Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zwolle of directe omgeving.

1952 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zwolle:

Plaatsen van horren

ik wil graag horren laten plaatsen. Een vanuit de woonkamer naar het balkon en twee voor smalle ramen ik woonkamer en slaapkamer.

Overkapping schoonmaken

Ik wil graag onze overkapping van de veranda laten schoonmaken. Het gaat om een polycarbonaat dak van 5 x 3,5. Woonplaats Zwolle.

Douche cabine installeren

We willen graag dat er een nieuwe douchecabine 90x 90word geïnstalleerd. Bestaande uit 2 panelen. De douchebak ligt er al in.

Jacuzzi demonteren

De jacuzzi moet gedemonteerd en verwijderd uit onze tuin. Dit kan wellicht op 2 manieren. Slopen en afvoeren of met een kraan over het huis hijsen en afvoeren. Natuurlijk willen we de goedkoopste oplossing. Er staat geen tijdsdruk op de klus. Planning kan in overleg.

Stortdouche badkamer

De stortdouche is niet meer warm te krijgen, blijft ijskoud. Wel warm water op andere aftap punten. Ik wil dit hersteld krijgen.

Datakabel trekken door muur

Datakabel doortrekken door muur van ongeveer 20 m lang. Het moet van de woonkamer naar de slaapkamer getrokken worden. De kabels aangesloten aan de connector moeten er aan 1 kant blijven, andere kant doortrekken door muur. De telefoonkabel zit er momenteel aan, die moet eruit, maar hiermee kan het doorgetrokken worden naar de slaapkamer. In de slaapkamer moet de andere connector op pc, internet etc. Ik vraag mij af wat hiervan de prijs is en hoe deze wordt berekend. Graag wil ik weten wat de prijs is voor het kabel en de connector en van het doortrekken.

schuurdeur vervangen

Mijn schuurdeur is aangetast door vocht waardoor er sprake is van houtrot. Deze deur wil ik graag laten vervangen. Het is de bedoeling dat er gewoon een standaard type soort in dezelfde stijl als op de foto terug komt, dat deze uitgeleind wordt gemonteerd door de vakman. Daarnaast wil ik het huidige slot uit de rotte deur terug zien komen in het slot van de nieuwe deur.

Lamellen overkapping realiseren

Graag willen wij een lamellen overkapping van aluminium met een dak met openklapbare lamellen. De afmeting zou zijn: 3.00 m bij 3.50 m (of 4 meter). Hoogte 2.20 m of 2.30 m. Graag met mogelijkheden tot screens en glazen wanden (het laatste eventueel door extern bedrijf en later). Liefst ook een geïntegreerde heather. De tuin ligt momenteel volledig op de kop. Er moeten eerst tegels geplaatst worden en een schutting voordat de overkapping geplaatst wordt. De overkapping komt aan de achterkant van de tuin.

Thermostaat vervangen

Kamerthermostaat vervangen, deze doet het niet meer. Ik kan de verwarming nog wel met de radiatoren aan en uit krijgen maar niet meer met de thermostaat, graag een installateur en advies welke ik moet aanschaffen.

Elektrische boiler plaatsen

Ik wil een elektrische boiler van 80 liter plaatsen op zolder. Ik ontvang graag een offerte.

Schuifdeur voor trapgat plaatsen

Graag vraag ik een offerte aan voor een schuifdeur voor het trapgat. Het trapgat loopt tot aan het plafond door. Doorgang trap maat is 95 cm. Dus de deur moet breder zijn dan deze maat. Wij willen graag een witte houten deur met 4 ramen voorzien van (melk) glas. De hoogte vanaf de vloer tot plafond is ca. 260 cm. Houtsoort maakt ons niet uit als de deur maar niet krom trekt.

Zonwering verwijderen en afvoeren

Ik heb een appartement op de eerste verdieping met 2 kapotte schermen zonneschermen die ik eraf wil laten halen en afvoeren. Ze zijn ongeveer 5 meter. Een scherm hangt boven een balkon, daar is makkelijk bij te komen. De ander hangt boven een groot raam, dat boven de garage deur zit. Ik weet niet precies hoe hoog dat is. Ik kan eventueel een foto sturen, mocht dit nodig zijn. Er is een lift aanwezig, maar ik vrees dat de schermen daar niet in passen.

Plaatsen douchecabine

Plaatsen van een I am swingdeur en I am inloop die bij de praxis worden gekocht. Op dit moment ben ik bezig met het betegelen van de badkamer, nadat dit klaar is kunnen deze dingen gemonteerd worden.

Velux zonwering

Monteren verduisterend rolgordijn van Velux.

Overzet Vensterbank op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een overzet vensterbank op maat laten maken en plaatsen. Zie foto oude vensterbanken dat zijn er nu 2. Bedoeling 1 vensterbank van muur tot muur 3.41 m en aansluiten aan de kozijnen. Diepte vensterbank 25 cm.

Wanden stucen

Een aantal muren in de woonkamer glad stuken (sausklaar). Er zit nu sierpleister op. Oppervlakte in totaal 31 m2

Ophangen / monteren brandmelder

Ik wil graag een brandmelder laten ophangen en een kastje laten monteren en ophangen. De brandmelder kan in overleg geregeld worden door de vakman. Het kastje heb ik wel zelf besteld. Met een stoel is de brandmelder makkelijk op te hangen.

Pergola aanbouwen met raamwerk

Wij willen aan de achterzijde van onze woning (tuin op zuidoost) een pergola aanbouwen bestaande uit een raamwerk van hout, waarover wij in de zomermaanden vouw/schuif doek kunnen doen om zo meer schaduw te krijgen voor zowel het teras als de zoninval naar binnen. In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur, overkapping zonder wanden In welke stijl heb je interesse? Modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout Welk type dak overweeg je op de overkapping? Dak met screens

Staalconstructie ontwerp en berekening verdiepingsvloer bedrijfsruimte

Staal constructie ontwerp en berekening voor een verdiepingsvloer in een bedrijfsruimte. Binnen een bestaande ruimte van 100m2 moet een vloer worden aangebracht. Bij voorkeur met een staalplaatbetonvloer op een staalconstructie met hea of b profielen. Vrije overspanning van 6 m. Moet voldoen aan kantoorspecificatie voor brand etc.

Dorpel buitendeur vervangen

Ik wil graag de dorpel van de buitendeur (schuurdeur) laten vervangen. Graag een offerte.

Vlizotrap dicht maken

Ik wil graag een vlizotrap dicht maken en ik ben benieuwd wat dat gaat kosten. Hij staat op een betonnen vloer.

Toilet installeren

Ik wil de bestaande toiletpot vervangen door een Compact duoblok type livenza. De pot heb ik al gekocht.

Houten stofdorpels plaatsen

Het demonteren van vier houten stofdorpels en het pas maken en monteren van vier nieuwe houten stofdorpels.

Behangen van de woonkamer

Ik wil graag de woonkamer laten behangen met vliesbehang. Deze kamer is 32 m2. Ik heb zelf berekend dat in principe 7 rollen a 10 meter dan genoeg is, 8 rollen dus al gekocht vandaag bij de Gamma. Aangezien wij nog nooit behangen hebben zoeken wij er een behanger voor.

Raam- en deurhor plaatsen

Ik wil 2 raamhorren laten plaatsen. De kozijnen zijn van hout en het raam gaat naar binnen open. De afmetingen zijn circa 114 x 74 cm. De horren moeten ingemeten worden en gemonteerd worden. Daarnaast wil ik een deur hor van de Gamma serie 500. De deur is ongeveer 94 bij 198 cm.