Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor toiletpotten vervangen:

Toiletpotten vervangen

Ik wil 2 toiletpotten vervangen, 1 beneden en 1 boven in de badkamer.Het zijn geen hangende toiletten maar hebben een afvoer in de muur(boven) en in de vloer(beneden). Er hoeven geen tegels verwijdert te worden. De toiletten hebben we nog niet aangeschaft.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletpotten vervangen uit heel Nederland:

Verhoogd toilet van Praxis laten plaatsen

We willen twee toiletten laten vervangen door verhoogde toiletpotten. Een toilet is staand en de ander zwevend.

Verbouwwerkzaamheden aan een woning

Wij krijgen in mei de sleutel van ons huis uit 1976 in Vlaardingen. Wij willen de badkamer van 5 m2 vernieuwen. Hoeveel kost het om de badkamer te slopen en op te bouwen. Het gaat om keramische tegels. Verlaagd plafond of gestuukt, inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel. Radiator. Daarnaast willen we 2 toiletten laten slopen en opnieuw opbouwen. Nu zit er een toiletpot met beneden afvoer in. Dit zouden hangende toiletpotten moeten worden. Geheel betegeld en plafond gestuukt. Ook willen we de zolder aanpakken. Alle oude muren eruit (gasbeton en hout) en later nieuwe wanden inclusief elektra en een vliering. Er komt een dakkapel van circa 4 à 5 meter. Deze moet nog afgetimmerd worden. Het dak wil ik laten isoleren met is over Amarillo. Isolatie is nu nagenoeg niets. Er is al een vaste trap en de cv hoeft niet verplaatst te worden. Wij willen ook 7 aluminium deurkozijnen laten vervangen voor houten kozijnen met bovenlicht. Ik begrijp goed dat het lastig is om een prijsindicatie te geven. Voor verdere uitleg kunt u mij bellen.

Toiletpotten vervangen

Wij willen onze twee huidige vlakspoel staande toiletpotten laten vervangen door diepspoel staande toiletpotten. We hebben de nieuwe potten al gekocht bij Praxis. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Verschillende klussen in huis laten uitvoeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - De garagedeur isoleren met behoud van de deur die er nu in zit; - De 2 buitendeuren met dezelfde maten dienen te worden omgewisseld inclusief hang- en sluitwerk; - De toiletpotten vernieuwen. Graag ontvang ik hier wat advies over of alleen de potten vervangen dienen te worden of het gehele toilet.

Standleidingen vervangen

- aanbrengen van 2 nieuwe pvc rioleringen vanaf de horizontale riolering tot het dak als riool ontluchting, - slopen en afvoeren van de bestaande gietijzeren riolering, - openhakken van de bestaande schacht en het afvoeren vh puin hiervan, - demonteren van de bestaande toiletpotten, - treffen maatregelen i.v.m. sloopwerkzaamheden en afvoer van bestaande riolering - GEEN Herstelwerkzaamheden, zoals tegelen, stuken o.i.d.

Plaatsen van twee toiletten

Ik wil graag 2 toiletpotten laten vervangen. Model Hydra duoblok met vloerafvoer productnummer 351892 op 1e verdieping plaatsen + verwijderen bestaande toiletpot met hoge hangende stortbak (maar niet meenemen) en plaatsen Hydra duoblok PK met productnummer 351893 plaatsen op BG + verwijderen bestaande toiletpot (met lage hangende stortbak). Dus leveren en monteren twee toiletpotten. Urgent want de bewoonster is hoogzwanger. Kunt u binnen nu en een week dit verzorgen voor ons?

Vervangen van staande toiletpotten

Ik heb op dit moment in mijn woning 2 staande toiletpotten die ik wil laten vervangen. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te komen beoordelen en mij te adviseren. Ik overweeg een hangend toilet maar wil ook de prijs weten voor het plaatsen van nieuwe staande toiletten.

Inloopdouche maken en toiletpotten monteren

Ik wil een inloopdouche laten plaatsen en 2 toiletpotten laten vervangen. Er staat nu een douchebak en douchecabine (90x90), deze verwijderen. Vervolgens waarschijnlijk onder de douchebak betegelen. Optioneel nog een bad plaatsen. De staande wc potten moeten worden verwijderd en ik wil graag twee hangende toiletten met inbouwreservoir. Graag ontvang ik een offerte.

Toiletten in een kantoorpand verbouwen

Wij willen in ons kantoorpand wat bestaat uit 3 verdiepingen, 5 toiletgroepen laten vervangen. In totaal zijn er zes groepen waarvan 1 toiletgroep al gedaan is. Elke verdiepingsvloer heeft 2 toilet voor de dames en de heren, dat wil zeggen in totaal 4 toiletten. Alle vijf toiletgroepen willen we laten opknappen. Er zijn nu nog staande toiletpotten, dat moeten hangende potten worden. Zowel bij de dames als de heren. Een halfhoog muurtje maken per hangend toilet en deze afwerken met tegelwerk. Ook de vloertjes betegelen. Afmonteren, afkitten, materiaal afvoeren e.d. Het voorportalen hoeven niet gedaan te worden. De toiletruimtes zijn per stuk ongeveer 1 x 1 meter. We zien graag uw reactie tegemoet.

Nieuwe toiletpotten plaatsen

De oude potten hebben een defecte stortbak en moeten vervangen worden. Geen zwevend toilet.