gaten zitten achter een radiator, dus moet de radiator worden verwijderd. De gaten zijn ongeveer 5 bij 8 cm. Graag helemaal herstellen incl. sauzen/witten, zodat er niets meer van de te zien is.
vrijdag 21 februari 2020

Gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen

Ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen om de buitenkant van mijn aluminium stacaravan te renoveren. Graag met rabat gevelbekleding en isolatie ertussen. Over het isoleren laat ik mij adviseren. Daarna ook standaard kunststof kozijnen met houtnerf plaatsen. Caravan is ongeveer 10.00 m lang 3.00 m breedte en ongeveer 2.50 m hoog.
woensdag 19 februari 2020

Klusjes in huis

Het gaat om een paar kleine klusjes die ik zelf niet kan uitvoeren: - Een grote lamp ophangen en aansluiten, dit moet met voorzichtigheid gebeuren; - Een raamklink vervangen (ik kan twee schroeven niet verwijderen) - een dimmer vervangen (halogeen dimmer vervangen door led)
woensdag 19 februari 2020

Badkamer meubel

In een aanleunwoning zit een nieuwe badkamer, enkele wasbak de- monteren en het volgende plaatsen volgens bijlage. Badkamermeubel Savena 80 cm breed. Wastafel met platte Viega afvoer monteren, onderkast, spiegelkast, verlichting, kolomkast en de bestaande kraan monteren en aansluiten.
maandag 17 februari 2020

Montage Quooker

Kleine klus: montage van een nieuwe Quooker-kraan. Betreft het Combi-vat; hoeft alleen op een koud water leiding te worden aangesloten. Er is nu al een Daalderop-boiler gemonteerd. Keuken is modern, alles is goed toegankelijk.
donderdag 13 februari 2020

Lekkage in spouwmuur verhelpen en isoleren van horecazaak

Tussen de spouwmuur in de keuken bevinden zich vetresten en vocht. Dit moet verwijderd worden en in overleg nieuwe isolatie plaatsen zodat dit niet meer voorkomt.
woensdag 12 februari 2020

Asbest plaat verwijderen

Op zolder, boven de verwarmingsketel, is een asbestplaat aangebracht van plm 2 x 1 meter. Deze moet verwijderd worden. De plaat is met kleine spijkertjes tegen het dak aangebracht. Ik heb nog geen contact met de gemeente opgenomen, want ik weet niet of dat nodig is. Maar de verwarmingsmonteur mag daar niet werken, zolang er asbest aanwezig is.
woensdag 12 februari 2020

tuinschutting vervangen

Huidige schutting vervangen. - 270cm palen - 180x180 schermen De schermen kan ik zelf weghalen, de palen laat ik graag wel weghalen.
zondag 9 februari 2020

Laminaat leggen

Ik heb laminaat bij de praxis gekocht (quickstep). Ik wil het laten leggen in de slaapkamer (ong. 6x4) en de overloop. Er ligt al een ondervloer. Ook moeten er plinten gemaakt worden. Het laminaat ligt al in huis
donderdag 6 februari 2020

Twee deuren plaatsen

We hebben twee nieuwe binnen deuren gekocht en willen die laten plaatsen. Het moet ook een beetje aangepast qua maat om in het portier te passen. Alle materialen zijn voorhanden.
dinsdag 28 januari 2020

Plinten van granito vloer herstellen

In ons huis ligt een mooie granito vloer in de hal. Echter ontbreekt op 2 plaatsen een stuk van de plint. In beide gevallen komt dit omdat hier voorheen een deur gezeten heeft. Graag zouden wij de plint weer door laten lopen. de plint is overigens ‘omhoog gesmeerd’ en dus onderdeel van de vloer.
dinsdag 28 januari 2020

Schuifdeurkast

Wij hebben het idee om op maat gemaakte kast te laten timmeren. De volgende wensen hierin terug laten komen. 3 schuifdeuren met interieur +- 3 MTR op 2.40 hoog en 70 CM diep.
donderdag 23 januari 2020

Klussen badkamer

Ik wil graag de wastafel in de badkamer vervangen en een badkamer meubel onder de wastafel. Ook wil ik eventueel de kraan vervangen (afhankelijk van het prijs) De dingen heb ik al voorhanden
dinsdag 21 januari 2020

Dakraam realiseren

Ik wil graag een Kunststof dakraam laten plaatsen, de afmeting is 118 x 114 de vraag is dus kan u een dakraam leveren en (laten) plaatsen? Het is een geisolleerd hellend dak, Het is geisolleerd met van die speciale platen / glaswol denk ik. Graag een vakman die de situatie ter pleke kan bekijken en advies kan geven en de klus kan uitvoeren.
dinsdag 21 januari 2020

Warm water probleem opzoeken en oplossen badkamer

Ik heb geen warm water meer in mijn douche, ik wil dat een vakman komt kijken wat het probleem is, dit komt oplossen. Of het zit in de CV of het zit in de douchekraan zelf, graag uitsluitsel en oplossing
donderdag 16 januari 2020

Plaatsen hoekinstap douchedeuren Sealskin

In november is er bij ons douchedeur en wand geplaats van sealskin get wet I Am geplaatst. Helaas is bij het stellen van de deur, de douchedeur in duizenden stukjes gebroken. Wat een ravage. Douchebak beschadigt en we konden opnieuw beginnen. Inmiddels zijn er 2 nieuwe deuren besteld omdat we hebben gekozen voor een hoekinstap. Nu zijn we op zoek naar een klusbedrijf die de hoekinstapdeuren wil plaatsen. Graag zouden wij in contact komen met een klusbedrijf die bekend is met dit systeem, al ervaring heeft met plaatsen en stellen en een offerte ontvangen. De deuren zijn 2 meter hoog en 1 meter breed.
dinsdag 14 januari 2020

Het isoleren tegen geluid van een slaapkamer

In de slaapkamer krijg ik geluidsoverlast van de badkamer die ernaast ligt (beide trilling van de water pijpen en geluid van de douche). Het is een kale muur van 7 m².
dinsdag 7 januari 2020

Voordeur plaatsen

Oude voordeur vervangen door een nieuwe deur. Is reeds gekocht bij Praxis met inbegrip van veiligheidspakket, glas en tocht- en valdorpel maar nog niet geleverd. Plaatsen aub in overleg. Deur is 201,5 x 93 cm.
maandag 6 januari 2020

Plaatsen douchewand en douchedeur

In de badkamer moet een douchewand en een bijhorende deur geplaatst worden. De wand en deur zijn al gekocht en worden deze week geleverd.
zaterdag 4 januari 2020

Vervangen keukendeur+ opnieuw betegelen voormalige badkamer.

Ik ben op zoek naar iemand voor het totaal vervangen van keukendeur + houten kozijn. Slopen van tegels van voormalige badkamer en opnieuw betegelen (15 m2)
woensdag 1 januari 2020

Stucen gehele woning

Stucadoor gezocht om wanden van de gehele woning glad en verfklaar te stucen. Wanden bevatten nu een korrellaag. Gaat om ongeveer 150 m2.
maandag 30 december 2019

2 douchewanden plaatsen

Ik wil een twee douchewanden (die samen een douchecabine vormen) laten plaatsen tegen de muur. Het gaat om 2 vouwwanden van 90cm bij 200 cm. Een klein klusje
woensdag 25 december 2019

Muur isoleren

Zoek een vakman voor geluidsisolatie aan de binnenkant muur van 2 onder 1 kap i.v.m. geluidsoverlast buren. Gaat om 24 m2.

Partners

Partners van Casius