Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zwolle of directe omgeving.

1920 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw garage, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, laminaat leggen, apply Isolation to stop contact and audio noises, badkamer montage, boren en plaatsen ventilatieroosters, aanleggen 150 m2 vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zwolle:

Klussen in huis

Wij zoeken een goede en nette klusjesman voor de volgende dingen: Het plaatsen van onze nieuwe douchecabine, het ophangen van 2 luxaflex en het plaatsen van de buis voor de afzuigkap. Het gaat hierbij om een harde buis of buizen en niet om een aluminiumkoker.

Kattenluik plaatsen in deur

Ik zoek een partij die in mijn deur een kattenluik kan plaatsen. Het luikje moet in het hout komen.

Verf verwijderen van garagedeur

Onze garagedeur, metaal verzinkt, begint af te bladderen. Wij willen deze zelf opnieuw in de verf zetten. Daarvoor dient de bestaande verflaag compleet verwijderd te worden zodat de deur en de lijst weer helemaal kaal is.

Gordijnrails vervangen en tv aan muur bevestigen

- Boven in 2 slaapkamers moeten 4 gordijnrails weggehaald worden (zijn te kort) en 4 gordijnrails bevestigd worden. - Beneden moet een televisie bevestigd worden aan de muur. Rails + tv + tv-muurbeugel worden al gekocht

Plafondventilator monteren

Ik wil graag een plafondventilator (met lamp) laten monteren. Het is de bij Gamma gekochte 'Handson Belluno'. Graag zo spoedig mogelijk en met een vaste prijs.

Spiegels in de badkamer ophangen

Ophangen/monteren van twee spiegels badkamer.

Raamhorren in kozijnen plaatsen

Graag laat ik 4 raamhorren plaatsen op de bovenverdieping in houten kozijnen. Ik zal de horren zelf aanschaffen. De raamsluitingen steken uit, zie foto.

Plafondventilatoren ophangen

Wij willen 2 plafondventilatoren aanschaffen. Echter kunnen wij deze zelf niet installeren. Wij zouden dit dus graag door jullie willen doen.

Gordijnen ophangen

Graag wil gordijnen laten ophangen 3 stuks van 140-142 cm breed. De gordijnen heb ik besteld bij praxis en verwacht ik over ongeveer 4 weken.

Zonnescherm monteren

Wij willen graag weten wat het kost om een doek te vervangen van een knikarm zonnescherm. Het zonnescherm is ongeveer 3 meter breed bij 2,50 meter uitval. Kunt U dit komen opmeten en plaatsen. Aanstaande vrijdag tot en met zondag in de aanbieding graag zo spoedig mogelijk bericht, zodat we het doek met korting kunnen bestellen.

Zonnewering plaatsen

Voor de achtergevel zonnewering (kantel/kiep) plaatsen aan twee schuifpuien. Beide circa 2 meter hoog 2.20 meter breed. Liefst elektrische bediend, al dan niet met remote.

Stacaravan opnieuw kitten

Onze stacaravan geeft op 1 plek lichte lekkage. De kit is op die plek niet goed meer. Graag een offerte voor het opnieuw kitten en restanten oud kit weghalen. Afmeting ongeveer 11 x3

Oude bank ophalen en afvoeren

Wat zijn de kosten om een oud bankstel op te halen en afvoeren

Trap zandstralen

Welk model heeft de trap? Rechte trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een rechte trap van 3,30 meter lang en 90 cm breed, deze bestaat uit 13 treden, de trap is uit de hal gehaald.

Plisse gordijnen in zowel gewoon als kantelraam plaatsen

Ik zou graag een aantal plisse gordijnen geplaatst willen hebben, en zou het fijn vinden als het door een vakkundig iemand zou worden opgemeten en daarna zou worden uitgevoerd. Het middelste raam is namelijk een kantelraam en ik wil eigenlijk dat het gordijn er tegenaan zit wanneer het raam openstaat. S'avonds of maandagochtend uitvoerbaar.

Jaloezieën op maat monteren

Breedte 2.40 en 2 meter hoog wit hout of plissé gordijn wit

Houten raamdecoratie monteren

Ik wil graag jaloezieën laten inmeten en ophangen en bestellen via jullie. De afmeting is ongeveer 182,5 breed en 137,5 hoog. Het betreft 2 ramen en het liefst wil ik een jaloezie uit een geheel.

Vloerbedekking verwijderen

Ik wil graag een offerte voor de vloerbedekking verwijderen. Het gaat dus om 1 dichte trap en 1 open trap. Ik voer zelf vloerbedekking af. Ook moet er van 2 overlopen van elk ongeveer 2,5 m2 de vloerbedekking verwijderd worden. De nieuwe bewoners willen dit namelijk niet overnemen.

Deuren inkorten na leggen laminaat

Ik wil graag 4 deuren inkorten na het leggen van laminaat. De deuren zijn een normale afmeting, alleen omdat er laminaat is gelegd moeten ze een aantal millimeter kleiner worden.

Vloerbedekking van trappen verwijderen

Wij willen graag het tapijt van onze 2 standaard rechte trappen laten verwijderen inclusief de lijmresten. Aangezien we daarna onze trap willen schilderen.

Plissé hordeur monteren

Wij willen als Gamma-klantenservice graag een prijsopgave ontvangen voor de montage van een plissé hordeur bij een klant van ons. De klant heeft al enkele keren een nieuwe hordeur bij ons opgehaald, maar de montage gaat dan steeds mis. We willen graag uw prijsopgave ontvangen voor de montage, zodat we die met de klant kunnen bespreken. Als zijakkoord geeft, kunt u via het mobiele nummer contact opnemen met de klant voor een montage-afspraak. De montagekosten worden door de klant betaald. Zij heeft geen mailadres.

Hor monteren voor balkondeur en decoratiefolie plaatsen

Graag laat ik een hor monteren voor de deur naar het balkon. Ook wil ik graag decoratieve plakfolie laten aanbrengen op een raam in de woonkamer en in de slaapkamer. Ik zorg ervoor dat ik de spullen in huis heb. Ik hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.

Keuken demonteren

Graag ontvang ik een offerte voor het demonteren van een L keuken. De keuken is 2.40 ij 2.65 meter groot. Het gaat om boven en onder keukenkastjes, apparatuur en een keukenblad. Ook dient een een wandbedekking te worden verwijderd, dit zijn geen tegels. Het puin dient te worden afgevoerd.

Gordijnen opmeten en ophangen

Is het mogelijk om afmetingen voor het thuis op te laten meten en later op te laten hangen?

Koof met spotjes boven het aanrechtblad maken

Graag willen wij een koof, welke worden voorzien van spotjes, boven het aanrechtblad van de keuken. De maat is ongeveer 337 x 40 x 20 cm. De spotjes die in de koof moeten komen hebben wij inmiddels, deze zijn bij de keuken meegeleverd. De 4 spotjes dienen elk exact in het midden van de 4 lage keukenkasten gemonteerd te worden. De koof dient gemaakt te worden van een materiaal welke ook gelijk afgewerkt is, het liefst in hetzelfde materiaal als de keuken, hout met een fineerlaag of iets dergelijks (dus niet van MDF dat daarna nog afgelakt dient te worden).