Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor dakgoten boeien windveren:

Dakgoten boeien windveren

Vervangen/repareren van lekke dakgoten en aanbrengen van kunststof windveren en boeien. Het zijn zinken dakgoten van totaal 18 meter lang. Als het zo is dat deze vervangen moeten worden, dan wil ik dat de oude dakgoten afgevoerd worden.
Onze klant uit Delden (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten boeien windveren uit heel Nederland:

Buitenkant van woning schilderen

Ik zoek een schilder die de boeidelen van mijn woning aan de voor- en achterzijde kan schilderen. Het gaat om de ombouw van de dakgoten en boeien dakkapellen. Daarnaast moeten ook de windveren geschilderd worden. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning.

Dakgoten vervangen

De dakgoten zijn oud en lelijk. De boeien zijn nog in redelijke staat. Het gaat om circa 14 meter dakgoot. Mijn voorkeur gaat uit naar kunststof.

Lekkende dakgoot repareren

De zinken dakgoten zijn lek, deze moeten gerepareerd worden met EPDM. Ook de boeien moeten vernieuwd worden. De twee goten hebben een lengte van ongeveer 20 meter.

Ramen, kozijnen, dakpannen en dakgoten reinigen

Schoonmaken en inspecteren of er schilderwerk nodig is: • 11 ramen/ kozijnen op eerste verdieping. • 2 dakramen/kozijnen op tweede verdieping. • Boeien boven de eerste verdieping. Ook wil ik graag iemand voor het schoonmaken van de dakpannen (lengte 17- 20 meter en de hoogte is ongeveer 3.5 - 4 meter) en het schoonmaken van de dakgoten (ongeveer 20 meter). De ruimte is makkelijk bereikbaar. Ik denk dat het huis circa 15 x 8 meter is.

Houten dakgoten vervangen door Trespa

Het gaat om de voorkant en achterkant van mijn huis. Ik wil daar de houten dakgoten vervangen door Trespa boeien. Het gaat in totaal om 12.50 m houten boeien + 2 kopschotten. Deze dus vervangen door trespa boeien van 18 cm hoog.

Kunststof dakgoten plaatsen

De dakgoten, hout, dienen vervangen te worden door kunststof dakgoten. Het betreft 11 meter dakgoot van onze vrijstaande woning. Daarnaast dienen de boeien ook nog vervangen te worden.

dakgoten en boeien repareren

De schilder is bezig en komt op diverse plaatsen rotte plekken tegen die gerepareerd moeten worden. Ook moet een nieuwe deur geplaatst worden. Wie is per direkt beschikbaar?

Vernieuwen nok betimmering met boeien, ...

Vernieuwen nok betimmering met boeien, nieuwe dakgoten, met nieuwe boeibetimmering om laagbouw gedeelte, dit met keralit of gelijkwaardig materiaal.20m nok betimmering en +40m boei en 2 dakgoten van 7m.

Eén deel betreft het repareren van twee ...

Eén deel betreft het repareren van twee dakgoten van elk ongeveer 6 meter. Onder de goten zitten houten boeien(?) welke verrot zijn en vervangen moeten worden. Tevens zijn er enkele dakpannen op het dak welke vervangen moeten worden moeten mogelijk nog wat pannen op de hoekjes v/h dak opnieuw opgemetseld worden. Het andere deel is een raamkozijn wat gedeeltelijk verrot is. Ik zou graag een offerte willen voor deel 1 en een offerte voor delen 1+2.

nieuwe renovatieplaten leggen en rondom ...

nieuwe renovatieplaten leggen en rondom tochtdicht maken van het dak en weer aansluiten op de schoorsteen. dan het latwerk voor de dakpannen er weer op en de boeien met de dakgoten weer nieuw aanbrengen en een uitbouw van het dak bij de voordeur en achterdeur.