Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gashaard ombouwen naar houthaard:

Gashaard ombouwen naar houthaard

Wij hebben een gashaard die altijd een houthaard is geweest. Graag zouden wij weer terug willen gaan naar een houthaard en zijn benieuwd wat dit ons gaat kosten.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gashaard ombouwen naar houthaard uit heel Nederland:

Garage ombouwen tot werkruimte

Graag ontvang ik een offerte voor de verbouwing van onze garage tot woon/werkruimte. De garage is 20.7 m2 groot. De (draag) muur van 2.50 meter moet worden doorgebroken tussen de woonkamer en garage, plaatsen draagbalk, nieuw groter raamkozijn in plaats van tuindeur, garage, wand+dak, isoleren, tussenwand maken om een scheiding te creëren tussen nieuwe werkkamer en berging gedeelte, afwerken (stuc) nieuwe ruimte. Plafond stukwerk rest van de woonkamer is ongeveer 70 m2. Vloerverwarming doortrekken, aansluiten op bestaande pomp, elektra aan/ver-leggen. En eventueel aansluiten en plaatsen doorzicht gashaard. Garage wordt onderdeel van woonkamer.

Gashaard terug ombouwen naar houthaard

In onze oude woonboerderij is in een bestaande schouw een gashaard gebouwd. We willen daar hout in gaan stoken en zoeken iemand om de aanpassingen te maken en het gas af te sluiten

Gashaard ombouwen naar houthaard

Ik zoek een partij die mijn gashaard kan ombouwen naar een allesbrander/open haard. De gashaard bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Gashaard ombouwen naar houthaard

In onze nieuwe woning is een gashaard aanwezig. Ik wil deze laten ombouwen tot een gesloten houthaard. Graag een indicatie van de kosten hiervan. Graag contact via email. Het gaat echt alleen om het ombouwen. Het rookkanaal is waarschijnlijk ook voldoende.

Gashaard ombouwen tot houthaard

We hebben een gashaard die we willen ombouwen naar een houthaard. We vertrouwen de gashaard niet meer aangezien hij soms spontaan uitgaat. Moet de gehele gasleiding worden verwijderd of kan hij worden afgedicht? - hebben eventueel nog oude onderdelen voor de houthaard (is ooit houthaard geweest) maar is het mogelijk deze nieuw te kopen?

Gashaard naar houthaard ombouwen

Er zat altijd een openhaard in het huis. De vorige bewoners hebben dit omgebouwd tot gashaard. Wij willen het weer terug brengen naar een openhaard. Het rookkanaal zal waarschijnlijk hersteld moeten worden en de gashaard moet verwijderd.

Gashaard naar houthaard ombouwen

Graag zou ik weten of het mogelijk is om van deze gashaard een houthaard te maken. De wens is om een gietijzeren kachel te plaatsen of andere voorstellen zijn welkom. Als de kachel maar genoeg warmte de ruimte in kan krijgen. Ook eventuele kosten en uitgelegd waar die in gaan zitten zou ik willen ontvangen. De foto,s zijn van de binnen situatie en de dak afvoer situatie. In dien er meer foto,s nodig zijn hoor ik het graag.

Gashaard naar houthaard laten ombouwen

Bestaande houtkachel ombouwen tot gas gestookt. Daarvoor ook een gasleiding trekken vanaf de meter in de kruipruimte. De afstand is 4 meter.

Gashaard naar open haard ombouwen

We willen de open haard weer als open haard gaan gebruiken. Hiervoor moet de aangelegde gasleiding afgesneden worden. Simpele pijp gaat door de woonkamer, achter de verwarming richting voordeur door de muur onder het kruipluik. In / onder het kruipluik denk ik beste plaats om af te snijden.

Gashaard naar houthaard ombouwen

In het appartement was voorheen een gaskachel ingebouwd. De verkoper heeft deze gedemonteerd. De kanalen zijn nog wel open maar ik wil hier een houtkachel op laten aansluiten wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten hiervan?