Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Olst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Olst heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Olst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Olst of directe omgeving.

36 klanten uit Olst bevelen een bij Casius in Olst aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Olst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Olst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Olst:

Lederen bankstel herstellen

Het leder van Montel bankstel wordt slecht: kraakjes en kale plekken. We willen weten of er een opfris- en herstelbeurt mogelijk is.

Zonwering opnieuw vaststikken

Onze zonwering uitvalscherm van 5. 5m breed en 3. 0m uitval vertoont, op diverse plaatsen, het loslaten van de zomen tussen de verschillende banen 4 stuks Verzoek: Demontage doek, opnieuw stikken van de banen en opnieuw monteren: Hiervoor gaarne een prijsopgave.

Zonwering opnieuw vaststikken

Ons zonwering-uitvalscherm van 5.5 meter breed en 3.0 meter uitval vertoont, op diverse plaatsen, het loslaten van de zomen tussen de verschillende banen 4 stuks. Verzoek: Demontage doek, opnieuw stikken van de banen en opnieuw monteren: Hiervoor gaarne een prijsopgave.

Reparatie: zonwering repareren

Van ons uitvalscherm (elektrisch)5. 50 m breed en 3. 00 meter uitval zijn van de 4 naden er drie (40 cm. 30 cm en 90 cm) los, draad heeft losgelaten. Gaarne prijs opgaaf reparatie: Stikken van naden totaal en de de- en hermontage van het gerepareerdedoek.

stofferen van stoelen

2 oude leunstoelen jaren 50/60 die opnieuw gestoffeerd moeten worden. Foto's kunnen per email toegestuurd worden Graag eerst contact per email!

Vanuit de zolder (strijkijzervorm) ...

Vanuit de zolder (strijkijzervorm) willen wij graag een uitbouw plaatsen op het platte dak van de eerste verdieping. De afmeting van de uitbouw is afhankelijk van wat mag (bouweisen) en wat haalbaar is. Onze wens is 2.50 m het dak op en 4.00 m in de breedte van de zolder. De uitbouw is voorzien van 2 standaard dubbelglas ramen en 2 openslaande dubbelglas deuren. De uitbouw wordt gemaakt van wit kunststof (trespa) met kunststof kozijnen en een aluminium afwerkrand (dakkapel idee).