Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor meubels verplaatsen:

Meubels verplaatsen

Ik ben op zoek naar sterke mensen welke mij kunnen helpen met het naar boven brengen van 1 kledingkast, ledikant en commode voor de babykamer. Dit uiteraard tegen vergoeding. Svp via email contact opnemen.
Onze klant uit Losser (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meubels verplaatsen uit heel Nederland:

Plafonds spackspuiten

* Spackspuiten fijne korrel kleur: RAL 9010 * Zowel muren als vloeren/enkele meubels moeten afgedekt. Kleine meubels verplaatsen we naar zolder, maar bijvoorbeeld het bed, 2 pers. boxpring, laten we graag staan. * De gipsplaten en lijsten zijn 4 jaar geleden geplaatst. Huis is uit 1968. * In slaapkamer 1 ook zo goed mogelijk afgewerkt, geschilderd en houten lijsten geplaatst. * Slaapkamer 2 en de badkamer zijn zo goed mogelijk afgewerkt en geschilderd en daar zijn een soort piepschuim lijsten geplaatst. * Slaapkamer 3 ook zo goed mogelijk afgewerkt en die piepschuime lijsten maar dan niet geschilderd. * We hebben de voorkeur dat de lijsten mee worden bespoten. Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 35

Laminaat op de bovenverdieping leggen

Wij willen ongeveer 40 m² laminaat laten leggen in 4 kamers op onze bovenverdieping. Omdat we wat meubels moeten verplaatsen tijdens de klus, willen we de werkzaamheden in 2 dagen laten uitvoeren. We zorgen zelf voor alle materialen. We ontvangen graag uw offerte.

Meubels uit de woonkamer verplaatsen

Ik wil graag de TV meubel(vrij zwaar), de bank, de eettafel en een paar kleine kastjes vanuit de woonkamer naar de serre laten verplaatsen en een week later weer terug laten plaatsen. Serre en woonkamer liggen naast elkaar op de eerste verdieping. Verhuis afstaand is +/- 3 meter. Wat gaat dat kosten?

Appartement schilderen

Prijs inclusief meubels verplaatsen en kitten waar nodig. 2 radiatoren verven en hier en daar wat behang herstellen. Direct beginnen of winterschilder tarieven. Betreft 55 m2 vloeroppervlak.

Laminaatvloer leggen in diverse ruimtes

Wij hebben laminaat, ondervloer en plinten gekocht en willen dat binnenkort laten leggen in 3 slaapkamers, een overloop en een inloopkast. We laten graag eerst 22 m² leggen in een slaapkamer en inloopkast en op de overloop. Daarna willen wij een paar dagen de gelegenheid hebben om meubels te verplaatsen. Daarna kan er nog 19 m² worden gelegd in 2 slaapkamers. Wij ontvangen graag uw offerte.

Douchecabine en badmeubels verplaatsen

Ik wil douchecabine en bad meubels verplaatsen

Douchecabine en badmeubels verplaatsen

Ik wil een douchecabine en bad meubels verplaatsen

Behoorlijk verouderd badkamer renoveren

Mijn badkamer is behoorlijk verouderd en onhandig ingedeeld. Ik wil graag mijn meubel vervangen en verplaatsen en een inloopdouche met één glazen wand. Mijn radiator kan gezien de kleine ruimte wat mij betreft verwijderd worden. Wel heb ik last (typisch Amsterdam) van een ongelijke vloer en verouderde tegels. Graag zou ik willen weten wat het kost om mijn badkamer opnieuw te laten tegelen en de douche te installeren / gelijk trekken. De meubels installeren kan ik zelf - leidingen verleggen niet.

Laminaat, ondervloer en plakplinten vervangen

Zaterdag 1 juli ben ik bij Praxis Slotervaart (Anthony Fokkerweg) geweest om een offerte te laten maken voor het laminaat, ondervloer en plakplinten. Graag zou ik via deze weg een offerte willen opvragen voor het leggen van de ondervloer, laminaat en plakplinten en indien jullie dit aanbieden ook graag het eruit halen van het oude laminaat en ondervloer. Voor de ondervloer en het laminaat gaat het om een ruimte van 35 m2 zonder drempels. Dit betreft de woonkamer en 2 kleine gangen. Het aantal strekkende meters plakplint is 38 meter. Ik zorg zelf voor het verplaatsen van de meubels en het in huis hebben van de benodigde materialen. Graag ontvang ik z.s.m een offerte(s) (als het kan in een word of pdf bestand i.v.m. het indienen bij mijn woonverzekering)van het laten leggen van de ondervloer, het laminaat, de plakplinten en het verwijderen van de oude ondervloer en laminaat. Zodra het geld namelijk door mijn verzekering gestort is, kan ik een bestelling gaan plaatsen.

Laminaat, ondervloer en plakplinten laten leggen

Zaterdag 1 juli ben ik bij Gamma Amsterdam Slotervaart geweest om een offerte te laten maken voor het laminaat, ondervloer en plakplinten. Graag zou ik via deze weg een offerte willen opvragen voor het leggen van de ondervloer, laminaat en plakplinten en indien jullie dit aanbieden ook graag het eruit halen van het oude laminaat en ondervloer. Voor de ondervloer en het laminaat gaat het om een ruimte van 35 m2 zonder drempels. Dit betreft de woonkamer en 2 kleine gangen. Het aantal strekkende meters plakplint is 38 meter. Ik zorg zelf voor het verplaatsen van de meubels en het in huis hebben van de benodigde materialen. Graag ontvang ik z.s. m een offerte(s) (als het kan in een word of pdf bestand i.v.m. het indienen bij mijn woonverzekering)van het laten leggen van de ondervloer, het laminaat, de plakplinten en het verwijderen van de oude ondervloer en laminaat. Alvast hartelijk