Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht.

1326 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, schutting op maat maken x2, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

donderdag 21 maart 2019

Zwevend toilet plaatsen

Ik wil graag een zwevend toilet geplaatst hebben incl de afwerking waaronder betegelen. Het toilet koop ik zelf, de tegels moet de vakman meenemen. Het i s een klein toilet van 1 bij 1.
maandag 18 maart 2019

Dakraam wit schilderen

Ik zoek een schilder die een dakraam wit kan schilderen. Kantelraam dient eerst vakkundig verwijderd te worden zodat alle hoekjes geschilderd kunnen worden. Kiertjes dicht kitten of plamuren. Daarna gronden en 2x schilderen met verf op waterbasis. Materiaal wordt door mij geleverd.
donderdag 14 maart 2019

Lamp ophangen

Ik wil graag een lamp ophangen boven eettafel; gipsplatenplafond. Kan iemand mij hiermee helpen? Ik hoor het graag!
donderdag 14 maart 2019

Toilet vervangen

Ik wil graag het toilet (duoblok) in de badkamer (eerste verdieping) vervangen voor een zelfde soort toilet op dezelfde plek. Het gaat om een staand toilet.
dinsdag 12 maart 2019

Wanden stucen

Ik wil 2 slaapkamers stucen. Het gaat om vloeroppervlaktes van 12 en 11 m2. Ik wil dat iemand langskomt om even het muuroppervlak op te meten en alles stucen. Er ligt nu nog behang op de muren.
dinsdag 12 maart 2019

Plaatsenvan een douchebak

Mevrouw wil een douchebak (120 x 880 x 15 cm) geplaatst hebben die ze al gekocht heeft. De aanvraag komt van een Praxis vestiging: klant wil eerst een prijs weten.
zaterdag 9 maart 2019

Balkon met keramische tegels leggen

14 vierkante meter balkon tegels 60x60 leggen op dragers. De balkon hoogte moet totaal 6 cm hoger worden. Het gaat om een balkon van 6 x 2 meter en een zijstuk van 0,2 x 6 meter. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn.
vrijdag 8 maart 2019

Vervanging toiletpot

Ik wil mijn toilet laten vervangen omdat de pot stuk is. Het gaat om een staand toilet.
vrijdag 8 maart 2019

Thermostaatkraan plaatsen

Ik zou graag een thermostaat kraan willen in de badkamer. Het gaat alleen om het installeren.
woensdag 6 maart 2019

Rolgrodijnen in meten en ophangen

Wij zouden heel graag een offerte willen hebben als we iemand laten komen op de ramen op te meten en dan na onze keuze bij jullie ook de rolgordijnen gaat ophangen.
dinsdag 5 maart 2019

Douchecabine plaatsen

Hi, I need assembly service (installation) to my douche cabine. I will receive the material today and I want install it as soon as possible.
vrijdag 1 maart 2019

Plafond isoleren tegen geluidsoverlast

Graag zou ik een offerte laten opmaken voor het plafonisolatie ivm geluidsoverlast van de bovenburen. Het betreft een koopwoning uit 1900. Bij ons is het stuced en bij de bovenburen is de vloer volgens mij laminaat met geluidsisolatie materiaal dat op laminaat ligt. Ik zou graag willen weten of het inblazen van cellulose-isolatie een mogelijkheid is en wat de prijs is voor het verrichten van deze werkzaamheden voor een kamer van 10 m2 en eventueel een aansluitende kamer eveneens van die omvang. Ik hoor graag als er additionele vragen zijn. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, tegen geluid van aanpalende kamers / gebouwen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes
vrijdag 1 maart 2019

Plaatsenvan een douchebak

Mevrouw wil een douchebak (120 x 880 x 15 cm) geplaatst hebben die ze al gekocht heeft. De aanvraag komt van een Praxis vestiging: klant wil eerst een prijs weten.
zondag 24 februari 2019

Installing "Sencys Ventilator Silent 100mm"

Ik wil graag een ventilator in de muur of het plafond van mijn badkamer installeren. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
zaterdag 23 februari 2019

Woning behangen

Ik wil graag mijn woning laten behangen. Het gaat om 190 m2. Behang koop ik zelf. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
zondag 17 februari 2019

Parketvloer plaatsen

We willen parket laten plaatsen op een nieuwbouwvloer met verwarming. Het oppervlak is 80 m2.
vrijdag 15 februari 2019

Band rolluik vervangen

Ik wil een nieuwe band op mijn rolluik laten plaatsen die doormidden gebroken is
vrijdag 15 februari 2019

Raamventilatoren plaatsen

In onze groepsruimte moeten 2 of meer ventilatoren geplaatst worden. De ruimtes zijn groter dan 20 m2. Ik wil weten of dit mogelijk is. Ik zou graag meer informatie willen hierover.
donderdag 14 februari 2019

Hang en sluitwerk van 2 kozijnen repareren

Twee ramen sluiten niet meer vanwege het verzakken van het raam. Daarbij is het sluitwerk weg of kapot. Ik zou dit graag willen laten repareren.
woensdag 13 februari 2019

Aanrechtblad en kraan plaatsen

Ik wil een nieuw aanrechtblad en kraan laten plaatsen. Ik weet niet wat de afmetingen van het aanrechtblad is maar het is een huurwoning dus het zal wel een standaardmaat hebben.
zondag 10 februari 2019

Lood vernieuwen van schoorsteen

Ik ontvang graag een offerte om het lood te vernieuwen rond schoorsteen. Met lood slap rondom, of andere materialen. Type woning twee onder een kap. jaren 30. De woning heeft vier schuinen kanten van 45 graden hoogte 8 meter. De afmeting heb ik gedaan met het tellen van de stenen van de schoorsteen: L X Br X H === 12 stenen X 2 stenen X 12 stenen. De schoorsteen zelf doet geen dienst meer en is aan de boven kant dicht.
maandag 4 februari 2019

Mengkraan keuken vervangen

De mengkraan in de keuken lekt en deze moet vervangen worden.
maandag 4 februari 2019

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting plaatsen in mijn tuin. Het gaat om ongeveer acht schuttingdelen en een poort. Er zit 1 hoek in mijn achtertuin. Materiaal heb ik al.
dinsdag 29 januari 2019

Kleine klussen in huis

Het betreft de volgende werkzaamheden in huis: - keuken aan bovenkant dichtmaken met gipsplaten inclusief afwerken - deurmat uitsnijden en plaatsen - plank (ongeveer 2,5 meter) aan wand ophangen (heb ik nog niet, kan de vakman dit meebrengen) - 5 tot 8 kleine (zwevende en normale) plankjes ophangen in verschillende ruimten - tv kabels doortrekken vanuit woonkamer naar meterkast in hal (gaten boren in muren, langs ongeveer 3 meter plint wegwerken) - handdoekenstang aan badkamer tegels ophangen - 8 plafondlampen ophangen (inclusief lampen die bevestigd worden door middel van schroeven in plafond (dus boren nodig), inclusief 1 spotlampje in bestaand gat monteren) - 2 trap hekjes monteren - trapleuning op 1 punt vastzetten - 3 rolgordijnen monteren
dinsdag 29 januari 2019

Van 2 slaapkamers 1 maken

Ik wil van 2 slaapkamers 1 maken door een tussenmuur te slopen en de muren en plafonds af te werken. De tussenmuur is ongeveer 4 bij 2,3 meter. Er zitten elektra leidingen in de muur. Puin afvoeren in overleg.