Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schilderijen en spiegels ophangen:

Schilderijen en spiegels ophangen

Ik wil 2 schilderijen met lijst 1m25 B x1m35 H// 1m50 B x1m37 H en 2 oude spiegels in lijst 76cm B x1m34 H// 67cm B x 92cm H laten op hangen (betonnen muren) Wat gaat dit totaal incl. BTW kosten ivm contant afrekenen/ Ik pin altijd. Mvg,
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderijen en spiegels ophangen uit heel Nederland:

Montageklussen na de verhuizing

Ik ben onlangs verhuisd en wil nu enkele montageklussen laten verzorgen. Ik wil 9 gordijnrails laten plaatsen en 2 horizontale lamel-jaloezieën. Verder moeten er enkele kastjes, spiegels en schilderijen worden opgehangen. Ook wil ik een TV laten monteren met muurbeugels. In de hal wil ik 2 m² vinyl pas laten snijden. Alle materialen heb ik al voorhanden, dus als er een vakman tijd heeft, kan dit snel worden uitgevoerd.

Verschillende dingen ophangen in huis

Ik wil een aantal klussen in mijn huis doen: twee lampen ophangen, 2 spiegels, sommige schilderijen een twee rolgordijnen monteren.

Diverse klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil een grote garderobe kast in elkaar zetten. Ook een kapstok, schilderijen en spiegels ophangen.

Rolgordijnen en andere spullen ophangen

Ik wil graag 6 rolgordijnen, 2 spiegels, 2 planken en 4 schilderijen laten ophangen. Als het kan op niet al te lange termijn, met name de rolgordijnen kan ik nu goed gebruiken.

Meubels in elkaar zetten en andere klusjes

Voor een appartement in Amsterdam ben ik op zoek naar een of meerdere klusjesmannen die voor ons alle meubels in elkaar kunnen zetten, en schilderijen, spiegels, kapstokken, lampen en schappen ophangen en kleine klusjes doen, zoals een trapleuning ophangen en een balkon schoonspuiten. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat het in een paar dagen allemaal geregeld is, dus daarom misschien twee klusmensen tegelijk? Bovendien daarbij graag ook afval afvoeren van alle meubels en klusafval. Mijn vraag is wat dit per uur zal kosten, en wat jullie schatting is hoe lang dit zal duren. Het betreft een appartement van ongeveer 60 m2, woonkamer, 1 slaapkamer en 1 studeerkamer met standaard meubels (Leenbakker, Haco, etc. ) Bed, bank, kledingkast, tafel, bureau, eet stoelen, salontafel, TV meubel, boekenkast, etc. Kunt u mij een offerte sturen?

Montage- en installatiewerk

Ik wil graag wat gaten laten boren in beton en gipswanden en enkele schilderijen en spiegels laten ophangen. Elektra doortrekken in de badkamer van het plafond naar de wand voor een spiegelkastje met lampje.

Montagewerk na een verhuizing

Ik ben net verhuisd en er moet het een en ander worden opgehangen. Een daarvan is mijn Artemide tolomeo lamp. Verder een zware plafond fan en 2 kolomkasten in de badkamer. Verder zijn er nog een aantal schilderijen, spiegels,lampen en diverse rekjes en plankjes die opgehangen dienen te worden. Tevens dienen de aansluiten voor de wasmachine en droger aangepast te worden.

Spiegels, schilderijen en stalen staven voor een raam monteren

Ophangen van schilderijen, foto's en spiegels, waarvan 1 spiegel erg zwaar is (keilbout?). Aanbrengen van een paar ijzeren staven ter beveiliging van een klein raampje. Staven zijn 70cm lang, deze heb ik. Gaatjes inboren en met sterke schroeven, die ik ook heb, bevestigen op het kozijn (hout). Monteren kleine Luxaflex, heb ik al, voor datzelfde raampje. Drempel woonkamerparket vast zetten. Voorkeur 13 juni in de middag of anders 15 juni in de middag.

Elektra- en timmerklussen in huis

3 TL-bakken ophangen aan plafond en een plafondlamp ophangen. 2 kledingkasten met zweefdeuren vermaken i.v.m. niet passen achterzijde muur, in het hoekje zit een balk. De kast hoeft niet smaller gemaakt te worden. Schappen en planken aan de (deels betonnen) muren hangen, schilderijen en spiegels op hangen.

Montagewerk na een verhuizing

Daar wij gaan verhuizen is er een aantal werkzaamheden die door de vakman uitgevoerd dienen te worden: - Ophangen van spiegels; - Schilderijen; - 5 plafondlampen; - 2 buitenlantaarns.