Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor waterbron laten slaan:

Waterbron laten slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan. Deze moet 12 meter diep. Het is voor tuin beregening en vijvervulling. De pomp is al aanwezig.
Onze klant uit Slagharen (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron laten slaan uit heel Nederland:

Waterbron slaan in de tuin

Ik wens een watervoorziening voor 2000 m2 in de vorm van een waterput. De vakman neemt het materiaal mee en de locatie is goed bereikbaar.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Voor onze vereniging dient een waterbron te komen om het ingezaaide gras te besproeien. Het gaat om rond de 8- 10 meter diep voor het grondwater. Het is makkelijk bereikbaar.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil graag een Puntstuk in de tuin laten slaan. De tuin is 10 x 10 meter. Het huis ligt hoog boven het grondwaterpeil. Er is een poort naar tuin.

Waterbron voor tuinberegening laten slaan

Ik wil graag een waterbron voor in de tuin laten slaan, inclusief een pomp en sproeier. De tuin is ongeveer 250/300 m2. De sleutel van de woning krijg ik op 3 juli.

Waterput slaan of boren

Voor het beregenen van onze tuin, wil ik graag een waterbron laten boren/pulsen. Omringende percelen hebben hun waterbron allemaal op 9 meter. De oppervlakte van de tuin is 600 m2. De tuin is achterom goed te bereiken en er is plaats voor boren/ machines. Graag ontvang ik een offerte voor het boren/ pulsen van de waterbron en het plaatsen van de filterleiding.

Waterbron slaan

Wij willen graag een bron voor grondwater i.v.m. sproeien van de tuin. het gaat alleen om het slaan van een bron. De tuin is 2300 m2. Graag een offerte.

Waterbron slaan of pulsen

Ik wil een bron laten slaan in de tuin voor het besproeien van de tuin en paardenbak en voor het water geven aan de paarden. Ik weet niet hoe diep het grondwater hier zit. Ee oppervlakte van het terrein is 3000 m2. De bereikbaarheid is redelijk goed, machines kunnen er wel bij.

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron slaan in mijn tuin van 200 m2. Ik denk dat het 10 meter diep moet worden.

Waterbron slaan of pulsen

In mijn tuin wil ik een put slaan voor een sproei-installatie. De oppervlakte van de tuin bedraagt ongeveer 900 m2 en er is goed bij te komen. Ik vraag mij af: -is het toegestaan op mijn adres? -wat is de prijs van het slaan van een waterput?

Waterbron slaan en een pomp hierop aansluiten

Ik wil een waterbron voor mijn vijver laten slaan. Inclusief pomp. De put/pomp kan in de voortuin, maar de achtertuin is waarschijnlijk logischer. Hier voor zoek ik iemand met ervaring met het slaan van een waterbron voor de vijver. Hoe diep de put moet is mij onbekend.