Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plafonnières op laten hangen:

Plafonnières op laten hangen

Ik heb 2 plafonnieres die opgehangen moeten worden. Eén in de woonkamer en één in de keuken.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafonnières op laten hangen uit heel Nederland:

LED-lampen en lichtschakelaar monteren

Ik wil 8 plafonnières met LED lampen laten ophangen in mijn huis, op plekken waar nu nog gewone gloeilampen hangen. Daarnaast lijkt 1 dimschakelaar kapot, die wil ik vervangen door een gewone aan/uit schakelaar. Ik heb de lampen en schakelaar nog niet in huis. Bij de offertes naast de vermelding van de totaalprijs graag een uurtarief te vermelden.

Lampen, schilderijen, planken en TV-beugel ophangen

Ik wil op laten hangen: - 4 plafonnières, - 1 pendel voor een hanglamp, - Een wandlamp, - 4 schilderijen, - Vier planken op 8 steunen met elk vier gaten en een tv-beugel. De wandlamp, de planken en twee van de schilderijen komen op binnenmuren. De andere schilderijen en de tv-beugel op buitenmuren. Ik wil graag weten hoe lang deze klusjes zullen duren en hoeveel u hiervoor gaat rekenen. Kunt u mij een offerte sturen?

Plafonnières laten ophangen

Ik wil twee lampen (plafonnières, Philips LED Sequens 162 mm) laten ophangen in de gang en de overloop op een oud plafond. Er hangen nu ook lampen.

Diverse lampen ophangen

Het betreft het op hangen en aansluiten van 7 lampen op de daarvoor bedoelde punten. Een lamp in de badkamer en in het toilet, twee in de slaapkamer en drie in de woonkamer. Betreft een aantal spotjes en plafonnières. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Meerdere kleine klussen uit laten voeren

Ik wil een aantal klussen uit laten voeren. Ik wil graag 4 á 5 plafonnières laten monteren, 4 boekenplanken op laten hangen, 4 á 5 foto's op laten ophangen en een kapstok laten hangen. Het betreft harde betonnen muren.

Lampen ophangen

Ik wil graag 7 plafonnières in huis op laten hangen en in de badkamer een lamp boven de spiegel en 2 spots.

Rolgordijnen (5) en plafonnieres (3) ophangen

Ik wil 5 rolgordijnen op maat laten maken en op laten hangen. En ik wil 3 plafonnières op laten hangen.

Verlichting binnenshuis monteren

Ik heb 7 plafonnières die ik in 7 verschillende woonvertrekken wil laten ophangen/installeren, inclusief bijbehorende lampjes. Het betreft de keuken, toilet, woonkamer, grote en kleine slaapkamer, binnenkomsthal en de gang. Er hangen in elk woonvertrek alleen draadjes uit het plafond van de vorige bewoners. De oude verlichting is al verwijderd en de lichtschakelaars hoeven niet vervangen te worden. In mijn bezit heb ik reeds de plafonnières, diameter is 29 cm, E27, van het simpele, platte soort en 7 lampjes van elk 35 W.

Lampen hangen

Wij zoeken iemand die snel en efficient 3 plafonnières (lampen) kan ophangen en eventueel nog andere dingen waarbij geboord dient te worden (1x kastje / 1x kapstok). Klein klusje, maar voor ons een groot plezier!