Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Enschede of directe omgeving.

1167 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kurkvloer aanbrengen, badkamer opknappen, badkamer renoveren, badkamer renoveren, vloerbedekking leggen en ondervloer spannen, kasten op maat, plaatsen schuttingen en bestraten volledige tuin, glazen wand in staal met deuren, timmerwerk en andere klussen, jacuzzi over het huis tillen, schutting, krachtstroom groep vervangen, screens aanbrengen, trapbekleding plaatsen op open en dichte trap, electrisech rolluiken op een dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Enschede:

Luxaflex inkorten, smaller maken en ophangen

2x luxaflex inkorten/smaller maken en ophangen.

Vloerbedekking leggen en ondervloer spannen

Tapijt leggen op de eerste etage met kamer 1 (510 x 490 cm), kamer 2 (300 x 375 cm), hal (110 x 230 cm) en trap naar BG met 12 treden. Ik wil graag ook een ondertapijt gespannen met latjes (zwevend tapijt). Binnen welke tijd kan het gelegd worden en hoeveel gaat het kosten?

Bruynzeel rolhordeur monteren

Ik wil een rolhordeur laten monteren. Een deur uit de Bruynzeel 500 serie. De rolhordeur monteren op een houten kozijn. Kunt u de oude rolhordeur voor mij afvoeren?

Montage van een Alpha kledingkast

Montage zweefdeurkast alpha 120 cm

Vloer egaliseren en projecttapijt leggen

- Vloer van 8m2 egaliseren (is beschadigd) (moet geschikt zijn voor intensief gebruik van een bureaustoel). - Projecttapijt leggen (SuperFelt) verlijmen. - 2 trappen 13 treden met bocht (incl. 1x overloop 2,2m2 en overloop 1m2) beleggen met tapijt.

Schilderijen en spiegels ophangen

Ik wil 2 schilderijen met lijst 1m25 B x1m35 H// 1m50 B x1m37 H en 2 oude spiegels in lijst 76cm B x1m34 H// 67cm B x 92cm H laten op hangen (betonnen muren) Wat gaat dit totaal incl. BTW kosten ivm contant afrekenen/ Ik pin altijd. Mvg,

Tuinhuis Minnesota plaatsen

Wat kost het om een Gamma tuinhuis Minnesota van 3 bij 3 meter te laten plaatsen? Graag een gedetailleerde offerte. De tuin heeft een achterom. Oude tuinhuis voeren wij af.

Kasten in elkaar zetten

Ik wil graag 5 legkasten, die bij jullie te koop zijn, in elkaar laten zetten.

Folie op raam plakken

Ik wil graag raamfolie laten aanbrengen aan de voorzijde van mijn woning om de inkijk te verminderen. Het gaat om vijf ramen. (1 x 1.5 meter).

Raamfolie aanbrengen

Ik wil graag raamfolie laten aanbrengen aan de voorzijde van mijn woning om de inkijk te verminderen. Het gaat om vijf ramen.

Elektra- en boorklusjes in huis

1. Het aansluiten van 2 spots op de centraaldoos in de huiskamer en de lichtschakelaar. 2. Het aansluiten van een 4-voudig stopcontact met randaarde in de keuken. 3. Het boren van 10 gaatjes in het plafond voor de bevestiging van 5 beugeltjes voor 2 rolgordijnen in een slaapkamer. Alle materialen zijn aanwezig.

Hor monteren in een houten kozijn

Graag laat ik een raamhor monteren in de keuken op de begane grond. Ik heb de hor reeds in huis. De afmeting is 1.23 meter breed x 1.50 meter hoog. Merk Bruynzeel, van de Gamma. Graag hoor ik wat de kosten zijn.

Draaimechanisme van een zweefparasol repareren

Draaimechanisme van mijn hartman prestige parasol is dolgedraaid

Slaapkamer opknappen

Ik wil een kleine slaapkamer van ongeveer 2.50 bij 3.50 meter laten opknappen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Houten kledingkasten afbreken en afvoeren; - Alle gaten in de muren dicht maken; - 3 muren schilderen van ongeveer 250 x 350 cm; - Een gedeelte muur van 100 x 240 cm moet eerst worden voorbehandeld voordat er geschilderd kan worden; - Laminaat plaatsen ongeveer 250 x 350 cm; - Hanglamp vervangen; - Plafond schilderen ongeveer 250 x 350 cm. Ik heb nog geen materialen aangeschaft. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Klussen in nieuw huis

Ik krijg een nieuwe huis, hier moet van alles gedaan worden: behangen, trap schilderen, lampen ophangen en een gordijn rail monteren.

Hordeur monteren

Ik zou graag z.s.m. een offerte willen ontvangen voor het monteren van een hordeur. Ik heb de hordeur nog niet aangeschaft. Het gaat om een buiten (tuin)schuifdeur. Wij hebben ijzeren kozijnen. Ik denk dat het ongeveer 2.20 meter hoog en iets meer dan een meter breed. Het liefst wil ik het binnen een week.

Rolluik elektrisch maken

Rolluik is door de wind uit zijn systeem geslagen. Er zijn twee panelen krom. Kan hem niet meer oprollen. Wat kost het om dit te repareren?

Hordeur monteren

Graag zou ik een rolhordeur van Bruynzeel de 600 serie laten monteren. De benodigde roldeur is reeds bij mij thuis.

Plissé hordeur van Bruynzeel monteren

Zie bijgesloten foto. Het opmeten en monteren van schuifpui deur voor een plisse hordeur van Bruynzeel.

Horren plaatsen

Graag laat ik 2 horren monteren. Ik heb de horren nog niet in huis gehaald, omdat ik denk dat jullie beter een product aan kunnen wijzen. Het gaat om twee raamhorren. Het eerste raam (de belangrijkste) zou in de muurkanteling gemaakt kunnen worden, breedte moet dan precies op 86.6 (eigen afmeting) gemaakt moeten worden, de lengte minstens 105. (links en rechts is muur, bovenkant is houten kozijn) Het zou ook op de muur kunnen, mits het lukt met de gordijn, dan zou een mooie breedte 95 cm zijn en ook weer minstens een lengte van 105 cm. (Overal: links, rechts, boven is muur) Voor het tweede raam geldt, 75 cm (eigen afmeting) bij minstens 98 cm (in het houtendakkozijn, dus moet precies de lengte van de breedte zijn) En de kosten van het plaatsen? Ik hoor graag van jullie.

Deurhor monteren

Ik heb een deurhor nodig van c.a. 82 cm breed en 2 meter hoog. Wat kost bij de Gamma een plissé hor of een rolhor inclusief inmeting en montage.

Horren monteren

Graag laat ik 2 horren monteren. Ik heb de horren nog niet in huis gehaald, omdat ik denk dat jullie beter een product aan kunnen wijzen. Het gaat om twee raamhorren. Raam 1 (Belangrijkste) zou in de muurkanteling gemaakt kunnen worden, breedte moet dan precies 86,6 cm (eigen afmeting) worden. Lengte minstens 105 cm. Links en rechts is muur, bovenkant is houten kozijn. De raamhor zou ook op de muur kunnen, mits het lukt met het gordijn, dan zou een mooie breedte 95 zijn en ook weer minstens een lengte van 105 cm. Overal, links, rechts, boven is muur. Raam 2 (zie foto 2) is 75 cm eigen afmeting) bij minstens 98 cm. Is in het houten dakkozijn, dus moet precies de lengte van de breedte zijn. Zouden jullie een offerte willen maken van de producten? En de kosten van het plaatsen? Ik hoor graag van jullie.

Knikarmscherm inkorten

Ik heb aan de gevel op de begane grond van mijn woning een knikarm zonnescherm hangen van 500 cm lang. Ik wil dat scherm laten inkorten naar 480 cm. Ik kan zelf meehelpen bij het verwijderen en later weer monteren van het scherm. Ik hoor graag welke vakman deze klus voor mij kan verzorgen en wat de kosten zijn.

Douchecabine plaatsen en muur behangen

Ik ben opzoek naar iemand die een nieuwe douchecabine kan plaatsen in de badkamer. Er is nu geen douchecabine. Een simpele douchecabine. Ik heb de materialen in mijn bezit.

Pergola Stand Alone met schaduwdoek monteren

Ik wil graag een Nesling pergola 300 x 290 cm Standalone laten monteren óp een terras (dus niet de palen in de grond) inclusief het schaduwdoek. De materialen voor montage aanwezig inclusief de kit en vloerelementen. Het terras is 300 x 300 cm en gemaakt van composiethout. Vandaag komen de materialen binnen.