Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gashaard ombouwen naar houthaard:

Gashaard ombouwen naar houthaard

Wij hebben een gashaard die altijd een houthaard is geweest. Graag zouden wij weer terug willen gaan naar een houthaard en zijn benieuwd wat dit ons gaat kosten.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gashaard ombouwen naar houthaard uit heel Nederland:

Gashaard ombouwen naar houthaard

Ik zoek een partij die mijn gashaard kan ombouwen naar een allesbrander/open haard. De gashaard bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Gashaard ombouwen naar houthaard

In onze nieuwe woning is een gashaard aanwezig. Ik wil deze laten ombouwen tot een gesloten houthaard. Graag een indicatie van de kosten hiervan. Graag contact via email. Het gaat echt alleen om het ombouwen. Het rookkanaal is waarschijnlijk ook voldoende.

Gashaard ombouwen tot houthaard

We hebben een gashaard die we willen ombouwen naar een houthaard. We vertrouwen de gashaard niet meer aangezien hij soms spontaan uitgaat. Moet de gehele gasleiding worden verwijderd of kan hij worden afgedicht? - hebben eventueel nog oude onderdelen voor de houthaard (is ooit houthaard geweest) maar is het mogelijk deze nieuw te kopen?

Gashaard naar houthaard ombouwen

Er zat altijd een openhaard in het huis. De vorige bewoners hebben dit omgebouwd tot gashaard. Wij willen het weer terug brengen naar een openhaard. Het rookkanaal zal waarschijnlijk hersteld moeten worden en de gashaard moet verwijderd.

Gashaard naar houthaard ombouwen

Graag zou ik weten of het mogelijk is om van deze gashaard een houthaard te maken. De wens is om een gietijzeren kachel te plaatsen of andere voorstellen zijn welkom. Als de kachel maar genoeg warmte de ruimte in kan krijgen. Ook eventuele kosten en uitgelegd waar die in gaan zitten zou ik willen ontvangen. De foto,s zijn van de binnen situatie en de dak afvoer situatie. In dien er meer foto,s nodig zijn hoor ik het graag.

Gashaard naar houthaard laten ombouwen

Bestaande houtkachel ombouwen tot gas gestookt. Daarvoor ook een gasleiding trekken vanaf de meter in de kruipruimte. De afstand is 4 meter.

Gashaard naar open haard ombouwen

We willen de open haard weer als open haard gaan gebruiken. Hiervoor moet de aangelegde gasleiding afgesneden worden. Simpele pijp gaat door de woonkamer, achter de verwarming richting voordeur door de muur onder het kruipluik. In / onder het kruipluik denk ik beste plaats om af te snijden.

Gashaard naar houthaard ombouwen

In het appartement was voorheen een gaskachel ingebouwd. De verkoper heeft deze gedemonteerd. De kanalen zijn nog wel open maar ik wil hier een houtkachel op laten aansluiten wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten hiervan?

Houtkachel ombouwen naar een gashaard

De houtkachel wil ik laten ombouwen naar een gashaard. Het is een hoog rendement houtkachel van Geurts. De gasleiding ligt in de buurt. Kunnen we deze ombouwen naar gas?

Openhaard ombouwen naar een gashaard

Ik wil graag mijn open haard laten ombouwen naar een gashaard. Ik heb nu een gesloten vrijstaande open haard en wil graag het gemak van een gashaard. Wel wil ik een zo natuurgetrouwe indruk, dus niet dat je gelijk ziet dat het nep is. Ik heb gelezen dat dit in veel gevallen mogelijk is en wil weten of dat ook bij deze haard het geval is.