Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor jaloezieën op maat monteren:

Jaloezieën op maat monteren

Breedte 2.40 en 2 meter hoog wit hout of plissé gordijn wit
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jaloezieën op maat monteren uit heel Nederland:

Jaloezieën monteren

Twee op maat gemaakte jaloezieën monteren op de houten kozijnen. Het is een groot raam van ongeveer 2,03 meter en een wat kleiner raam is ongeveer 1 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Horizontale jaloezieën van Praxis ophangen

Ik wil bij Praxis 4 horizontale jaloezieën gaan kopen, allemaal met een verschillende maat. Ik hoor graag wat de vakman rekent voor de montage.

Houten jaloezieën monteren

Ik wil 6 houten jaloezieën laten monteren. Ze hebben al de juiste maat en worden over 2 weken geleverd. Ik hoor graag wie er dan tijd heeft en wat de kosten zijn voor de montage.

Jaloezieën opmeten op maat maken

Ik zou graag een jaloezie willen laten opmeten en daarna ook op maat willen laten maken, maar zie alleen maar montage (en dat wil ik zelf doen) op jullie website staan. Is dit mogelijk? En wat gaat dit dan kosten?

Goedkoopste horizontale jaloezieën

Heren wij hebben een logeerslaapkamer waar wij een horizontale jaloezieën willen hebben er hangt er nu 1 maar die doet het niet zo goed meer heel graag vraag ik uw hulp hierbij in om te komen kijken en de maat op te nemen wij zoeken het goed koopste model wanneer schikt het u en hoe laat wij wonen in baarn

Jaloezieën laten opmeten en monteren

Ik wil graag 2 houten jaloezieën laten opmeten en na levering laten monteren. Deze jaloezieën hebben overigens dezelfde maat. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Smaller maken van houten jaloezieën

Ik wil graag 2 houten jaloezieën, gekocht bij Leenbakker, smaller laten maken. De maten zijn nu 122 cm (120 cm staat op verpakking), en de juiste maat moet zijn 117 cm breed. Ik zoek een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft en ontvang graag uw prijsindicatie.

Houten jaloezieën van Gamma ophangen/monteren

Ik wil 6 stuks houten jaloezieën van Gamma, 50 mm, leemkleur, op maat besteld, laten ophangen/monteren in huis. Ik verwacht ze binnen circa 1 week thuis. De vraag is ook of u ze dan ook meteen kunt monteren als ik ze in huis heb. Graag een redelijke prijs, want het schijnt 10-15 min. Montagetijd per stuk te zijn. Ik wil graag een redelijk uurtarief.

Houten jaloezieën op laten meten en monteren

Houten 75 mm jaloezieën in de woonkamer opmeten en later plaatsen. ik moet ze nog kopen bij de Gamma. Voor een groot raam, een klein zijraam en een balkondeur. De jaloezieën al dan op maat maken. Wat zou dat kosten?

Jaloezieën ophangen

Het ophangen van 2 jaloezieen. Ze zijn al op maat gemaakt. De ondergrond waar ze opgehangen moeten worden, is steen of beton, dat moet even bekeken worden.

Partners

Partners van Casius