Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kast laten monteren:

Kast laten monteren

Ik wil een kast laten monteren. Het betreft een kast voor in de berging die wij dan bij Praxis kopen en de vraag is wat het kost als jullie hem voor ons in elkaar zetten. Uitgaande van een losstaande tweedeurskast.
Onze klant uit IJsselmuiden (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kast laten monteren uit heel Nederland:

Kasten demonteren, verhuizen en weer monteren

Ik wil eerst 1 kast laten demonteren en op nieuw adres laten monteren is ongeveer 2-3 km. Verder

PAX kast Ikea monteren

Ik heb een PAX kast van Ikea gekocht, 150 cm breed, 236 cm hoog met schuifdeuren. En 6 schuif-laatjes. Graag ontvang ik een offerte voor de montage incl. Aan de muur vastmaken (betonnen muur) en binnenverlichting

Pax kast van Ikea monteren

Ik wil graag een nieuwe Ikea PAX kast van 4 meter breed in elkaar laten zetten.

IKEA-kast en uit elkaar halen, verhuizen en in elkaar zetten

Ik wil graag onze IKEA PAX kast laten demonteren en monteren op een ander adres . De kast is 2. 50 meter breed en 2. 36 meter hoog met witgelakte deuren. De kast bestaat uit drie delen (2 x 1 meter breed en 1 x 50 cm breed).

Storemax kast inmeten en monteren

Het gaat om een storemax kast (hoek met twee losse kasten) die mevrouw graag wil laten inmeten en monteren. De maten van de kast zullen rond de 2700 mm hoogte, 3230 mm breedte van het grootste stuk, 2800 mm voor het minst brede stuk van de hoekkast. En voor de twee losse kasten zijn de maten van hoogte gelijk (2700 mm) één losse kast is 1600 mm breed en de andere losse kast is 1880 mm breed, alles heeft een diepte van 600 mm.

Verbouwen van de badkamer

Opnieuw tegelen wand en vloer Monteren badkamermeubel + kast Weghalen staand toilet en vervangen door een hangend toilet Weghalen radiator en vervangen door een designradiator ( +/- 9m2)

IKEA kast aanpassen en monteren

Ik heb een boekenkast van Ikea, bestaande uit 4 aparte kasten. Pas toen ik die naast elkaar zette, viel het mij op dat zowel de vloer, als de muur in mijn woning niet recht lopen, waardoor de kasten niet aansluiten. Graag wil ik informeren naar de mogelijkheden om de kasten tot één geheel te verbinden en aan de muur te bevestigen. Zie bijlage voor foto's. Overigens hoort er nog een bovendeel bij, dus er komt per kast nog een los compartiment bovenop. Ik zou graag nog een aanpassing aan de kast willen; enkele gaten in de hardboard achterkant van de kast Ik verneem graag van u. Met vriendelijke groet, Emily van Hees

Kast monteren en demonteren

Graag wil ik een kast laten plaatsen en de oude kast laten demonteren en afvoeren van de oude materialen.

Monteren van sanitair in nieuwbouw

Ik wil graag een aantal zaken laten monteren in de badkamer van mijn (nieuwbouw) woning. Het betreft: - Plaatsing badkamermeubel (wastafel, kraan, spiegel, kast) - Vervangen doucheset (inclusief het verwijderen van het oude) - Vervangen toiletfontein (inclusief het verwijderen van het oude) - Plaatsing douchedeur (nis, draaideur)

Inbouwkast afwerken met schuifdeur

In wil graag een schuifdeur plaatsen voor een kast. Ik heb een inbouwkast, maar die wil ik dichtmaken met een schuifdeur. Rails moeten er ook bij. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor het monteren.

Partners

Partners van Casius