Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Deventer of directe omgeving.

1045 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren, nieuwe boiler installeren, werkzaamheden na waterschade, schuifdeuren met spiegels monteren, schuurtje aanbouwen, nieuwe boilers plaatsen, overkapping voor de tuin maken, terras aanleggen, tV wand met elektrische openhaard en steenstrips, zonneschermen vervangen, zonnescherm elektrisch maken, stucen van keukenmuur, lak op gebinten verwijderen, montage- en verfklussen, laminaat leggen en schilderwerk aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Deventer:

Lak op gebinten verwijderen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om de gebinten in een woonboerderij. Deze zijn bewerkt met een lak/olie wat we er af willen hebben. De klus moet in de eerste week van december 2018 uitgevoerd worden aan het begin van de verbouwing voordat de de vloer eruit gaat. De boerderij staat in Laren (Gld). In welke stijl heb je interesse? landelijk. Afmetingen weet ik niet precies.

Deurkrukken en keukenkraan monteren

Ik zoek iemand die voor mij in 8 binnendeuren deurkrukken herstelt en/of vervangt en monteert. Verder zoek ik iemand die mijn keukenkraan kan vervangen. Als ik weet wat ik nodig heb, zorg ik voor de materialen. Voor nu volstaat een globale prijsindicatie. Gedetailleerde offerte ontvang ik graag daarna. Start werkzaamheden mag ook eerder dan over 2 maanden.

Reparatie staalkabel valscherm

Wat kost het mij om een valscherm buiten waarvan de staalkabel is geknapt te repareren moet wel met behulp van een gevelbak die is op onze flat aanwezig

Praxis rolgordijn laten monteren

Wij hebben via Praxis een rolgordijn op maat(werk) besteld en geleverd gekregen. Ik heb het zelf geprobeerd, echter lukt het me niet. Graag zouden we willen weten of er een optie is dat iemand ons hierbij helpt. Het gaat om 3 ramen (2 kleine en 1 grote) in onze woonkamer.

Naden van een zonneschermdoek herstellen

Ik heb een zonnescherm van 5. 25 en het doek is 6. 75 dus moet verkleind worden en alle naden moeten genaaid worden

Kledingkast monteren

Ik heb een kledingkast die in elkaar gezet moet worden. Deze is 206 bij 180 cm. De kast heeft schuifdeuren. Ik woon op 2 hoog.

Gaten boren in beton

Het betreft een klein klusje, maar ik kan het helaas niet zelf. Schilderijrails (9 meter) zijn geleverd, maar zelf ben ik niet in het bezit van een betonboor. Boorgaten moeten nog afgetekend worden, geboord worden en rails geplaatst. De woonkamer is 2.40 meter. Ik heb eventueel een trap om er bij te komen.

Glazen douchewand en inbouwkasten monteren

Ik wil graag een glazen zijwand met swingdeur van 90 cm laten plaatsen (van I am). Daarnaast 2 inbouwkasten van circa 2.77 bij 2.65 en 0.6 m diep. Graag offerte met en zonder interieur. En met en zonder vooraf inmeten. Is het voordeliger dit (kast/douche) in 1x te laten doen of maakt dit niet uit?

Gaten boren in de betonmuur voor een schilderijrail

Ik wil een schilderijrail (2 delen) laten ophangen. Hiervoor moeten 16 gaatjes geboord worden op gelijk niveau van 239/238 cm in een betonnen muur. Dit lukt mij niet zelf. De hoogte van het plafond is 240 cm.

Lundia schuifdeuren monteren

Het gaat om de montage van 3 Lundia schuifdeuren.

Screens aanbrengen

Hallo, graag zou ik een offerte laten maken voor meer dan 10 verduisterende screens op de bovenverdieping en de benedenverdieping. Deze laatste screens hoeven niet niet verduisterend te zijn. Komen jullie ook thuis of moet ik zelf de maten op meten? Het gaat om screens met draadloze elektrische bediening.

Kasten monteren in een slaapkamer

Ik zou graag 2 kasten willen laten monteren in een slaapkamer en dat deze kasten tegen elkaar aan komen te staan. De afmetingen zijn ongeveer 150 x 200 cm en 100 x 200 cm. Beide kasten zijn draaideurkasten.

Plafond voorzien van laminaat

Ik wil mijn plafond met (plafond)laminaat bekleden over het bestaande zachtboardplafond. Er zit 1 lampaansluiting en er zit een afvoerkanaal van de afzuigkap. Afmeting is 4. 85x2. 20 Graag ontvang ik een offerte.

Graffiti van de zijgevel verwijderen

Op de zijgevel met bakstenen zit graffiti. De oppervlakte is ongeveer 1 a 2 m2 en dient te worden schoongemaakt.

Verwijderen van de vloerbedekking van een dichte trap

Wij willen volgend voorjaar het hoogpolige tapijt laten verwijderen van onze trap. Het gaat om een dichte trap van 15 treden waar het tapijt ook op de zijkanten zit. De lijmresten hoeven er niet af, want we laten de trap voorzien van nieuwe vloerbedekking. Ik ontvang graag uw offerte.

Nieuwe plinten plaatsen

Nieuwe plinten in kamer en hal. Samen 25 meter. Ik heb nu hoge plinten die geschroefd zitten. Zouden er plakplinten geplaatst kunnen worden? Wat is daarvoor nodig en wat als er nieuwe hoge plinten komen? Materialen in overleg met u.

Montage van een garderobekast

Monteren, plaatsen in de slaapkamer van een Lundia garderobekast (via Gamma besteld) met 2 schuifdeuren, hoog 230, breed 150 en diep 60 cm. De kast zal worden afgeleverd op huisadres binnen 3 weken.

Zonnescherm monteren

Graag montage van elektrisch bediend zonnescherm (zipscreen), maat 283 cm breed x 154 cm hoog. Het scherm is al geleverd door Gamma. Merk Altus. Bij de nieuwbouw van ons huis is voorzien in stroomvoorziening voor dit doel.

Rolluiken monteren op eerste verdieping

Het plaatsen van 5 rolluiken op de eerste verdieping van de woning. De montage moet aan de buitenzijde van de woning komen. Materialen heb ik in mijn bezit. De gevel is goed te bereiken.

3 horren op maat maken en monteren in houten kozijnen

Graag zouden wij 3 raamhorren laten monteren en op maat laten maken op de 1e verdieping. Wij kopen de raamhorren bij Gamma en zorgen dat die hier op tijd klaar liggen. Het gaat om de plissé hor uit de 500 serie, aluminium, maat 103 x 155 cm. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor de montage.

Kleine klusjes uit laten voeren

Wij willen graag drie kleine klusjes uitgevoerd hebben: 1. Ophangen van een lamp in de keuken; 2. Ophangen van een badkamerkast onder de huidige wastafel; 3. Vervangen van een (bestaande) douchewand. Over 2 en 3 zou ook meegedacht moeten worden wat mogelijk / praktisch is in onze situatie. Graag op korte termijn.

Diverse montageklussen in een appartement

Ik wil diverse montageklussen in mijn appartement laten verzorgen. Er moeten 15 tot 20 gaten worden geboord in een betonnen wand en boekenplanken en een TV-meubel gemonteerd worden. Verder moet er een kledingkast van 205 x 230 x 60 cm worden gemonteerd. Het is een kast met openslaande deuren, een hang- en een leggedeelte met planken. Mogelijk moet er ook nog een rolgordijn worden opgehangen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Deurhor op maat maken en monteren

Wij overwegen om een vaste hordeur te kopen die dan in een houten kozijn gemonteerd moet worden. De hordeur moet ook worden ingekort. We horen graag wat de montagekosten zijn.

Handbediend zonnescherm ophangen

Wat kost het om een handbediende knikarm zonnescherm op te laten hangen? Ik heb deze nog niet aangeschaft omdat ik wil weten wat het kost om hem te laten monteren, alvorens ik tot aankoop overga. De afmeting is ongeveer 3 meter breed met een 2,5 meter uitval.

Reparatie uitval zonnescherm

Wij hebben een wat oudere uitvalzonwering waarvan de staalkabel van het opwindmechanisme is geknapt. Graag zou ik willen weten wat het kost om een nieuwe staalkabel plus opwindmechanisme te laten monteren.