Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Oldenzaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Oldenzaal heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Oldenzaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Oldenzaal of directe omgeving.

158 klanten uit Oldenzaal bevelen een bij Casius in Oldenzaal aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oldenzaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: nieuwe keuken bouwen, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, systeem plafond vervangen door gyproc platen, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, motor installeren knikarm zonnescherm en aansluiten, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Oldenzaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oldenzaal:

Wanden woonkamer en keuken spackspuiten

Ik wil de wanden (50m2) van de woonkamer, keuken en bijgebouw laten spackspuiten. Hier en daar zal er wat gerepareerd moeten worden.

Badmeubel met spiegelkast monteren

Badmeubel type arte met spiegelkast monteren en aansluiten op bestaande aan- en afvoerleidingen.

Verschoven dakpannen terug leggen

Een aantal dakpannen zijn aan de rand verschoven en moeten weer terug gelegd worden.

Stukadoor

Gehele woonkamer/gang /plafond stucen weet niet hoeveel M2

Bestrating

Ik wil achterthuis onder overkapping bestraat hebben 15 m2

Bestrating achtertuin

Ik wil een bestrating aanvragen voor achtertuin onder overkapping ongeveer 15 m2

Balkonscherm plaatsen

Ik wil een balkonscherm plaatsen circa 1,5 meter bij 1 a 1,5 meter. Waarschijnlijk een vlechtscherm 1 a 1,5 meter hoog. Graag hoor ik wat het plaatsen van dit scherm mij zou kosten. Locatie: Oldenzaal.

Bruynzeel plissé hordeur 700 monteren

Graag 2 x Bruynzeel plissé rolhordeur S700 serie wit 100 x 229 cm monteren voor twee naar buiten draaiende tuindeuren, totale breedte 176 cm en hoogte 220 cm. Aangeschaft bij Gamma Oldenzaal.

Radiatorombouw laten plaatsen

Voor een radiator willen we graag een ombouw laten plaatsen. Het betreft een radiator van ongeveer een meter breed, 1.30 meter hoog en 20 cm diep en 1 meter breed. Graag totale kosten voor materiaal en werkzaamheden.

Parket op spaanplaat verwijderen

Het gaat om het verwijderen ongeveer 35 m2 parket op spaanplaat. Graag zo spoedig mogelijk gedaan.

Raamhor installeren

Zou graag voor een raam een raamhor willen laten installeren. Afmeting ongeveer: lengte 126 cm en breedte 66 cm.

Kelder leegzuigen

Wil weten wat het kost om mijn kelder 1.50 meter over de hele lengte en breedte te laten uitzuigen 11 x 4.50 meter.

Hoekbank, eettafel, salontafel en woonwand monteren

Ik heb meubels gekocht bij meubeldiscounter POCO met hele slechte beschrijvingen. Het lukt mij niet om ze in elkaar te zetten. Het gaat om een woonwand, hoekbank, eettafel en salontafel. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Kast in de gang monteren

Ik heb een kast van het merk "Lifegood" gekregen en wil deze graag in elkaar laten zetten. Het betreft een schoenenkast met daarboven een kapstok gedeelte.

Traprenovatie van twee trappen

Wij willen thuis 2 trappen laten renoveren. Beiden hebben 1/4 draai. Het zijn dichte trappen. We willen ze graag laten bekleden met PVC of laminaat. (liefst PVC). Wij zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Er zitten nu halve maantjes op. Het materiaal willen we graag in overleg aanschaffen.

Rolgordijnen in kantoorruimtes monteren

Het betreft het ophangen en monteren van 11 rolgordijnen in diverse ruimtes bij ons op kantoor. Het betreft maatwerk dus de rolgordijnen zullen al op maat gemaakt zijn.

Verbanddozen ophangen

Er moeten bij een klant van ons 10 verbanddozen (4 schroeven per ophangbeugel), 10 pleisterautomaten (2 schroeven per automaat) en 6 oogdouches (2 schoeven per oogdouche) worden opgehangen. De dozen moet netjes recht hangen, het moet netjes gebeuren.

Poster ophangen aan de muur

Twee gaten in de muur boren om een schilderij op te hangen.

Spanplafond aan laten brengen

Omdat ons glad gestucte betonnen plafond van kamer en open keuken niet superstrak is denken we erover, mede omdat de huidige ruimtes bewoond zijn en om veel,overlast te voorkomen, er een Spanplafond onder aan te brengen. Er zijn 13 platte spotjes in aangebracht, plus een hanglamp en een hangende spot. Geen telefonisch contact graag en globale kostenposten per mail.

Knikarm zonnescherm demonteren en monteren

Electrische knikarm scherm overplaatsen Scherm is 5 meter, hangt bij de buren moet bij ons geplaatst worden. Breedte huis is hetzelfde.

Offerte knikarmscherm

Graag offerte voor leveren en monteren van een knikarmscherm. Type B-20 balkontype Kleur wit (ral 9010) Doekkleur 34.105 (swelo) Bediening elektrisch Breedte 445 cm uitval 200 cm Moet gemonteerd worden op de tweede verdieping van een appartementencomplex aan het dak boven het balkon. Kortom: gewoon op ten hangen al staande op het balkon.

Constructie plaatsen voor Nesling doek

Leveren en plaatsen van de constructie voor een Nesling harmonica schaduwdoek systeem van 290 x 500 cm. Voor informatie over het product en de montage: www.nesling.nl

Zonnewering doek vervangen

Ik wil graag een offerte voor de vervanging van het doek in mijn zonneschermen. Gewenste kleur: zwart effen Doekafmeting: 1. 1,34 x 2,63 meter 2. 1,49 x 2,63 meter Graag offerte voor alleen doek (zelf doen) en doek + vervanging (laten doen).

Zonnescherm demonteren, verplaatsen en monteren

Graag een zonnescherm van de wand demonteren en vervoeren naar een ander adres en daar weer monteren. Het is in dezelfde plaats. Electrisch zonnescherm.

Doek vervangen

Op ons bestaande knikarmzonnescherm 500 breed en 300 uitval moet een nieuw doek geplaatst worden. Het doek gaat besteld worden bij de Praxis.