Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Enschede of directe omgeving.

1175 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dak renoveren, isoleren binnenkant dak en 6 boarddeuren plaatsen, isoleren plafond + rachel werk + inbouw spots, geluidsisolatie, kleine semi erker vervangen, convectorput verwijderen en opvullen, plafond vervangen, isoleren, stucen en schilderen, badkamer/wc renoveren, appartement schilderen en witten, egaliseren van plavuizen vloer voor gietvloer, herstel tegelwerk en stucwerk, nieuw toilet reservoir, behangen in nieuwbouwwoning, het realiseren van een glazen dak op de patio, radiatorombouw met vensterbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Enschede:

toilet en radiator vervangen

Ik wil het staande toilet en stortbak vervangen. Tevens wil ik mijn designradiator laten vervangen. Het materiaal heb ik nog niet, deze wil ik in overleg met de vakman aanschaffen.

Installatie pelletkachel

Ik heb een hoekhuis en wil graag een palletkachel laten installeren aan een buitenmuur. De bedoeling is dat de afvoer direct naar buiten gaat en dan via een 90 graden bocht naar boven gaat. Kunt u mij vertellen hoeveel dit gaat kosten? En hoe snel dit mogelijk is?

Keuken

In de keuken moet een vloer worden vervangen. Dit komt door lekkage van de vaatwasser. Het gaat om een laminaat vloer, ondervloer en plinten die op het laminaat geplakt worden. Omdat het huidige laminaat is doorgelekt en dit in de nieuwe situatie niet zo zou zijn moet er opnieuw bij de deur naar de keuken een dorpel geplaatst worden. Het gaat in totaal om 10 m2. 7mm licht eiken laminaat Is een verzekeringskwestie.

Woon-Slaapkamerklussen monteren

Ik wil jaloezieen en gordijnen in mijn huis laten ophangen. In slaapkamer gordijnen en 2 aluminium jaloezieen en in de woonkamer, vitrage en 2 houten jalouzieen. Ook moeten de rails voor de gordijnen eerst worden gemonteerd. Materialen heb ik in bezit.

Houten jaloezieën ophangen

Ik zoek een zonweringspecialist die 2 op maat gemaakte houten jaloezieën kan ophangen. Deze zijn al aanwezig.

Oude wc verwijderen, nieuwe aansluiten en afwerken

Oude wc eruit halen en nieuwe wc en reservoir plaatsen en monteren/afwerken.

Vrijstaande vaatwasser aansluiting maken in keuken

Ik zou graag de kosten willen weten voor het maken van een aansluiting voor de vaatwasser in de keuken. Er zit nog geen aansluiting/afvoer voor en volgens mij ook geen kraan. Alvast bedankt! (Zit 1 keuken kastje tussen de gootsteen en de plek waar de vaatwasser moet komen)

Beschadigingen van houten trap herstellen

Ik heb 2 houten trappen (30 treden) en deze hebben een onderhoudsbeurt nodig. Ze zijn 14 jaar geleden voor het laatst geolied en ik wil het op laten knappen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Split airco vervangen

Bestaande split airco vervangen door een nieuwe split airco.

Douche cabine plaatsen

Douchecabine hoek instap laten plaatsen.

Het intern renoveren van een gedateerde boerderij

Ik zoek een aannemer die mijn gehele boerderij (van binnen) kan renoveren. Het gaat om het strippen van de wanden en vloeren. Het vervangen van de badkamer en keuken. Daarnaast moeten er waarschijnlijk leidingen en bedrading worden aangepast. De boerderij heeft een inhoud van 585 m3.

Aanrechtblad opmeten, plaatsen en monteren wasbak en kraan

Opmeten en plaatsen van aanrechtblad en plaatsen wasbak en montage van de kraan. De materialen bestel ik bij Praxis.

Douchecabine monteren

Heb een douchecabine besteld en wil deze graag geplaatst hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Op zolder kast bouwen

Er moet een zolderkast op zolder gebouwd worden. Deze bestaat uit een schuifdeur met 1 plank erin. Hij is 2 bij 4 meter. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Gordijnrails plaatsen

Ik wil graag gordijnrails plaatsen bij 4 ramen. De afmetingen van de ramen heb ik niet.

Aansluiten Pelletkachel

Ik wil graag een pelletkachel van de Praxis laten installeren door een erkend installatiebedrijf

Vloer opschuren en oliën

Voor mijn woning in Denekamp wil ik graag dat mijn vloer van 35m2 opgeschuurd en geolied word. Ik wil graag in de eerste week van februari met de werkzaamheden beginnen. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Toilet vervangen

Ons toilet loopt door. Het is een duoblok van ongeveer 30 jaar oud. Bij inspectie bleek dat het binnenwerk van het spoelmechanisme ook beschadigd. Vraag: wat kost vervanging van het binnenwerk en/of toiletpot/spoelbak?

Klus badkamer

Ik wil een douchecabine en douchebak laten plaatsen. Deze artikelen hebben wij bij de Gamma aangeschaft. Het gaat om een kwart ronde bak en cabine 90 x 90 cm. Wij demonteren de oude cabine en bak zelf. Alle materialen zijn aanwezig.

Plaatsen van een douchedeur

In de badkamer moet een maatwerk douchedeur geplaatst worden. Deze moet ook opgemeten worden. Ik zou hiervan een offerte willen voor het aanpassen van de douchedeur.

Pelletkachel aansluiten

Ik wil een pelletkachel aansluiten. Er is een rookkanaal aanwezig. Wij kopen zelf ook de hittebestendige plaat. De houtkachel die erin zit moet wel verwijderd worden. Er moet wel een andere flexibele pijpleiding in.

Lundia schuifdeuren plaatsen

Ik wil 3 schuifdeuren op 3 rails met 1 zijpaneel;andere zijkant en achterwand zijn bestaande muren. De afmetingen zijn 190 cm breed, 214 cm hoog en 65 cm diep.

Twee storemax basic zelfbouwkasten plaatsen

Ik zou graag op zolder aan 2 kanten een bergruimte hebben. Wat zijn hiervan de kosten als ik dit laat doen? Het zijn schuine wanden. Het gaat om de storemax basic zelfbouwkasten.

Lampen en plakplinten installeren

Er dient op korte termijn 6 plafonnières en 4 hanglampen te worden gemonteerd. De lichtpunten zijn al op de juiste plek aanwezig. Verder moet er in de slaapkamer, woonkamer en eetkamer plakplinten gemonteerd worden. Dit zal gaan om ongeveer 25 meter.

Het isoleren van een betonnen wand

Ik zoek een isolatiespecialist die in een woning twee wanden van 12,1 meter breed en 2,57 hoog kan isoleren. Dit moet vanuit de woning gebeuren.