Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hengelo of directe omgeving.

590 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hengelo:

Een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen

Ik zoek een aannemer die een fundering kan maken ten behoeve van een kunststof Keter Factor 88 tuinhuis en het plaatsen van deze tuinhuis. De tuinhuis is reeds in bezit, het materiaal voor de fundering nog niet aangezien ik niet weet wat daarvoor nodig is. De fundering moet ongeveer 257 bij 255 cm zijn. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin die bereikbaar is via de steeg.

Toiletpotten vervangen

Ik wil 2 toiletpotten vervangen, 1 beneden en 1 boven in de badkamer.Het zijn geen hangende toiletten maar hebben een afvoer in de muur(boven) en in de vloer(beneden). Er hoeven geen tegels verwijdert te worden. De toiletten hebben we nog niet aangeschaft.

Douchecabine installeren

Ik wil een douche cabine met hoek instap laten plaatsen. Ik heb hem zojuist besteld en wil hem eventueel eind maart laten plaatsen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Inmeten en vervangen van 3 dakramen

Ik wil 3 dakramen vervangen (ongeveer 40 jaar oud). Graag zou ik deze willen laten inmeten omdat ik niet weet welke dakramen er besteld moet worden. Na de bestelling zou ik deze ook graag willen laten vervangen. De afmetingen zijn 108 bij 112 cm. Het gaat om een schuin dak.

Klussen in en om het huis

Ik wil een aantal klussen in en om het huis laten uitvoeren: - lamp voor en achter buiten ophangen - lamp in de slaapkamer ophangen - plankje in de wc ophangen - haak aan de schutting - houder vlaggenstok aan de muur bevestigen.

Zonnescherm verwijderen en afvoeren

Op de begane grond hebben wij een zonnescherm van ongeveer 2.50 meter breed. Deze dient te worden verwijderd en afgevoerd. Het zonnescherm is ongeveer 1 meter uit.

Schutting monteren

Het plaatsen van een schutting voor een bestaand metalen hek (strak er tegenaan). Over de lengte van ongeveer 5. 40 meter 3 schutting delen van 1. 80 (4 palen) plaatsen in de grond. Op de bijgevoegde foto is het hek / de locatie te zien waar de schutting geplaatst zal moeten worden. Het klimop wat tegen het hek aan groeit is voor de montage verwijderd.

Hordeuren voor tuindeuren laten plaatsen

Ik Wil graag 2 hordeuren laten plaatsen. Bij de tuindeuren.

Schaduwdoek

Ik wil bezien welke mogelijkheden er zijn om een schaduwdoek op een terras te laten monteren

Plissé deurhor plaatsen

Ik wil een plissé deurhor plaatsen. Deze is 199 bij 100 cm. Deze moet iets ingekort worden.

Raamhorren monteren in houten kozijnen

Ik wil graag raamhorren aanschaffen voor 5 ramen (1 in de woonkamer en 4 boven). Wat gaat het mij kosten als ik deze laat monteren en op maat laat maken? En wat gaat het kosten als ik ze alleen laat monteren en zelf op maat maak?

Windschermen buiten monteren

Oprolbaar windscherm monteren. 2 stuks.

Inmeten en plaatsen van plissé gordijnen

Ik wil graag een offerte op laten maken voor 2 ramen voor plissegordijnen ( top-down en bottom-up) Zou u contact met mij op komen nemen hiervoor.

Zanzibar douchecabine monteren

Ik heb een douchecabine gekocht en ik zou graag willen dat deze gemonteerd wordt. De medewerker in de winkel verwees me naar deze pagina. Het gaat om de montage van: - een douchewand (Aquavive douchewand zijwand Zanzibar chroom 90 cm) - draaideur (de Aquavive douche draaideur Zanzibar chroom 90 cm). Ik zou graag een offerte willen ontvangen.

Twinny load fietsdrager

Ik heb een twinny e base fietsdrager bij jullie gekocht. Vraag zouden jullie deze ook in elkaar kunnen zetten,en wat kost dit evt.

Luxaflex Duette inkorten

Ik wil graag een duette in laten korten kan dat? Het gaat om 10 cm korter maken. En daarbij zou ik ook graag willen weten wat de prijs is als jullie een duette inkorten? Weet bij de andere de afmeting niet .

Ophanging veersysteem vlizotrap repareren

Vlizotrap repareren. Ophanging van de trap aan de linkerkant is afgebroken. Trap "hangt" nog alleen maar aan de rechterkant, ophangsysteem moet waarschijnlijk vernieuwd worden. Graag de vlizotrap zo repareren dat het soepel loopt. De ontbrekende veer heb ik nog.

Stuk van vensterbank afslijpen

Ik heb een een erker een brede vensterbank. Ik wil van de zijstukken een stuk laten afslijpen, omdat de bank er niet goed tussen past. Materiaal is natuursteen. Ongeveer 40 bij 8 cm en dan 2x.

Jaloezieën inmeten en monteren

Wij zijn geïnteresseerd in de houten witte jaloezïen van de gamma, maar we zijn bang dat we de verkeerde maten gaan bestellen en dat zou zonde van het geld zijn. We hebben drie ramen in de woonkamer en twee in de keuken. Maar we weten niet wat handig is om van hem vanaf het plafond te doen of van kozijn tot kozijn. We zouden graag willen weten wat het kost om iemand de inmetingen te laten doen en de montage.

Rolluiklint vervangen en rolluiken schoonmaken

Ik wil graag 3 rolluiken laten schoonmaken op de 1e verdieping. Ik wil 4 rolluiklinten vervangen, 3 op de eerste verdieping en 1 op de begane grond.

Wastafelkraan vervangen

De oude wastafelkraan moet eraf en ik wil een nieuwe erop gemonteerd hebben.

Tapijt verwijderen

Wij willen het tapijt laten verwijderen uit de flat van mijn moeder. Een totaal oppervlakte van 55 m2. Het is op de 2e etage aan het eind van de gang, lift aanwezig in het midden van de gang. Tapijt ligt verlijmd, geen ondervloer. Het gaat om een woonkamer, 2 slaapkamers en halletje. Moet nog in september worden uitgevoerd.

Deurhor in een kozijn maken

Ik zou graag in het kozijn van mijn balkondeur een deurhor geplaatst willen hebben. De deurhor heeft een afmeting van 100 x 199 cm en moet op maat gemaakt worden voor een balkondeur van 84,5 cm breed en 196,5 cm hoog. Zou u aan kunnen geven of u dit kunt monteren en hoeveel dit gaat kosten.

Zonnescherm buiten monteren

Hert monteren van een zonnescherm. Een elektrisch bedienbaar scherm. Het scherm is 3.40 meter lang en heeft een uitval van 2.50 meter. Elektra zit in de buurt. Er moeten chemische ankers gebruikt worden. Het oude scherm haal ik er zelf af.

Spanplafond monteren in de speelkamer

Ik wil graag een speelkamer van spanplafond laten voorzien. Dit moet gebeuren aan draagbalken onder het platte dak. De afmetingen zijn: 3.60 meter x 2.30 meter. Bestaand lichtpunt handhaven, óf 1 lamp of een aantal spotjes. Het is het verlengde van de keuken.