Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hardenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hardenberg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hardenberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hardenberg of directe omgeving.

52 klanten uit Hardenberg bevelen een bij Casius in Hardenberg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hardenberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, tuin bestrating leggen, toileten en badkamer renovatie, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hardenberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hardenberg:

behangen beneden en bovenverdieping

Voor onze nieuwbouw woning die 4e kwartaal 2020 opgeleverd wordt willen wij offertes/informatie omtrent het behangen van de beneden en bovenverdiepin. Zie de bijlage voor alle afmetingen.

Hangtoilet en reservoir plaatsen

Er moet een reservoir en hangtoilet gemonteerd worden. Het gaat enkel om de montage van het reservoir en het toilet, de rest regelen wij zelf allemaal. Het materiaal schaffen wij ook zelf aan.

Gordijnrails ophangen en buigen

Plaatsen van gordijnrails op de benedenverdieping met bochten aan beide zijde. Gaat om 10 meter verdeelt over 5 ramen.

Hordeur laten plaatsen

Ik wil graag een hordeur laten plaatsen aan de buitenkant van mijn buiten deur. Ik wil ook graag dat er wordt gemeten want ik ken de afmetingen niet. Want aan de binnenkant gaat niet. De deur draait naar binnen. En de kozijnen zijn van hout. Het zijn nieuwe appartementen.

Horizontale aluminium jaloezie monteren

Ik wil bestellen en te installeren horizontale jaloezie (aluminium) kleur: WIT, productnummer: 523864, type: 180 x 180 cm, 201, lengte: 25 mm, prijs: 37,46 euro per stuk. Ik wil graag 2 (twee) stukken te bestellen. Is het mogelijk om te leveren en te installeren om zo snel mogelijk, wenselijk op maandag 26 juni? Ik zal wachten uw antwoord op mijn e-mail: Mila-

Laminaat leggen en kast monteren

Ik zou graag ongeveer 30m2 laminaat inclusief ondervloer door jullie willen laten leggen en een zweefdeurkast in elkaar willen laten zetten. Er ligt nu een tapijtvloer. Kunnen jullie mij een globale indicatie van de kosten sturen. Prijs laminaat en kast graag apart opgeven en als ik beide doe wat is dan de prijs. Ik heb het materiaal in bezit.

Nesling schaduwdoek met palen inmeten en monteren

Palen en een schaduwdoek inmeten en monteren. Het gaat om een doek van 5 x 5 meter. Het moet bij een instantie geplaatst worden. Aan de houten gevel bevestigen op twee punten en een tweetal palen plaatsen. Ik kan foto's mailen van de situatie. We zijn zelf dealer van de doeken. We leveren zelf de materialen en zoeken dus iemand voor de installatie van het doek.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Het gaat om twee horren op de slaapkamer. Op maat maken en monteren en tele-uitzetijzers monteren. We hebben kunststof kozijnen.

4-deurs kledingkast in elkaar zetten

Ik heb een 4-deurs kledingkast van 1.96× 2.15 meter groot. Wat zijn de kosten om deze in elkaar te laten zetten?

Rails bevestigen voor gordijnen

Ik wil graag een rails van 3.6 meter breed laten ophangen voor overgordijnen.

Hanglampen laten monteren

Ik wil 3 hanglampen laten monteren. Lampen heb ik in bezit

Laminaat in 5 kamers leggen

Ik wil laminaat van de gamma gelegt hebben in mijn appartement, hier is een lift aanwezig. Ik heb 5 kamers ( die aan elkaar zitten ) de oppervlakte is 62 m2 en heb hier 28 pakken voor nodig, deze pakken moeten ze dan ook komen brengen. De plintjes moeten er ook nog aan.

Montages en klussen in een chalet

Ik wil een aantal kussen laten uitvoeren: 3 rolgordijnen of Luxaflex ophangen in het chalet, 2 rolgordijnen in het schuurtje en 1 aanrechtkastje ophangen.

Trekband van de lamellen laten repareren

Trekband van de lamellen repareren. Touw waarmee je ze open trekt. (dus niet het draad waarmee je lamel draait maar het touw waarmee je ze wegschuift/openschuift)

Tussenwand plaatsen

Wij willen graag kamer en keuken kunnen afsluiten. Het huis heeft een U indeling waarbij wij dan 1 gedeelte via een tussenmuur willen afsluiten. Dit dient een eenvoudige oplossing te zijn zoals een tussenwand met schuifdeuren. In de gehele woonkamer ligt nu een plavuizen vloer met daaronder een vloerverwarming.

Keuken en badkamer

De keuken en badkamer zijn in dit huis nog orgineel. Jaren 60. De badkamer is klein en onhandig door dat er vanuit de slaapkamer en keuken een inbouwkast inzit. De ruimtes zijn onhandig en oud. Graag willen we fijner wonen d.m.v. verbouwen. Ons budget is niet zo groot, graag zou ik weten of er mogelijkheden zijn.

Verbouwing van schuur

Dak van de schuur van ongeveer 5 x 2,5 meter moet nog isolatie tussen en dan gipsplaten er tegen aan. De muren stukadoren en betegelen tot aan de helft, bovenste helft plak ik glasvezelbehang. Vloer betegelen. Radiator plaatsen, in halletje (zit aan elkaar) zit verwarming, doortrekken.

Spiegel vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van een spiegel van een badmeubel.

Een badkamer renoveren, dus huidige ...

Een badkamer renoveren, dus huidige vloer verwijderen, afvoeren verleggen, wanden betegelen, electra werk, hangend toilet verplaatsen, wandje metselen, plafond en ventilator aanbrengen, en meubilair monteren, enzv.