Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolgordijnen inkorten en monteren:

Rolgordijnen inkorten en monteren

Een drietal rolgordijnen inkorten en monteren. Enkel de breedte dient aangepast te worden.
Onze klant uit Hellendoorn (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolgordijnen inkorten en monteren uit heel Nederland:

Rolgordijnen inkorten en ophangen

Ik wil 2 rolgordijnen laten inkorten en ophangen.

Rolgordijnen ophangen en inkorten

Graag 3 rolgordijnen ophangen en op maat maken. Betreft een serre met in een schuine hoek geplaatste ramen.

Rolgordijnen inkorten en ophangen

Het betreft in totaal 4 rolgordijnen waarvan 3 met de huidige maten: 1,2 meter x 1,75 meter 1 daarvan heeft de huidige afmetingen 2 x 1,75 meter. De afmetingen die ik nodig heb: 3x 1,1 meter breed x 1,75 meter lang 1x 1,9 meter breed x 1,75 meter lang Ze zijn al in huis. Graag hoor ik van u.

Rolgordijnen en vensterbank monteren

Ik heb een paar klussen die ik wil laten uitvoeren: Ik wil 3 rolgordijnen laten inkorten en ophangen op 1 adres en ik wil een vensterbank laten plaatsen. Materialen zijn aanwezig.

Rolgordijnen inkorten en ophangen

We gaan verhuizen en willen graag vijf rolgordijnen kopen die momenteel in de aanbieding zijn bij Praxis. We zouden de rolgordijnen graag door een klusjesman in de breedte laten inkorten zodat deze in de ramen passen. Monteren kunnen we in principe zelf, maar we zouden ook daar een offerte voor willen. Apart van het inkorten. Aangezien de actie loopt tot en met zondag, zouden we graag snel reactie ontvangen.

Rolgordijn inkorten en monteren

Dag, we gaan verhuizen. Hebben mooie kant en klare rolgordijnen gezien bij praxis die nog ingekort moeten worden in de breedte en evt. Ook gemonteerd moeten worden. We vroegen ons af wat het kost om 5 rolgordijnen in te korten en apart evt. Het monteren.

Duorolgordijnen inkorten en ophangen

We hebben 2 duo rolgordijnen van 160 cm breed en we willen ze inkorten naar 153 cm en verder ophangen. Graag reactie liever via email.

Ophangen rolgordijnen in de slaapkamer

Twee rolgordijnen in de breedte iets inkorten. Een raamhor en een deurhor. Wat kost het om dit te laten doen? Wij kopen ze zelf bij de Gamma bouwmarkt (Rotterdam of Capelle al naar gelang van de voorraad). Er is geen haast mee maar we willen wel graag nu een prijsopgave van u.

Duo rolgordijnen inkorten en ophangen

Ik wil graag iemand in Nijmegen die voor ons kan 2 duo rolgordijnen inkorten en ophangen en verder 3 raamrolgordijnen ophangen.

Laminaat leggen en behangen met vinyl

Het betreft 32 m2 laminaat inclusief plinten en ondergrond leggen. Twee kamers behangen ongeveer 12 a 14 stroken vinylbehang. Wasmachine en gasfornuis aansluiten. Simpel slot in een poortdeur monteren. Ophangen rolgordijnen en of inkorten. Eventueel nog wat sauswerk. Graag iemand die mij de 17 of 18de juli al kan helpen, eventueel een week eerder.

Partners

Partners van Casius