Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor screens aanbrengen:

Screens aanbrengen

Hallo, graag zou ik een offerte laten maken voor meer dan 10 verduisterende screens op de bovenverdieping en de benedenverdieping. Deze laatste screens hoeven niet niet verduisterend te zijn. Komen jullie ook thuis of moet ik zelf de maten op meten? Het gaat om screens met draadloze elektrische bediening.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor screens aanbrengen uit heel Nederland:

Kunststof prefab dakkapel plaatsen

Graag een kunststof prefab dakkapel, dak scharnier kap 38 graden. Graag een steunbalk aanbrengen. Twee draai-kiep ramen, liefst ook zonwering (screens). Midden van de dakkapel komt een binnenwand. Locatie is redelijk bereikbaar.

Screens inmeten en ophangen

Het aanbrengen van 2x een screen. Circa 160 bij 150 en 60 bij 120 cm. Ze moeten eerst nog opgemeten worden. Screens van de Gamma. Dit op de 2e etage, op een meter of 6 meter hoogte. Het is een gewone, rechte gevel.

Optima screens zolderdakkapel monteren

Op een dakkapel 2 screens aanbrengen, 1 screen van 300 cm x 120cm en 1 screen van160 cm x 120cm. Beide inclusief motor en schakelaar, aan te sluiten op bestaande stopcontacten. Dakkapel is van kunststof, Schuco, en steekt ruim 2 cm uit bekleding dakkapel van trespa. Schuin dak, dakpannen. De screens zijn al besteld.

Serre als uitbreiding woonkamer, nwe ...

Serre als uitbreiding woonkamer, nwe vloer, tegels uithakken maten serre ong. 6x2.50m hoogte ong 2,30 oplopend tot 2,80 Weghalen 2 muren balken aanbrengen. Electra, buitenkraan, verwarming, zonwerende stoffen luxaflex binnenkant dak serre. Screens buitenkant serre