Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor houten raamdecoratie monteren:

Houten raamdecoratie monteren

Ik wil graag jaloezieën laten inmeten en ophangen en bestellen via jullie. De afmeting is ongeveer 182,5 breed en 137,5 hoog. Het betreft 2 ramen en het liefst wil ik een jaloezie uit een geheel.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten raamdecoratie monteren uit heel Nederland:

Houten raamdecoratie inmeten en ophangen

Ik wil 4 ramen laten opmeten en daarna 4 houten Jalozien op laten hangen. Wat zijn de kosten?

Raamdecoratie inmeten en plaatsen

Ik wil graag 8 maal een raam laten inmeten voor houten jaloezieën. Deze na levering ook plaatsen.

Laminaat leggen en raamdecoratie monteren

Ik wil grijs eiken laminaat in het hele appartement laten leggen. Ruw geschat is het ongeveer 100m2 groot. Er ligt nu vloer bedekking, graag advies of het hier over heen kan worden gelegd. Indien het over de vloer bedekking kan, zullen de deuren waarschijnlijk iets ingekort moeten worden. Tevens wil ik bij 3 ramen een houten luxaflex laten ophangen. Twee ramen zijn ongeveer 2,5 meter breed en een raam is 3,5 meter breed. Alles zal eerst ingemeten moeten worden. Graag advies en een offerte.

Raamdecoratie inkorten

Ik wil 1 duo rolgordijn (circa 2,20m lang) en 1 houten jaloezie (circa 80cm lang) in de breedte laten inkorten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Inmeten en monteren raamdecoratie

Wij willen 6 houten jaloezieën en voor 2 ramen gordijnen in onze woning. Wij willen de standaard leemkleurige houten jaloezieën laten inkorten via Gamma en gordijnen op maat bestellen. Wij zouden graag alles willen laten doen door een professionele klusser. Denk hierbij aan het inmeten, hierna bestellen en daarna monteren.

Houten raamdecoratie inmeten

Ik wil graag houten jaloezieën plaatsen in een erker. Tevens wil ik deze dan laten ophangen. Ik wil ook graag dat dit opgemeten wordt. Aan de ene kant is het 176,5 centimeter en aan de andere kant 61 centimeter en de hoogte is ongeveer 250 centimeter.

Raamdecoratie opmeten en monteren

Ik wil graag mijn 7 ramen laten opmeten voor het aanmeten van houten jaloezieën. Ik zal de jaloezieën aanschaffen bij Gamma, na bestelling wil ik deze ook laten monteren door de vakman.

Houten raamdecoratie inmeten en monteren

Ik wil graag twee houten raamdecoratie/jaloezieën laten inmeten en ook laten monteren.

Ophangen van raamdecoratie

Ik wil graag 4 op maat bestelde houten jaloezieën laten ophangen en 1 stel gordijnen inclusief rails of roede.

Raamdecoratie, rails en lampen plaatsen

Wij verhuizen in januari naar een nieuwe woning, waar wij op dit moment al aan het klussen zijn. Omdat wij voor de verhuizing ook nog gezinsuitbreiding krijgen, willen we nu enkele klussen uitbesteden, zodat alles op tijd klaar zal zijn. Het gaat om het monteren van horizontale houten jaloezieën, het ophangen van 2 gordijnrails en 2 rolgordijnen en om het ophangen van een lamp in de keuken en hal en het monteren van 3 opbouwspots. De muren zijn van beton, er zal een klopboor nodig zijn.

Partners

Partners van Casius