Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Raalte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Raalte heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Raalte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Raalte of directe omgeving.

35 klanten uit Raalte bevelen een bij Casius in Raalte aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Raalte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het ombouw van de zolder tot een studio, laminaat leggen, schilderen en behangen, schuttingen plaatsen, houten terrastegels, tuin renovatie, laminaat vloer leggen, behangen en schilderen, badkamer renoveren, wand van gipsplaten plaatsen, herstel gevolgschade lekkage, schutting op maat maken x2, achterpui vervangen door schuifpui, geluidsisolatie aanbrengen, plaatsen glazen douchewand, elektrische vloerverwarming leggen en betegelen, pergola leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Raalte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Raalte:

Schuifdeuren met spiegels monteren

Ik zoek een deurenspecialist die in mijn woning twee schuifdeuren kan plaatsen met spiegelglas inclusief rails et cetera. Het gaat om het afschermen van een trapgat. De deuren moeten in totaal ongeveer 200 cm breed worden.

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik heb een huis gekocht en heb iemand nodig die lampen voor mij kan ophangen. Het zijn circa 7 lampen en wil graag een indicatie van de kosten. Verder wil ik ook graag de trap naar de zolder laten voorzien van achterschotten en 2 gordijnrails ophangen. Ik wil ook graag weten op welke termijn dit zou kunnen.

Eettafel opschuren

Ik wil graag mijn eettafel laten schuren (laklaag eraf). Wat zijn hiervoor globaal de kosten?

Ventilatieroosters vervangen door suskasten

In ons nieuwbouwhuis zaten bij oplevering standaard ventilatierooster. Nu wil ik een aantal van deze roosters graag laten vervangen door iets met een geluidswerende functie (suskast?). Het betreft 4 roosters (1 × 115cm, 3× 60cm) met allen een hoogte van 9cm.

Muurtegels in de badkamer en toilet verven

Verven van 22 m2 muurtegels (20 x 25 cm) in badkamer (tot plafondhoogte) en idem voor toilet 10 m2.

Kattenluik plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje laten plaatsen in een buitendeur. Het luik zal geplaatst worden in hout. Ik wil graag in overleg met de vakman het luik aanschaffen.

Wanden behangen en tweedehands voordeur plaatsen

5 wanden behangen en een 2de hands voordeur breedte 82,5 hoogte 2. 14 en dikte 4 cm inhangen. Het behang is er voor een deel. In samenspraak kan het overige behang en toebehoren besteld worden.

Uitvalscherm laten monteren

Ik zou graag een zonnescherm bij jullie willen kopen en deze willen laten plaatsten. Wat kost het plaatsten mij?

Knikarmscherm ophangen

Ik heb een knikarm zonnescherm van 5,45 meter lang die aan de muur moet worden bevestigd. Wat kost mij dat?

Diverse onderhoudsklussen in huis

Er dienen een aantal kleine klusjes uitgevoerd te worden. Op zolder moeten er 3 pvc vloerdelen vervangen worden, op de eerste etage dienen er 5 banen behangen vervangen moeten worden en er is schade aan het keukenblad. Ik ben benieuwd of het keukenblad gerepareerd kan worden.

Hordeur voor openslaande deuren plaatsen

Voor openslaande tuindeuren een gebruiksvriendelijke hordeur gezocht en iemand die deze wil monteren. Het gaat om 1 zijde van de deur, zo'n 90 cm breed.

Goederen aansluiten en vloerbedekking leggen

Verhuisgoederen aansluiten-vloerbedekking leggen.

Inboedel na verhuizen installeren

Diverse klussen na het verhuizen naar een nieuw appartement in Raalte, medio november/december a.s. De boel ophangen en aansluiten etc. zoals schilderijen, radio en tv en vinyl leggen.

Knikarmscherm monteren op de gevel

Monteren knikarmscherm met elektrische motor op achtergevel. Het zonnescherm is 5 meter breed.

autospuiter

Het overspuiten van : 1x motorkap 2x een voorspatbord, van een citroen 2cv6 (lelijk eend)

Klus

Woonkamer 80 m2 van behang verwijderen, (eventueel stucadoren) en sausen

inbouw airco in Renault Trafic 80DCi ...

inbouw airco in Renault Trafic 80DCi 10-2004