Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zwolle of directe omgeving.

1884 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinmuurtje metselen, klussen in huis rondom verhuizing, asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren, laminaat leggen en andere klussen, plafond witten en laminaat leggen, kledingkast in elkaar zetten en laminaat leggen, schutting plaatsen, vloer egaliseren, tegels verven in de badkamer, houten vlonders op maat maken, ligbad in de badkamer plaatsen, schermen plaatsen, laminaat en het verplaatsen van spullen, aantal klussen in het huis uitvoeren, aantal klussen uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zwolle:

Houten raamdecoratie monteren

Ik wil graag jaloezieën laten inmeten en ophangen en bestellen via jullie. De afmeting is ongeveer 182,5 breed en 137,5 hoog. Het betreft 2 ramen en het liefst wil ik een jaloezie uit een geheel.

Vloerbedekking verwijderen

Ik wil graag een offerte voor de vloerbedekking verwijderen. Het gaat dus om 1 dichte trap en 1 open trap. Ik voer zelf vloerbedekking af. Ook moet er van 2 overlopen van elk ongeveer 2,5 m2 de vloerbedekking verwijderd worden. De nieuwe bewoners willen dit namelijk niet overnemen.

Deuren inkorten na leggen laminaat

Ik wil graag 4 deuren inkorten na het leggen van laminaat. De deuren zijn een normale afmeting, alleen omdat er laminaat is gelegd moeten ze een aantal millimeter kleiner worden.

Vloerbedekking van trappen verwijderen

Wij willen graag het tapijt van onze 2 standaard rechte trappen laten verwijderen inclusief de lijmresten. Aangezien we daarna onze trap willen schilderen.

Plissé hordeur monteren

Wij willen als Gamma-klantenservice graag een prijsopgave ontvangen voor de montage van een plissé hordeur bij een klant van ons. De klant heeft al enkele keren een nieuwe hordeur bij ons opgehaald, maar de montage gaat dan steeds mis. We willen graag uw prijsopgave ontvangen voor de montage, zodat we die met de klant kunnen bespreken. Als zijakkoord geeft, kunt u via het mobiele nummer contact opnemen met de klant voor een montage-afspraak. De montagekosten worden door de klant betaald. Zij heeft geen mailadres.

Decoratieve plakfolie aanbrengen

Ik wil graag decoratieve plakfolie laten aanbrengen op een raam in de woonkamer en in de slaapkamer.

Hor monteren voor balkondeur en decoratiefolie plaatsen

Graag laat ik een hor monteren voor de deur naar het balkon. Ook wil ik graag decoratieve plakfolie laten aanbrengen op een raam in de woonkamer en in de slaapkamer. Ik zorg ervoor dat ik de spullen in huis heb. Ik hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.

Keuken demonteren

Graag ontvang ik een offerte voor het demonteren van een L keuken. De keuken is 2.40 ij 2.65 meter groot. Het gaat om boven en onder keukenkastjes, apparatuur en een keukenblad. Ook dient een een wandbedekking te worden verwijderd, dit zijn geen tegels. Het puin dient te worden afgevoerd.

Gordijnen opmeten en ophangen

Is het mogelijk om afmetingen voor het thuis op te laten meten en later op te laten hangen?

Koof met spotjes boven het aanrechtblad maken

Graag willen wij een koof, welke worden voorzien van spotjes, boven het aanrechtblad van de keuken. De maat is ongeveer 337 x 40 x 20 cm. De spotjes die in de koof moeten komen hebben wij inmiddels, deze zijn bij de keuken meegeleverd. De 4 spotjes dienen elk exact in het midden van de 4 lage keukenkasten gemonteerd te worden. De koof dient gemaakt te worden van een materiaal welke ook gelijk afgewerkt is, het liefst in hetzelfde materiaal als de keuken, hout met een fineerlaag of iets dergelijks (dus niet van MDF dat daarna nog afgelakt dient te worden).

Verschillende klussen in huis

Wij hebben een aantal klussen in onze woning die we graag door een vakman laten verzorgen. We willen op onze terrasdeuren graag 6 nieuwe scharnieren laten zetten. Verder willen we in onze gang de plavuizen laten vervangen op een stuk van 20 x 100 cm. Ik heb hiervoor nog vervangende tegels ter beschikking. Als laatste klus wil ik de vlotter van het waterreservoir van ons staande toilet laten vervangen. Als dat niet lukt, moet er misschien een nieuw waterreservoir worden geplaatst. Ik laat de klussen hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Plat dak bedekken met vlonder

Mijn balkon (plat dak, oppervlakte ca 9 m2) wil ik bedekken met een houten vlonder. Materialen heb ik in huis, behalve het gereedschap. Het gaat om het op maat zagen en vastschroeven van de planken op de regels.

Vlonder aanbrengen op balkon

Ik wil een vlonder aanbrengen op mijn balkon, circa 9 m2. Materiaal heb ik in huis. Het gaat om het op maat zagen en vastschroeven van de planken.

Jaloezieën ophangen

Ik wil 4 jaloezieën op laten hangen. Het betreft één van 104 bij 120 cm en drie van 108 bij 213 cm. Allemaal op het kozijn, tegen de muur aan. De oude moeten worden verwijdert. Deze zijn al besteld bij Gamma en worden binnenkort afgeleverd.

Kast laten monteren

IK zou graag een kast in elkaar gezet willen hebben. Kimkast 1 drs met 2 lades

Sunscreen monteren

Graag wil ik een screen van 280 cm breed en 165 cm hoog. Buiten voor woonkamerraam aan laten brengen. Het is een elektrisch screen. Waar de leiding naar binnen moet, is elektra. De screen komt binnenkort en ik zou hem dan graag opgehangen hebben.

Magnetron ophangen aan betonnen muur

Graag wil ik een offerte van het ophangen van een magnetron. Materiaal muur: beton. Magnetronsteunen aanwezig. Gewoon een kwestie van 4 schroeven in de muur boren alleen kan ik dat zelf niet meer.

Kledingkast monteren

Ik heb een kledingkast uit de GAMMA Zwolle gekocht en ik wil dat jullie deze monteren. Ik zou graag willen weten hoeveel zou dat kosten. Zou u met mij contact op kunnen nemen. Afmetingen van de kast zijn te vinden in de bijgevoegde afbeeldingen.

Vensterbanken op maat maken en plaatsen

2 vensterbanken op maat maken en plaatsen (995 x 185 x 30 mm) svp met spoed. Materialen in overleg, materiaal aanleveren door vakman.

Kurkvloer verwijderen

Mijn ouders hebben een senioren appartement gekocht en in de woonkamer en in de hal is een kurkenvloer aangebracht. En in beide slaapkamers zijn lijnresten aanwezig van de vloerbedekking. Mijn vraag aan u is of u mij 2 prijsopgaven zou kunnen sturen. De eerste is een prijsopgave voor het verwijderen van de kurkenvloer die aanwezig is in de woonkamer, 36 m2, en de hal, 8 m2. De tweede prijsopgave is van het verwijderen van de kurkenvloer die aanwezig is in de woonkamer en de hal, maar ook van de lijmresten in de 2 slaapkamers, 12 m2 en 8 m2. Het betreffen tamelijk reguliere lijmresten van 1 a 1, 5 mm hoog. Aangebracht met een lijmkam. De vloerbedekking heeft er 10 jaar gelegen. Het betreft een appartement.

Kledingkast in huis laten monteren

Ik wil graag een kledingkast gemonteerd hebben. Het betreft een Kim 3 deurs.

Kledingkast Kim monteren

Ik wil een kledingkast gemonteerd hebben Kledingkast model Kim

Velux rolhorren ophangen

Ik wil graag 2 Velux rolhorren op laten hangen op schuine dakramen. de horren zijn in mijn bezit. De oude horren zijn verwijderd en de rails van de nieuwe horren moeten op maat gemaakt worden.

Zonnescherm ophangen

Zonnescherm ophangen, geen elektra. De zonnescherm is 3 bij 2.5 meter.

Hor monteren op houten kozijn

Graag willen wij een vrijblijvende prijsopgave voor het plaatsen van 1 (rol)hor op zolder bij het dakraam. We hebben een velux dakraam van ongeveer 1,10 meter bij 1,35 meter groot. We willen een hor van de gamma kopen die nog op maat gemaakt moet worden. Nu zit er niets, kozijn waarop het geplaatst moet worden is van hout.