Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor keuken tegels zetten:

Keuken tegels zetten

Ik wil in de keuken metro tegels zetten. Het gaat om twee wanden (165x210 en 50x300). Graag wil ik weten wat dit gaat kosten.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken tegels zetten uit heel Nederland:

Keuken slopen + stucen wanden

In de week van 4 - 8 mei krijgen wij een nieuwe keuken in ons appartement (2 hoog) in Amsterdam. Het betreft een kleine keuken L-vorm (oppervlakte max 9 m2). Zie het inmeetrapport (bijlage) voor meer informatie. Wij zoeken een professionele partij die onze oude keuken sloopt en afvoert. Daarnaast zouden wij graag de tegels uit de keuken willen verwijderen en de wanden laten stucen, zodat de nieuwe keuken in mei door de Keukenconcurrent kan worden gemonteerd. Gezien de strakke planning zouden wij graag zo snel mogelijk offertes willen opvragen voor deze klus.

Plaatsen marmeren tegels en een kleine stukje vloer ophogen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een klein stukje keuken kan ophogen en vervolgens 5 laperto tegels kan leggen in mijn keuken. Doordat er vloerverwarming onder de vloer ligt, zit er momenteel 5 cm hoogteverschil tussen de betonvloer en de tegels.

Keuken betegelen

Wij willen een stukje muur van 2,1 meter x 0,6 meter laten betegelen in visgraat. Tegels (7,5cmx30cm) hebben we aangeschaft. De rest van de materialen graag meenemen in offerte (lijm/ cement, voegen en kit).

Tegelvloer en visgraat laminaat leggen

Wij hebben recent een huis gekocht. Nu willen wij graag het appartement voorzien van visgraat laminaat (ca. 55m2), wat over de marmeren tegelvloer gelegd kan worden. Daarbij willen wij graag tegels laten leggen in de keuken over het marmer (ca. 5m2) met een naadloze overgang naar de woonkamer aangezien dit dezelfde ruimte betreft. Is dit door jullie te realiseren? En zo ja, wat is de prijs? Zouden jullie ons, indien wij met jullie in zee gaan, kunnen adviseren over de ondervloer om de naadloze overgang te bewerkstelligen?

Keuken tegels plaatsen

Hi, ik wil graag tegels laten plaatsen op de keukenwand boven het keukenblok van 6 kasten. Het gaat om een standaard hoekkeuken. Tegels heb ik nog niet maar ik weet wel wat ik wil hebben.

Meerdere vloeren egaliseren

We willen een keuken met bestaande vloertegels egaliseren is 11 m2. Deze keuken loopt naar een bijkeuken van 9 m2. - ook met tegels. Ook deze willen we egaliseren. Tevens loopt keuken naar een gang. In de gang ligt een houten vloer. Deze gaan we verwijderen evenals de muur tussen de keuken en de gang. Gang is 9m2. De ondergrond van de gang is beton. We willen dus eigen een grote ruimte creëren. Van de gang en keuken. De bijkeuken blijft dus wel apart maar qua vloer willen we hier wel eenheid. In de gang zit ook nog een toilet. Ook deze willen we egaliseren. Oppervlakte toilet 2 m2. Verneem graag in welke termijn deze klus kan worden uitgevoerd.

Winkelman keuken en hal tegels leggen met patroon

We willen graag 10 X 10 cm Winkelman tegeltjes laten leggen in onze hal en keuken. Allebei hebben ze een patroon. De vloer dient nog geëgaliseerd te worden. Verder in de keuken graag nog een kleine strip mozaïek tegeltjes als achterwandje monteren. De tegels hebben we al in huis. Het is een mooi klus voor een niet- alledaagse tegelaar.

Grote verbouwing met dakopbouw

Wij willen ons hele huis verbouwen. We willen graag een dakopbouw van 3 x 5 meter op de zolder laten plaatsen. Het komt op een plat dak, en we willen dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Op de eerste verdieping wil ik de badkamer en het toilet vernieuwen. De badkamer is 2 x 3 meter en de wc ongeveer 1 bij 1 meter. Alles moet gestript worden en daarna moeten er nieuwe tegels en badkamermeubels in komen. In de woonkamer wil ik de vloer (5 x 7 meter) verwijderen en vervangen door een nieuwe granieten vloer. Er ligt nu een houten vloer, en we willen ook meteen vloerverwarming laten leggen. Ik wil ook de keuken vernieuwen. De hele keuken moet verwijderd worden en daarna moet er een nieuwe keuken in komen. Tot slot wil ik de ingang van de woonkamer verplaatsen. Het stuk wat nu open is moet dus gedicht worden, en daarna moet het op een nieuwe plek komen. Ik ontvang graag een offerte inclusief het verwijderen en afvoeren van alle materialen, en inclusief de materialen voor het plaatsen.

Spoedklus: Egaliseren van betonvloer

Ik ben op zoek naar iemand die mijn betonvloer binnen 2 weken kan egaliseren, De tegels heb ik er zelf uitgewerkt en dit ging erg eenvoudig. Nu wil ik hem echter (laten) egaliseren zodat de vloer en keuken er goed opgeplaatst kan worden. Vloer leg ik zelf. Er is nog een klein stukje beton opgehoogd, dit wil ik gelijk getrokken hebben maar krijg ik zelf vrij lastig weg. Het is geen megaklus maar ik ben benieuwd wat u kunt betekenen voor welke prijs. Zie als bijlage ook een foto van hoe het dit weekend nog was. Het stukje waar de lift op staat is inmiddels ook weggehaald. Alvast bedankt voor uw reactie.

Latex spuitwerk wanden

Ik wil de begane grond van een rijtjeshuis opnieuw laten wit verven. Nu met spuitverf wit afgewerkt. Moet opnieuw gedaan worden na 6 jaar. 2 x boorgaten in de muur moeten onzichtbaar worden afgewerkt. Open keuze muur met tegels afgewerkt. ca 40 m2. Woonkamer + open keuken (tegels) + entree. reeds witte spuitverf aanwezig.

Partners

Partners van Casius