Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor slot monteren:

Slot monteren

In de binnendeur dient een slot gemonteerd te worden.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slot monteren uit heel Nederland:

Binnendeur montage

Ik wil graag een slaapkamerdeur laten monteren. Er is nog geen slot aanwezig, dit zal ook aangebracht moeten worden. Het is een eenvoudige deur zonder glas e.d.

Plaatsen tuinpoort

Ik wil graag een tuinpoort laten plaatsen. Inclusief monteren van slot e.d. omdat huidige poort stuk is graag. De oude poort zal nog moeten worden gedemonteerd en afgevoerd

Composiet hekwerk plaatsen

Graag wil ik een deel van een laag composiet hekwerk laten monteren in de voortuin. Er moet in het hekwerk ook een deur met een slot gemonteerd worden. Het gaat om 3 elementen van 80 cm hoog en een poort. De klus is begonnen door een vakman maar helaas niet afgemaakt. Ik heb al het materiaal in bezit.

Vervanging voordeur

Ik ben op zoek naar iemand die een hardhouten voordeur met een klein en lang getint raam voor mij kan monteren. 3 punts slot, geen brievenbus. 209 cm x 93/92 cm. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Nieuwe deurklink, slot en deurbeslag

Onlangs een deur door schoonvader van mijn zus laten monteren. De deurklink was al snel kapot. Na meerdere herstelpogingen is de deurklink nog altijd niet gemaakt. De schroefgaten zijn ook niet bruikbaar meer. Ik denk dus dat er een nieuwe klink op moet incl deurbeslag en slot aan een kant. Wil dit door een erkende vakman laten doen zodat het dit keer goed gebeurd. Materialen zijn nog niet in huis weet ook niet wat een goede keus zou zijn. In ieder geval niet de voorgaande klink een of ander puur metalig geval. Op bijgesloten foto zijn de schroefgaten te zien en deurbeslag. Het slot zit aan de andere kant, je kan aan de foto ook zien welke kant de deur open gaat mocht dat nog uitmaken.

Badkamer klussen en deursloten vervangen

Toilet vervangen (huidige model is een doublok). Eventueel wastafel monteren in de badkamer (mits dat kan). Douche kraan vervangen. Voordeur sloten en berging slot vervangen. Zowel de voordeur als de berging zijn vrijwel gelijk aan dit slot: LIPS dag en nacht opleg cilinderslot 1753 50 mm 9856049 Verder heeft de voordeur 2 pensloten (boven en onder) die ook graag vervangen zou willen hebben.

Poort tuindeur laten plaatsen

Er staat in de achtertuin al een schutting. Graag zouden wij hier een poortdeur met slot willen laten monteren. Wellicht zal er nog een stukje schutting geplaatst moeten worden om de deur aansluitend te maken.

Voordeur afhangen en brievenbus monteren

De voordeur valt niet goed in het slot. Graag verbeteren. De veer van de brievenbusklep is weg waardoor de klep rammelt bij wind. Brievenbus moet vervangen worden.

Douchedeur monteren

Ik wil een glazen douchedeur laten maken en monteren. Ik wens een glazen deur met een groen gekleurd folie erop. Ook moet er een deurknop zonder slot geplaatst worden. De deur moet 211 bij 77 cm worden.

Deurkruk monteren

Bij het deurbeslag van mijn voor,- achter- en schuurdeur zit het slot boven de klink. Graag zou ik alle 3 de klinken willen laten vervangen.

Partners

Partners van Casius