Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schuifdeuren met spiegels monteren:

Schuifdeuren met spiegels monteren

Ik zoek een deurenspecialist die in mijn woning twee schuifdeuren kan plaatsen met spiegelglas inclusief rails et cetera. Het gaat om het afschermen van een trapgat. De deuren moeten in totaal ongeveer 200 cm breed worden.
Onze klant uit Raalte (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeuren met spiegels monteren uit heel Nederland:

Wandkast met schuifdeuren en bureau realiseren

Ik wil op de 2de verdieping een wandkast maken van 2,40m breed en 2,50m hoog. Dus volledige wandhoogte. De breedte van de wand is 3,42m , op 2,40m wil een eindpaneel. De overige 1 m wil ik installeren als vast bureau. Bevestiging van bureau aan eindpaneel kast en beton wand. Met nog 2 of 3 legplanken, bevestiging op zelfde manier. De rails van de schuifdeuren wil ik graag op plafond en vloer. Huidige situatie vloer is dat er volledig laminaat op ligt. Is het voor bevestiging van de kast en rails voor de deuren noodzakelijk laminaat te verwijderen? Kast is bedoeld om wat zwaarder spul op te bergen, soort opslag, dus geen kleding kast. Diepte kast 60cm. Legplanken niet meer dan 4 stuks. De schuifdeuren simpele deuren, geen spiegels.

Kast in elkaar zetten en gordijnen ophangen

Een grote kast, met schuifdeuren met grote spiegels. De kast is al deels in elkaar gezet, alleen de deuren bovenkant en schuifdeuren moeten er nog in. De kast is 2.30 meter breed, met twee deuren, en 2.10 meter hoog. Verder moeten er nog 2 stuks vitrage opgehangen worden. Voor een raam van 3.80 meter breed.

Spiegels op maat laten snijden en monteren

Op één van mijn twee schuifdeuren van mijn linnenkast is de spiegel gebarsten. Hier zou ik graag een nieuwe spiegel voor willen. De afmetingen zijn: 31 x 210 centimeter. Wat zijn hiervan de kosten, inclusief montage?

Repareren van schuifdeuren

We hebben jaren geleden 5 schuifdeuren bij Praxis gekocht en nu zijn er wat problemen ontstaan. 3 van de deuren hebben spiegels en een is er kapot gegaan en moet vervangen worden. De rail is op het tapijt gemonteerd en in de loop der tijd gezakt en krom geworden. Er moet een andere rail komen (ongeveer 6 meter lang) die dan direct op het beton moet worden vastgeschroefd.

Spiegel-schuifwand voor garderobe in hal

Uitmeten en plaatsen van schuifdeuren met spiegels tussen 2 muren in hal. Indien mogelijk stuk plafond aan voorkant deuren verlagen voor inbouw spots. Breedte van wand tot wand: 1.15 meter Hoogte van vloer tot plafond: 2.58 meter Levering via Praxis Heerlen vanwege korting.

Betreft een inbouw kast, waar de ...

Betreft een inbouw kast, waar de schuifdeuren een stuk muur afdekken. Maten interieur: 260 cm hoog, 190cm breed, 60cm diep, moet ruimte zijn om 2 stangen op te hangen voor kleerhangers.Maten exterieur: 260cm hoog, 250cm breed. Liefst totaal 3 schuifdeuren op de rails. Met daarop 3 spiegels met een hoogte van 80 cm. Kleur zwart. Mits mogelijk verlichting in de kast.

Het maken van diverse wandkasten voor ...

Het maken van diverse wandkasten voor een speltherapie kamer. Enkele schappen aftimmeren en omlijsten. Wat kleine ophangwerkzaamheden van enkele spiegels. Het gaat om 1 hoge kast van 2m en 1 lage kast daartegen aan. Beide kasten het liefst met schuifdeuren.

Wandkast: moet onden een schuin dak ...

Wandkast: moet onden een schuin dak komen met schuifdeuren tot aan het plafond. en er moet een indeling in komen. Badkamerkast: ook onder een schuin dak boven de wastafels en op de kastdeuren de 8 kantige spiegels die ik heb.