Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Enschede of directe omgeving.

1158 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinmuurtje metselen, klussen in huis rondom verhuizing, asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren, laminaat leggen en andere klussen, plafond witten en laminaat leggen, kledingkast in elkaar zetten en laminaat leggen, schutting plaatsen, vloer egaliseren, tegels verven in de badkamer, houten vlonders op maat maken, ligbad in de badkamer plaatsen, schermen plaatsen, laminaat en het verplaatsen van spullen, aantal klussen in het huis uitvoeren, aantal klussen uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Enschede:

Elektra- en boorklusjes in huis

1. Het aansluiten van 2 spots op de centraaldoos in de huiskamer en de lichtschakelaar. 2. Het aansluiten van een 4-voudig stopcontact met randaarde in de keuken. 3. Het boren van 10 gaatjes in het plafond voor de bevestiging van 5 beugeltjes voor 2 rolgordijnen in een slaapkamer. Alle materialen zijn aanwezig.

Hor monteren in een houten kozijn

Graag laat ik een raamhor monteren in de keuken op de begane grond. Ik heb de hor reeds in huis. De afmeting is 1.23 meter breed x 1.50 meter hoog. Merk Bruynzeel, van de Gamma. Graag hoor ik wat de kosten zijn.

Draaimechanisme van een zweefparasol repareren

Draaimechanisme van mijn hartman prestige parasol is dolgedraaid

Slaapkamer opknappen

Ik wil een kleine slaapkamer van ongeveer 2.50 bij 3.50 meter laten opknappen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Houten kledingkasten afbreken en afvoeren; - Alle gaten in de muren dicht maken; - 3 muren schilderen van ongeveer 250 x 350 cm; - Een gedeelte muur van 100 x 240 cm moet eerst worden voorbehandeld voordat er geschilderd kan worden; - Laminaat plaatsen ongeveer 250 x 350 cm; - Hanglamp vervangen; - Plafond schilderen ongeveer 250 x 350 cm. Ik heb nog geen materialen aangeschaft. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Klussen in nieuw huis

Ik krijg een nieuwe huis, hier moet van alles gedaan worden: behangen, trap schilderen, lampen ophangen en een gordijn rail monteren.

Hordeur monteren

Ik zou graag z.s.m. een offerte willen ontvangen voor het monteren van een hordeur. Ik heb de hordeur nog niet aangeschaft. Het gaat om een buiten (tuin)schuifdeur. Wij hebben ijzeren kozijnen. Ik denk dat het ongeveer 2.20 meter hoog en iets meer dan een meter breed. Het liefst wil ik het binnen een week.

Rolluik elektrisch maken

Rolluik is door de wind uit zijn systeem geslagen. Er zijn twee panelen krom. Kan hem niet meer oprollen. Wat kost het om dit te repareren?

Hordeur monteren

Graag zou ik een rolhordeur van Bruynzeel de 600 serie laten monteren. De benodigde roldeur is reeds bij mij thuis.

Plissé hordeur van Bruynzeel monteren

Zie bijgesloten foto. Het opmeten en monteren van schuifpui deur voor een plisse hordeur van Bruynzeel.

Horren plaatsen

Graag laat ik 2 horren monteren. Ik heb de horren nog niet in huis gehaald, omdat ik denk dat jullie beter een product aan kunnen wijzen. Het gaat om twee raamhorren. Het eerste raam (de belangrijkste) zou in de muurkanteling gemaakt kunnen worden, breedte moet dan precies op 86.6 (eigen afmeting) gemaakt moeten worden, de lengte minstens 105. (links en rechts is muur, bovenkant is houten kozijn) Het zou ook op de muur kunnen, mits het lukt met de gordijn, dan zou een mooie breedte 95 cm zijn en ook weer minstens een lengte van 105 cm. (Overal: links, rechts, boven is muur) Voor het tweede raam geldt, 75 cm (eigen afmeting) bij minstens 98 cm (in het houtendakkozijn, dus moet precies de lengte van de breedte zijn) En de kosten van het plaatsen? Ik hoor graag van jullie.

Deurhor monteren

Ik heb een deurhor nodig van c.a. 82 cm breed en 2 meter hoog. Wat kost bij de Gamma een plissé hor of een rolhor inclusief inmeting en montage.

Horren monteren

Graag laat ik 2 horren monteren. Ik heb de horren nog niet in huis gehaald, omdat ik denk dat jullie beter een product aan kunnen wijzen. Het gaat om twee raamhorren. Raam 1 (Belangrijkste) zou in de muurkanteling gemaakt kunnen worden, breedte moet dan precies 86,6 cm (eigen afmeting) worden. Lengte minstens 105 cm. Links en rechts is muur, bovenkant is houten kozijn. De raamhor zou ook op de muur kunnen, mits het lukt met het gordijn, dan zou een mooie breedte 95 zijn en ook weer minstens een lengte van 105 cm. Overal, links, rechts, boven is muur. Raam 2 (zie foto 2) is 75 cm eigen afmeting) bij minstens 98 cm. Is in het houten dakkozijn, dus moet precies de lengte van de breedte zijn. Zouden jullie een offerte willen maken van de producten? En de kosten van het plaatsen? Ik hoor graag van jullie.

Knikarmscherm inkorten

Ik heb aan de gevel op de begane grond van mijn woning een knikarm zonnescherm hangen van 500 cm lang. Ik wil dat scherm laten inkorten naar 480 cm. Ik kan zelf meehelpen bij het verwijderen en later weer monteren van het scherm. Ik hoor graag welke vakman deze klus voor mij kan verzorgen en wat de kosten zijn.

Douchecabine plaatsen en muur behangen

Ik ben opzoek naar iemand die een nieuwe douchecabine kan plaatsen in de badkamer. Er is nu geen douchecabine. Een simpele douchecabine. Ik heb de materialen in mijn bezit.

Pergola Stand Alone met schaduwdoek monteren

Ik wil graag een Nesling pergola 300 x 290 cm Standalone laten monteren óp een terras (dus niet de palen in de grond) inclusief het schaduwdoek. De materialen voor montage aanwezig inclusief de kit en vloerelementen. Het terras is 300 x 300 cm en gemaakt van composiethout. Vandaag komen de materialen binnen.

Duivennet op het balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet op mijn balkon laten plaatsen. Ik woon 4 hoog in Enschede en duiven hebben genesteld op mijn balkon.

Houten vloerplank vastmaken en andere klusjes

De volgende klusjes dienen te worden uitgevoerd: - Een houten vloerplank vastmaken zodat kier verdwijnt - Latje vastschroeven - Kleine elektrische verwarming aan wand vastmaken.

Raamdecoratie laten monteren

Ik wil graag een raam waar ik lamellen wil hebben, laten opmeten. En als ze geleverd zijn ze laten ophangen. De breedte is 4 meter en circa 160 cm hoog.

Spanplafond met LED-verlichting aanbrengen

Ik wil in de woonkamer een spanplafond met LED - verlichting, het is verdeelt in twee gedeeltes.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen (van Velux). Het raam zal 55 x 98 cm zijn.

Rolgordijn ophangen

Ik wil graag een rolgordijn van 2.92 meter breed laten ophangen. Het rolgordijn is besteld en wordt over 2-3 weken geleverd.

Spanplafond in L-vormige woonkamer monteren

Ik wil graag een spanplafond in de woonkamer laten monteren. Ik heb een L-vormige woonkamer van ongeveer 9 meter lang en 4 meter breed. Bij de "L" is de breedte ongeveer 6 meter x 3.30 meter lengte. Qua spotjes wil ik graag de mogelijkheden bespreken met de vakman.

Zonnescherm en screen monteren

Betreft het monteren van een (handmatig) zonnescherm op de zesde etage. Deze moet op de onderkant van het balkon van de boven buren worden gemonteerd. We willen voor het raam van de slaapkamer een elektrische screen laten monteren. Voor dit raam zit een klein zeembalkon. Het zonnescherm en screen hebben we al aangeschaft, alleen moeten ze nog wel naar de zesde etage worden gebracht. Dit kan niet via de lift. Graag ontvang ik een offerte.

Inbouw motor van rolluik motor vervangen

Ik wil graag 1 inbouw rolluik motor laten vervangen. Rolluik brede is ongeveer 1 meter. En de hoogte is ongeveer 1 meter op de eerste verdieping.

Afzuigkap plaatsen

Ik zou graag willen weten hoeveel het zou kosten om een afzuigkap te laten monteren. Ik woon in een appartementencomplex en heb hier dan ook een centrale ventilatie. Ik heb begrepen dat je hier geen afvoer van de afzuigkap op mag monteren. Dus ik wil een afzuigkap halen die hercirculeert. Ik koop dan de afzuigkap en zou graag willen weten hoeveel dat zou kosten om dat door jullie te laten monteren ? Ik zie graag een reactie van jullie tegemoet.