Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Kampen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Kampen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Kampen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Kampen of directe omgeving.

195 klanten uit Kampen bevelen een bij Casius in Kampen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Kampen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Kampen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Kampen:

Inbouwkast op maat laten maken

Zojuist zie ik op jullie website dat jullie ook inbouwkasten maken. Nu wordt 15 november wordt ons huis opgeleverd en willen wij op twee slaapkamers een kastenwand plaatsen. Dit over de gehele breedte en hoogte van de slaapkamers. We zijn op zoek naar iemand die dit kan plaatsen. De kastenwand dient te bestaan uit zowel hang- als leg gedeeltes en twee schuifdeuren (mogen ook openslaande deuren zijn). De afmetingen zijn 3,20 X 0,60 x 2,70. Betreft (zie bijlage) slaapkamer 1 en 2 net achter de deur. Nu is mijn vraag, doen jullie dit en wat zouden de kosten (ongeveer) zijn voor een dergelijk project?

Vijf rolgordijnen ophangen

Monteren van 5 rolgordijnen op het kozijn

Plisséhordeur plaatsen in de tuinschuifdeur

Graag zou ik een al gekochte plissé hordeur (Bruynzeel) laten plaatsen in de schuifdeur. Afmetingen: ongeveer 1 meter bij 2 meter. Deze moet aan de buitenkans binnen het kozijn geplaatst worden, graag zo snel mogelijk.

Hordeur plaatsen

Ik heb een plissé hordeur gekocht voor mijn schuifpui bij de Praxis. Afmeting ongeveer 1.00 x 2.10 meter. Deze moet op maat gemaakt en aan de buitenkant, binnen het kozijn aangebracht worden.

Klussen in en rond het huis laten doen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren door ervaren vakmannen. Er moeten 2 deuren geplaatst worden 1 met de maat 211 bij 82,5 en een deur van 201 bij 85 cm. Ook moet het draai element van de verwarming vervangen worden want die is afgebroken. Op ons dakterras is de lamp afgebroken, wij halen een nieuwe lamp, maar wij durven het niet aan met de elektra kabels. Er zijn meerdere pogingen gedaan om gaatjes te plamuren in onze gipswanden, dit willen wij nu professioneel laten doen.

Tuinhekjes plaatsen

Ik heb bij Praxis Kampen tuinhekjes gekocht van 80 cm hoog met poort en zoek een klushulp die dat kan komen plaatsen op mijn terras. Graag contact via mail in verband met problemen met mijn gehoor.

Raam tijdelijk verwijderen

Ik ben bezig met verhuizen. Mijn bankstel is een beetje groot en past niet via de trap naar boven. Daarom wil ik tijdelijk het raam eruit laten halen. Hoe duur is dit ongeveer?

Planken met F-haak systeem aan wand monteren

8 planken bevestigen aan wand met f haak systeem alle materialen zijn aanwezig. - systeem bevestigen aan wand - zijkanten planken kantenband op strijken

Kitwerk in de badkamer herstellen

Ik wil de douchebak opnieuw laten kitten. De huidige zitranden zien er niet meer uit en kan ook niet meer schoongemaakt worden. De nieuwe kitranden moeten water-, kleur- en hygiënebestendig zijn. De douchebak is ongeveer 1 bij 1 meter. Ik ben bereid foto's te sturen van het huidige kitwerk van de douchebak.

Internetkabel doortrekken

Ik wil graag een internet kabel laten doortrekken door de muren. Zonder te boren. Helaas heb ik geen antenne doos in de kamer waardoor het heen kan. Alleen 2 stopcontacten

Zonneschermen plaatsen

2 zonneschermen plaatsen. De schermen zijn 4 meter breed. Wat zou dat kosten? Ik heb ze nog niet aangeschaft.

Inmeten plissé gordijnen

Op donderdag 8 oktober hebben wij een kijkdag van onze nieuwbouw woning. In de winkel hebben wij van de medewerkster begrepen dat er een inmeetservice bestaan zodat er iemand bij ons thuis komt inmeten. Onze vraag is of er een medewerkster onze plissé gordijnen kan komen inmeten zodat wij daarna zo snel mogelijk alles kunnen bestellen in de winkel. Inmeten van de plissé gordijnen graag op donderdag 8 oktober tussen 15. 0 uur en 17. 00 uur in Kampen. Wij horen dit graag van u.

Horren plaatsen voor schuifpui en ramen

Het gaat om 1 plisé hor voor een schuifpui en twee horren voor draai-kiepramen. Ik heb ze half maart al gekocht bij Karwei. Graag ontvang ik een prijsopgave voor in elkaar zetten en plaatsen.

Terraszonwering laten ophangen

Er moet een terras zonwering worden opgehangen.

Meubels verplaatsen

Mijn verzekering wil een offerte omdat ik waterschade hebt. Er komt een nieuwe vloer in, en daarom moeten er meubels (kasten, bankstel, was en afwasmachine, koelkast ) verzet worden wat gaat mij dat kosten kosten

Terrasoverkapping

Terassoverkapping ( 3,00 x 4,00 meter ) van dat door jullie verkochte Merk plaatsen.

Het ophangen van 2 electrische ...

Het ophangen van 2 electrische buitenzonweringen. Liefst contact per email.

Er moet een zitkuil komen in de ...

Er moet een zitkuil komen in de achtertuin met een muurtje er omheen waarin een zitgedeelte kan worden gerealiseert dmv kleine matraskussens. Verder willen wij graag een ingebouwde BBQ. De ruimte moet voldende zijn voor een bistro setje of dergelijke. Bovenlangs komt een opengewerkt frame zodat daar een druif overheen kan groeien. Wij willen zelf de stenen uitzoeken en aanleveren. Verder moet er een pad gelegd worden vanaf het terras naar de achterdeur en zitkuil. Wij hebben hier al houtdelen voor in dezelfde stijl als het terras. De tuin is licht schuin aflopend dus wellicht dat het pad trapsgewijs gemaakt moet worden om zo ook de afvoer van de grond uit de zitkuil weer te gebruiken.

In de zijgevel van de woning een raam in ...

In de zijgevel van de woning een raam in een gemetselde muur plaatsen ( spouwmuur ). Grootte raam : 1010 bij 1350. Klap/kiep raam. HR ++ glas. Bouwjaar woning : 1998.

Aanschaf en bevestigen van 2 rolluiken ...

Aanschaf en bevestigen van 2 rolluiken aan zijkant woning uit jaren dertig. Ramen zijn ongeveer 1.3 meter breed en 2.00m hoog. Isoleren van buitenmuur (spouwisolatie?), het gaat om 50 - 100m2. Betreft hoekwoning uit jaren dertig.

Vervanging oude toilet voor hangend ...

Vervanging oude toilet voor hangend toilet inclusief nieuwe betegeling.

Ik zou graag een erkerbank willen in ...

Ik zou graag een erkerbank willen in plaats van een gewone vensterbank. Het gaat om een lengte van ca. 4,37 m. Onder de ramen komt een radiator. Daarmee dient rekening te gehouden te worden zodat de warmte zich kan verspreiden. Ik kan mij voorstellen dat de erkerbank bestaat uit uit boven een brede plank (met eventueel een tweetal roosters of openingen voor warmte) en aan de voorkant uit radiatorbekleding waardoor de warmte in de woonkamer kan.

Douchecabine (merk: Dusar) installeren. ...

Douchecabine (merk: Dusar) installeren. U-vorm, dwz. 2 wanden 90 cm. en 1 zijde met pendeldeur op reeds bestaande acryl douchebak. Met 2 muursteuntjes en 1 stabilisatiebalk. Veiligheidsglas. Vakman gezocht die bij voorkeur vaker U-vorm geïnstalleerd heeft. Vereiste: nauwkeurig en net afgewerkt met kwaliteitskit.

We willen de bestaande parket vloer ...

We willen de bestaande parket vloer (lakken vloer) laten schuren en met was/olie/bijts? laten behandelen om zo een donkerde kleur te krijgen.

De muur tussen de woonkamer en de keuken ...

De muur tussen de woonkamer en de keuken moet eruit. Ipv een raam in de woonkamer moet er een schuifpui komen.