Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht.

1306 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

woensdag 20 juni 2018

Montage van plisse horren

Ik heb bij Gamma 2 plissé horren voor deuren gekocht: Grijs RALserie.
woensdag 20 juni 2018

Ombouwkast maken en diverse andere klussen

- in elkaar zetten Ikea bureau en kast - maken ombouwkast om bestaande kast (moet lijken op inbouwkast) + sausen - vervangen inbouwoven - maken planken in garderobekast - ophangen schilderij - ophangen basketbalnet in buitenmuur - wegwerken diverse kabels - controleren waarom DVD speler bij nieuwe tv alleen in zwart wit is Kan op basis van offerte of uurprijs. In najaar af en toe klusdag voor allerlei klussen in en rond de woning. Kan wat ons betreft ook op zaterdag of zondag of in avond gewerkt worden als dat beter past. Zijn meer klussen dus in overleg kijken naar beschikbare tijd om werkdag goed te vullen.
dinsdag 19 juni 2018

Rolluik met schakelaar plaatsen op begane grond

Ik wil een rolluik met schakelaar laten plaatsen op de begane grond. Ik moet het rolluik nog aanschaffen, een mooi exemplaar is mogelijk de RV41 van Verano. Afmeting bij benadering is 1512 mm breed en de hoogte is 1355 mm. Kleur antraciet. Wijze van montage is bij voorkeur de methode 'op de dag '. Een ronde omkasting van de bak is waarschijnlijk mooier. Prijsopgave graag inclusief btw, voorrijden, materialen en montage/loon inbegrepen.
zondag 17 juni 2018

Zonnescherm repareren

Zonnescherm gaat wel open maar niet dicht als je hem dichtdraait moet je met 2 zijn dan wel
vrijdag 15 juni 2018

Hor monteren in hardhouten kozijn

Hor moet op maat gemaakt worden. Gaat om 1 raamhor op de begane grond. Naar buiten draaiend raam. Ca. 45 cm breed en 167 cm hoog.
woensdag 13 juni 2018

Oude keuken demonteren en afvoeren

De bestaande (oude) keuken verwijderen (demonteren) en afvoeren.
dinsdag 12 juni 2018

Defect zonnescherm verwijderen en afvoeren

Ik wil mijn defecte zonnescherm laten verwijderen en afvoeren.
maandag 11 juni 2018

Houten tafel schuren en bewerken

Wij hebben een eettafel van eiken hout van 220 lang. Deze heeft een waslaag en een zeer grove structuur. We zouden graag de waslaag er af willen en de bovenkant glad geschuurd. Daarna het geheel in de lak. Zie bijlage fotos.
maandag 11 juni 2018

Taatsdeur plaatsen

Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), deur zonder omlijsting. Om hoeveel deuren gaat het? 1 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste, Ik ben geïnteresseerd in een zwarte stalen deur zoals weergegeven op de foto in onderstaande link: Zou u een offerte voor mij willen maken voor een scharnierdeur en een taatsdeur? Is deze prijs inclusief het plaatsen? Zo nee, wat zijn de kosten om het te laten plaatsen? Als laatste, hoe snel kunt u leveren? Afmetingen: L:270cm B:96cm Diepte linker kozijn: 7,35cm Diepte rechter kozijn: 7,5cm Ik zie uw reactie graag tegemoet.
zondag 10 juni 2018

Rolgordijnen voor dakramen monteren

Graag ophangen van 2 Velux Gamma rolgordijnen. Ggl uk08. Wat gaat dat kosten?
zaterdag 9 juni 2018

Laminaat leggen en wanden behangen

66 m2 laminaat leggen inclusief ondervloer en het behangen van de totale woning (14 rollen van 54m). 6 juli ga ik verhuizen dus graag zo snel mogelijk.
zaterdag 9 juni 2018

Verduisterend Velux rolgordijn monteren

Ik wil graag een verduisterd rolgordijn bestellen en laten monteren. Een GGL S06. Wat kost het rolgordijn en de montage?
woensdag 6 juni 2018

Lamp en schilderij op laten hangen

Graag 1 lamp + 1 schilderij ophangen. Er moet geboord worden in betonnen muur.
woensdag 6 juni 2018

Garage met asbest dak slopen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het slopen van een garage van 12 x 7 meter met aangebouwde overkapping ook van 12 x 7 meter. Garage met asbest houdende golfplaten.
dinsdag 5 juni 2018

Bruynzeel 500 hordeuren plaatsen

Ik heb 2 hordeuren gekocht bij Gamma (Bruynzeel serie 500) ik zou graag willen dat het ook professioneel wordt gemonteerd. De afmetingen zijn 215 bij 100 cm.
maandag 4 juni 2018

Nesling driehoek zonwering installeren

Wij willen graag een driehoek zonwering op laten hangen. Een ophangpunt aan het huis en 2 aan de (Eikenhouten) pergola. De pergola staat er ook al. Verder heb ik volgens mij alle benodigde materialen in huis, het gaat enkel om de montage. Als het u schikt, mag de klus zo snel mogelijk uitgevoerd worden.
maandag 4 juni 2018

Elektrische rolluiken plaatsen

Wij willen graag 2 elektrische rolluiken laten plaatsen voor de kozijnen van de slaapkamer op de eerste verdieping. De maat is ongeveer 2.70 meter hoog en 1 meter breed, dit is de binnenmaat van het kozijn van vloer tot plafond. Kunt u op de offerte separaat de kosten vermelden van de rolluiken en overig materiaal wat u hiervoor gaat gebruiken?
maandag 4 juni 2018

Zonnescherm afvoeren

Ik wil een oud zonnescherm van ca. 5,5 m breed laten afvoeren. Het is al gedemonteerd en ligt op de grond in de achtertuin.
maandag 4 juni 2018

Vloer aanbrengen

Wat wil je bekleden? Vloeren Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft vloer begane grond nieuwbouw huis, oplevering half juli. Voer moet er uiterlijk 14-8 in liggen. Vloerwarming aanwezig. Totale oppervlakte begane grond 9960 x 6250 mm2. Met gelaste naden.
zondag 3 juni 2018

Zonwering voor een lichtkoepel monteren

Ik ben op zoek naar verduisterende zonwering voor plafondraam/lichtkoepel. Ik wil graag een geautomatiseerde zonwering, die ik met een afstandsbediening kan openen en sluiten. Ook wil ik het laten inmeten en monteren. Ik voeg foto’s en door ons gemeten maten bij. Het gaat dus ook om advies en aankoop zonwering.
donderdag 31 mei 2018

Zonnescherm ophangen

Elektrisch zonnescherm 5 meter breed met uitval 2,5 meter ophangen op een dakterras op de 3e etage. Er hoeft geen oud zonnescherm verwijderd te worden.
donderdag 31 mei 2018

Rolgordijnen inmeten en ophangen

In de woonkamer komen nieuwe rolgordijnen. 2 ramen van 80cm breed en 2 ramen van 250 cm breed. Hoogte is 190 cm. Graag willen we een offerte voor het opmeten van de ramen (hierboven is een schatting) en het ophangen van de rolgordijnen en evtuele afwerking. (Graag losse prijsopgave) daarnaast nog een prijsopgave voor het vervangen van deurklinken bij de tussendeuren (2) en de toiletdeur).
donderdag 31 mei 2018

Meerdere klussen in en om het huis

Op het gebied van onderhoud zijn er drie dingen die we graag willen laten doen: - Dakgoten moeten worden leeggehaald rondom het huis. - Kit werk in badkamer vervangen en mogelijk nog iets anders ter behoeve van het omlaag brengen vochtgehalte. - Roestwerk op afgiftebronnen/leidingwerk vervangen. Zie bijlages voor foto's/beschrijvingen uit een bouwtechnische keuring. Indien langskomen noodzakelijk is voor het maken van een goede offerte is dit mogelijk.
dinsdag 29 mei 2018

Rolhordeur plaatsen en vaatwasser beugel plaatsen

Rolhordeur plaatsen bij de achterdeur van de keuken, hoeft volgens mij niet ingenomen te worden. Ik ben opzoek naar een rolhor die je halverwege open kan zetten. Daarnaast zoek ik ook een nieuwe beugel voor vastzetten vaatwasser. Met deze beugel zet je de bovenkant vast aan het werkblad.
dinsdag 29 mei 2018

Rechte schutting laten plaatsen

Ik wil graag een rechte schutting laten plaatsen van 11,5 meter. Met Douglas tuinschermen (Gamma) en Steunpilaar Nero 270 x 6,8 x 6,8 cm met opsluitbandjes aan de onderkant, totaal 7 schermen en 8 palen.