Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor stuk van vensterbank afslijpen:

Stuk van vensterbank afslijpen

Ik heb een een erker een brede vensterbank. Ik wil van de zijstukken een stuk laten afslijpen, omdat de bank er niet goed tussen past. Materiaal is natuursteen. Ongeveer 40 bij 8 cm en dan 2x.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuk van vensterbank afslijpen uit heel Nederland:

Granol aanbrengen onder vensterbank

Het gaat om een stuk van van 5,50 meter bij 2 meter onder de vensterbank. Door waterschade dient dit gedeelte opnieuw aangepakt te worden. De offerte zal worden ingediend bij de verzekering, hierna zal de vakman het werk moeten uitvoeren. Wanden Vierkante meter: 11 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Granol, boomschorseffect Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Op maat gemaakte erkerbank realiseren

Een erkerbank die radiatoren verhullen, maar wel warmte doorlaat. Tevens opbergmogelijkheid onder de zitting. De diepte is 85 cm. Twee zijkanten zijn 122 cm breed. Middelste stuk is 90 cm breed. Hoogte vensterbank is 72 cm. De zitting zou op 42 cm moeten komen. Graag ook het hout in RAL 9010 spuiten. Wat zou dit kosten en hoe lang duurt dit?

Zolder verbouwen

We zijn aan het overwegen om onze huidige rommelzolder te (laten) verbouwen. Het gaat om een zolder van ongeveer 9 bij 6 meter met een schuin dak van ongeveer 30 graden. De hoogte van de nok is ongeveer 2,55 meter. We staan op het punt om de opdracht te geven om in ieder geval aan de achterkant een dakkapel van ongeveer 5 meter te laten plaatsen. Ik krijg graag een gevoel van de te verwachten kosten. Een range of een gemiddeld bedrag ter indicatie zou helpen om een gevoel te krijgen of dit betaalbaar is voor ons. Ik denk hierbij zelf aan de volgende punten, het zou fijn zijn als we per punt een indicatie konden krijgen: - Vervangen van de huidige trap naar de zolder. Dit is een trap met twee kwarten. De huidige trap is gehobbeyt door de vorige bewoner en is een gedrocht. - Plaatsen van een afscheiding (hekje? ) aan de bovenkant van de trap - Plaatsen van een scheidingswand om een voorzolder, waar de cv, Wasmachine en droger op moeten komen en een kamer te maken. - Plaatsen van een dakraam (per stuk). We zitten aan 1 tot 3 ramen te denken aan de voorkant. - Isolatie van het dak. Het dak is momenteel niet geïsoleerd. De achterkant wordt grotendeels geïsoleerd door de dakkapel. Het restant aan de achterkant en de voorkant zouden dan nog geïsoleerd moeten worden. - Elektra werkzaamheden. Aanleggen van stopcontacten en lichtschakelaars en wellicht het verleggen van bestaande leidingen. - Verwarming aanleggen - Vensterbank bij de dakkapel maken - Afwerken van muren en plafond, inclusief de binnenkant van de dakkapel Dat zijn wat mij betreft de grote onderdelen. Uiteraard staan we open voor aanvullende ideeën. Ik ben van plan om de muren zelf te verven en zelf een vloer te leggen.

Schilderwerk aan de buitenkant

Schilderen van openslaande balkondeuren + 1 stuk raam+kozijn . En vensterbank aan de achterkant ook eerste verdieping geen foto van En de boeideel aan de voorkant. Stellingen zijn waarschijnlijk nodig.

Vensterbank vervangen

Vensterbank vervangen omdat er twee tegels stuk zijn, inclusief aankoop van tegels zelf. De vakman voert het afval zelf af, stukadoort een klein stukje van de zijkant van de muren en schildert de zijkant van de muur doordat de tegels weggebikt worden. De vakman tipt/werkt bij het houtschilderwerk bij indien dit door het verwijderen van de tegels wordt beschadigd. Diepte van de tegels is tot het raam 30 cm en de tegels zel zijn ongeveer 35-45 cm. Breedte vensterbank is 274 cm. Het betreft een jaren 70 woning met van die jaren 70 tegels mat. Liefst vergelijkbare tegels omdat de vensterbank aan de andere kant anders teveel verschilt. Graag goed te werk gaan door een degelijke vakman die voor kwaliteit gaat en nauwkeurig is. Graag met een offerte om naderhand geen discussie te krijgen over de all in prijs. Uitvoering in januari maar wel graag alvast een indicatie van de kosten.

Vensterbanken verbreden

Ik wil in mijn woonkamer de vensterbanken verbreden. Ze zijn nu 20 cm breed (tegels) en ik wil er een MDF vensterbank van 30 cm breed van maken. De totale breedte van het voorste raam is 310 cm (gemeten vanaf de beide hoekpunten) dus er moet dan een vensterbank komen van minimaal 405 cm lang en 30 cm breed. Type MDF kleur wit. Betreft 1 groot raam, stuk muur en dan een kleine raam. (zie foto 1 in de bijlage) De andere vensterbank is 145 breed en bestaat uit 2 kleine ramen met een stukje muur er tussen. Hier moet dus een vensterbank komen van minimaal 250 cm type MDF en kleur wit. (zie foto 2 in de bijlage). In beide situaties moet de vensterbank doorlopen over de gehele breedte.

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

In ons appartement willen wij aan de achterzijde in de buitenmuur een kattenluik plaatsen. De muur is ongeveer 30 cm dik. Het stuk waar het om gaat ligt van binnenuit gezien onder de vensterbank.

Tegelwerk op vensterbanken vervangen door hardsteen

Ik heb in mijn woning momenteel 2 vensterbanken met donkergrijze tegels van ongeveer 20 x 30 cm. Tijdens een klus heeft een maat van mij op de vensterbank gestaan en toen is er een grote hoek afgebroken. Hij heeft de schade aangemeld bij zijn WA-verzekering. Ik wil de schade laten repareren, maar de tegels zijn niet meer verkrijgbaar. Dit betekent dat beide vensterbanken van 270 x 30 cm vervangen moeten worden. Ik wil er nu graag hardsteen op, uit één stuk. Ik laat dit hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Hardstenen blad van schiereiland verzagen

Wij gaan de indeling van onze keuken veranderen. Er is een lege muur waar een kastenwand over de volle breedte gaat komen en daar dient het aanrecht met een verloop van de vensterbank tegen aan te komen. Het huidige schiereiland heeft een blad van Belgisch hardsteen van 2 cm dik. Van dit blad moet een stuk aanrecht en vensterbank worden gezaagd, waarna het schiereiland verwijderd moet worden. Het blad lijkt 6 cm dik te zijn doordat er aan de zijkanten 4 cm op is gelijmd, dit moet in het nieuwe gedeelte ook zo blijven. Het huidige blad bestaat niet uit een stuk maar is aan elkaar gekit. Wij ontvangen voor deze werkzaamheden graag een prijsopgave en termijnindicatie voor de uitvoering.

Timmerman voor reparatie keukenraam

Bij een poging tot inbraak hebben ze met een koevoet ons keukenraam willen openmaken/breken. Gelukkig niet gelukt. Drempel/vensterbank is stuk en ook het kozijn aan de onderkant. Weet niet of de benaming goed is, maar de vensterbank is gemaakt van 'lamokoot woodstone'. Voor ons gevoel (veiligheid) zou ik het graag binnen twee weken gerepareerd hebben, indien mogelijk. Voor verzekering een gedetailleerde offerte nodig.