Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor meubels verplaatsen:

Meubels verplaatsen

Ik ben op zoek naar sterke mensen welke mij kunnen helpen met het naar boven brengen van 1 kledingkast, ledikant en commode voor de babykamer. Dit uiteraard tegen vergoeding. Svp via email contact opnemen.
Onze klant uit Losser (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meubels verplaatsen uit heel Nederland:

Appartement schilderen

Prijs inclusief meubels verplaatsen en kitten waar nodig. 2 radiatoren verven en hier en daar wat behang herstellen. Direct beginnen of winterschilder tarieven. Betreft 55 m2 vloeroppervlak.

Laminaatvloer leggen in diverse ruimtes

Wij hebben laminaat, ondervloer en plinten gekocht en willen dat binnenkort laten leggen in 3 slaapkamers, een overloop en een inloopkast. We laten graag eerst 22 m² leggen in een slaapkamer en inloopkast en op de overloop. Daarna willen wij een paar dagen de gelegenheid hebben om meubels te verplaatsen. Daarna kan er nog 19 m² worden gelegd in 2 slaapkamers. Wij ontvangen graag uw offerte.

Douchecabine en badmeubels verplaatsen

Ik wil douchecabine en bad meubels verplaatsen

Douchecabine en badmeubels verplaatsen

Ik wil een douchecabine en bad meubels verplaatsen

Behoorlijk verouderd badkamer renoveren

Mijn badkamer is behoorlijk verouderd en onhandig ingedeeld. Ik wil graag mijn meubel vervangen en verplaatsen en een inloopdouche met één glazen wand. Mijn radiator kan gezien de kleine ruimte wat mij betreft verwijderd worden. Wel heb ik last (typisch Amsterdam) van een ongelijke vloer en verouderde tegels. Graag zou ik willen weten wat het kost om mijn badkamer opnieuw te laten tegelen en de douche te installeren / gelijk trekken. De meubels installeren kan ik zelf - leidingen verleggen niet.

Laminaat, ondervloer en plakplinten vervangen

Zaterdag 1 juli ben ik bij Praxis Slotervaart (Anthony Fokkerweg) geweest om een offerte te laten maken voor het laminaat, ondervloer en plakplinten. Graag zou ik via deze weg een offerte willen opvragen voor het leggen van de ondervloer, laminaat en plakplinten en indien jullie dit aanbieden ook graag het eruit halen van het oude laminaat en ondervloer. Voor de ondervloer en het laminaat gaat het om een ruimte van 35 m2 zonder drempels. Dit betreft de woonkamer en 2 kleine gangen. Het aantal strekkende meters plakplint is 38 meter. Ik zorg zelf voor het verplaatsen van de meubels en het in huis hebben van de benodigde materialen. Graag ontvang ik z.s.m een offerte(s) (als het kan in een word of pdf bestand i.v.m. het indienen bij mijn woonverzekering)van het laten leggen van de ondervloer, het laminaat, de plakplinten en het verwijderen van de oude ondervloer en laminaat. Zodra het geld namelijk door mijn verzekering gestort is, kan ik een bestelling gaan plaatsen.

Laminaat, ondervloer en plakplinten laten leggen

Zaterdag 1 juli ben ik bij Gamma Amsterdam Slotervaart geweest om een offerte te laten maken voor het laminaat, ondervloer en plakplinten. Graag zou ik via deze weg een offerte willen opvragen voor het leggen van de ondervloer, laminaat en plakplinten en indien jullie dit aanbieden ook graag het eruit halen van het oude laminaat en ondervloer. Voor de ondervloer en het laminaat gaat het om een ruimte van 35 m2 zonder drempels. Dit betreft de woonkamer en 2 kleine gangen. Het aantal strekkende meters plakplint is 38 meter. Ik zorg zelf voor het verplaatsen van de meubels en het in huis hebben van de benodigde materialen. Graag ontvang ik z.s. m een offerte(s) (als het kan in een word of pdf bestand i.v.m. het indienen bij mijn woonverzekering)van het laten leggen van de ondervloer, het laminaat, de plakplinten en het verwijderen van de oude ondervloer en laminaat. Alvast hartelijk

Kamer wit laten sauzen

Ik wil graag mijn kamer laten sauzen plafond en muren. Ik kan de maten niet goed bepalen, dus ik zou graag iemand langs willen hebben om te bepalen wat de oppervlakte is voordat er een offerte opgemaakt kan worden. Er zit nu vliesbehang op. Graag sauzen in een mooi helder wit. Het is op dit moment gebroken wit, of in ieder geval van wit af. Ik ben zelf niet in staat om de meubels te verplaatsen of af te plakken want mijn handen zijn niet goed meer.

Bestaande badkamer verbouwen

Ik wil mijn bestaande badkamer verbouwen. Eerst alles eruit inclusief de betonvloer. Nieuwe afvoerleidingen. Waterleidingen verplaatsen, verwarmingsleidingen verplaatsen. Nieuwe betonvloer met leidingen erin afkomstig van retour leiding designradiator met een warmwater beveiliging er in; retourleiding kan een klep krijgen waardoor de vloer enigszins opgewarmd wordt. Een wand strak in de cementstuc (ongeveer 18 m2) De vloer moet net zo strak in het cement gemaakt worden want over beide moet een PU coating komen. De vloer is ongeveer 5 m2. Graag het plafond strak stucen (ong. 5m2). Er moeten 3 verschillende licht groepjes geplaatst worden, bediend met ieder een eigen dimmer (led plafondspots 220V). Een paar (ongeveer 3) stopcontacten moeten worden geplaatst in de muur van de badkamer. De aanwezig meubels moeten worden geplaatst; 1 x dubbele wastafel met onderkast en spiegelkast en 2 hoge kolomkasten, 1x enkele wastafel met onderkast en spiegelkast erboven. Al het leidingwerk moet netjes in de muren en wanden worden weggewerkt.

Laminaatvloeren laten leggen

Wij (bejaarden) willen graag nieuwe vloeren (laminaat) in ons appartement laten leggen ter vervanging van niet geplakte vloerbedekking. Totaal woonkamer, slaapkamer en hal 65 vierkante meter. Wij zorgen voor het nodige materiaal , ondervloer, plakplinten afstandsblokjes en dergelijke. U heeft het nodige gereedschap. Wij willen de klus gespreid laten doen. Bijvoorbeeld in enkele dagen Beginnen bijvoorbeeld in de woonkamer meubels gedeeltelijk verplaatsen ,vloerbedekking, gedeeltelijk afsnijden, verwijderen en meubels gedeeltelijk weer terug plaatsen. Ik, man, kan nog helpen bijvoorbeeld vloerbedekking afsnijden, oprollen en in containers storten.