Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor klussen in en rond het huis laten doen:

Klussen in en rond het huis laten doen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren door ervaren vakmannen. Er moeten 2 deuren geplaatst worden 1 met de maat 211 bij 82,5 en een deur van 201 bij 85 cm. Ook moet het draai element van de verwarming vervangen worden want die is afgebroken. Op ons dakterras is de lamp afgebroken, wij halen een nieuwe lamp, maar wij durven het niet aan met de elektra kabels. Er zijn meerdere pogingen gedaan om gaatjes te plamuren in onze gipswanden, dit willen wij nu professioneel laten doen.
Onze klant uit Kampen (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klussen in en rond het huis laten doen uit heel Nederland:

Aantal klussen in en rond het huis laten uitvoeren

Ik wil graag een aantal klussen in en rond huis laten uitvoeren. Overigens zijn alle materialen aanwezig. - Schuifgrendels op schutting monteren. - Hoekstukjes op schutting monteren. - Uitzetijzers op slaapkamerraam vervangen. - Rolgordijn op Velux dakraam monteren. - Leertje in de keukenkraan vervangen.

Ombouwkast maken en diverse andere klussen

- In elkaar zetten van een Ikea bureau en kast - Maken ombouwkast om bestaande kast (moet lijken op inbouwkast) + sausen - Vervangen inbouwoven - Maken planken in garderobekast - Ophangen schilderij - Ophangen basketbalnet in buitenmuur - Wegwerken diverse kabels - Controleren waarom DVD speler bij nieuwe tv alleen in zwart wit is Kan op basis van offerte of uurprijs. In najaar af en toe klusdag voor allerlei klussen in en rond de woning. Kan wat ons betreft ook op zaterdag of zondag of in avond gewerkt worden als dat beter past. Zijn meer klussen dus in overleg kijken naar beschikbare tijd om werkdag goed te vullen.

Klussen in de woning

Graag plafond en 3 (van 4) wanden in een zolderkamer (rond 10 m2) bekleden. In een keuken 4 bovenkasten ophangen en een aanrecht vervangen. Graag even komen kijken hoe de situatie ervoor staat.

Klussen aan en rond huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren bij mij thuis: Plaatsen van 5 tuinschermen, vernieuwen van het afdak, plaatsen van een zonnescherm, vernieuwen van een schoorsteen en de dakgoten en eventueel ook het glas van een broeikas repareren.

Loodslabben vervangen rond schoorstenen

Ik wil bij een appartementencomplex met 47 appartementen de loodslabben laten vervangen. Eventueel zijn er nog andere klussen die uitgevoerd kunnen worden na deze klus.

Klussen na verhuizing

Zou wat klusjes in en rond om mijn nieuwe woning willen laten uitvoeren en bij bepaalde klusjes zou ik begeleiding willen. Ik heb niet alle nodige gereedschap in mijn bezit, zoals een zaag of een boormachine. Er moet een lamp opgehangen worden, gasaansluiting moet aangemaakt worden, 60 m2 laminaat moet gelegd worden en nog meer van dit soort klussen.

Schoorsteen renoveren

Mijn schoorsteen is slecht gemetseld en lekt. Deze moet gerenoveerd worden. Rond het huis zijn er ook andere klussen die gedaan moeten worden. Het metselwerk van de voorgeven zit namelijk ook los en in een tuinmuur mis ik wat stenen. Daarnaast zijn er nog wat andere kleine metselklussen.

Tegelvloer egaliseren en plak-pvc plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1983 en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Op dit moment ligt er op de benedenverdieping een tegelvloer van ongeveer 45 m² met daaronder vloerverwarming. We willen die tegelvloer laten egaliseren en er daarna plak-pvc op laten plaatsen met een 'houtlook'. We ontvangen hiervoor graag uw advies en een prijsopgave. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor levering van de pvc-vloer. We willen na de sleuteloverdracht eerst wat andere klussen gaan doen. Deze vloer kan vermoedelijk rond begin december worden gelegd.

Stucwerk en latex spuitwerk op de benedenverdieping

Wij wonen sinds een paar jaar in een woning die wij gekocht hebben. We hebben eerst wat klussen uitgevoerd om het huis goed bewoonbaar te maken. Nu willen wij een lijst gaan maken van klussen voor een goede afwerking. De vorige bewoners hebben er een kunstwerk van gemaakt. Wij willen alles netjes modern en strak. Op de wanden zit oud stucwerk. We ontvangen graag uw offerteprijs per m² voor het glad stuken en met latex afspuiten van wanden en plafonds op de benedenverdieping. We hebben het nog niet ingemeten, maar schatten dat het om 50 m² wanden en plafonds gaat. Er moeten 50 m² vloeren worden afgeplakt. We denken dat we de klus rond juni 2018 willen laten uitvoeren.

Spackspuiten benedenverdieping en bovenverdieping

Wij hebben een andere woning gekocht en krijgen daarvan rond half oktober de sleutel. We gaan dan even wat klussen en willen vanaf begin november de betonnen wanden en plafonds van gipsplaten laten afwerken met spackspuitwerk. Het gaat op de benedenverdieping om 40 m² wanden en 65 m² plafond. De wanden willen we in kleur, het plafond wit. Op de bovenverdieping gaat het om 3 slaapkamers. Het plafond is daar in totaal ongeveer 65 m², de wanden respectievelijk ongeveer 25, 20 en 20 m². De oppervlakte van de wanden is een schatting, het kan dus wat afwijken. De vloeren zijn kaal en hoeven niet afgeplakt te worden. Wij willen graag uw offerte ontvangen met daarin separaat de kosten voor de beneden- en bovenverdieping.

Partners

Partners van Casius