Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Enschede of directe omgeving.

1172 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, een gehele badkamer renoveren, schilderwerk buiten: Kozijnen (evt ook zinkwerk) // Paint work outside, nieuwbouwwoning glad stuken, de begane grond en eerste verdieping voorzien van tegels, drie opmaat gemaakte boarddeuren leveren en plaatsen, stootborden en overzettreden op twee trappen, asbestplaat verwijderen, serre dak vervangen, isoleren van kamer, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten, geluidsisolatie tussenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Enschede:

Toilet stortbak vervangen

De toiletreservoir van mijn toilet is stuk, ik ben op zoek naar iemand die de stortbak kan vervangen. Het materiaal zullen wij zelf aanschaffen.

Zonwering verwijderen en afvoeren

zonwering 4.40 x 3.00 verwijderen en afvoeren, wat kost dat ?

Leggen van 45m2 click pvc in woonkamer en keuken

Leggen van 45m2 click pvc in woonkamer en keuken er ligt nu mozaiek parket en tegels in keuken, daar overheen moet click pvc komen

Laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen

Door waterschade dient mijn vloer in de woonkamer eerst verwijderd te worden en hierna moet hier een nieuwe vloer worden gelegd. Uiteraard is hierbij het afvoeren van de oude vloer ook nodig. Het gaat om een ruimte van in totaal 40 m2. Hierbij moet ook 40 m2 ondervloer gelegd worden en er moet 40 strekkende meter plakplint aangebracht worden. Het gaat hier om kliklaminaat. Graag zou ik een aantal offertes ontvangen om te kunnen overleggen met de verzekering of dit geaccepteerd en dus vergoed wordt.

Het vervangen van een geiser

Ik zoek een specialist voor de vervanging van een Bosch huurgeiser door een nieuwe (gesloten) aardgas geiser die gekocht wordt. Een 50 liter boiler zou moeten volstaan.

Solar lamellen voor zwembad

Het zwembad is 8 x 4 meter. Ik wil graag polycarbonaat solarlamellen laten plaatsen.

Regentonnen (2x) aansluiten

Ik heb bij de Praxis 2 regentonnen, 2x een verhoging en de bijbehorende aansluiting gekocht. De kennis die het zou aansluiten, gaat verhuizen en heeft geen tijd (meer). Ik zoek iemand om ze aan te sluiten op 2 verschillende regen pijpen.

Recht zetten van een schutting

Ik zoek iemand die mijn schuttingdelen weer recht kan zetten, ik heb geprobeerd een aantal foto's te maken die de situatie goed in kaart brengen. Bij een aantal panelen zit beneden een kier, omdat bijvoorbeeld de betonbalk onder is weg gezakt en bij andere zitten aan de zijkanten een kier, deze panelen staan niet meer goed tussen de betonpalen. In totaal gaat het om circa 10-11 panelen, maar volgens mij hoeft er niet aan elke wat te gebeuren. Ik kan het ook zelf doen maar ik ben benieuwd of het loont om het uit te besteden.

Schutting plaatsen

Oude schutting eruit halen. 3 a 4 schuttingdelen van 180 bij 180 plus 3 a 4 palen plaatsen.

Badkamer meubel

Ik heb een badkamer meubel gekocht. Wil graag de oude gaan vervangen. Het gaat alleen om een kraan en wasbak die geplaatst moet worden. De oude moet verwijderd worden. Vervolgens moet het nieuwe aan de wand worden geplaatst.

Klussen in badkamer

De antikit in de afvoer van ons badkamer is waarschijnlijk losgekomen, waardoor het water door ons woonkamer heen lekt. Deze moet gemaakt worden. Daarnaast is de waterkering van de douchecabine beschimmeld en oud geworden deze moet ook vervangen worden. Graag zoek ik een vakman die dit probleem kan lokaliseren en oplossen.

Plak pvc leggen

Ik wil de woonkamer en keuken en hal kast laten leggen heb al plak pvc besteld het moet alleen goed en vakkundig gelegd worden heb het materiaal al besteld bij de praxis. Er is op dit moment een geëgaliseerde vloer, het gaat om ongeveer 40m2.

toilet en radiator vervangen

Ik wil het staande toilet en stortbak vervangen. Tevens wil ik mijn designradiator laten vervangen. Het materiaal heb ik nog niet, deze wil ik in overleg met de vakman aanschaffen.

Installatie pelletkachel

Ik heb een hoekhuis en wil graag een palletkachel laten installeren aan een buitenmuur. De bedoeling is dat de afvoer direct naar buiten gaat en dan via een 90 graden bocht naar boven gaat. Kunt u mij vertellen hoeveel dit gaat kosten? En hoe snel dit mogelijk is?

Keuken

In de keuken moet een vloer worden vervangen. Dit komt door lekkage van de vaatwasser. Het gaat om een laminaat vloer, ondervloer en plinten die op het laminaat geplakt worden. Omdat het huidige laminaat is doorgelekt en dit in de nieuwe situatie niet zo zou zijn moet er opnieuw bij de deur naar de keuken een dorpel geplaatst worden. Het gaat in totaal om 10 m2. 7mm licht eiken laminaat Is een verzekeringskwestie.

Woon-Slaapkamerklussen monteren

Ik wil jaloezieen en gordijnen in mijn huis laten ophangen. In slaapkamer gordijnen en 2 aluminium jaloezieen en in de woonkamer, vitrage en 2 houten jalouzieen. Ook moeten de rails voor de gordijnen eerst worden gemonteerd. Materialen heb ik in bezit.

Houten jaloezieën ophangen

Ik zoek een zonweringspecialist die 2 op maat gemaakte houten jaloezieën kan ophangen. Deze zijn al aanwezig.

Oude wc verwijderen, nieuwe aansluiten en afwerken

Oude wc eruit halen en nieuwe wc en reservoir plaatsen en monteren/afwerken.

Vrijstaande vaatwasser aansluiting maken in keuken

Ik zou graag de kosten willen weten voor het maken van een aansluiting voor de vaatwasser in de keuken. Er zit nog geen aansluiting/afvoer voor en volgens mij ook geen kraan. Alvast bedankt! (Zit 1 keuken kastje tussen de gootsteen en de plek waar de vaatwasser moet komen)

Beschadigingen van houten trap herstellen

Ik heb 2 houten trappen (30 treden) en deze hebben een onderhoudsbeurt nodig. Ze zijn 14 jaar geleden voor het laatst geolied en ik wil het op laten knappen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Split airco vervangen

Bestaande split airco vervangen door een nieuwe split airco.

Douche cabine plaatsen

Douchecabine hoek instap laten plaatsen.

Het intern renoveren van een gedateerde boerderij

Ik zoek een aannemer die mijn gehele boerderij (van binnen) kan renoveren. Het gaat om het strippen van de wanden en vloeren. Het vervangen van de badkamer en keuken. Daarnaast moeten er waarschijnlijk leidingen en bedrading worden aangepast. De boerderij heeft een inhoud van 585 m3.

Aanrechtblad opmeten, plaatsen en monteren wasbak en kraan

Opmeten en plaatsen van aanrechtblad en plaatsen wasbak en montage van de kraan. De materialen bestel ik bij Praxis.

Douchecabine monteren

Heb een douchecabine besteld en wil deze graag geplaatst hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.